backa när det är stopp

måndag - kom hem från jobbet, städade lite och vilade i väntan på pojkvän. när han kom tog vi tag i att fixa dom satans listerna. gick väl inte jättebra kanske. men tycker de va fint av oss att kämpa på iallafall.
tisdag - hängde en sväng i valbo med marris på dagen. å på em/kvällen kom peter, jess å sigge förbi på fika och firande i efterskott. mycket trevligt!  
onsdag - skulle date'a annis men hon blev sjuk. städade lite. när pojkvän kom hem drog vi iväg å handlade å så.. en sväng på byggaffären å köpte sista listerna. skulle göra ett ryck med dom när vi kom hem, men vi blev kvar i soffan efter maten. börjat rita på ett garagebygge har vi å.
torsdag - jobbade östersund
fredag - jobbade östersund
lördag - åkte iväg till årsunda för en massa firande. egentligen skulle vi fira att ann tagit sin examen i... hm, nått psykologiaktigt. jättedutti! å så krashade jag å rasse in lite födelsedagsfiranden på hennes dag också. så nu är allt familykalasande avklarat! FICK EN SPARK!!! woooho. käkade gott, drack vin, lyssnade gitarr å sjöng. en å annan dans lär läggas till å, om man kan räkna moraträsk och moonwalk? ahhah! en premiärtur på sparken blev de också.
söndag - en dag alldels i min smak. pojkvän klev upp å stack iväg å åkte skridskor, å jag sov vidare. så kom han hem och kröp ner i sängen igen. kollade lite serier, hämtade käk som vi också åt i sängen. sen åkte han iväg för att tvätta bilar, å jag stannade i sängen. och när han kom hem, hör å häpna, kröp han ner i sängen igen! vi hade bäddat in oss med massa massa kuddor också, jätte mysigt. en riktig sängdag. VILKEN FEST! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0