energi kan aldrig försvinna eller förstöras, den förflyttas.

efter valbo med maria i torsdags stack jag iväg med anna till örebro och hon med mig upp till sundsvall. när jag kom hem i fredags råkade jag somnade och sov hela natten. låg i sängen halva lördag innan jag kastade mig i duschen och stack iväg till ockelbo på tjejkväll. idag var min tanke bakis och sova hela dagen innan jobb. jag vaknade dock rätt tidigt, pigg som tusan. så jag har äntligen tagit tag i städningen. disk. tvätt. å allt det där. sååå nu väntar jag bara på att davven ska komma från jobbet nångång. 
 
tänkte på mina fyllehelger/månader. men sen dess har jag varit nykter också. typ. undantag för nyår och födelsedag? nog för det känns väldigt skönt att vara lugnt och nykter. så saknar man ju lite härj. vad hände? växte nog upp?
hahah fast nä. skulle inte tro det. sparar mig bara till sommarn

mitt tvåtusenfemton-

2015 har varit sommarens år, och festandets år. 
  
började januari med att fylla 20. sista roliga att fylla? vill föralltid vara 20, iallafall kanske 5-6 år till? fortsatte månaden med att krångla och jävlas på den nya linjen som senare visade sig bli den absolut bästa. krockade golfen. pyste iväg till brasilien OCH min älskade markoolio skickade ett hjärta till mig på twitter!!!!!!!
 
första helgen efter vi kom hem från brasilien i början av februari drog vi igång med fylla. började med alina devecerski. 2 blyga läppar. drängarna. fronda. cotton eye joe. björn rosenström. cascada. 2 blyga läppar. thomas stenström. byz. björn rosenström. HUDIKKALASET, med norlie och kkv, vigiland, uggla. STORSJÖYRAN i östersund. ville se massor men kom bara iväg på tomas ledin och timbuktu haha. veronica maggio. magnus uggla. dani m. björn rosenström. norlie och kkv. kobojsarna. petter. 2 blyga läppar. avslutade med jobbkryssning den 14 november sen äntlilgen lite nykterhet. därimellan har det också hunnits med stockholm med moster och kusiner. födelsedagar. drinkkvällar. spelkvällar. hemmafester. midsommar. marknad. sandviken. gävle. bollnäs. ljusdal. furuvik. stockholm. grönan. dom nyktra helgerna går att räkna på en hand, det är rätt sjukt. jag är inte alkis, bara haft ett festår.
 
utöver sommar, vänner och alkohol. köpte mig en ny audi. oppererade bort helvetesknölen. kikade fina baltjejer. firade fina studenter. bowling. lasermaxx. alborgen. jobbat. lekt massor med mina fina barn och hängt med min fina familj. jag har under året vuxit massor och själv insett det. 
 

"life isn't about finding yourself. life is about creating yourself."

 

-

jag är glad att jag har levt som jag har gjort. 
jag har slösat och spenderat mina pengar väl. det känns skönt.
jag har bjudit, kastat bort och levt.
 
 
jag mår bra. 
jag mår så jävla dåligt.
 
jag är dag till dag
från ena minuten till den andra
 
allt känns åt helvete. ångest. vad gör jag nu. varför varför varför, blir det såhär? orkar inte. vill inte vakna för att orka gå till jobbet imorgon. har ingen lust med nått. orkar inte sova. vill inte ut på en promenad. vill inte äta. känner inte för att varken hänga eller prata med vänner. göra det där som jag borde och måste göra, nej. vad gör jag sen? vad är planen nu? hur gör man? hur ska man orka? vad ska jag göra? hur ska allt funka? nej. 
 
äsch. det blir bra ändå! inget som är problem än. gud va gott med tacos. ska vi åka till valbo? längtar tills jag glider iväg till jobbet imorgon å kan sätta igång en massa bra musik och skriksjunga i min ensamhet. vara upptagen med 15 vänner i luren. städning från topp till tå. hälsa på mamma. köpa en hund?
 
hur emo kommer jag att bli? man får inte bli för bekväm. för orklös. jag vet vem jag är vart jag står jag vet hur livet funkar och jag skulle inte ge upp jag vet att jag måste. skönt å slippa halkan dessutom? 
 
men jag måste kanske inte ens tänka över det här. jag kan vara lugn. även om det inte blir det bästa, så löser det kanske sig. jag får kanske några timmar. och det klarar jag mig på. dock utan anna. inte på min bil. å det är vinter. men jag överlever nog. 

jag ramla omkull och tog mig upp och sen ramla jag omkull igen

hela veckan till örebro gick bra. väldigt bra. i fredags hämtade vi hem linnea. på kvällen drog jag till hanna, maria kom hon å. ps4 och bilkurragömma sysselsatte vi oss med. lördag va davven å linnea till badhuset. avslutade i söndags med att hämta upp zina och åka pulka i högbo med jennifer och tobias. sol och inte så kallt, perfekt. 
drog igång veckan med sol och sundsvall. tänk att även måndagar kan vara underbara? skjutsade davven till gävle så stack han iväg på roadtrip. sen åkte jag till mamma, fick mat och håret färgat. idag efter jobbet va jag hem till eddis och moa, alltid lika trevlgit. var förbi hanna å hästen en snabbis med. nu ska jag dra mig på en promenix. sen kasta mig i säääängen. imorgon planerar jag att städa. torsdag valbo med maria. sen äre heeelg!

-

Do you ever seem moments passing by?
Do you ever give up without a try?
Though you don't want to
Do you ever get stuck in what has been?
And build up lies you could be living in?
I guess we all do
We're all so different but all so the same
There's no one to blame
 
It's another day tomorrow,
but we're stuck in yesterday
like a color paint of picture
we hide beneath the frame
We hope that no one sees us
but all we want is to be seen
Cause we're to proud to realise that we're stuck in missouri
 
Sometimes everybody needs a break
an empty smile gets hard to fake
when you're always broken
We can hide from our problems,
but they will remain
everything will be the same
 
It's another day tomorrow,
but we're stuck in yesterday
like a color paint of picture
we hide beneath the frame
We hope that no one sees us
but all we want is to be seen
Cause we're to proud to realise that we're stuck in missouri
 
We cans into break free
Cause it's another day tomorrow
but we're stuck in yesterday
Like a color paint of picture
We hide beneath the frame
We hope that no one sees us
but all we want is to be seen
Cause we're to proud to realise that we're stuck in missouri
we cans into break free
But it's another day tomorrow


And it feels like I'm drowning

hej vänner. 
å, jag vet inte. jag är ledsen nu. jag har börjat bli ledsen. jag vill ju verkligen inte sluta. det är sorgligt och sjuk tråkigt att jag rullar min sista vecka ner till örebro, på en linje jag trivs. men jag tar vara på varje dag och njuter hela vägen. igår började jag en "stor"städning, borde avsluta den idag. borde också färga håret och glida igenom valbo. jag sitter i sängen, det känns som jag blir kvar här. inte ens sugen på en promenad. vem bryr sig 
 

Blicken mot himlen med lyckliga tårar

nöjd med en hemmahelg med lek å spel å sånt med linnea iallafall. en promme i solen med jeffo har jag hunnit med å. örebro gick hur fint som helst igår. idag har jag äntligen fått sova ordentligt, känns som det behövdes. försöker få med davven ut på en promenix men det går inge vidare. dusch å jobb väntas. idag är en sån dag. 
 

världens finaste tjej


if tomorrow never comes. we had last night.

om ni bara visste vad som försiggått i lastbilen denna vecka. skrattat tills vi gråtit. panikat. skrikit. sjungit. pratat. sovit kasst. hatat jobbet. älskat livet. måndag och tisdag kändes det skönt att inte behöva jobba med skiten mer, nästan så att man räkna ner dagarna. slippa halkaomkring livrädd. men så är det ju sjukt tråkigt. för fy vad jag egentligen trivs. den lilla detaljen är ju bara vintern å pissvädret. jag ångrar att det känns skönt å slippa. jag vill ha kvar det här, jag vill ha det här, jag kan stå ut med vintern. även om jag kommer klaga, va arg, ledsen, livrädd, trött, och ångrar mig igen. 
 
pissochskit vecka, men vi överlevde. hur mycket jag än hatat den här veckan och jobbet dessa dagar, så kan jag inte ungå att älska att spendera den tiden med gummi. och hur mysigt det faktiskt är att trötta omkring tillsammans. även om all tid till annat försvinner och man blir sjukt sliten. men somsagt, snart är det ju slut. 
 
ja, okej. är alltså hemma nu efter en vecka där dygnets nästan alla timmar har spenderats i lastbilen. david är iväg och hämtar linnea och jag funderar på att ta en promenix i finvädret sålänge. leka en sväng och sova tidigt. får se vad vi kan hitta på att göra imorgon! 
 

födelsedag och lastbilsliv

hejhopp. har hunnit med att fylla år nurå? alltså jag vet inte, jag trivdes ju med att vara 20? jaja. är som vanligt väldigt nöjd med min födelsedag.
fina paket. fin familj. fina vänner. 
anna hämtade upp mig söndagkväll så rullade vi igång veckan tillsammans ner till örebro och upp till sundsvall. första dagen gick bra. måndagkväll började vi lite fint med att sitta fast på plan, och sen gick det bara utför. krånglades i örebro. snön pissade ner. det var snorhalt och spårigt. satte mig för första gången fast i en backe, vet inte hur, men otroligt nog klarade vi oss upp? äntligen hemma va det bara att  sätta igång å skotta fram samt borsta av bilen. trött, fryssen, less. 
 
hem någon timme för mat och dusch innan det va dags att ge sig ut i snöovädret igen. trevligt nog började vi även denna natt med att sitta fast på plan. kändes inge vidare att rulla iväg i skitvädret å köra en repris på gårdagen. men vägarna visade sig vara bättre och runt Örebro gick allt bra. mot Sundsvall var det halkigare, en omledning, några stilla stående lastbilar men inte alls som gårdagen. hem gick allt sjukt bra och vägarna var tio gånger bättre. 
Onsdagnatt började allt äntligen vända å gå bra! kastade oss ut på en omledning som också gick bra. när vi kom hem hade världens finaste Marcus skottat fram bilen, bästa! det var skönt att äntligen få rulla iväg på fredag igårkväll, levde i fredag en dag tidigare vilket var skit drygt. men inatt/idag har allting gått superbra! 
 

en dag reser vi runt jorden

min bittra måndag ner till örebro gick bra. följde med anna upp till sundsvall också. efteråt skjutsade jag henne till kungberget så hon kunde jobba vidare och jag gled hem till sandra en sväng. beslutade oss för lite alkohol med nå girls så hämtade upp emma och lite vin. var iväg och firade elisabeth när jag vaknade igår. inatt har det varit halkigt men har ändå gått bra.
 
när jag kom hem vaknade davven så vi stack iväg å handla. även en tripp till valbo så jag får nå presenter imorgon. om ett tag kommer nog marcus hit och bakar med mig. sen kanske jag hinner med att få en pn innan david är hemma från jobbet igen? då ska det städas och ätas! jappo.

önskar att mitt 2016 blir ett 2014.

TVÅTUSENFJORTON -

tror nästan man skulle kunna säga att 2014 varit det bästa året i mitt liv. inte utan tvekan, men mycket möjligt? ingenting märkvärdigt har väl egentligen hänt, men en hel del bra saker.
 
Januari började med att jag lämnade mitt 18åriga liv. eller ja, lämnade väl inte livet, men siffran. jag älskade att fylla 18, det var mäktigt. att bli 19 kändes tråkigt. firades iallafall med mina fina vänner och familj. 
 
gjorde under vintern min första tatuering som jag velat ha länge men aldrig vågat. gjorde sjukt ont och hatade alla som beskrivit det som en skön känsla, men är fortfarande nöjd. trotts tre år på fordon lyckades jag och anna hälla i en hel dunk olja i min stackars bil. övergav min älskade iphone 4bebis för en 5s. som jag strax därefter krossade och grät ihjäl mig över. införskaffade en ny och fick en ipad av mamma, som jag också lyckats krossa nu. åkte på ännu en studentkryssning, denna gång min. spydde och däckade. vaknade när alla andra vela sova. lallade runt själv och skaffade nya vänner, hade rätt kul ändå?
 
under våren kämpade jag och min fina gummivän med en jävla massa plugg och skrivningar. äventyrade en del i falun. fick en chans att rädda vårat sträck i idott med egna PT's. och vi lyckades. klarade efter några om och men den jävla ykb'n. sen både ett första och ett andra lastbilskort. hade aldrig räknat med att stå här idag med CE-behörighet.
 
vi sålde våran lägenhet på promenade som jag verkligen saknar. köpte en större och levde ännu en gång i rust. så under året har vi har byggt upp ett hem, igen. jag och emma jobbade lite då och då med att packa, sortera, ettikera, räkna, plasta, skrika och sjuna, ungefär. och behövde alltid kriga till oss pengarna. åkte till kroatien med mina homies, med lite bättre väder hade det varit tipptopp, otroligt fint. 
 
jag blev ljushåig. första gången i mitt liv. alltid levt för svart eller möjligen mörkbrunt. upptäckte marcus och vi vart bra vänner. hade en grym studentvecka och student. aldrig varit så jävla glad tror jag. det är verkligen en vecka och en dag, fylld av lycka. hängde med anna på hennes helvetesjobb. men nog fan va det äventyr allt, och tillsammans hade vi ju kul. hängde en del i mångeln. jag och jeffa insåg att vi hade en fyrhjuling och sov för första gången i en bil.
 
jag fick ett extra jobb vilket gav mig möjlighet att träffa jesse uppe i östersund. som jag saknat han. extrajobbet blev rätt snart ett jobb, på heltid, en egen bil, med min vän, min gummivän. så jävla nöjd. sålde min älskade bil, men i behov av bil panikköpte jag en ny, vilket jag ångrar. såg ännu en gång markoolio spela, och denna gång råkade vi springa in i han, jag träffade alltså markoolio. vi kramades. så jävla lycklig. hösten bestog väl sen mest utav jobb. lite familjemys här och där och lite festande med vänner. 
 
jag är himla nöjd med året. det känns så bra. såklart har det varit jobbiga stunder också. min fina mormor lämnade livet. drömmar från helvetet värar ge sig. sjuk ångest inför uppkörningar, när skolan var slut, för att skaffa jobb, klara livet, osv. tappade bort mig själv en stund. men i det stora hela trivs jag mest. kommit på mig själv med att ha kommit över saker som tidigare gjort ont. stolt över hur långt jag kommit och glad över vilka jag delar livet med. 2014 var ett jävla bra år.

varenda liten sekund varenda värdelös stund

maria följde med till örebro. hade fina vägar. drog förbi donken med verkstadspojken. gick kasst å backa men bra hemgång, har himla bra truckpojkar också ska ni veta. fick byta av anna, om ni visste hur fint det kändes. livet kändes sådär bra imorse när jag la mig. när jag vakna nu känner jag bara nej. ingen lust alls med livet. 
 
jag tror jag ändå ska försöka mig ut på en promenad innan dusch och jobb. ledig imorgon iallafall! borde städa undan julen? det är ju förbi nu. tråkigt att ta bort myset. nästa grej är påsk? inte så kul. har inget, är dessutom rätt fult? gult å kycklingar? nä, va bitter jag är. hejdå

what if the sky grows too dark

nyår var väl inget speciellt. det levererade inte mer än en vanlig hemmafest. men jag har fina vänner så jag är nöjd. hela fredagen låg jag å davven i sängen till en massa filmer. lördagen kom hanna hit och vi kasta upp massa planer, bio, bowling, gokart, alborgen, lasermaxx.. slutade med nya beck i soffan, spelade spel och några försök på kondomchallenge. söndag va vi till morfar och fick mat sen hjälpte mamma med någon ny soffa innan jobb. 

RSS 2.0