Give me something I can believe in

den här veckan gick fort. audin vart såld direkt. tobias va här och hälsade på i tisdags. i onsdags va vi ut å käkade. i torsdags käkade jag middag hos mostern. idag är det fredag. jag är nå otrligt trött, ont i huvudet och halvslut som människa. men linnea är hemma. vi ska bara mysa hela dagen! imorgon ska vi till årsunda på kalas för tyra. på kvällen ska jag mysa lite med mina girls.
veckan har varit halvbråkig. det är ingenting som superkrånglar egentligen men det är liksom alltid någonting. fick skrapa rutorna i veckan också, nollan lurar runt hörnet och vintern kommer vara här från en dag till en annan. usch. 
 

smile like you mean it

en ledig söndag satt fint. i huvudet hade jag inte tänkt annat än att typ glo film. men jag har fått en del gjort faktiskt. om två veckor är det dop för emil, fina emil. som jag fått äran att vara gudmor till. så idag har jag försökt bestämma mig för en klänning av en hög jag beställde. men ingen är såklart bra. lär nog fortsätta klura där. har slängt ut audin på blocket, känns faktiskt lite surt. det är ju en pärla. har också hunnit städa upp en del här hemma. samt varit till ockelbo och hängt en sväng med david. 
 
tänka sig att senast jag var full va den där gången för fyra veckor sedan. då jag hade en vän som kastade strumporna i toaletten och beskrev kvällen som "sa nej hela tiden men ändå stog de alltid en shot å en öl framför mig. å jag bara drack" å nästa helg blir troligen lugn med bara mys också. galet att jag har som haft en vitmånad? jennifer har åkt utomlands igen, jag är super avis. å jag saknar jojjo, hur mycket som helst. godnattis
- one of a kind. the best kind

-


-


Har hjärtat på rätt sida men min hjärna är försvunnen

hade en fin helg. sen rullat min första vecka stockholm själv. tänkte skriva att det gått bra, det har det väl nästan. förutom att det ska bråkas en del såklart. vet inte varför jag har lyckats dragit på mig två veckor med sånt? tycker det räcker nu. orkar inte en hel bråkperiod. tack för den här gången men nu får det vara klart och överstökat. 
 
idag har det iallafall av någon konstig anledning gått bra, en fredag dessutom? en förkylning fick jag också. som bara blivit värre och värre fram till idag ungefär. så nu hoppas jag på att vakna som en superstar imorgon. är iallafall nöjd med att ansiktet tappat svullnaden och slapp bli blå. från att inte kunna skratta, prata eller ens röra mig utan att näsan skulle kännas, göra ont. så är det nu lugnt bara man inte rör den. börjar bli tröttsamt att gå omkring med ont i huvudet men det går också mot det bättre, och inte längre utanpå. bara innuti. 
 
"man får vara glad för det lilla" är en ganska så upprepad mening dessa två veckor. ganska dryg mening. ganska sant också. imorgon är det kalas i årsunda för Tyra och kvällen blir det drinkar hos knallen. överväger att vara nyktert sällskap, men vi får se. det blir alldeles säkert en fin lördag iallafall. även om jag väldigt gärna hade stannat i sängen fram tills jag måste upp och jobba på måndag typ. meeen, körde annas natt i söndags, så hon kör min denna söndag. så jag får ändå långhelg på min korthelg, vilket resulterar i en kortvecka följt av en till långhelg. deet är något som känns skönt. 

I'll be looking for signs, where there's nothing to find

förra helgen myste jag hemma med linnea. vi var förbi hos edwina och lekte på söndagen också! har rullat en veckan stockholm-sundsvall tillsammans med anna. vilket betyder att större delen av dygnets alla timmar har spenderats i lastbilen. är glad att ha henne tillbaka hos mig.
 
har haft en otursvecka på så många plan. spräckt telefonen. krånglat med lastbil, gods och truckar. och som lite plåster på såren va det dags att byta den satans p-staven. efter en dag å natt i lastbilen kom jag hem och sov i 2h, och sov över. stressad och nervös fick jag den jäveln bytt.
 
gick bra. sen? minns inte. eller ja, svimmade väl av där då. slog i ett bord på vägen och faceplantade in i ett element. aj, sa jag och försvann igen. börjat sparka och sprattla så skorna flög. "vaknar" av att david dragit fram mig, håller i mig, och skriker katrine. grinandes i panik, lite blodig och uppsvälld. stackars tant. hela jävla ansiktet bara dunkade och värkte. för att inte tala om huvudet.  
 
en bra och tidigt fredag igår, väldigt skönt. kröp ner i pyjamas och kollade en film innan jag somnade och äntligen fick sova ordentligt. vädret idag hade ju gärna fått vara bättre. har hunnit med lite tvätt och lite städ. linnea är iallafall hemma. vi kanske skulle ha bakat något gott? ikväll blir det iallafall tacos och imorgon ska vi åka till ockelbo å leka hos eddan. 

RSS 2.0