-

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
 
I'll spread my wings, and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'll take a risk
Take a chance
Make a change
And breakaway

I didn't know, didn't know what was real, Had to go to the edge and the ground just to see how it feels

nätterna till sundsvall har rullat hur fint som helst den här veckan. utöver jobb har jag mest myst omkring. prommat, grattat mamma, date'a mostern, hängt me jeff, myst me linnea, mackelito hjälpte mig att sluta va efterbliven, till å med hunnit städat. hoppas vårvärdret stannar. nu ska jag göra det man gör bäst en söndag? mysa ner i soffan. 
- ett årsen vi rockade markooliokryssning

-

 

We're opposite, crazy but we just make sense

stockholm rullade fint och veckan såg sen ut sådär som jag tänkt. äntligen lördag och sova hur länge som helst tänkte jag igår, men vaknade tidigt? skulle kanske träffa annis, men det blev inte av. så jag tog en promme i solen och drog av jobbet. myste hela kvällen med lina. idag vaknade jag till solen och tänkte igen kliva upp för en promme, kom upp ungefär tills solen försvann, jaja. skönt att jobbet är gjort, nu ska jag bara mysa resten av kvällen.

-

 

If crazy is a place, then I hope they've got space for two

resten av veckan till sundsvall rullade hur fint som helst, gick väldigt fort! utöver jobbet gjorde jag ungefär det jag tänkt göra. myste mig igenom helgen och nu är vi tillbaka på stockholm. 
 
 
väldigt trött igår, men gick upp å hann med en promenix i solen iallafall, nästan vårfeelings ute nu ju. super härligt! värmen har gett upp i lastbilen, vilket betyder verkstad. så fick gå upp å hämta mackelito tidigt tidigt imorse. istället för att somna om när jag kom hem så har jag städat å tvättat å prommat i solen, duktig. nu blir det annis, sen får hon skjutsa in mig till lastbilen så får vi hoppas den funkar nu! resten av veckan väntas, onsdag - edwina, torsdag - lina, fredag - maria. festligt!

-

(null)


-

You were looking at me like you wanted to stay
When I saw you yesterday
I'm not wasting your time, I'm not playing no games
I see you

Who knows the secret tomorrow will hold?
We don't really need to know
'Cause you're here with me now, I don't want you to go
You're here with me now, I don't want you to go
 

Maybe we're perfect strangers
Maybe it's not forever
Maybe the night will change us
Maybe we'll stay together
Maybe we'll walk away
Maybe we'll realize
We're only human
Maybe we don't need no reason why

You're better off if you don't ask why

känns lite konstigt att man faktiskt jobbat stockholm i tre månader. gått både mycket bättre och mycket fortare än jag trott. även om alla fredagar varit borta, vilket verkligen sugit, så har man ju alltid haft helg ändå. det har varit himla skönt att inte börja förens måndag em, alltid. nervös att gå tillbaka till sundsvall, tur jag hade annis me mig första passet, som dessutom bråkade som fan. men nu hoppas vi det rullar på. ska bli skönt att få tillbaka lite liv igen. och är sååå skönt att ha tillbaka marcus igen. 
 
sov inte så länge idag, jätte glad över att se solen. en solpromenix har varit efterlängtat. åå gissa vem som fortfarande ligger i sängen och solen har nu gått ner? såklart bästa jag. vet inte riktigt hur veckan ser ut än, men ska hinna med en date med mostern, en vända i valbo med jeff, kika en lägenhet med anna, å säkert nå mer. hur det än pusslas ihop blir det nog bra. å linnea i helgen! 
ett årsen man skottade fram bilen sådär från jobbet, fyfan. den hade typ sett lika ut om man låtit den stå hela den här helgen med. kräks på snön. nu får det väl räcka. 

-


We'll be all right if you don't ask me to stay

veckan rullde igång, gjordes inte så mycket. onsdagkväll när jag kom till gävle så dök mackelito upp, älskade jävel. nu är dom hemma igen. vi lyxade till det med en maxdate. torsdag skulle jag varit iväg till eddis men emil hade blivit sjuk, va dutti å städade istället. fredag lämnade jag inte sängen förens ungefär för sent, och så rullade jag en skitdag på jobbet med all jävla snö överallt. 
 
lördag drog jag en kladdkaksfrukost i sängen, en promenix och sen kom annis hit. vi kastade på oss pyjamas, käkade tacos å myste film. söndag myste vi kvar i sängen med godis å prat, och sen bestämde hon för att sällskapa mig till sundsvall. 
 
tack och lov, för den gumman. som vanligt, klarar vi allt tillsammans. som jag älskar henne. så glad att hon finns i mitt liv. vi bråkade oss igenom det där satans passet med en hel del fastkörningar, massa massa grus å en blandning av annat smått å gott skit. vi kom hem iallafall, skrattandes, efter en massa jävelskap. bästa hon. 

RSS 2.0