I may have failed But I have loved you from the start

jag och jeffa skulle vara barnvakt till Tyra i helgen, fina bebis. vi skulle också ha Tobias. sen blev det zina också, å kanske Linnea. himla massa ungar och halloweenmys! men vi hade visst blandat ihop massa dagar, så får se hur det blir med det nu. har varit hos eddan idag, och hälsat på bebis iallafall. imorgon sovmorgon, resten återstår att se. just nu vill jag ej va trött, vill va full och batman eller på allstar å se miriam bryant. 
 
 

jag tog, jag förstörde, jag är blind.

igår fick jag sällis ner till Örebro, as skönt! efteråt va jag hem till Eddan. hon bjussa "pappas sås" å strips, som jag längtat! fick leka lite med Moa ååååå. hamnade i Valbo med jeffa å Ida sen hem för någon timmes sömn. när jag typ svängde ner till jobbet imorse kom en bil ikapp mig, de va annis som tänkte följa till Örebro. bästabästa hon. genast vart allt mindre jobbigt, det är fredag och det är en bra dag.
 
det är jobbigt att tycka det är jobbigt. jag vet inte varför jag tycker det är så jobbigt, jag borde inte tycka det är så jobbigt och jag vill inte tycka att det är så jobbigt. jag hoppas verkligen det går över snart.
 

i don't see it like you do, but i'm gonna be with you

oj, vilken emodag jag hade igår. men idag är det bra. ingenting har egentligen gått bättre idag än igår, det var helt enkelt bara en sån dag. är sjukt trött. inte bestämt mig för om jag ska hålla mig vaken och sova sen eller ta en pn, men vet ju hur dom slutar.. ska nog ut på en promenad först iallafall, toppen väder. sen kanske mina kusiner vill höra av sig till mig och ses?
 

-




när allting går emot ska jag hålla kvar

när jag "lärde mig backa" för ungefär ett halvårsen. så hatade jag dollyjäveln. men bara av en anledning. att jag inte fattade hur den funka, den bara vek sig, och jag kunde inte backa. nu hatar jag den jäveln av så många mer anledningar. jag hatar den för den backar på ett annat vis, för jag har en extra parkeringsbroms att hålla koll på, extra luft att hålla koll på, extra slangar att trixa med, stöd ben att tjaffsa med, och ut och krångla loss från en trailer och krångla på en annan, varje dag. jag hatar att den jäveln ens existerar. 

just nu känns det till och med som att jag hellre byter skåp, alla dagar i veckan. och då minns jag ändå hur jag var tvungen att kämpa ihjäl mig varje dag. men det kunde jag iallafall. och då slipper man känna sig så jävla dålig. vela bara få det ur mig. tackåhej.
 

I hear teardrops on the pavement

anna har varit med mig ner till örebro två dagar. är så otroligt tacksam över hur mycket hon alltid ställer upp för mig. den satans ändringen på våran linje stör mig, och gör det jobbigt. igår va jag till sundsvall med annis. idag har jag varit i valbo med maria och hanna. jag ska strax lägga mig, inte så trött, men jag känner inte för något annat. 
det va så bra från början. nu känns det bara jobbigt. 
 


 

-




maybe the problem is, that i have fallen out?

vaknade till vid nio och bestämde mig för att hålla mig vaken så jag kan hinna somna ikväll innan det är dags för örebro. så ja, kämpar med att hålla mig vaken jag då. det suger. jag vill sova. väldans mycket längre. as trött. känns också skit jobbigt med örebro nu för jag har inte riktigt koll på det här med dollyn. har vaknat till lite av en emo dag. mindre bra. ska nog iväg till ockelbo sen, städa lastbilen och trixa lite. annars händer de nog inte så mycket mer än mysa med david idag. 

who are you when i'm not looking

i fredags var jag ner till örebro med anna igen, sen var hon med mig upp till sundsvall också. trevligt! var hem och hämtade lite grejer, drog en snabbis i valbo och sen hem till lina för lite. ja, vinmys, tjejkväll, pyjamasparty, kalla det vad du vill. igår låg vi i sängen och kollade massa film i princip hela dagen, mysigt. två bra dagar, nöjd. saknat min fina bus, hon är bra. 

-





ge mig lite av det där som behövs

jaa, det ändras och ändras hela tiden på våra linjer. vi som äntligen hade fått det nästan perfekt! ska kanske behöva börja byta dolly nu, känns lite drygt. men hellre det än byta skåp iallafall. när vi kom från sundsvall idag så var vi förbi lina en sväng innan vi tog en promenix runt i ockelbo. nu sitter jag utan framgång och glor efter bilar. snart försöka sova. ska iväg med ner till örebro inatt innan mitt sundsvall. lära mig dollyskiten. bla

 

kommer aldrig finnas något finare

 

maybe i don't cry, but it hurts. maybe i don't say, but i feel. maybe i don't show, but i care.

har kört två dagar sundsvall, inte själv förstört något med lyckas fått ett jävla stenskott! annars har allt gått bra. när jag kommit hem har jag och maria hunnit med en promenix båda dagarna också. imorgon ska hon följa med i lastbilen, trevligt med sällskap :) min skitbil har börjat dö, visste att jag skulle gjort mig av med den fort! fan. letar nytt men kommer ju aldrig ut nått bra?! less. annars så. försöka sova strax. godnatt
 

holding your hand

 
 

-

Like every city needs a distance, every sky demands a moon

Every winter needs a snowfall, every summer wants a June

But I don’t need a perfect mirror, I don’t care for queens and kings

We are free and we are perfect 

And every minute needs the hour, every day demands a night
Every giant supernova, it’s the city with your light
I don’t need no superheroes, I don’t care for Gods with wings


always bring your own sunshine

det var så himla längesen jag vaknade och kunde trivas med att jag haft en dröm. känns mysko och så jävla skönt, fint, liksom. har längtat efter en sån här bara ligga i sängen och bara vara dag, SOM JAG ÄLSKAR DOM. har inte tänk kliva upp än på ett tag, men när jag gör det. så väntar en promenad i det fina vädret och sen hem till jeffa och spendera lite tid med henne. älskar markoolio <3

det är inte så det ska vara

i torsdags jobbade jag. sen sov jag hela dagen ungefär. mamma å grabbsen hälsade på en sväng på kvällen och sen va jag till jojjan och käkade mat. hann inte sova någonting innan jag skulle iväg till lastbilen igår, ändå va jag piggare än jag varit på hela veckan? haha. annis va med iallafall, trevligt! va med henne till sundsvall också. va till hem till morfar å fick pannkaka av elisabeth sen fredagsmyste jag hos jeffa. har precis kommit hem från valbo med jeffa, nu blir de tacos och film. 
 
 

Hold me so I'm not falling apart

dom har gjort om våran linje lite, vi har fått tidigare avgång från örebro, vilket betydet att vi numer börjar tidigare, jag går alltså upp 00.30, det är lite halv jobbigt. vet inte hur man ska lyckas hinna sova riktigt? men vi slipper numer byta det satans skåpet OCH DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT. idag har jag spenderat tid med maria, vi har varit i valbo och kikat och hem till sandra å hälsat på. trevligt! nu ska jag försöka sova en sväng innan det är dags att dra iväg inatt igen. 



-


jag svek mig själv när jag svek dig.

gled in i nå halv emo men det börjar ge sig nu. har hunnit haft linnea. hade en kväll med näst intill alla mina fina vänner. dom är helt otrolig och jag blir sjukt glad av dom. har haft sleepover med annis. fredagsmys med david. städat lastbilen. bror har fyllt år. jobbat dag in och natt ut. haft ett och annat sällskap. fått mat av elisabeth och matdate'at med kusinerna. med andra ord, livet har rullat. 
 



-

 

-




-




-




-




-





Ni tror att ni tror nått

igår va jag iväg till säääändrow. väldigt trevligt faktiskt. lekte med novalie och käka pizza. Maria var också med :) jag tänkte städa nu när jag kom hem faktiskt, började, men hamnade i sängen. konstigt. ska kanske iväg å käka med Marcus snart. senare Gävle en sväng med jeffa. om jag orkar hålla mig vaken en promenix ikväll med homies kanske? imorgon är det äntligen fredag och slut på denna vecka! känns grymt skönt att köra sista morgonen inatt!


people fall in love in mysterious ways

ååå vad hände igår då? JO MEN EN BACKSPEGEL SMALL VÄL. det var faktiskt inte mitt fel den här gången, men är det inte helt otroligt att det verkligen ska vara nånting hela tiden. när jag kom hem igår skulle jag ta en liten pn, vaknade halv sju.... hehe. vart dåligt med sömn sen men har inte varit allt för trött idag ändå! 

skrämmer upp mig själv

skit jävla dryg dimma. väldigt knepigt väder, varierar mellan klarblått och sol sen helt plötsligt åka in i en grå håla av dimma typ. ja. det är mysko. men framförallt, så är ju dimman åthelvete jobbig. vill att den ska försvinna.
 

RSS 2.0