-

Jag var nästan framme, när det inte längre gick

När fötterna vill framåt men resten vill tillbaks
Hur kan nåt som är så lätt, kännas så svårt?
Det bästa är nog ändå att sätta hårt mot hårt
Jag ljuger för mig själv och tror att det är sant

Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen ramla jag omkull igen

i lördags så hade vi date med lina och chim. käkade mat, drack några öl och spelade spel. väldigt trevligt. söndag gjorde jag mer eller mindre inget innan första natten till sundsvall, som gick bra. får se hur resten av veckan blir, det rycktas ju om en del snö. drygt. maria ska ev sällskapa en sväng i veckan iallafall. en sväng i valbo är planerat att hinnas med. och imorgon ska jag till min fina moster å få mat. bara vädret och halkan kan bete sig någorlunda, så ska det nog bli en bra vecka! sen möjligen lite halloween till helgen?

-


Jag kunde bli vem som helst men jag blev jag

helgen var bra. kort och gott så hängde jag med linnea och firade martin. har dragit på mig en körkylning men bara en liten iallafall! hoppas den snart släpper och inte blir värre, för det har jag faktiskt ingen lust med. bilen är iallafall besiktad, känns skönt att ha det ur världen. nu ska jag dra igång ett avsnitt new girl innan jag rullar mot stockholm, redan onsdag? den här veckan verkar gå fort.

-


Jag var som en vårdag utan sol

söndagsångest, ångest över nytt, ångest över vinter och halka. den tiden är förbi, den ångesten är överstökad om man säger. eller helt enkelt bara ersatt. av arbetslöshetsångest? eller vafan gör jag med livet nu ångest? eller orkar inte ångest? eller enklast kanske bara en del panik, och ångest. japp. våran linje är uppsagd, igen. börjar kännas tröttsamt. 
 
det där kommer att förstöra mig en del, så orkar inte tänka på det nu. tar det senare. när det blir mer måste. annars? sundsvall har gått bra. har hunnit med en vända i gävla/valbo med davven i veckan. och två dubbelsvängar med annis. allt det där med det nya har också gått bra, känns okej. dock hade vi punka inatt så vart stående 3h, så sen hem. mindre kul. linnea är hemma iallafall! vi har käkat tacos och haft fredagsmys med massa godis. klockan är ungefär tio, och jag ska äntligen lägga mig och sova. godnatt!

halloweenfest


I sprickorna kommer ljuset in

stockholmsveckan har gått både bra och fort. till och med fredagen, tror det aldrig gått så bra. igår hade vi lite halloweenfest i skutskär med en del family. i förtid för att det skulle matcha med barn. linnea va häxa, david spöke och jag vampyr. lite pyssel, bus och tacos. bra dag.
 
nu ligger jag i sängen men tänkt dra mig ut på en promenad i fina vädret innan typ mat och jobb. suger att åka till sundsvall själv första natten. blivit bortskämd med sällskap ganska länge. att halkan slår till när som helst känns inte heller så kul. också blir det förmodligen ändringar på linjen den här veckan. jag vet att det högst troligt går superbra, gäller bara att få det överstökat. men visst fan är ångesten här.
 

make a wish, take a chance, make a change

hade jag haft en bild där vi inte är fula hade jag använt den. men det har jag inte. åk iväg och lev livet så jävla hårt nu dummaunge. men kom snart tillbaka.
-jag å batmanbyxorna väntar på dig och en tacosdate. 
 

-


I samma båt mot samma solstrålar

vi bokade om kryssningen och stannade på hemmaplan. fredag förfestade vi hos jeffo sen var vi ut på rosenström. lördag gick jag å davven hem till anna å emma där vi spelade lite spel och drack lite vin. idag har vi varit iväg till skutskär och grattat tobias. kom precis hem från en date på allstar med jeffa å david. ska ut på en promenix i mysregnet med davv nu. sen kanske förbi jojjo en sväng, en sista sväng. töntiigt. 

-

 

.

när fyllan slår till kan brillor behövas. av alla sorter. hehe. 

den tiden på året då dagarna blir kortare och skuggorna blir längre

AMIGOS! lördag var vi ut till bovik och knäppte kort med family, försökte iallafall. käkade tacos gjorde vi med. kvällen var jag som planerat med sandra och lina, å drack några öl. söndag sov jag igenom sen följde davven med till sundsvall. igår drog jag igenom valbo en snabbis med jojjo, sen käkade vi lite tacos å kikade new girl.
idag har jag varit ut till bovik å käkat en "hejdåmiddag" för jojjo, usvh. vill ha henne hemma. nu ska jag nog fixa lite med spotify innan jobbet. imorgon eller torsdag eventuellt iväg å skjuta med jojjo, på fredag är det dags för kryssning igen och söndag kalas för en lillebror. 

- ÄLSKADE NI


för vi byggde upp allt, bara för att vi kan

linnea har minsann trixat med dollbie och lärt henne hoppa! veckan har rullat på men inte varit mer än jobb, äta, duscha, sova? varit skit mycket trafik för jävla justin bieber?! trams. fy. idag kom marcus in till gävle och hängde på till stockholm, oväntat fredagssällis säger man ju inte nej till. hämtade upp tobias i gävle nu på kvällen och han följde med hem. har ätit lite kvällsfika och ska ut å köra en sväng innan vi kastar oss i säng! imorgon ska vi ut till family och kvällen ska jag spendera med sandra och lina, blir nog himla trevligt.

RSS 2.0