dansa, stanna, skrik, allt du kan

hoppsan, här låg man efter som tusan. inläggen ligger, bara inte riktigt färdiga. men ska slänga upp veckorna som passerat. jag började ju med att köra bara stockholm. det kan vara lite drygt men går ofast bra. riktigt jävla sommar ramlade in å rasse hängde hemma på tre veckor semester. och sen åkte han. bort påritkigt å länge. å sommaren gick också. grått å jävla trökigt regn hela tiden. annars då? 
 
jo, jag vet inte. jag som skulle sälja bilen så fort det blev sommar. vilket blev till såfort den kommer tillbaka från verkstan (råkade ju köra över grävlingar) blev till att jaha nu va det slut på kopplingen. å så bara poleringen, å traktorn? gud tror verkligen den vill stanna hos mig. gör nånting nytt för varje steg bort jag tar. men ja. sen ska den väl iväg. men måste ju hitta nytt med. det är rätt omständigt. jag är ju ändå lite i sorg, det är ju min bästa lilla älskling?
 
pojkvän lämnade mig med en lista, den viktiga listan va "plocka fästingar från katterna, DU FÅR INTE BARA KASTA UT DOM. kolla posten, VARJE DAG. och vattna min blomma" haha, min sötfis. jag har givetvis mina lösningar på det mesta. kan hända att blomman fått lida lite, kom på i detta nu att den inte har vattnas. ska göra det direkt. men sandra fick fästingjour å har ju plockat hem steff lite var å varrannan dag. men ingen av katterna har haft en enda fästing en enda gång, haft sån jävla tur! å posten har jag oftast kommit ihåg, även om jag måste hämta den med grilltång. äckliga jävla tvestjärtar har flyttat dit. livärdd att dom ska börja hänga inne igen. 
hm, och mina smultron. köpte och planterade dom där jävlarna som jag verkligen verkligen ville ha. först växte dom som nå jävla ogräs. alla säger det är jordgubbar? MEN DET ÄR INTE DET. och det sticker tentakler åt alla håll också. stora å höga som hus? och inga bär. varför kommer inga bär? nu har dom börjat bli bruna också? ska jag bara ge upp dom kanske? vad gör jag för fel? 
 
utöver det? min pojkvän lämnar mig i ungefär en evighet. iallafall nästan. ungefär tre månader. lite till å från. men ändå alldeles för mycket. två veckor åkte han ifrån mig nu. usch vad jag verkligen inte vill vara ifrån honom, och verkligen inte vill vara ensam. sen är han iallfall hemma två veckor igen. så åker han ännu en omgång i två veckor. å när han kommer hem gången efter det, dom där två hemmaveckorna, JA DÅ SKA HAN PÅ UTBILDNING I DANMARK. TVÅ STYCKEN DESSUTOM!!! kul, det var dom hemmaveckorna det. sen åker han igen, en och en sista gång iallfall. när han kommer hem är det typ oktober. jag hatar det här. men fy vad jag ska kramas ihjäl honom då.
 
MEN en andra leverans av min vinprenumeration har varit hem iallafall. det är jag nöjd över. och har massa mysiga små planer på vattenfall å klippor som jag vill åka å se. det ska bli himla mysigt. så fort bara tiden infinner sig. jag tror jag egentligen skulle kunna hoppa lite i tiden nu. typ till nästa år. gärna en pojkvän hemma, gärna inge corona, gärna bara sommar, äventyr å massa härligheter. för nu, är jag iallfall glad för katterna. fina vänner. familj å brorsor. OCH IMORGON KOMMER POJKVÄN HEM IGEN. TACK Å LOV. okej, tack å hej.

när du är trött på att inte förstå

måndag - gjorde absolut ingenting innan jobbet. efter jobbet åkte jag dock förbi hos mamma i obo, hämtade lite kakor och en lillebror. fortsatte att kolla fast and furious serien.
tisdag - efter frukost åkte jag å steff å käkade glass med mackelitofamilyn!
onsdag - hämtade linnea å jeffa å drog till högbo för att spela minigolf. ååå det var väl det fräckaste. människan i kassan tog mig för en 12åring, PÅRIKTIGT. vi står där å han ba "över eller under 12" å jeff ba - jaa, hon är 10 va? under! DÅ KOLLAR HAN PÅ MIG OCH LINNEA(!!!!!) och frågar - båda? det va väl ändå det jävligaste, helvete. sen förlorade man rätt ordentligt på minigolfen också. myste runt med en glass i högbo efteråt iallafall. också avslutade vi med picknicklunch vid vattnet, festligt!
torsdag - lämnade lastis på verkstad. så mötte jag upp jennys å emma för en mysig promme följt av picknick. vädret svek så myset va väl sådär. men jag va nöjd med mina gummor å gotta ändå!
fredag - lunchade hos eddis å guldklimparna
lördag - åkte till boänge å firade peter som fyllt år. grill å kubb å vin å bad med trevligt sällskap! promenixade hem å somnade vid 06, jeff å david åkte sparkcykel, haha fest. 
söndag - åkte iväg för att köpa ett utespel, kollade i flera affärer. fans givetvis ingenstans, köpte istället ett annat spel på ungefär varje affär vi var in. så spel har man ju nu iallafall, men inte det jag önskade. jaja! mer? käkade tacos. drack vin. började nästan fixa med ett bord. fixade i ordning garderoben, äntligen!!! skulle nattnakenbada, hehe. men mörkret tog tanken ifrån oss. drog igenom alla spelen iallafall. femkamp/nattkamp. kubb är ändå fortfarande favvo! jeff vann efter en jämn å bra match, å sov hos mig.

jag ska minnas allt det fina

måndag - skulle iväg på kalas för moa som fyllde år. men pojkvän kom hem tidigt från jobbet så jag stannade hemma och hjälpte han fixa och packa i ordning.
tisdag - bara myste pojkvän allt å det sista jag kunde
onsdag - uppstigning 04 för att skjutsa pojkvän till arlanda och bort från mig i två veckor. hem å sov en timme på soffan, duschade å drog till eddis för att fira moa i efterskott. levererade ett tatueringskit, undrar om mamman blev nöjd. ehehe. jag fick lunch å tid med favvokidz, så jag blev det iallafall. efter jobbet stannade jag hos sandra också, fick kaka å mysa kattbebisar.
torsdag - jag å marris åkte till rönnåsen i tanken att käka våfflor, men va så himla mycket folk. vi köpte pasta å åkte hem å käkade det istället!
fredag - steff kom å försökte återuppta det här med ogräs. jag städade. plockade med han hem igen efter jobbet också. då drog vi igång med ett litet maraton, fast and the furious filmerna är tanken.
lördag - fortsatte lite film. va en sväng till valbo. skjutsade steff till obo. tobbi försökte släcka lampor på min skitbil. hem å käka tacos å kika film med lina. sändrow kom förbi en sväng med. 
söndag - vaknade tidigt men stannade i sängen. efter många om å men flyttade jag mig ut till soffan med lite frukost. vaknade till mot eftermiddagen å mötte upp marris i sandviken. vi köpte med pasta från matkällarn å käkade den på hedåsen, mysigt. stannade hos mackelito å bebis å tog en promenix också. hade tänkt hämta hem steff för å fortsätta med filmerna, men han iggar mig. eller så har han bara slut på batteri i luren. eller så orkar han inte se ogräset han har kvar att göra. vem vet!

vem ska undra och också förstå

måndag - gjordes ungefär ingenting
tisdag - hängde med jeff innan jobb. efter jobb glassa jag med sändrow
onsdag - valbohäng med jeff sen skjutsa hon mig till verkstan för å hämta lastis
torsdag - lunchade bästa pastan hos jennys
fredag - myste serier i soffan innan jobbet bara. efter jobbet kikade jag in hos jennys på ett glas vin eller kanske två 
lördag - fick sova länge, fick ligga i sängen länge, fick äta frukost i sängen, och jag tror min pojkvän jobbar för ett halvdåligt samvete å att lämna mig i två veckor. vi tvättade våra bilar iallafall. myste tacos i soffan och promenerade iväg å kikade solnedgången med ett glas vin.
söndag - va en snabbis till valbo. va på lite kalas, gav bort en pilbåge som jag är avis på. vill också ha, himla skoj? gav blåmärken som tusan på armen dock. städade lite hemma. bakade en pizza. åkte iväg till gysinge å myste runt lite där vid herrgården? samt kikade ett utsiktorn där borta i krokarna. mysig dag

överallt och mer och längre, ändå

måndag - skulle hänga med lina, men hon sov över mig. så jag kände mig lite duktig å drog till med städning istället. 
tisdag - promenerade upp för kungsberget med pojkvän.
onsdag - va till rasses brorsa på lite kalas
torsdag - åkte till marris å käkade våffellunch
 
fredag - steff fortsatte sitt ogräsjobb, jag å rasse målade lite för altanen. 
lördag - hittade på lite äventyr jag ville ge mig iväg på. fick sansa mig lite och inse att tiden inte var oändlig. men åt frukost i bilen och åkte till östra silverbergsgrivan utanför säter å kikade, super mysigt ställe. sen åkte vi till avesta för att spana på dödafallet. jag trodde det var ett vattenfall, det var det väl på sätt och vis också. men bokstavligen, dött. alltså inte längre ett vattenfall, bara stenar. lite tråkigt. promenixade omkring lite där iallafall. va väl mysigt men inte så himla wow.
söndag - myste mest omkring hela dagen. har en pojkvän som bestämde sig för att bli pizzamaster. drog igång med ett riktigt pizzajobb för deg å tomatsås som ordentligt skulle ta 24h. raggade till oss en bakmaskin och satte igång. skulle hjälpa honom lite. råkade ha i 3TESKEDAR salt istället för 3 krm, trodde han skulle bryta ihop på plats. men det gick rätt bra, puh. vi löste det, hyffsat! pizzan blev också bra in the end. innan sommaren är slut ska vi vara masters påriktigt! en pizzaspade är såklart påväg hem också, hehe.

RSS 2.0