little darling, you found my heart in the lost and found

denna vecka vart det inte mycket gjort. har varit trött å seg å passat på katter. jobbat stockholm. torsdag fick jag iallafall lite annishäng och fredag var jag förbi eddis på lunch, marris med! lördag drog jag igenom jobbet för att ha det gjort. kvällen spenderade jag me jennys å lina, vi myste lite drinks å va ut å tog en öl. hela söndag bara myste jag omkring med min honom, en söndag helt i min smak.

LONDON weekend

maritta fick en flygbiljett i 25års present av mig. kort och gott har vi haft en toppenhelg. vi har turistat och shoppat en hel del. vädret har varit helt perfekt, sol och alldeles lagom varmt för att promenra omkring. käkat massa pannkakor/crepes/våfflor, kikat på några mysiga "londonställen" buckingham palace, big ben (som tråkigt nog är under renovering), london eye, tower bridge? vandrat genom parker å londons gator, blivit en heeel hög med steg. fötterna har varit nära trasiga när vi intagit sängen om kvällarna.
 helgen hade två minus. 1- rummet var skit, tack å lov spenderades ju ändå bara några få sovtimmar där. så hela världen va det väl inte heller. DOCK är jag helt säker på att det funnits nå loppor på rummet eller i sängen som bitit mig om natten, vaknade VARJE morgon med ett igensvullet öga??? som under dagen försvann.
2 - vi hade alldeles för lite tid! hade velat göra massa mer, samt viljat tagit tid på mig med allt vi gjorde. man hade knappt tid att stanna upp å njuta av att vi faktiskt sprang omkring i london. vi var hela tiden på språng för att hinna med, så det var lite tråkigt. men annars har allt bara varit fint. 

when you feel like letting go but you're holding on

måndag myste jag chips, dipp, å film me lina. tisdag myste jag i järbo me min p-ojke. onsdag blev en snabbis förbi valbo å inhandla ny lur. sen myste jag kladdkaka med jeff å mostern. idag har jag hunnit med en glass med macke, annis har sällskapat mig genom packning å klurerier inför resa. å nu, snart, strax, så äre dags för london! 
 

who will pick up the pieces, when it all falls down

kom hem från monte i söndags. har varit så jävla trött hela veckan, helt slut. knappt orkat mig upp ur sängen till jobbet. men hunnit med lite annat också. varit i valbo med macke, krashat telefonen och lunchat hos eddis. lagomt ändå? lördag och litelite helg. käkade å kikade bio med jeff å david. söndag åkte till jeff å fick tacolunch, gled omkring på lite små affärer å hälsade på i boänge. va förbi hos marris å kramades me nya kissen. sen en snabbis till mamma å fick kakor samt en lillebror med till sundsvall. 
 
 

montenegro -19

gumman hade väldiga problem med att flygtiden var så kort, knappt 3h. skönt tänkte jag? "tar ju nästan en timme innan vi kommer upp i luften och dom kommit ut med den där jävla alkoholvagnen, vi kommer inte hinna dricka nått!" för en lyckligare resa behöver jag ha en nöjd gumma, så det blev ju ett problem till för att lösas. och lite kluringar senare så införskaffades våra bästisar för resten av veckan.
 
fylldes till flygplats, innanflyg, på flyg, från flyg, på promenader. nöjda. 
 
vi har haft en bra vecka, alldeles lagom. hade som vanligt gärna haft mer sol, när det har varit fint har det varit riktigt fint. när det har varit grått har det ändå varit skönt. samma dag vi landade och tänkt ta det lugnt å fint va det tydligen seadancefestival, vi va ju inte sämre än att vi svirade om och återtog fyllan för typ 3e gången samma dag. david guetta spelade å de va grymt. sen har vi promenerat upp i berg, ut på klippar, freeea nipples, haft strandhäng, poolhäng, sjungit, spytt, skaffat kompisar, sprungit från kompisar, drinkat, ätit, kikat solnedgång. en vanlig resa ungefär? vi är nöjda med monte. 

lämnar swe en sväng med gumman


we can try but it's all the same

en vecka stockholm och en vecka med en jävla förkylning. gjorde nog egentligen ingenting annat, var trött å sjuk å försökte ta mig igenom jobbet ungefär. lyckades tvätta, städa och packa iallafall. fredag hade jag lunchdate me marris. lördag käkade vi tacos hos moffa å firade födelsedagar och kvällen drack jag lite vin me jeff å ann på en brygga, väldigt mysigt. söndagmorgon lämnade jag hemmet för lite utomlands. 

RSS 2.0