i will be fine somehow

hade ett par dagar med inte så mycket lust eller ork, spenderades väl mest i sängen förutom jobb. torsdagen tog jag mig iväg på lunch med marris iallafall, det var fint väder så vi köpte med thaimat och satte oss i rönnåsen, de va fint. fredagen skulle jag ses med lina men krafterna var igen lite slut så jag sov ungefär tills det var dags för jobbet. lördag låg jag i sängen medans rasse drog en biltematur med brorsan. sen följde han å eddie med mig å jobbade sundsvall. söndag drog jag igenom valbo med jeff.
 

walking round and round

måndag - hade tänkt att städa å så men stannade i sängen istället.
tisdag - lina kom å vi myste film 
onsdag - lina kom igen å vi myste en till film med lite våfflor
torsdag -  skulle träffa jeff men det blev inte av. städade istället OCH POJKVÄN KOM HEM EN DAG TIDIGARE!!!! först fick han flytta fram till det tidiga eftermiddagsplanet på fredagen, sen till morgonplanet på fredagen, OCH SLUTLIGEN ÅKTE HAN MED KVÄLLSPLANET PÅ TORSDAGEN!! supernöjd även om jag bara precis hann med å ge honom en puss i dörren när jag åkte till jobbet.
fredag - kröp ner bredvid min pojkvän som LÅG HEMMA I SÄNGEN!!!! sov en sväng sen hade vi en mysdag. va iväg å shoppade lite käk gjorde vi iallafall.
lördag - pojkvän drog iväg på rally och jag åkte till årsunda på kalas för tyra! efter kalaset plockade jag å jeff upp lite kidz, aka sigge å linnea också hade vi en glassdate på stan. åkte hem å kollade film med min pojkvän som sov i soffan hela kvällen, från sekunden vi slog oss ner ungefär. men jag har då saknat han så mycket så jag till å med nästan saknat det, my love. 
söndag - skulle iväg på fyrhjulingen och lunchade med rassefamilyn, men blev nå miss i planeringen så vi handlade å fixade lite till hemmet. på kvällen va vi iväg å käkade å firade jess med en överraskningsmiddag, det va mysigt. 

they remind me where I belong

måndag - äntligen en pojkvän lite hemma. åkte till valbo, lunchade tzatsiki och sen iväg till jobbet. bytte till mig en skitlastbil som lånelastbil för min skulle en vända till örebro, mindre nöjd. 
tisdag - pojkvän kom och väckte mig med bagerifrukost, NÖJD. även om jag i princip tvingade honom till det, men ändå! fixade med altanen och gjorde pizza på grillen. tobias kom förbi en sväng också! 
onsdag - pojkvän är åter på jobbet och jag målade brädor för altanen, snart jävlar är det klart. lunchade med marris. 
torsdag - gjorde noll innan jobbet. blev av med jobbet lite igår? bytte tillbaka till min lastis iallafall.
fredag - städade och jobbade och fick äntligen helg 
lördag - sov länge, välbehövligt. fick fattigariddare till frukost som vi invigde ute på altanen, SOM ÄR SÅ GOTT SOM KLAR. nu är det äntligen faktiskt bara småfix kvar, som säkert inte ens kommer göras. HEHEH. iallafall, rätt nöjd. drog iväg med fyrhjulingen och letade på ett par djur. fick leta en hel del efter mussepiggen?? men hittade tillslut, så har nu bockat av tre till på listan! gjorde en eld vid ett vindskydd å skulle grilla lite lunch också, blev överaskade med ett rejält jävla regnoväder. men skam den som ger sig. elden höll ut och vi lyckades grilla tillslut. sen kom en rejäl omgång till, lite hagel å så. så blev kvar ett tag i det där vindskyddet men det var mysmysigt ändå. bra lördag tycker jag. 
söndag - pojkvän lämnade mig för en vecka utbildning, igen. jag åkte iväg och jobbade sundsvall.

- VATTENFALLEN FRÅN HELGEN

 
 
 
 
 
 
 

myshelg med äventyr å vattenfall

Jeffa hade planerat en överaskningstripp för David i födelsedagspresent, jag va inte sen med att sällskapa och tryckte in en del av mina vattenfall som jag planerat att vilja se i sommar. två flugor i en smäll! hämtade upp jeff å david lördagmorgon. köpte frukost efter vägen och rullade mot första stoppet, Rättvik. gjorde ett gäng höghöjdsbanor, vilket mest va svinkul. spännande, jobbigt, roligt men också en del panik. hehe. efter ett par timmar klättrandes mellan träden drog vi en lunch. sen iväg till ett första vattenfall, Styggforsen. efter det vidare mot Orsa och två vattenfall till, Storstupet och Helvetesfallet. prommade omkring i skogarna och kikade lite saker i krokarna. super härliga ställen! kvällen kom och vi åkte till Kläppen där vi packade in oss för natten. gjorde middag, bastade, drack vin å spelade spel. trängde ihop mig med min pojkvän i en 90säng också. jag va nöjd. han kanske lite mindre. det gjorde jag bra! fick dock gå med på att ha avstängt element så det inte skulle bli för varmt, men det va det värt! det här gjordes alltså frivilligt, mysigt va. ehehhehhe!
söndag - uppstigning och iväg för fortsattning på vattenfallsäventyr. började dagen vid Fulufjällets nationalpark, Njupeskärs vattenfall. ett av sveriges högsta! sågade och yxade till oss lite ved, gjorde en brasa och grillade oss en lunch vid ett mysigt ställe där också. sen iväg till sista vattenfallet för resan, Stops vattenfall i Älvdalen. det va fint, riktigt fint.  
en riktigt jävla toppenhelg om du frågar mig. hade tur med vädret. passade sig perfekt för våra aktiviteter. var rädd för regn men klarade oss fint. älskar vattenfallen, dom var underbara. jag skulle absolut åka å se hela högen igen. tycker det är fint. höghöjdbanan va kul med, absolut värt! 

-

-tänk ändå, om han skulle bära omkring på mig i en sån där? vilket mys!
älskar honom.

keep on going, strong

måndag - låg i sängen nästa hela hela dagen, det va riktigt jävla skönt. ingen pojkvän hemma som klagade nånting, å alla katter va nöjda med mys hela dagen också. tog oss upp tillslut, städade å duschade. och rullade natten till sundsvall! MACKELITO ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKA. 
tisdag - promme å tacos med jeff, vi drog igång å nörda en serie också.
onsdag - jeff kom och fortsatte serieserie, mostern kom också. vi käkade supergoda saffranspannkisar som jeffa fixade och shoppade av GLASSBILEN!!!! vilken grej!!!
torsdag - städade och körde sista natten på första nattveckan på länge. visste inte att jag saknat natten så mycket, så himla skönt att ha tillbaka det. 
fredag - va till sandviken å handlade och fixade med jeff, packade och fixade hemma. sen kom äntligen pojkvän hem igen.

RSS 2.0