-

Om du kunde skulle du vända tillbaka?
Se mig så som du såg mig första gången
Bli nån ny igen i mina ögon

-


when you lose something you can't replace

en stockholmsvecka rullade förbi. torsdagen joinade jompa svängen runt också. praktikantkalas! fredag efter jobbet hämtade jag en full david i gävle. kebab hade han köpt. kebab skulle han kasta ut. slutade med kebab över hela han, mig och bilen. trevligt. lördag va jag till obo för å få leka halloween, drack några öl och hängde på baren. söndag myste jag hos eddis innan jobb.
igår åt jag frukost, tog en promenad och städade lägenheten. idag har jag vi varit ut och käkat med jeffo och david. nu försöker jag få tag i en promenadvän. är för mörkrädd för att våga mig ut själv. hatar att mörkret kommer redan vid fyra? man är ju lurad. imorgon ska jag till ockelbo och hänga med hanna. på torsdag kommer linnea hem och vi ska vandra genom halloween på stan. sen äre heeeelg!  

When you get what you want, but not what you need

vaknade 6 igår av tanden, så jävla irriterande. kan den bara börja ge med sig snart?? spenderade förmiddagen med att städa, så nu är det iallafall gjort. på eftermiddagen åkte vi till ockelbo. käkade pizza och lekte hos edwina å familjen. idag har vi mest bara spelat spel. david är och skjutsar hem linnea nu. när han kommer tillbaka med min bil ska jag åka till ockelbo å hänga med david. nyss pratat med jojjo å hjälp henne boka flyg i thai.. vill meeed.

The challenge is to balance on that fine line, Between the earth and sky

i veckan skrev jojjo, kom hit. och imorgon sätter jag mig på ett plan till henne. så hade det kunnat vara iallafall, jag är ju ganska bra på att vara spontan. men att åka själv vågar jag inte. så har något en skvätt pengar och möjlighet till ledigt? då åker vi i helgen, kom kom kom. mitt hjärta skulle svämmaöver av lycka. 
utöver det lyckorus jag skulle kunna leva i nu? mjaa.. har gått i en vecka och försökt städa lägenheten, kommer varjedag halvvägs och orkar inget mer. supersnorig vart förkyld påriktigt med feber, ögon som rann, osv. men det gick över på ett par dagar iallafall. dock fick jag tandvärk istället? uh. va ut å käkade med jennifer och david på Gustavs igår. idag kom linnea hem, vi fick tacos i årsunda och har hängt där hela eftermiddagen och kvällen. nu ska jag käka bj till lite serier innan sovdags.
 - som jag saknar dig.

-

 
 

ett snedsteg av förlåt som jag förlät

sprang igenom valbo med marris i fredags innan jobb. lördag var det dags för alborgen. mitt lag, jag, linnea, jennifer och stefan, vann! såklart! drack ett par öl med bra sällskap lördagkväll. söndag hängde jag med linnea och rullade första natten till sundsvall.  
vaknade supersnorig, har ingen lust att bli sjuk igen. blivit sådär väldigt sjukt väldigt ofta nu. hoppas det bara drar förbi. har lust för en sån där dag då jag inte lämnar sängen, bara kollar film tills jag måste jobba. men det är superfint väder, så ska passa på å ge mig ut på en promme. och det behöver städas. å jag har börjat tvätta. å allt de där tråkiga lär väl göras. saknar min pluttisar hos edwina å. 
 
fick en bild på min fina harry i batman, älskling! saknar dom kidsen. dom har precis kommit hem från utomlands. ni vet typ "nu ska man vänja sig vid att inte ha 35grader, inte äta efterätt efter varje måltid även frukost och inte dricka öl innan lunch." hur avis blir man inte? tur jag snart snart också ska få boka en resa. mihii.

jag var en av tusen dårar

jobbet har ju bråkat en del senaste. men förra veckan rullade äntligen mer eller mindre smärtfritt. kom till fredag, nästan i sundsvall. SÅ SLUTAR GASPEDALEN FUNGERA? va är de för idiotfel ens? men det löste sig, tack och lov. och jag kom hem i hyffsad tid ändå. rosenström var bra. linnea kom aldrig hem i helgen. lördag åkte jag till edwina och sov där. hängde där hela söndag tills kvällen, då kikade jag en film med lina.
 
måndag och tisdag har jag också varit förbi hos eddan innan jobb. imorgon ska jag hänga lite med maria innan jobb. torsdag förmodligen med jennifer innan jobb. linnea kommer denna helg istället, saknar henne massor! lördag ska vi fira tobias som fyllt år i veckan. vi ska till alborgen och sen käka tacos. 

- saknar dig

 
 

-


I wish that I had all the answers

amigos! veckan har fortsatt att rulla fint. äntligen lite flyt, det har varit skönt. i måndags var jag ut till årsunda och var barnvakt ett par timmar till mina fina ungar. nervöst! men det gick väldigt bra. tisdag var jag till gävle. mamma har flyttat så kikade nya huset och fick mat.
 
idag hade jag velat att marcus skulle va hemma, saknar honom. vi hade kunnat baka bullar. men han jobbar. så jag ska ta en promenad, en dusch och åka till ockelbo istället tror jag. hälsa på edwina och mina fina ungar där. imorgon ska jag nog mysa film med lina. fredag är det rosenström. och helgen är linnea hemma. fortsätter det rulla som det ska, är ju detta äntligen en bra vecka. 

-

Ibland frågar jag mig själv
Vart är förståndet jag har inget 
Jag går och väntar på förklaringen
Är det jag som har sanningen? 
Jag har seglat djupa vatten ingen vet 
Slåss mot mörka makter i hemlighet 
Jag gör allting när ingen ser 
 
Snälla fråga inte mig någonting 
Om vart jag ska idag 
Har ingen aning om vart jag ska imorn 
Inga svar på frågorna

när och vart, går gränsen

jobbet fortsatte likt tidigare veckorna att bråkas. punka, olyckor och allmänt trams. men det har funkat. fredag va jag å maria en sväng i valbo efter det lunchade vi med jeffo och sen följde maria med i lastbilen. lördag var det dags för emils dop. jag var supernervös, allt gick bra. på kvällen drack jag lite vin med lina. första gången på sex veckor jag fick i mig lite fylla? idag va jag iväg och träffade david en sväng innan jobbet. första natten rullade faktiskt på bra. kors i taket, får se hur resten av veckan går. 

RSS 2.0