-


We can stand under my umbrella together

sundsvall bråkade en hel del med mig förra veckan, inge värsting bråk men drygt hela tiden. bla. hann iallafall med både städning och hanna/valbo-häng. fredag dansade vi ut på sandvikens nya krog? entourage. norlie å kkv spelade, tröttnar nog aldrig. min fina verkstadspojke från örebro va här också, saknat honom ju. himla trevligt! bra kväll förutom att man spenderade halvanatten utomhus letandes efter folk :). 
 
lördag va vi ut till världens bästa morfar och firade, 70år! sen åkte jag till hanna och vi hamnade på baren. spenderade söndagen mest med massa filmer, massa äta och davven. eller en liten promenad tog vi faktiskt! hade en halvdryg dag igår och idag har jag faktiskt varit ledig. jag tror det va bra, behövdes. himla skönt med en paus mitt i veckan, nu går kanske resten fort? har glott serier och promenerat bland berg, nu lite mat och sova eller så.

-f3zt?


tänk att vi stått ut med varandra i 5år

- på gott och ont. hehe
 
igår va dagen vi för fem årsen bestämde oss för att skita i hur mycket alla idioter hatade på att vi skulle vara ett, hur konstigt det än va och hur fel det än såg ut. folk har fått tänka om när det har visat sig vara påriktigt. och varken dom eller jag trodde nog att vi skulle stå här fem år senare. men himla glad är jag för det. tack för allt som du gör och gjort för mig. för att du står kvar när jag inte orkar. för att du försöker när jag skiter i. du är himla bra och jag är glad över att ha dig i mitt liv. 

Can't even tell if this is real right now

helgen vart ganska precis som jag skrev den. jag är nöjd! sova ostört fick man ju dock inte med en pojkvän hemma på måndan, men jag överlever. vi var in till gävle, kikade på bio och käkade. mer i veckan väntas imorgon ev en till biodate. torsdag middag i obo. å fredag utgång! jag har även tänkt dra en valborunda och det behövs städas. idag skulle ju va en idè för det.. men jag har ingen lust att släpa mig ur sängen. får se vad det blir, vädret är ju ändå tillbaka så man borde ju passa på å komma ut. en promenad skulle ju kanske sitta fint iallafall.

-


Jag var förlorad, allt var förlorat.

i söndags åkte vi till edwina. käkade pizza å lekte med moa innan linnea åkte hem. råkade somna halv tio, himla skönt. mindre skönt va dock att vakna 3h senare å inte kunna somna om.. stockholm har rullat på, skönt att slippa tramsa med uppsala. nu är det som vanligt igen. när jag kom hem från jobbet en dag i veckan möttes jag av rosor och kladdkaka, fin pojke. idag innan jobbet hade jag å marcus lunchdate. pannkakor vart de, super gott! fredagen har gått förvånadsvärt bra och i gävle kom marcus med sällis å hjälpte mig lossa. tack snälla. nu sitter jag med oboy och väntar på att få hämta hem jeffo från krogas. sen ska jag kasta mig i sängen, trött. 

linnea är hemma, underbart. så imorgon får det bli lek, lite kalas och sist men absolut inte minst... SÅ SKA JAG IVÄG TILL FURUVIK PÅ TIMBUKTU!!! aaa, längtar. söndag blir mer kalas, mer lek och sen jobb. på måndag ska jag sova, fan va jag ska sova. tills jag vaknar.


helgen från kameran

 
 

Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra

började veckan i måndags med att åka till ockelbo å fira linnea, samt ta med henne hem. känns lite sjukt att hon är 7år nu. så himla stor? har haft en jävla drygvecka i sundsvall, allt möjligt har bråkat med mig. wah. men ja, veckan har ändå gått fort. linnea, valbo, städning, bakning, jobba, sova, osv. 
i fredags hade vi kalas för linnea. sen slängde vi om det till pyjamasparty, vilket sen slängdes om till prinsessfest. presenter, ballonger, glassbuffe, skattjakt samt massa lek å bus. idag plockade vi upp zina sen åkte vi ut för att hälsa på mamma men hamnade mest hos humi, vid pool och bebis.  

-

 

-


Finns det någon väg som leder oss hem

så har hela veckan glidit förbi. stockholm har gått bra, uppsala också för den delen. var förbi å grattade vejjan i veckan. å träffa tyraplupp. har fått en lunchdate med jojjan annars har jag ätit i min ensamhet, eller ja. har ju alltid haft dollbieälskling. hon har föresten i tre dagar nu gått omkring å skrikit, börjar bli tröttsamt. 
ångrade lite att jag tackade nej till annas erbjudande om att följa med på weekendfestival i stockholm? hade ju varit grymt. planerade iallafall min lördag som att, sova hur länge som helst och hur jag vill. ta en promenad. städa. duscha och hitta på något. men humör tog mig inte ens ur sängen.. det kändes himla skönt ändå att bara spendera en hel dag i min ensamhet med en himla massa filmer. tills emma ringde, efter en halvtimmestjat gav jag med mig. snabbapuckar dusch och öl. vid elva åkte jag in till gävle? haha. men kul hade vi, ångrar mig inte. karuseller och öltält, det blir ju ändå alltid bra. 
idag har jag sovit ungefär hela dagen. har nyss dammsugit och nu väntar jag på marcus å shaken. dom ska göra pannkakor, fy vad gott. sen ska jag väl rulla en sväng mot sundsvall! imorgon kommer pojken hem, och linnea hem. blir fint. 

kanske är det redan förlorat

igår innan jobbet kom anna förbi, och nu är det gjort. nu jävlar är resan bokad. HEJ THAILAND, i februari ses vi! jag längtar, det ska bli så himlans bra. vi började lite fint med att boka dubbelt, två gånger två. fyra platser. hhehe. men det löste sig. vi är duktiga sådär vi. huvudsaken är ändå att vi ska åka, vi ska tusan åka. 
 
har vikt en himla massa tvätt, städat lägenheten å bytt sängkläder. inte just nu. men igår innan jobb och efter jobb. så nu kan jag andas lite. ska hoppa ut på en promenix och sen fundera över det här med mat innan dusch och jobb.
 
 

Glömmer allt, fast jag vet det var sant

så himla tråkigt att alla dönickar hoppade av helgen. hade velat stuckit iväg, östersund eller huddikk kvittar. jävla trökhögar. nöjde oss med takida på hemmaplan. det var väl också bra. men iallafall. lördag kom jojjo med sina batmanbyxor å en varsin bj så hängde vi framför film hela kvällen. söndag åkte vi ut till mamma å kikade på huset. fick också träffa humis nya lilla lilla bebis. gos. vart stoppad av polisen med? allt gick bra. 
storhandlade för att överleva veckan som david är borta också. eller ja, rättare sagt.. köpte typ 10paket nudlar. men så visade det sig när jag skulle äta igår att dom gjort om skiten???? mina favvo är inte goda längre. vem gör om nudlar ens. väldigt irriterande. så nu vet jag inte riktigt hur jag ska klara veckan, blir svält. skämtåsido. eller nä ja, det är ju sant. men jag klarar mig såklart. 

RSS 2.0