everyday is the first day for the rest of your life

dagarna med linnea bara sprang iväg, och nu har hon åkt igen. men hämtar hem henne några dagar efter nyår också!:) vet inte riktigt vad vi gjort? var ut till älskade tyra en dag, mysigt. igår va maria här på filmsöndag! sen kom jennifer å drack te å prata halva natten. idag har jag varit i valbo med jojjan och maria. 500 fattigare, men tre tjocktröjor å en mössa rikare. ska äta å mysa med prins nu
 
 

PARTY TOGETHER LIKE THERE IS NO ENDING

nyår imorgon föresten? hähähahah. kommer ha kul. elller nått. allternativen regnar inte direkt. är ej sugen på ockelbo, å david vill till kid. så blir antagligen så. första året utan vänner?.. känns galet, inte på ett bra vis. kommer ju sakna dom, vill ju vara med dom. 
'
btw, jennifer klippte mitt hår igår, 1dm. sadface.
ska färga i veckan å, kommer bli sjukt. 
 
 
 
 

bilderna är alltså 4år gamla

min fina jennifer skulle ha flyttat idag, men hon kom hem innan jag hann sakna henne. å det tycker jag är bra. med det sagt så börjar jag få lite små panik över min skola. även fast jag inte riktigt tror på att jag kommer klara det där lastbilskortet. så har jag ju inte riktigt gett upp tanken å hoppet. 
'
men just nu känns de kämpigt. behöver vakna en sån där dag och bara känna att JAG KAN FAN GÖRA DET. få energi till vilja, och plugget framför allt. känns bara jobbigt med ykb, c-teori å shit nu. var är motivationen?

 

-men varför skulle nått sånt hända? jag gör ju alltid så

är alltid jätte irriterad på att david är så töntig och jag får aldrig starta tvätt/disk-maskin när man ska iväg. när jag är hemma själv så gör jag det alltid ändå, så det ska va klart när jag kommer hem från skolan, eller efter jag handlat, eller vad jag nu ska göra... 
'
när vi skulle åka iväg idag så fick jag som vanligt inte starta. satte igång när vi kom hem och en timme senare sprutar det vatten över hela köksgolvet, HÄHÄ. hoppsan? 
 
 

hädan efter, ska jag va bra, jag ska va bra för dig.

david jobbade fm på juldagen, efter det drog vi valbo en sväng. han jobbade igår också. jag skjutsade anna till jobbet, (körde ensam hem) framsteg. jag å jojjan kikade mellandags rean i valbo och sen åkte vi till årsunda å bebis! hämtade hem linnea på kvällen. och idag har vi varit å handlat, kollat film, målat, lekt. mja, ska käka och hoppa säng snart
 
 

en sån som man har, när man är liten.

älskar julafton, så satans mysigt. även fast man inte har samma "barn-mys-julkänsla" så är det ändå speciellt. vi öppnade lite paket och käkade frukost hos mamma. sen skjutsade dom linnea till ockelbo. spenderade resten av dagen som vanligt hos morfar och på kvällen var vi till mina kusiner's sida. är super nöjd med dagen och alla julklappar! måste ha varit nå otroligt snäll i år
 

sluta leta efter kaos eller fylla.

22 december. linnea kom till oss vid tolv tiden, daivd hade jobbat natt så han fick sova. jag å linnea roade oss med att klä julgranen, göra kikare, äta chokladkalendrar, måla, rita, busa, osv. när vi väckte david nån timme senare åkte vi iväg å köpte tacos å myste resten av kvällen. dagen innan julafton åkte vi till mamma, zina å hennes familj var också där. käkade, myste, spelade bingolotto, sov där. 

 
 

because i remember every sunset

 
 

that's simply the way it is.

.körde lite girls night i fredags. jag å hanna å lina. super trevligt! lite öl, chips å dipp, singstar, osv. borde absolut göras oftare. har varit så otroligt bakis idag, länge sen de va så illa alltså, fyfan. jag hatar ju å köra själv, och va inte direkt i skick för att köra heller, men anna tog en buss till ockelbo å körde. hur underbar? har myst film med anna å emma ikväll. imorgon kommer linnea hit, äntligen!:) 
 
 
 
 
 
 
 
 

fick julkort av finaste bebis idag, lycka! gjorde hela dagen :)

 



kan du bara finnas där

vaknade vid ett, klev upp och käkade frulle med prinsen. efter de stack jag å anna iväg på lite ärenden innan vi satte oss å pluggade. maria å emma kom förbi och sen drog vi oss mot valbo, jag å gummi å hennes emma. lallade runt där resten av kvällen, köpte lite saker här å där. jaja, hemma nu. saknar prins
 

-

hanna skickade denna låt och sa att hon tänkte på mig :) gullääääää! 
http://open.spotify.com/track/69VWJxQYcXqkjz1gPuENyR
 
 

aldrig drömt om diamanter.

känns så himla mycket bättre, när det går bra. rätt självklart, men iallafall. gick rätt bra att köra idag också! efter skolan har jag varit ut till min fina bebis i årsunda. å plupp ♥ har jullov nudå, och det känns vell ganska bra! imorgon ska jag å anna plugga satan och hinna en sväng till valbo. på fredag ska jag till min underbara bästavän, hanna. 

 
 
 
 

mellan landningen i miami

landade i mami vid 4 på morgonen. skulle se soluppgången från stranden var tanken, men vela inte åka dit för tidigt. så stannade på flyget ca 2h. och när vi väl tog en taxi så missade vi den ganska precis. men var fint ändå. var molningt från början, men vi orkade inte bry oss. det var så otroligt fint ändå! 
'
när vi kom ut efter att ha käkat var vädret helt plötsligt klockrent! gick tillbaka till stranden och den va om möjligt bättre. så vit fin strand, vattnet var turkost och genomskinligt. ALLT depp efter brasilien regnet var som bortblåst. miami gjorde verkligen HELA resan bra igen. hade dock bara 12h där, men trotts krångel, så va det så himla värt. blir absolut en riktig resa dit någon gång i livet.

otroligt fina och helt underbara, miami beach



om du lovar mig att ändra dig

har btw velat köpa en jacka men inte vetat hur jag ska göra, för den är grön, hur ofta kommer jag vilja använda en grön jacka? slog iallafall till å köpte den när det va erbjudande och jag fick den för 500 bara! MEN, nu tycker jag att jag ser så tjock ut i den? vet ej hur jag ska göra..... 
 

det känns lite bättre nu

gick mycke bättre att köra idag, så det känns skönt. körde dock inte så länge och hade den vanliga lastbilen, men iallafall! efter skolan var jag till ockelbo för att hjälpa mamma köra hem skit volvon och följa med anna å ta spruta. vill slå henne alla gånger hon säger att det inte gör ont, för de gör det. nu har prins gjort mat, sen ska de pluggas!
 
 

kommer aldrig att bli något för mig.

jag är så jävla dålig. usch, jag är arg, ledsen, besviken, deprimerad. kommer aldrig att klara den där jävla lastbilsskiten. hur mycke jag än försöker, när jag verkligen försöker, så går det ju inte. hamnade i en jävla rondell i gävle idag och fick panik å aaaaaaaaaaaaa. 
'
och jag blir irriterad av att höra, vet du varför de gick så dåligt idag? för att du inte åt något. MEN NEJ DET VAR INTE DÄRFÖR, FÖR JAG ÄTER INTE LUNCH ANNARS HELLER. ÄVEN OM DU SER DET ELLER INTE. det gick dåligt för att jag är värdelös, riktigt jävla klappkass när det gäller lastbilar. speciellt den där lite gamlare men äckliga växlar. nä, fy. ska en sväng till valbo sen tänker jag åka hem och sova. 
 
 
 
 

inatt finns ingen väg tillbaka

åkte med nicole till ocelbo igår, hämtade upp hanna och spenderade kvällen med dom. sov till tolv-ett idag, gick upp å åt frukost sen somnade jag om till strax efter fyra, haha. prins är på jobbet nu, jag ska försöka städa upp lite i denna röra sen plugga. maria kommer kanske förbi på standardsöndagfilmmys, också. 
kom hem för snart två veckor sen, och det lilla bruna som fanns.
det är så gott som borta. #orkarejvadeprimeradnästan
 
 

kusinbomb

- jag ska älska er tills världen går under, och längre om jag kan.

vad som lyser upp ens värld.

har varit på älskade tyras dop idag. underbara fina bebis. martin sjöng också, jätte fint, så mysigt. haft super svårt å bestämma mig för hur jag skulle göra ikväll, åka till ockelbo eller tillbaka till årsunda å mysa med bebis. efter många om å men så blir det ockelbo. men saknar bebis, redan, ändå. ååå min prinsessa ♥

i can't escape this now

när david somnade igår var tanken att jag skulle ta tag i plugget. men jag glodde älskade william och hamnade med serier hela natten... inte ett nå vart gjort. va till valbo en sväng idag sen myste vi tacos. david håller på i sovrummet med garderob, å vägg å vägg å ja. jag ska plugga men har sovit. häähä. mysfredag..... imorgon är det dop för fina tyra iallafall! 
 

sorrisos, betyder leende.




driving to fast

vart inge gävle igår, ska dit idag istället. har varit ledig idag, eller ja. hemuppgifter. lika imorgon, så satans skönt. david håller på å fixar garderoben. så vi har flyttat ut sängen i vardagrummet. och nog för att allt blir stökigt som fan, men det känns otroligt mysigt! hahah, älskar det. 
 

11-12-13

jaha, idag är det alltså 11 december 2013. skulle vilja ha gjort något som gör dagen värt att minnas. men ja. kommer inte att bli tillsammans med någon, kommer inte att förlova mig, kommer inte att gifta mig, kommer inte att få en bebis, kommer inte att få något körkort, kommer inte träffa markoolio och få en kram, kommer inte att, ja, jag vet inte, vilka dagar vill man minnas?
 
skulle ju kunna göra något dåligt å minnas att det hände 11-12-13. typ ut å krocka, göra slut med david, elda upp lägenheten, eller nå sånt idiot trams. men hur kul är de då? nä. får leva med denna vanliga tråkiga idag i mitt vanliga tråkiga liv.
 

vem kunde tro att dagarna skulle räknas

var nervös över idag, halt och snö... jag som knappt kan köra bil nu när vintern slagit till skulle ut med lastbilen?! men har faktiskt gått ganska bra. vädret har ju varit bra, underlaget fint, vägarna synns ju nästan överallt. så får vell tacka det och andas ut för denna gång! ska iväg till gävle nu och ge bort david's gamla sköldpaddor till stefan. sen blir de hem å plugga!

somliga dagar längtar man ändå

woalaaala. plugg plugg plugg och lite mer plugg. ykb är inte något jag håller kärt. men måste vell ligga i nu om den där skiten ska klaras. när david kommer hem ska vi en sväng till valbo och ikväll ska vi äta tacos! sen blir de vell lite mer plugg skulle jag troo. idag saknar jag miami å bebis :) 
 

hello, it's a new generation

har inte uppdaterat så mycket om senaste livet.. men ja. fredags drog jag, emma å jojjan en sväng till valbo. sen myste jag å emmmmmis vin å god mat. på lördan var det årsunda och pepparkakshusbak som ggällde. jag å jojjan gjrode ett super snyggt lila och rosa sommarhus. fick mysa massa med bebis också!
 
igår var vi iväg till uppsala och köpte en bil till mamma. sen va maria här på söndagsfilmmys. idag har jag tagit bort knölen och sen hem till ann å bakat lussebullar, samt bebismys. nu väntar jag prinsen, sen blir de sängen. trött. 

 
 

-


äckliga knöl kommer ej att sakna dig

hade tid för fitt knölen idag, men skulle avboka den. det var tydligen krångligt så mamma kom och följde med ändå. skulle bara få träffa en sköterska men hon skickade mig till en doktor. VA EJ BERÄDD PÅ ATT TA BORT DEN DIRRRPAN. men det föreslog han. med massa sprutor. fick lilla paniken och låg där å grina. gjorde ont men vaccin sprutan gör nog fan ondare. vet ej varför ja grina så hårt, grina i säkert en halv timme efteråt. innan jag gick sa han att jag borde kika spegeln, var svart i hela ansiktet. pinigt :) 
 
sa till mamma innan att jag inte vela ha den läkaren för han såg läskig ut, vela hellre ha den snygga. tur jag fick den läskiga. nu ska jag ta på knölen varje dag och HOPPAS VERKLIGEN att den inte kommer tillbaka. men den är öm och gör ont. kommer ut typ gelé blod. nästa gång lär de opereras på riktigt sa han. #panik.
 

 
 
 
 

det händer allt för sällan

MIAMI VAR GRYMT! typ det bästa med hela resan, så otroiligt fint. kommer slänga upp massa bilder sen. missade planet i tyskland hem till svergie för det första var sent. men ja, nu är jag äntligen hemma. sängen har nog aldrig varit så skön, helt underbar är den. inte så konstigt kanske efter att sovit två nätter på flyget och två veckorna innan på något liknande planka. men dollbie är super mysig. och jag älskar min david. 
 

# brasilien in sun

 
 

satans jävla otur alltid

när vi kom till brasilien var det fint väder. vi tänkte att vafan, vi har två veckor på oss att sola ändå. så dom två första dagarna åkte vi bil runt å kikade i rio. sen solade vi EN dag innan det regnade i FEM. lyckan var enorm när solen sen kom tillbaka, i tre dagar. sen har det regnat resten. har alltså varit utomlands i två veckor och solat i fyra dagar. jag är så jävla deprimerad. fy. lämnar äntligen denna skit. trodde aldrig att jag med glädje skulle vilja åka hem. 
 
 

# brasilien at night


för det kommer alltid vara hon ♥





# brasilien whatevvevevevever

svårt att se på första bilden↑, men är ett kors där uppe. syns bättre på avstånd↓

första advent. i värmen?

är ledsen över att jag missar första advent. det är lite sorgligt faktiskt. men innan jag åkte gjorde jag i ordning en adventsljusstake! fick ju en av min fina moster förra året. å den va skitsnygg, så gjorde en typ lika. bir hem å tända dirr på onsdag.
 

RSS 2.0