We'll go down this road 'til it turns from color to black and white

senast jag skrev var jag sjuk, hoppades vakna bättre. men 15h sömn senare vaknade jag fortfarande sjukt dålig och blev värrevärrevärre. hade förberett för att stanna hemma från jobb, men magsjuka hade klivit in i bilden på andra håll så var bara att köra. spenderade hela veckan med att bara vara sjuk, sova å jobba. 
 
lördag, ville inte ockelbo. men efter många om och men hamnade jag där ändå. någon öl, baren, efterfest. söndag blev det sova fram tills pizza och första jobbnatten. måndag myste jag bara omkring hemma, en promme med annis. igår var jag en sväng i valbo med davven, sen va jag å jojjo på någon föreläsning, skulle säga mindre bra. idag har jag hittils bara hunnit vakna, ska städa lite å promma! 

nu hade nånting redan börjat

helgen vart ungefär som planerad. medans linnea var på kalas igår, fikade vi med mostern! bion var bra, super mysig tycker jag! sen mötte vi upp ann och harry så följde dom med och käkade. va ju lite sjuk i tidigare i veckan.. det gick över ganska direkt. idag vaknade jag dock dålig igen, och det har bara blivit värre och värre hela dagen. har ingen lust alls med det faktiskt.
 
vi pysslade under fm. åkte iväg och grillade till lunch, busade med novalie, sen hem och gjorde läxor innan linnea åkte. har kollat en beckfilm och myst lite ost å kex. är så himla trött och trasig så ska sova nu, väntar bara på en tvätt, tio min kvar. ö-k-a. sen hoppas jag vakna lite piggare imorgon. 

För allt som var på riktigt känns på låtsas nu

åkte till årsunda och spenderade kvällen där. david följde med och jobbade sista natten också. på morgonen lämnade vi in bilarna på bilmetro. promenerade hem och tog tag i städningen. gick tillbaka och hämtade en bil. handlade. tog en powernap. hämtade linnea. hämtade andra bilen. tvättade. käkade tacos, följt av lussebullar, kladdkaka med glass, chips, ostbågar, godis. fredagsmys helt enkelt! sandra va förbi en sväng med.
vaknade klockan 5 och kunde inte somna om? ganska drygt. linnea står i duschen, jag har hunnit vika ihop all tvätt från igår. sen ska jag hoppa in i duschen med. väcka david. käka lite lunch. sen ska linnea iväg på kalas. ikväll ska vi på bio, kuuul. å ut och käka! imorgon ska vi till sändrow och leka lite tror jag. och kanske grilla. festligt! 

rollo, min alldeles egna viking.

måndag gick vi upp super tidigt, åkte till söderhamn och åt en donkenfrulle, sen var vi till ett medium. hm, jag vet inte. super spännande, såklart. men jag har nog väntat mig mer en väg att gå, en riktning att följa, nån hjälp åt något håll, eller något sånt? gick nog därirån med fler frågor än svar. absolut inte besviken. men hade nog väntat mig något mer. oavsett, tacksam. efter det åkte jag hem och sov några timmar. prommade med annis och sen följde david med och jobba. 
 
igårmorse lämnade vi in lastbilen på verkstan, hoppas det blir någon ordning. sov halva dagen och sen hängde jag hos jojjo. natten var hyfsat lång med småkrångel och halka, drygt. blivit sjuk med, också drygt. har sovit hela dagen, skulle ju egentligen städa idag. jajaa. imorgon ska jag nog till årsunda på middag och i helgen är linnea hemma!

When love and trust are gone

lördag vaknade jag, hoppade in i duschen, packade väskan och drog till ockelbo. sprang i genom marknaden, käkade munkar och åkte ut till maria. vi svirade om, hällde i oss lite alkohol och lät kvällen rulla på. vid halv fem fick vi av någon anledning för oss att efterfest var en bra idè så drog vidare. va hem och slocknade nog äntligen vid 8 tiden. söndagen fick bli en pizza och ligga i soffan fram till att vi skulle åka och jobba, vi lyxade med max i sundvall också.

When the bridge is burning

drog igång en vecka stockholm fylld av lunchdater. jeffo började med att ramla in här hemma på måndagen. vi hämtaded mat från tzatsiki. såå gott. tisdag åkte vi ut till årsunda på våffellunch. stefan, jeffa, jojjo å signe. ett helt gäng vart vi! super mysigt. onsdag åkte jag till ockelbo och fick äntligen kramas med mina älskade kidz hos edwina, samt fick pappas sås och kyckling. torsdag hämtade jag upp stefan från lan här i sandviken så åkte vi och käkade pizza/tacos! fredag sprang jag och marris igenom valbo och avslutade med lunchdate på pizza place! nöööjd med alla kärlekar jag hann med faktiskt. 

ready for take off

ja, vi drog en favorit i repris. började dagen med alkohol sådär runt elva. och en bussresa senare ramlade vi på båten. möttes av kräklukt och fick en uppgraderad hytt. coolt med fönster tänkte vi, men usch vad fönster triggar både panik och kräka? haha. smugglade sprit i schampoflaskor, kändes som om att man vore 12. busigt och mysigt.
hjulade och gjorde kullebyttor, blandannat i trappor. det var dock inte uppskattat då det var begränsat på sjukvård på båten? suttit på mina tjejors axlar. skrikit med markoolio. hittat en jojje, hur kul mot jojjo? försökt lösa mission med keff. knackat, sprungit. gjort en massa fångad av en stormvind. å en hel del mer. vaknade i panik i hytten samma stund som bussen skulle lämna. men vi hann med. följde med jojjo till max, duschade och hoppade i säng direkt jag kom hem. trött. kryssningen var bra! 

RSS 2.0