Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort

tänka sig va fint att hon behövde katrinetid samtidigt som jag ville ha snösällis! kräksnö, jävliga värdelösa vägar, igentäppt ruta, halkigt, olyckor och slutligen avstängd E4a. det gick ändå bra, men kändes fint i hjärtat att jeffo ville sällskapa dag två, när en varning hade blivit fler. men natten rullade hur fint som helst. 
 
skulle åka till valbo men david åkte till gävle å fixade. jag har kastat in en tvättmaskin och börjat städa. ska plocka ur diskmaskin och slutföra städningen. när david kommer hem blir det handla, ta en promenad, göra nå käk. sen rulla sista natten, äntligen. 

as long as you love me

 

Måste brinna innan allting blir till aska

lördag åkte jag till ockelbo och myste hos hanna hela kvällen och halva natten. söndag vart sova, åka en sväng till david och sen jobbaa. igår gjordes inte mycket. började småstäda lite, tog en promenad, jobbade. 
 
idag väckte david mig strax innan två? kunde ej somna om. ska slänga mig i duschen. kanske åka till valbo med marcus. har tänkt åka till valbo med david också. och med maria. blir kanske en vecka fylld av valbo, men jag gillar ju valbo så vad gör det. kanske lyxa till med middag ikväll? ätit mackor i fyra dagar nu. helt okej gott är det ju. men kanske vore bra med nå riktigt mat också. om ni undrar så gör david kanske något dumt idag? den som lever får se. i helgen har jag massa mysplaner och linnea är hemma. det blir bra.

-

 

-

 
 

vägrar tro att det alltid varit på låtsas

jag är inte så bitter som det verkar. eller så är jag det. men det går över. julen blir säkert helt okej. man får vara glad för det lilla. det löser sig. 
 
har visst sprungit förbi två veckor här. var till humi och käkade middag på onsdagen. hade tänkt valbo torsdagen men hade vaknat tidigt hela veckan så sov ikapp istället. fredagen hämtade vi linnea sen käkade vi hos ann. lördagen åkte jag å linnea med edwina å moa till leos lekland i uppsala. ungarna hade kul. jag och edwina skämde ut oss. mosade ungar, osv. söndagen va vi till mamma och fikade lite, skjutsade hem linnea och sen åkte jag hem och somnade. 
 
den här veckan började jag måndagen med att luncha hos hanna. tisdagen va jag bara trött. onsdagen va jag till edwina och lunchade. torsdagen började inge vidare klockan 08 och sen avlöste den ena paniken den andra ungefär hela dagen. enkelt skrivet.. verkstad, nya ställen och avstängda vägar. men överlevde det. hann med en lunch i gävle och fick kramas lite med två små kusiner iallafall! idag klev jag inte ur sängen förens jag verkligen behövde, men jobbet har rullat på riktigt bra. 

-

jag har älskat julafton. älskat som ett barn, på film. 
jag kan bli sådär pirrig, fnittrig och lycklig. bara för att det är jul, och jag älskar den känslan. att lägga sig kvällen innan och att vakna på morgonen, att veta nu är det jul. jag älskar det. och allt vad det innebär. jag har alltid varit oförstådd över alla som inte tycker om julen, inte är så förtjust i den eller inte tycker den är något speciellt. och ledsen för deras skull. att dom inte kan ha, inte får ha min känsla. om jag kunde, skulle jag ge den till alla. dela med mig. det är bland det absolut bästa jag vet. den känslan. det är förmodligen höjdpunkten på året. det är magiskt.
 
har aldrig förstått mig på folk som åker utomlands över jul. och jag älskar att åka utomlands. men över jul gör man det inte. julen är så himla fin och skulle för allt inte vilja missa den eller spendera den på annat vis. men i år är det allt jag vill. att åka utomlands. vill bara lämna allt och alla och slippa skiten. åka bort och vara. få det överstökat.
 
att samlas med alla. med min fina stora familj. alla sorter. alla som inte går hand i hand. alla som är små. alla som är jobbiga. alla som är stora. alla som är söta. alla som är underbara, på sitt sätt. alla som är mina. min stora fina familj och traditioner. jag har älskat det. oavsett tjafs eller sura miner. vi är ingen perfekt familj. men jag älskar den. jag älskar också att få paket. och få ge paket. och se andra öppna paket. men i år har jag inget intresse av det alls. vill inte ha något. vill inte ge något. försöker pussla med något jag inte är ett dugg intresserad av. för att få ihop något för någonsskull. men blir hela hela hela tiden bara mer less, över situationen.
 
förra året var jag ledsen över december. över så mycket detaljer, delajer som jag älskar. detaljer som inte var som dom skulle. detaljer kring jul. tänka sig att det va småsteg utför. i år är det inte bara detaljerna. i år är det jul, själva jul, julafton, jul. i år är det inte bara detaljer eller jojjo som saknas. i år saknas allt och alla.
 
jag vet inte om jag är arg, ledsen eller besviken. jag vet att jag överreagerar. det var egentligen väntat. det är allas och ingens fel. jag tycker alla är egoister, egoister som suger. och jag skiter i allihopa. inte egentligen. men jag orkar inte. jag vill inte vara med. fan för allt. 

bloggen 2010 - vänta in t&s sen sandviken @morfars place. mot kvällen följer jag med j&j till doms pappas sida sen sover hos dom. mys ja, hoppas på en riktigt trevlig jul! :) GODNATTTT
 
bloggen 2011 - wopeliewop.
igår fick jag morgonen med min älskade david, dagen i sandviken med min fina släkt och kvällen me en annan fin släkt, eller nå sånt?
 
bloggen 2012 - hemma, jätte trött, kryper ner i en nybäddad säng, med min finaste pojke. underbar dag, underbara jul. grymt nöjd, kunde inte haft det bättre! kärlek till all omgivning idag. skriver imon å slänger upp lite bilder. puss&kram /glad tjej
- hade en underbar julafton. hemma, hos morfar & hos kusinerna's pappa. klagar absolut inte! 
 
bloggen 2013 - älskar julafton, så satans mysigt. även fast man inte har samma "barn-mys-julkänsla" så är det ändå speciellt. vi öppnade lite paket och käkade frukost hos mamma. sen skjutsade dom linnea till ockelbo. spenderade resten av dagen som vanligt hos morfar och på kvällen var vi till mina kusiner's sida. är super nöjd med dagen och alla julklappar! måste ha varit nå otroligt snäll i år 
 
bloggen 2014 - hhallåååaa. övernöjd med julafton. som vanligt. min fina familj. massa skitbra julklappar. å allt eller det mesta med julen är bara så jävla skitbra. tycker jag.
 
bloggen 2015 - hej livet. 
gud vad jag älskar julafton. hur mysigt är det inte? synd att det är överstökat så himla fort. jag är jättenöjd med gårdagen och alla fina julklappar. världens finaste människor till familj har jag ju också. vi vaknade hos mamma, julklappar och frukost som vanligt. till morfar över dagen, mat och julklappar som vanligt. avslutade med jennifer och johannas pappa, mys och julklappar som vanligt. 
 
bloggen 2016 - konstig jul i år. inget är som vanligt. inget "dageninnanjulmys" hos mamma, ingen johanna hemma, och ingen julafton hemma hos morfar. nä, inget har varit som det ska vara. men det har funkat ändå. 
 
bloggen 2017 - ingen jul.
 
julen är ju underbar. den ska ju vara underbar. kanske är det jag som är egoisten. som så hårt håller i något som ingen annan verkar uppskatta. men det gör ont att släppa något som jag rakt igenom älskat. fast det bara är en dum tradition. med en dum familj. med dumma paket. en dum julafton. jag är så jävla töntig. men jag är så jävla ledsen. jag har verkligen älskat julen. å det är slut nu.

-

dag två grekland 2016 - dag två grekland 2017
saknar det där och allt där till.
 

lärt mig acceptera i hemlighet

jag och anna bestämde oss för mat från tzatsiki, följt av vin och spel. super mysig lördag! vart inget spelade, mest bara prat. men maria och edwina kom också förbi. sov halva söndagen. sen åkte jag till ockelbo. hälsade först på david. sen spelade jag bingolotto och käkade tacos med maria och hanna. hur trevligt som helst! slutligen rullade jag första natten. idag har jag hunnit vakna, tagit en promenad och halvstädat lite. ska duscha, tvätta och fixa nå käk. får se hur veckan blir å se ut, har lite halv planer?

- älskade

 

Och vi flyger fram som skrot genom rymden

myste igenom hela förra helgen. med linnea, godis, tacos, våfflor, lek hos eddan och säkert nå mer. måndag va nog bara promme, dusch, käk och jobb. men tisdagen fikade jag med britt och fick dillkött som jag va till mamma å käka. onsdagen va jag till edwina och fick lunch och mysa lite me kidsen. torsdag promma jag följt av lunch med jeffo. fredag köpte jag med pizza och hängde hos hanna. sen sällskapade maria i lastbilen.
hunnit med fina människor nästan varje dag. trevligt tycker jag. idag? ligger i sängen än. tänkte ta en promenix men vädret lockar inte direkt. ångrar bittert att jag tagit min godispåse till lastbilen? vill ha nu. får se vad det blir av dagen. 

Vad var det som verkade så stort? Vad var det som kändes så magiskt?

tänk vad glad man kan bli av en liten tjej. vad jag saknat linnea! igår spökade vi omkring lite på stan och fikade med jennifer och david. när jag kom hem från jobbet imorse mötte jag henne nästan i dörren. jag sen och hon redan vaken. att sova blev liksom inget av då. vi chillade en sväng i soffan, käkade frukost och spelade spel. har hunnit med en promenad, bytt sängkläder, en del tvätt, dammsugit av och duschat. och klockan är bara lunch? ska sätta linnea vid ett bygge hon tjatat om och unna mig en liten pn. sen ska vi köpa en pumpa att fixa i ordning, käka tacos och handla upp halva hemmakväll för att sen trycka godis som satan. bra fredag. 
 

RSS 2.0