-

With you, I'm happy being me
I don't pretend 'cause I don't need to

Well I guess we never saw this coming
Halfway around the world calling
But I just want you to know

That I'd have all I need
If you were standing right in front of me
I'll finally see
What it means to be complete
Don't need to spend our lives chasing gold
Anywhere with you, I'll call my home, oh
I'd have all I need
If you'd be the better half of me

så var det dags för lite sol

måndag - efter jobbet gled jag hem, skulle lägga mig för powernap. men blev att duscha, fixa med tvätten, plocka i ordning lite saker. när jag tillslut la mig i sängen kom typ rasmus hem från jobbet. vi blev inge sova. käkade och grejade lite. packa stod verkligen på listan också, men det gjordes inte.
tisdag - fick bli tidig uppstigning för det kom folk å grejade i badummet. när man äntligen va ledig tillslut, menmen. blev tid att ta tag i den jävla packningen tillslut, men det gjorde jag då inte. jag lallade bort hela dagen på någotvis med någonting, frågan är vad. på kvällen gjorde vi lite lassagne å hade mys. 
onsdag - leddig och tidig uppstigning med pojkvän. men kom då ingen badrumsbyggare förens efter lunch, det va ju skönt. men segt att ha väntat hela dagen. när jeff slutade jobbet drog vi en vända valbo. sen hem och så illa tvungen att fixa packingen. nu är det i princip klart. pojkvän springer omkring å grejar med nån instalation till solcellerna. jag ska ta en dusch. å sen bara kramas. inatt drar vi, mexico hej! å hoppas komma hem till färdigt badrum.

påväg att ramla dit igen

måndag - skulle luncha med marris å eddan, men de va lite sjuka och tur var nog det. för då åkte jag hem istället, och la mig för en powernapp, va så jävla trött. somnade runt 14, vaknade till när rasse kom från jobbet men somnade om igen när han skulle fixa med nåot. han väckte mig vid 19, då käkade vi och kollade en film. sen la vi oss och jag somnade igen vid 22 och sov hela natten. rätt så slut. 
tisdag - fredag - jobbade hela resten av veckan östersund.
lördag - linnea, jeffa och signe kom hit. så vandrade vi över till mackelitofamilyn för lite halloweenmys! vi spökade ut oss, fikade och gjorde pumpor. sen åkte vi iväg för spökvandring, det var läskigt och mysigt med. avslutade med att hämta hem käk från pizzerian! mycket bra spökdag! 
söndag - skulle göra allt som behöver göras. packa, tvätta, byta sängkläder, städa, greja. men jag va bara trött??? orkade inte riktigt med nått, men kunde inte riktigt sova heller. på em åkte jag till ockelbo med jeffa för att fira tobi i efterskott. en klippning på honom och lite tacos. sen hem och vila lite inför natten. 

RSS 2.0