I have sacrificed, and I burned Oh, you gotta live before you learn

lördag övervägdes det mesta.. vinmys, bio, baka kaka, dricka öl, hamnade hos jeffi soffan hela kvällen. i veckan har jag pysslat lite hemma. haft ett kylskåp med endas öl, redbull, dricka å en ost. ändrat på det iallfall, nu ser det lite mer mänskligt ut. (en mjölk, en jucie, smör) ha ha. 
 
tisdag åkte jag till ockelbo för promme med edwina å jenny. kom aldrig så långt, köpte pasta från pizzerian och kikade resor. igår städade, packade, prommade, hängde lite med jeff, sen gjorde davven käk. idag har jag också hunnit en promme i solen, om ett tag kommer lina hit och myser. sen sista natten, och imorgon.. kan det vara så att jag råkar åka utomlands? 

-

Varför jag går nu, har inga bra svar

Slutstationen för själar, där vi går skilda vägar
Och det känns som jag svävar mellan natt och dag
Torkar bort mina tårar, första steget är svårast
Och det känns som jag går här mellan natt och dag

Jag måste kliva tillbaks, finna mig själv, mitt riktiga jag
Gå vidare i livet för o korsa några floder
Ändra min livsstil, rutiner o metoder
Har haft mina perioder
Vart långt under ytan
och att leva med mig då det är minst sagt slitsamt


Jag vill inte tänka framåt, Men är livrädd att fastna här

en vecka stockholm överstökat. haft jättesvårt å sova, varit lagom slaktad när jag ska dra mig upp. idag, när man äntligen ska få sova fritt, nä då vaknar man såklart tidigt? jaja. har i veckan hunnit med en lunch hos mamma, grattat tobias på dagen. en lunch hos eddan, å lite glasslyx. lunchat tzatsiki med davven. skulle luncha våfflor med marris, men det får vi hinna sen. ja, förutom lunch har det bara varit jobb. 
 
idag då? ligger i sängen, tänkte nästan ligga kvar. men om ett tag kommer maria å hanna förbi, sen ska jag städa lite, ta en promenad, en dusch. och vad jag känner för kvällen har jag inte riktigt bestämt än. återstår att se! 

-

They say home is where the heart is
But my heart is wild and free
So am I homeless? or just heartless?
Did I start this, did it start me?

So many winding roads
So many miles to go

They say love is for the loving
And without love maybe nothing is real
So am I loveless? do I just love less?
Oh since love left, I've nothing left to feel?
 
 
 

Och jag kan inte förlora mig i dig, För vem är jag utan dig?

en nattvecka har rullat förbi, gått mest bra. sprungit omkring massa i valbo. fixat å trixat med jennifer och/eller david varje dag. hämtade hem linnea i fredags och käkade en efterlängtad tacos. förfestade med dom två kusinerna, rosenström var planen. missade klockan och kom ut alldeles för sent, vart en snabbis på krogen sen fortsatte vi förfesten någon timme till med gamla klipp från småstjärnorna typ. 
 
lämnade tjejerna med bakismys lördag. quesidillas å linnea lockades mer! ritat, pysslat, spelat spel. kusinerna kom förbi med glass också. när linnea hoppat i säng, va jag så trött att jag förmodligen somnat på 2min. men fick något infall, och 15min senare satt jag med jeffa på förfest igen? va ut en sväng i gävle, avslutade med max. 
 
idag har vi varit till ockelbo och firat tobias i förskott. fick tacos å fika, alltid festligt. skulle ha sleepover med kusinerna, men får bli sen. klockan är sent och jag vill gå på promenad, kan vi inte återgå till sommar och ljusa nätter. lurar vintern bakom hörnet nu? ja, den gör ju det. ångest. vill spola fram några månader.

Vi kommer minnas allt i färg, Efteråt

hängde helgen med linnea, kalas å glass. avslutade söndagen hos lina med pizza, prat, mys å film. vaknade måndag och började bli sjuk, så blev det bara värre hela veckan. men inte på värstviset tack å lov. sitter dock kvar än. utöver jobb å tycka synd om mig själv för jag varit sjuk. så hade jag valbo date med sandra å lina, hängde med jeffa, lyxat tzatsikilunch med davven, å säkert nå mer. 
 
lördag och att få sova ostört hur länge man vill var guldvärt, längesen jag sov så bra också. va iväg till valbo med jeffa en sväng. skulle ha varit kvällen till edwina, myst med kidzen å fått tacos. men hade en hel del å göra. jag å davven rensade här hemma halva natten, med ett glas vin. idag vaknade vi ändå rätt tidigt, flyttat omkring lite saker, tvättat och jobbat. marcus hörde precis av sig om att promma, hm, nästan sugen? men är ju lite trött å va precis påväg att lägga mig? nog inte, men vi får se. 

RSS 2.0