oskyldigt skyldig

dom där tjocktröjorna jag beställde får jag nog bara skicka tillbaka när dom ramlar hem. borde nog inte ens öppna och kolla för att inte riskera att inte kunna låta bli. typ. kan hända att jag har stresspanikbokat, en resa? det vart inte riktigt som tänkt. men jag ska åka till sol och dricka öl med lina, på måndag. det är ändå tre faktorer som bara är bra! 
 
helgen var också bra. var hos sandra och drack lite alkohol med några vänner. sen sandviken. igår sov jag och hängde med lina. inatt jobbat. idag egentligen ingenting? nu ska jag ta en promenix. sen sova! imorgon ska jag köra östersund. onsdag ledig och middag med mostern. torsdag östersund. sen är det helg, linnea är hemma. efter helgen flyr jag alltså landet en sväng? kram
 

utan hänsyn, utan rätt och fel.

kontraster på sömn? senaste dagarna sovit 24h(!), 12h eller absolut 0h. idag är det inget och jag är så himla trött. fredag i all ära, jag kommer ligga i sängen typ senast 21 och sova. längtar. bara en promenad och dusch först. kanske äta? dagen har varit bra. marcus sällskapade till örebro inatt. solen gick upp å gav oss en underbar morgon. och så slog vi till med en glassdate.
 
varit en sväng i valbo och varit himla duktig.. inte köpt 15 tjocktröjor. inte tagit alla av vad jag inte kan bestämma utan istället tagit inget tills jag bestämmer mig. jag belönade mig när jag kom hem med att beställa ett par istället. men det är tanken som räknas? och sitter mitt duktiga "en eller ingen" kvar när tröjorna ramlar hem så kan jag ju alltid skicka tillbaka en del. mja, vi får se hur det blir med den saken kanske. imorgon ska jag hänga med lina och sandra och vi ska förtära alkohol?

-

 

kan en soluppgång kan vara fin fast den bara syns mellan husen?

det kan bara bli bra skrev jag, och väntade in helgen med öppna armar. vädret vart dag för dag sämre och sämre. markoolio var såklart grym ändå, finaste jävel. hängt med linnea iallafall. så nöjd där. utöver det så hade det kunnat vara en väldigt underbar vecka. toppen väder och massa ledighet. samt en hel del lediga vänner. men ja. 
 
kan hända att jag har ramlat lite i mitt springande. vilket resulterade i att jag har spenderat 3 fina underbara soldagar i sängen. det gör mig irriterad, onödigt att kasta bort sånt som gör mig bra. sen bestämde jag mig för att inte ramla mer, för tillfället. inte redo för det så jag ställer mig upp. vart den här kraften kommer ifrån tänker jag inte ens spekulera i. man får vara glad så länge det varar. 
 
igårkväll vandrade jag iallafall hem till lina. vi tänkte picknick i solen men hamnade på hennes ballkong med vin, kort och prat. sådär alldeles bara bra. idag har jag hunnit med marcus en sväng. ska kanske hinna med anna också. sen sova lite och inatt kör jag en vända örebro istället för östersund imorgon. skönt att slippa en hel fredag i lastbilen. 

run faster than your dreams, 'cause we're all on borrowed time

what will you do with all the time that you borrowed
Will you spend it on the days or the nights?
We're all living like there's no tomorrow
I want to share my borrowed time with you tonight

'Cause I take one step forward, then two steps back

måndag efter jobbet vart det inte mycket alls gjort. idag hade jag en bestämd date me gummi. vi hade nästan planerat en tripp någonstans. vi hamnade i ockelbo hos fina eddis, moa och nya lillebror. älskade, så fina. mot kvällen ramlade jag in hos lina. där vart det film, prat, kort och vin. en bättre tisdag, helt enkelt. onsdag och torsdag jobb. sen är det helg. det ska levereras toppen väder. linnea är hemma. och markoolio är på furuvik. förutom att jag behöver mer tid med allt det, så kan det ju bara bli bra. 
 
 

moa har blivit storasyster, till emil.


du måste ta det långsamt om du vill klättra snabbt

när jag kom hem från jobbet fredagnatt var jag iväg till marcus och fikade. hade tänkt att vara nykter i helgen men vädret gick emot mig? vart ockelbo och öl på flotten. super trevligt. fram tills att telefonen hoppade i sjön. grät mig mer eller mindre igenom hela kvällen men det var bra ändå. idag har jag endast lämnat sängen för att fixa med att ha en fungerande lur. om några timmar rullar jag iväg mot örebro och sen är en ny vecka igång. 

älskade


kanske gick jag för långt för att kunna hitta tillbaka

hade lite fint tänkt att jag skulle ta en promenad och sen städa när jag kom hem från jobbet i måndags. men jag la mig på soffan och sov. fixade istället med både tvätt och en ordentlig städning igår. så nu är det gjort. idag har jag varit ut till skutskär och firat stefan. tänk att lillalillebror också börjar bli stor. ätit kakor och myst med mina fina ungar. nu väntar jag på att marcus hör av sig för en promme i det fina vädret. imorgon jobb. helgen oklar.
 
 

aldrig sett en brand som tände sig själv

igårkväll myste jag med lina. det var efterlängtat. förutom det har jag mest bara hängt med linnea hela helgen. allt från pyssel, spel och bullbak till utelek. å tacos såklart. nu har hon åkt hem. jag ligger i sängen för att försöka sova en sväng innan det är dags att köra natten till örebro. i veckan är det födelsedagar, jobb och det behöver verkligen städas. en full jojjo ringde precis från aus. vill tillbaka.

jag måste lura tanken

en veckas ledighet har kommit till sitt slut. men det är snart helg igen, så är väl okej. maria följde med mig hem efter jobbet i torsdags, vi drack vin och pratade. fredagen lunchade vi på american följt av en vända i valbo. kvällen joinade hanna och vi hamnade efter en del alkohol i hamrånge. lördagen bärsade vi hos beppo och på baren. söndagen käkade vi tacos, bärsade, spelade kubb (i mörker och kyla) och åkte till hamrånge. fast jag inte tänkt visa mig där mer. så det kan bli?
måndag åkte jag hem och hade en snabbpicknick med annis. tisdag hade jag en längre picknick med annis och kvällen vart det vin på jeffas balkong. onsdag, idag. köpte bagerifrukost och åt på stranden. hunnit träffa marris. och käkat grillat ute i bovik. är hur trött som helst. ska väl sova lite och köra två vändor östersund. i helgen är linnea hemmaa.

RSS 2.0