när vindarna vänder

jahaa. vad hann jag med i veckan? jag och eddis fick frulle/mellis, välj själv, hos maria. mysigt. lekte lite med moa. träffat anna en sväng, himla längesen. saknat ihjäl. va en vända i valbo med maria och lina. hunnit leka en sväng med linnea. annars sovit och jobbat. ska plocka ihop lite saker nu. sen drar jag mig mot ockelbo för en helg av trevligtheter!

Varför ser du inte vad du har

Igår efter Sundsvall hängde jag en sväng med jojjo. när jag vaknade inatt hade David köpt blommor till mig?? de va gosigt, skönt å börja dagen/natten glad. va svinhalt idag. skit drygt. ska snart in å lasta sen rulla hemmåt. hoppas halkan avtagit lite?? solen tittar fram. underbart! ska ta en promenix med Eddan och hänga lite med henne sen sova massor! haha alltid trött. 

för att sedan sätta alla ord i brand

jaha. råkade glida iväg till stockholm i lördags och köpte mig visst en ny bil? den är rätt bra förutom att det luktar typ blöt hund i den? haha men de ska väl gå att fixa. nöjd iallafall! det dryga nu är att jag måste ju ta tag i att laga den andra skiten för att få den såld.. på kvällen va jag och hanna hos knallen. spelade kort och drack drinkar. trevligt! david väckte mig typ halv nio ikväll, för skulle käka då. haha galet. ska väl kika någon film innan jag sticker iväg mot sundsvall! äälskar david ja. 


 

ingen vet att jag är här

en nattvecka örebro avklarad. känns okej. allt har funkat mer eller mindre bra, der får duga så! har ätit tacos fyra av fem dagar den här veckan. idag fyller mamma år. AND GUESS WHAT??? ska dit å käka tacos. haha! men inte gnäller jag för de ääää. efter det så ska jag ha fredagsmys med sandra och maria! blir trevligt. 

vi var tusen gånger bättre

hjärtisdagen var bra. vi käkade på harrys, det va väl lite halvkasst men bion var rätt bra. men fy vad jag hatar att va bland folk, ibland, för det mesta, haha. älskar prins och kompisar iallafall! grannen håller just nu på att drar sina vanliga dagenefterspyor, alltid lika trevligt. ska snart dra mig ur sängen. käka lite innan jag ska glida mot jobb. även om jag alla gånger hellre har sundsvall känns örebro okej ikväll. och det är skönt. 

när vägen tar av fortsätter jag

allting med sundsvall och jobb gick jäkligt bra i fredags, nästan. allt kändes iallafall jäkligt bra fast vårhappykänslan inte ens var med. så det är bra! va hemma tidigt, spenderade några timmar med emma. saknat! jag och linnea pysslade med alla <3 dag kort hela kvällen typ. vi städade även undan granen, ÄNTLIGEN. duktigt gjort. jeffa kom förbi lördag morgon. vi fortsatte med pysslandet, vi bakade och en koja bygdes. sen kom mamma å bröderna förbi och käkade tacos :)  

bara en gång till

det känns bra i själen när man känner att de va längesen man hade en dålig eller en emodag. alla dagar har varit vardagligt bra eller till och med riktigt bra. sådär satt man sitter och känner sig glad. jag gillar det. tror solen hjälper ganska mycket till det faktiskt och resan. känner mig lite lycklig iallafall. imorgon kommer linnea, saknat! och på lördag, hjärtis dagen ska jag å david på date med mathias å edwina. restaurang och bio. blir nog grymt.
 

maybe it's a part of a plan

jag är faktiskt stolt och glad över vart jag tagit mig idag. med hjälp, världens bästa hjälp. tacksam och himla nöjd över att vara där jag är. helt otroligt. trodde aldrig jag skulle ta mig hit. såg mig aldrig komma hit. men här är jag. trotts att jag vissa dagar hatar hatar hatar att köra, att backa, att lossa, att lasta, att jävlas med allt och lite till. att vissa dagar bara känna sig så värdelös, ständigt dålig, riktigt kass. ångest över nya saker, över saker som kommer vara jobbiga, saker jag kanske inte klarar. men det är bara vissa dagar, och jag vet det. även om jag just då bara vill ge upp. utöver dom där dagarna. finns det riktigt härliga dagar. dagar då allt bara glider på. dagar då allt går bra. dagar då allt går helt otroligt bra. dagar som bara är vanliga och man bara är glad. less och orklös, ja. men lyckan att allt löste sig och alla dom bättre dagarna, övervinner. dessutom så, två månaders extrajobb vart till sex månaders provanställning. som idag, vart till tillsvidareanställning vilket betyder fast, påriktigt. känns bra. jävligt bra
 
 
vi kan ju föresten ägna en minut åt att skratta lite. vid den här tiden för precis ett årsedan körde jag inte ens bil själv. absolut inte om det var mörkt ute. idag kör jag nattetid fem dagar i veckan, med både bil och lastbil. sjukt.

den här tiden för ett årsedan kämpade jag dessutom med endast C och hade inte en tanke på varken CE eller jobb.

jag trodde inte på det förens ikväll

drog en tvådagars i helgen. hör och häpna, på krogas. det hör inte till vanligheten att jag trivs med det nej. men väldigt nöjd faktiskt! va in till gävle och kikade på alina devecerski, det va bra. hon är så jävla snygg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. fortfarande helt till mig för det! drog till ljusdal lite spontant dag två och kikade på 2 blyga läppar. ljusdal, hahah. sjukt långt bort, men va också kul! kul med nå nytt. kul med äventyr. bra helg! drog även på mig sjuka blåmärken på magen, gör så jävla ont hela tiden. tror inte man vet hur ofta man kommer åt magen?! hahah sjukt.

kändes som vi kunde gå genom eld

ja, här har det varit dött ett tag. har egentligen så himla mycket att skriva. brasilien, jobb, festligheter, planer, vardag, livet?? den här veckan har jag iallafall hunnit med att träffa lina en snabbis. maria har hängt med i lastbilen. blivit stoppad av polisen, såklart med min tur. igår kikade jag å jeffa lite på stan, tog en promme, kikade balklänning med jojjo och hängde en sväng i valbo. idag har jag tagit en promenad i den underbara solen. älskar vårvädret som levererats denna vecka, och imorgon är det fredag. gladtjej, men trött, ska sova. godnatt! 

alltid. och oavsett. och förevigt.


RSS 2.0