24 december



23 december


Av saker som går sönder

måndag gick vi igenom alla julklappar vi fått. davids mamma kom förbi. vi käkade tacos och sen åkte jag till ockelbo för lite öl. kvällen kunde ju varit roligare, slutat bättre. men det är ju som det är.
tisdag vaknade jag hos maria. åkte hem och till valbo med jennifer, sen vidare en sväng sundsvall med marcus.
onsdag hade jag lunchdate med jennifer och johanna, tacos. nöjd i hjärtat, glad i själen. sen jobbdags igen.
torsdag va jag en snabbis i valbo med hanna innan jobbet. efter jobbet va jag ut å tog en öl, på åttan. haha. 
 
fredag va jag förbi emma. sen sällskapade jenny i lastbilen och efter jobbet åkte jag ut till maria för att dricka lite öl. där slutade det även med att jag körde fast bilen i lite snö. åkte för att hämta den och dra upp den idag. när jag kom till obo hade jag glömt nyckeln i sandivken. så jävla irriterande. nu är det fixat iallafall! ska dricka lite vin med jojjo ikväll. och morgondagen.. nyår? va gör man med det liksom
 

For all the times those times you feel like you don't matter

minns inte riktigt hur förra veckan såg ut. jobbade stockholm iallafall. hängde fredagen hos edwina. stockholm hade rullat bra tills jag vart inskickad i uppsala. en del panik, men det gick också bra. drygt bara.
 
lördagen åkte vi till humi för att fira lite minijul. skrek rakt ut och började grina, david fick panik och trodde jag sett en orm eller något.(vilket inte hade varit omöjligt i humis hus.) men jag fångades av en kram av jojjo, min jojjo. hon överraskade med att komma hem. så glad, så jävla glad. myste lite med fina barn. öppnade lite julklappar. fikade lite. åkte vidare till mamma sen. käkade tacos och spelade bingolotto. 
 
söndagen vaknade vi hos mamma. öppnade lite julklappar och käkade lite frukost. sen åkte vi ut till boänge och firade julen hos peter. mat, paket och trevligt sällskap. jag är så nöjd över att hon är hemma. att julen ändå vart bra. hon räddade det. tänka sig att jag har både jennifer och johanna hos mig nu. bästa.
 

-


vi föds till original men alla slutar som kopior

när jag kom hem från jobbet fredagnatt så dejtade jag sandra en snabbis. slutade väl i sängen runt 04 och sen ringde klockan 06.45.. helt okej trött. vi packade in oss i bilen och åkte till tomteland! där busade vi omkring hela dagen bland tomtar, troll, isdrottningar, häxor å busiga möss? super mysigt. åkte hem och avslutade dagen med tacos. 
 
när jag satt med sandra natten innan och när hon sa "men katrine vi borde dricka grogg!" å jag tänkte att ja, kommer vara lite trött kanske men varför inte?" gaalen. hur trodde jag att jag skulle orka det. idag tyckte linnea vi skulle gå upp tidigt också. vi har hunnit med spel, lek och bus. pannkakslunch hos mostern. pysslade med lite appelsiner också? kvällen spenderade jag med lina. vi spelade bingolotto och käkade våfflor. bra helg, nu ska jag krypa ner i sängen. äär trött

När allt känns på rutin och redan gjort

jag har äntligen tagit tag i att kika igenom och kastat upp bilderna från årets resor. bättre sent än aldrig! å lite andra mysiga bilder jag hittade från sommaren i kameran. blir glad i själen över allt fint. saknar som tusan.
 
3st telefoner gav ju upp för mig denna sommar. och nu har jag ärligt spräckt den 4e? vet inte ens hur, det var så när jag tog upp den ur fickan. duktiga jag. halva veckan har rullat förbi. imorgon ska jeffo gå igenom min garderob sen ska vi springa igenom en del affärer och slutligen en lunchdate. fredag ska jag gå upp i tid för att åka till edwina å mina fina kids innan jobbet. sen kommer linnea hem i helgen och vi ska nog iväg på mysiga äventyr! 

grekland - 17

 
 

spanien - 17

 

australien - 17



bali - 17

 

- en sommarkvälll till skateparken


- en dag på sjön


- tobias skolavslutning & mys i skutskär


- linneas skolavslutning


- en sommarkväll i båten


- emils dop


- när det kom en bebis, harry.

 

- små

 
 
 
 

Varenda andetag, vågar du så vågar jag

en vecka stokholm har rullat förbi, och det vart en valbovecka också. började måndagen med en promenad följt av tacolunch med jeffo. tisdag förberedde vi oss för verkstad men vart ingenting så jag å jeffa drog igenom valbo. onsdag vart verkstad, lämnade in lastbilen och var iväg till valbo med maria. torsdag skulle jag till edwina å luncha men hon vart sjuk, jag passade på att sova lite. david köpte föresten en bil också. dåligdeal. men han påstår sig vara nöjd. vem vill inte va som mig?
 
fredag kikade jag och anna runt i gävle. lördag va jag och marcus till valbo. övervägde att åka till obo och dricka lite öl. men stannade hemma i soffan. idag har jag sovit lite längre än jag tänkte, men det var skönt. ska äta frukost, ta en promenad och en dusch. ikväll ska jag nog hänga lite med lina, det blir himla trevligt. 

-

We don't have to be ordinary
Make your best mistakes
'Cause we don't have the time to be sorry
So baby be the life of the party
I'm telling you to take your shot it might be scary
Hearts are gonna break
'Cause we don't have the time to be sorry
So baby be the life of the party

-


-

Hennes mamma sa, att livet är en promenad
Skorna kommer bli utslitna så gå – dit du helst vill va

Jag måste ändra historien

fredag åkte vi till mamma och hälsade på. pyntade hennes julgran, pysslade och fick tacos. lördag åkte vi till edwina å famijen. ungarna fick träffa tomten på torget, sen byggde vi pepparkakshus och bakade lussebullar. idag har vi städat och kastat upp lite jul i vårat hem också. mysighelg. nu har linnea åkt hem. det går så fort.. jag har precis duschat. ska vika tvätt och plocka ur diskamskinen. överväger att åka en sväng till ockelbo. 

RSS 2.0