-

- känner ganska mycket för detta. fy, vad jag saknar. 
och vanliga jag, hade för att rädda mig redan bokat en resa nu. 
det måste betyda att jag sköter mig bra.

en helg i idre med jojjo, å grus

knackade på luckan hos donken, åkte över slukhål, fick vårat turnummer på stugan, efter att ha försökt komma in i fel dörr först.. rockat i randiga strumpor, grus. ja, jag tycker ju egentligen inte det är kul att åka skidor längre. men jojjo övertalade mig, med öl. och öl, vart det en hel del av. vi har haft det fint. idre är ju supermysigt. backarna är ju många och fina, men var väl inge vidare, fick staka oss NERÅT ibland. i det stora hela var helgen bra. 
vi skulle åka 7, kom iväg lite sent. stannade och inhandlade alkohol när klockan slagit systemet öppnar, strax därefter tog jag min första. kom fram till idre, packade upp oss i stugan med öl. tog oss ut i backen, fickpluntan va med. efter några åk blev det öl uppe på toppen, senare ner till afterskin å mer öl. efter det hem och när vi skulle packa in skidorna i bilen lyste solen så fint där så vi satte oss i bakluckan och drack öl ett tag. sen gick vi till pizzerian, köpte en pizza å drack öl. gick hem å duschade, fixade, pratade, myste, fulade och.. drack öl. när klockan va isch 01 kom vi på att det kanske var dags att röra på sig om vi ville hinna ut? av någon anledning, efter hela dagen med redan alldeles för mycket öl, tänkte jag att 4 öl å 4 shots vore en bra idè, på den där knappa timmen.. efteråt hittade vi på nå trevliga själar, drog till efterfest, och drack öl. nej, faktiskt inte, jag bytte ut min alkohol mot vatten där, bättre sent än aldrig heter det väl? sen spydde jag utanför. vackert. skulle gå hem men insåg att vi inte hittade, fick gå tillbaka och fråga efter vägen. sprang skrattande hem, däckade dirrp. å jag, jag minns ingenting. men jojjo säger att vi hade det bra, jag litar på henne. 
 
kl 10 skulle stugan vara städad och vi utcheckade, HA HA. vi ringde och bokade en natt till, tack å lov så var det möjligt. när vi vaknade sen, gick upp och tänkte gå och käka något innan vi åkte hem, vid 15 tiden. blåste vi och var långt ifrån kördugliga, vad hade vi egentligen gjort om vi inte kunnat boka stugan en natt till? vi funderade på att ta oss ut i backen, men kändes inte värt. hade också ont i HELA JÄVLA KROPPEN. vägen hem var inte heller speciellt skojig, när vi väl rullade hemåt vid 19 tiden.. men vi käkade max, det var ju festligt. idre va ju egentligen himla festligt, jag önskar jag hade varit bara lite mer med i matchen. då hade det nästan varit perrf. 

Smile like you mean it, And let yourself let go

förra veckan gjordes inte så mycket. mostern va här på middag en kväll. annars jobbade jag natt och sov bara. mot helgen kom jag på fötter. fredagen hämtade vi linnea och hängde hos mamma. åkte fyrhjuling och käkade tacos. lördagen hade jojjo lyckats övertala mig om att följa med till idre, det får ett eget inlägg. 
den här veckan började väl sådär. hade ett par dryga dagar. piggade på mig lite till torsdagen, prommade med annis på morgonen sen tänkte jag käka lunch i solen med davven, de blåste dock en del så vart inte så trevligt som man ville tro. fredagen hade jag tänkt åka till eddis å kidzen en sväng, men orkade inte. mackelito hade iallafall tvättat min bil när jag kom och hämtade den, snäll han.
 
idag efter några om och men, kom jag till duschen och sen åkte jag med jenny till valbo en snabbis. efter det köpte vi massa thaimat och godis. imorgon ska hon följa med till jobbet, så ska vi promma genom sundsvall en sväng, blir nog trevligt. sen är det sista april. vad gör man av det? jag har ju alltid velat typ uppsala. jojjo lockade med idre. men ja, nu vet jag inte. det lär visa sig. nu vill jag egentligen promma innan jag ska lägga mig, men det har hunnit blir mörkt. de va ju helvetes drygt. 

-


the movies we used to see, The people we used to be

har inte gjort så mycket mer än jobbat den här veckan.. varit himla trött. försökt ta mig upp i tid för att hinna ut på en promme i solen, andra dagar sovit tills jag absolut måste gå upp för att hinna duscha och äta innan jobb. älskade tanken på lördag och att äntligen kunna sova så länge jag bara kan och inte behöva gå upp. vakna och kollade klockan 08.40 förstår inte? tvingat mig upp 13 vissa dagar och knappt orkat? men ja, va ju himla fint väder så ändå bra att vakna tidigt.
jag ville inte dricka. men vädret ville att jag skulle göra det? hur gör man då, det fick bli en vända till systemet och inhandla lite alkoholfritt! bestämde picknick med maria å jenny. vi köpte mat från tzatsiki och åkte ut till hedåsen. myste där hela eftermiddagen. väldigt sent övergick vi ändå till alkohol, vi va ut en sväng i sista stund och avslutade allt med en familjepizza. idag låg jag i sängen ungefär tills jojjo kom och hämtade mig på em, så åkte vi ut till årsunda och grillade.
vanligtvis brukar jag ju åka tidigt å jobba första natten, men idag skulle david bara behöva jobba någon timme och sen tänkte han följa med. så har väntat på honom, det vart självklart massa strul. så jag är redan trött, kommer nog behöva åka innan han hinner kommer hem, och har en jävla massa söndagsångest. ångrar att jag ändrade mig angående alkoholvalet igår och inbillar mig att ångesten hade varit på mildare level då. ångrar också att jag inte bara åkte själv, tidigt, som vanligt. ångrar mycket. klagar alltid. aldrig nöjd. älskar dessa små varelser iallafall

If I had a thousand lives, I'd find you a thousand times

 
linnea vaknade med frågan NÄR SKA VI ÅKA TILL GYMPASALEN, och hetsade det hela dagen! vi cyklade ÄNTLIGEN dit efter lunch. hade kul med massa lek och bus, efteråt cyklade vi vidare till jeffa å fikade. ikvällen  myste  vi i soffan med pizza och film. idag fick vi sovmorgon faktiskt, det va skönt. sen har vi inte riktigt gjort nånting speciellt. va en sväng till annis. nu tänkte jag ta en promenad, käka något å kika en film. men är så himla trött. överväger att ta en pn, men vet ju hur dumt det egentligen är. vi får se. 
 

Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar

onsdag råkade jag visst sova hela dagen, vaknade vid sex tiden. tog en promenad sen å hämtade jag hem Stefan en sväng från ett lan här i Sandviken. vi käkade och fikade. skjutsade tillbaka han när jag skulle till jobbet. hade bett David lägga en tång på däcket åt mig som jag skulle ha med.. "Nej, jag glömmer inte om du lägger den där." Jorå, det glömde jag. körde över den och fick punka som fan. hade Marcus bil dessutom. underbart! drog igång natten mot Sundsvall efter några om och men.. lyckades först missa rasten på någotvis. så va de riktigt tjockdimma, svinhalt å en olycka! festligt.
 
väl hemma åkte vi iväg och försökte fixa med däcket. hade tur, det gick att laga! sov en sväng sen kom linnea hem, hämtade stefan också, så käkade vi tacos! rullade sista natten som gick betydligt bättre! idag har jag varit en vända i valbo med jeffo, plockade fram linneas cykel å tog en tur, samt en del spel! 
jag hade ganska precis pengar kvar till att tanka upp bilen och inte vara helblack, tills jag får lön om en vecka. utan att ta från sparkontot. känt mig stolt, duktig äntligen. så kom idag, hade nog ingen vidare dag. kan för tillfället inte spontana iväg på någon resa, så då vart det valbo på tröstshopp istället.. fick med en hel del och mer hem. jaja. nu äre sovdags, imorgon ska vi busa omkring i en gympasal!

I don't have the answers, but the question is clear

hela veckan har ju levererat fint väder, väldigt skönt. tisdagen var jag till edwina å kidzen innan jobbet, vi käkade glass i solen! annars gjorde jag nog inte så mycket mer än jobb. städa lite och sånt där tråkigt. men tidig helg va de ju iallafall! fredag bakade vi och åkte ut till årsunda. vi hade kakbuffe och tävling. därefter grillade vi. drack lite alkohol och spelade spel. bra påskfirande! 
sov kvar i årsunda och väcktes av kastrullock på morgonen, mindre trevligt. men vi fick frukost i form av scones och amerikanska pannkakor så man ska nog inte klaga. åkte hem och svirade om för att sticka på kalas hos signe! solen lockade fram alkoholsinnet. jojjo följde med, vi åkte till jeffa å drack lite vin på hennes ballkong. sen hämtade vi käk från matkällan och åt här hemma. spelade lite spel, drack lite och slultligen ut på en trubadursväng.
söndag köpte vi kinamat och åkte ut till vattnet, det var tydligen dags för vattenskoter. sen åkte jag hem till sängen. måndag gjorde jag heller inte mer än sova och jobba första natten. idag har jag varit hos anna en sväng, plockade nyss ur diskmaskinen och började städa, men sen kändes det tråkigt. gör det en annan dag istället tror jag. snart dags för jobb. 

- baktävling


står jag den här gången, för dig

va galet skönt att ta helg från en vecka i vattenpölen, eller närmare sjön. hela sundsvalls "plan" hade smällt och va så galet mycket vatten, gick igenom första dagarna och när jag tröttnade å tog med stövlar så hjälpte dom inte ens. vattnet va för djupt iallafall. skrattretande. 
hämtade linnea på fredagen. sen stannade vi hos mamma. påskpysslade lite, letade ägg och käkade tacos. tobias följde med hem och sov hos oss. vaknade sådär 03 och kunde inte somna om, vid 7 vaknade linnea också, vi käkade frukost och plockade fram ett pussel, ett pussel på 500bitar som hon lånat av mamma. till en början kändes det som en omöjlighet att få ihop det. vi fipplade lite med det till och från hela dagen. därimellan skjutsade tobias på unf möte, va en sväng till mamma, fixade påskris, spelade spel. och till kvällen hade vi fixat pusslet! vi är grym!
söndag kom linnea och väckte mig 7, mindre taggad på det när jag kunde sova och ville sova, 7 som dessutom egentligen var 6 eftersom man ställt fram klockan. men hon tyckte väl det var dags att fånga dagen då! tror vi åkte på pusselfeber för ägnade hela fm åt att lägga alla pussel hon hade. också bakade vi lite. på em kom tyra m familj förbi, så käkade vi våfflor. va ju våffelsöndag! sen körde jag natten åt marcus för han var lite dåligt. bra tajmat med att man klev upp 06? men det gick bra. 

RSS 2.0