backa när det är stopp

måndag - kom hem från jobbet, städade lite och vilade i väntan på pojkvän. när han kom tog vi tag i att fixa dom satans listerna. gick väl inte jättebra kanske. men tycker de va fint av oss att kämpa på iallafall.
tisdag - hängde en sväng i valbo med marris på dagen. å på em/kvällen kom peter, jess å sigge förbi på fika och firande i efterskott. mycket trevligt!  
onsdag - skulle date'a annis men hon blev sjuk. städade lite. när pojkvän kom hem drog vi iväg å handlade å så.. en sväng på byggaffären å köpte sista listerna. skulle göra ett ryck med dom när vi kom hem, men vi blev kvar i soffan efter maten. börjat rita på ett garagebygge har vi å.
torsdag - jobbade östersund
fredag - jobbade östersund
lördag - åkte iväg till årsunda för en massa firande. egentligen skulle vi fira att ann tagit sin examen i... hm, nått psykologiaktigt. jättedutti! å så krashade jag å rasse in lite födelsedagsfiranden på hennes dag också. så nu är allt familykalasande avklarat! FICK EN SPARK!!! woooho. käkade gott, drack vin, lyssnade gitarr å sjöng. en å annan dans lär läggas till å, om man kan räkna moraträsk och moonwalk? ahhah! en premiärtur på sparken blev de också.
söndag - en dag alldels i min smak. pojkvän klev upp å stack iväg å åkte skridskor, å jag sov vidare. så kom han hem och kröp ner i sängen igen. kollade lite serier, hämtade käk som vi också åt i sängen. sen åkte han iväg för att tvätta bilar, å jag stannade i sängen. och när han kom hem, hör å häpna, kröp han ner i sängen igen! vi hade bäddat in oss med massa massa kuddor också, jätte mysigt. en riktig sängdag. VILKEN FEST! 

tog igen lite födelsedagsfiranden

måndag - hämtade upp steff som skulle hänga med i lastis på lite prakke. han va dutti. sov å sådär. hah, jarå, lite olja fick han kolla också. tur det. den behövde fyllas! och så va det pojkväns birthday!! så efter jobbet skjutsade jag hem steff igen, handlade lite, städade lite, och fixade i ordning lite mys. en del paket, en fest middag i pojkvänssmak, å en fin kväll blev det. nu kommer åldern snart ikapp min lilla farbror <3
tisdag - åkte in till sandviken å mötte jojjsan å hämtade ut en tårta. gled vidare till gävle å dumpade tårtan hos annis. sen körde vi till huvuddestinationen valbo, jeffa anslöt också! vi har ju hunnit med en del valbo vändor, och nu hann vi äntligen igenom och fick klart med allt vi skulle tillslut. bra jobbat?
onsdag - jag tog en bra sovmorgon, klev upp å käkade en sen frukost i soffan, å sen kom pojkvän hem. vi skulle väl göra lite bra saker. men vi kollade serier å kramades i soffan istället.
torsdag - hämtade upp steff aka praktikanten igen, å drog en vända till östersund. sen fick han följa med hem och sova här, eftersom vi skulle iväg igen. 
fredag - innan vi drog till jobbet försökte vi fixa med lite kakor. det gick väl lite sådär. brände fast två omgångar choklad i kastrull och en tredje började brinna i mikron? aja, dom blev hyfsat mysiga tilllsut iallafall. sen rullade vi veckans sista pass till östersund.
lördag - hämtade linnea. vi bakade nå nutellakakor från ett tiktok recept, hehe. goda vart dom faktiskt! en kladdkaka fick det bli också. sen kom mam å brorsor förbi för att fira födelsedag i efterskott. jeff å david kom också. och tillsist mackelitofamilyn. massa fika, paket, dans å stoj. avslutade kvällen med middag på kebabhouse, följt av filmkväll hos jeffdavid med massa godis. bra lördag! 
söndag - pojkvän var iväg och jag kunde sova ifred ungefär halva dagen. när han kom hem så flyttade vi oss till soffan och myste resten av halvadagen och hela kvällen. så jag va då nöjd.

såååå blev vi sjuka igen

måndag - lite frukost å serier i soffan. sen gled vi iväg för ett coronatest. jag tappade såklart ut hela testet i knät, va mysigt å jättebra!! helt galet hur klumpig jag är. åkte hem och lagade mat å sen drog vi en liten biltur för att inte sitta instängda. 
tisdag - tog en biltur till sandviken å spanade på lite gamla gator. sen hämtade vi ut lite mat vi beställt. hem gjorde pizza å kikade serier. och på kvällen blev det en biltur till runt i kungsbergetskogarna. 
onsdag - pojkvän vart piggare så det blev ett ryck hemma. rasse fick upp en massa lister i köket, och jag städade undan all julen ordentligt. kvällningen bjöd på en biltur till lingbo för att lämna något till rasses jobb. 
torsdag - åkte en biltur för att grilla lite lunch och kika solnedgång. till stället vi tänkt var det oplogat, så vi fick tänka om. letade oss vidare för ett bra ställe, när det slog oss att vi inte tankat. jättebra, ute i skogen, nästan soppartorsk, å inge kort för att kunna tanka hade vi med för den delen heller. operation myslunch fick avbrytas och vi tog oss hemåt. hem å käkade å spelade lite xbox. 
fredag - gjorde ett nytt försök för att grilla lunch å kika solnedgång. kom till ett första ställe vid "vatten", där solen låg perfekt. gjorde upp en eld, men blåste rätt fint så beslutade att flytta elden in till en kåta där i skogen. jag va missnöjd att behöva överge solen, och ganska snart visade det sig att det rökte in alldeles för mycket för att kunna grilla där inne med. bytte ställe till en annan sjö där det inte blåste lika mycket. gjorde en eld och var väl rätt nöjda, när vi kom på att vi borde ha elden närmare vindskyddet? så, gjorde en fjärde(!) eld, närmare, så det skulle bli lite varmare. OCH DET BLEV SÅKLART FÖR NÄRA SÅ ALL RÖK BLÅSTE IN OCH BLEV SKIT DET MED. men där fick det vara nog. en lunch blev det, solen gick vi miste om, det var kallt och blåsigt. men bra kämpat? hem å krypte ner i soffan å kollade serier resten av kvällen. rasse hade precis somnat när jag fick se massa coola bilder på norrskenet, så jag väckte honom å vi gav oss ut å kikade. en biltur för att jaga ett bättre norrsken blev det också, hehe. super mäktigt va det iallafall!!! 
lördag - åkte för att hämta upp jeff. mackelito å bebis anslöt också, å så drog vi vidare till valbo. där mötte jojjo å ann upp oss och vi drog en runda. hela gänget följde sen med hem, vi käkade från matkällarn å drack lite vin. en myslördag. jojjo å ann sov kvar. 
söndag - gick upp å käkade frukost med mina sovgäster innan dom gav sig iväg till kungsberget. sen kom rasse familyn på fika för att kalasa oss. mycket trevligt! sen försöktes det vila för att orka med natten. och juste, vi var negativa också? no corona in us bro. men vi stängde in oss i 7 dagar iallfall för säkerhetsskull. förutom en hel del bilturer då, hehe. konstigt att vi klarade oss när dm andra var positiva och vi hade lika symptom? varit en riktig mysvecka faktiskt. knappt ens att rasse gått omkring med kryp i kroppen? chockad. en lugn å kramgosjukis. jag va ju inte så sjuk mer än lite i halsen, så tyckte nästan det va lite fest me en hemmavecka ihop me mitt hjärta. miihii!

en födelsedagsvecka va kommen

måndag - efter jobbet skulle jag glida till valbo med jojjo å jeffa, men vi ställde in det för jojjo ev va smittobärare eftersom en kompis blivit sjuk. istället gled jag hem och städade lite. sen åkte jag till sändrow och vi vidare på glassfest! 
tisdag - körde en till natt örebro. efter jobbet gled jag hem till edwina å kidzen. fick lunch och åkte lite i backen, eller ja, kollade på iallafall. sen åkte jag hem å sov för att köra ännu en natt. 
onsdag - efter jobbet gled jag till valbo med annis, sen bytte jag av henne mot jeffa å jojjo. visade sig att hennes sjuka kompis inte hade corona utan bara sjuk, så det var ju bra. sen bytte jag av dom mot rasse, å vi va på presentjakt. hehehhe, ramlade kanske hem en ny kamera hos oss. weehåå! 
torsdag - röddag, ledigdag, bradag. jeffa å david kom hit. vi bakade en massa till helgen inför kalaset. ååå så käkade vi tacos, såklart! 
fredag - bytte bort östersund mot örebro, det var trevligt med en fredag hemma och inte en hel kväll i lastbilen. när jag kom hem från jobbet skulle jag städa å fixa inför helgens bravader. men när rasse kom så gjorde vi lite käk och myste soffan resten av kvällen istället.
lördag - idag skulle vara en himla festlig dag inför morgondagens riktiga födelsedag. skulle ha en hög massa family på kalas och sen en hög massa fina vänner på festligheter. MEN. hängde ju med jojjo å jeffa i valbo i onsdags, eftersom jojjo inte längre va eventuell smittobärare. på onsdag kväll blir det sjukdom hemma hos jojjo.. på torsdag blir jojjo sjuk.. på fredag blir jeffa sjuk.. och idag vaknar rasse sjuk. sååååaaatt, jag bara väntar på att mitt ska komma. och alla slags festligheter är såklart inställda. VAD KUL. jag är svin ledsen. varför ska vi bli sjuka nu???? jag ska ju fylla år??? det ska ju vara min dag??? vi ska ju ha massa mys å kul?? nääää??? aaaaaaa!!! tänk om vi bara gjort som vi skulle från början. åkt valbo i måndgs. då hade vi kanske varit friska nu. så ledsen.
 
jag å rasse började iallafall dagen med lite frukost å serier i soffan. sen drog vi igång lite bakning. fixade i ordning en pizzadeg, också bakade vi lite tunnbröd. hehe super mysigt. gott blev de också! sen skottade rasse av gården och jag plockade undan julen. mot kvällen gjorde vi en lassagne, drack lite vin och kikade serier. åå så helt plötsligt ringer det i luren och jag ska komma ut. då står maria å sandra där å har kommit förbi med lite födelsedagspaket till mig iallafall, älskade underbara. vart så himlans glad. vart en mysig dag trots allt. 
söndag - BIRTHDAY! fick frukost på sängen av min sjuka pojkvän. nybakat bröd hade han ändå tagit sig upp å orkat fixa. sen åkte vi en liten biltur för att komma ut å ha gjort något på födelsedagen. när vi kommit hem kom annis förbi. ballonger, brinannde isfacklor(?) å paket. älskade jävel! vi tog en promenix, med avstånd såklart. sen hann jag nästan bara komma hem och in igen så tutades det som tusan utanför. å då står jeffa, jojjo å thea där utanför. en högtalare som sprutar happy birthday sånger, en hög med paket, och ja, hela jag vart nersprutad i "marknadskonfettispray" mmmhm. men jag har väl så jävla underbara människor runt mig. sen gjorde jag å rasse en tacotårta å avslutade dagen med. så min "instängda ensamma sjuka" födelsedag, blev minst sagt inte så jävla tokig ändå. jag är så jävla glad och tacksam för alla fina människor jag har. tusen miljoner tack livet för dom.  

en nyårs vecka va kommen

måndag - efter jobbet gled jag hem till marris å fick lite julfika. sen gled vi vidare till valbo och sprang igenom där. inte så mycket folk som man hade kunnat tro ändå!
tisdag - städade och fixade i köket. sen fick jag ett extrapass till örebro. så fick lägga mig å vila för att orka med natten. 
onsdag - efter jobbet gled jag förbi hos annis. vi promenixade å myste. sen åkte en trött själ hem, fick lite käk och sen äntligen sova. 
torsdag - jobbade östersund
fredag - NYÅR! jeffa å david kom hit med cross å fyrhjuling, vi hämtade upp mackelito å en skrikande bebis, fyrhjuling vilken skräck!! men det gav med sig. åkte vidare till isen och hängde där hela dagen. promenerade, sladdade, grillade, myste. och när vi skulle hem valde bebis att åka fyrhjuling istället för bil, så tror det blev ett godkänt betyg ändå? jag å pojkvän fyllde upp ett glas vin å hoppade in i bastun en sväng. sen promenerade vi över till rassesyrran. mat å vin å spel å lite sång å så. kikade fyrverkerier och tände isfacklor (?) istället för tomtebloss, man tager vad man haver. men det finaste, det bästa, det viktigaste, att få fira in det nya året med en kyss från min p-ojke. tack livet.
lördag - idag ska vi inte kliva ur sängen sa han. vilken vinnardag tänkte jag!! och vi gjorde nästan inte ens det. pojkvän lämnade huset en gång för att köpa pizza. som vi också åt i sängen. sen mot kvällen förflyttade vi oss en sväng till soffan. vi började året på bästa sätt tycker jag, vilken mysdag.
söndag - sov halva dagen för att orka jobba natten. plockade lite i hemmet och sen köpte vi mat från pizzerian idag med, hehe. så blev det soffläge resten av kvällen. 

RSS 2.0