så låt oss drömma, drömma fint

när jag vaknade midsommarfredagen, ville jag inte något. så somnade om, sov hela dagen. sen stannade jag i sängen hela kvällen. vid 22 gick jag tillslut upp, tog en dusch och gick över till lina för lite häng med henne å sandra. glad att jag samlade energi till det, dom är bra. plockade blommor att lägga under kudden också! när natten övergick till morgon så drog jag och marcus å väckte stefan på ett lan här i sandviken. efter att ha härjat lite där, försökte jag bli kompis med nå fotbollspojkar. midsommar vart väl helt okej ändå! 
när jag vaknade lördag så drog jag iväg å käkade pizza med stefan och marcus. sen vidare till jeff å drack drinkar. vi cyklade till trebo å kikade matchen med en öl, hitttade ett spa och tog i kiss. mmmhm. tillbaka till jeff å drinka lite mer innan vi drog vidare ut till skogen. avslutade kvällen med efterfest, bakade kladdkaka å hängde i byggställningar. vi hade det bra. 
söndag blev jag väckt för glassdate! marcus å stefan hämtade mig. efter glassen gick vi till jeffa å fick tacos. stefan följde med mig till sundsvall och sen sov han här. måndag mest sov vi och kikade film, skönt de med. 
 
har sovit länge dom här dagarna. tisdag klev jag knappt ens ur sängen innan det va dags att åka till jobbet. men igår var ja en vända i valbo och tog en promme med annis. idag har jag varit iväg å fixat lite med anna. spelat spel med linnea, å käkat tacos. nu iväg för sista natten. imorgon är det fredag å marknad(!) ska bli kul, såklart. men hade fått vara typ nästa helg för min del. jajaa. massa favoritmänniskor å öl, har ingen rätt att klaga.
 

balansen är svårast

rullade en vecka stockholm. kikade på skolavslutningar. fredagen vaknade jag sjuk, igen. hade knappt blivit frisk sen sist? ingen röst och svinont i halsen. lördag va vi ner på stan å raggade marknad. hoppade, dansade å sjöng med panetoz. tacos, såklart. hämtade hem stefan å myste en film hos jeffo. söndag var jag värre ändå, fick iallafall sovmorgon. välvald, tack å lov. spelade lite spel och skjutsade hem kidzen. 
kvällen å natten va en sjuk tävling mellan ångest å feber, som jag inte kunde vinna. vaknade aningen mer som människa iallafall, och måndagen rullade på väldigt bra, som tur va. fortfarande dålig, helt slut i kroppen. men det får väl helt enkelt funka. hoppas på att bättring, snälla. bara två dagar kvar iallafall. å två dagar till midsommar. som ska leverera 14 grader å regn? skönt. har inga planer ännu, får se. 

det går alltid att förändra framtiden

mja, hinner inte riktigt med här. men sen sist? hämtade underbara ungar å hängde vid rullsand tills regnet kom. lördagen fikade vi i ockelbo. furuvik på kvällen, petter va bra! åkte karusell också. å hamnade en sväng på en uteservering. söndagen åkte vi ut till årsunda å njöt av solen. vart islängt från bryggen MED TELEFONEN I HANDEN. men vi överlevde båda två. sen åkte jag hem, och vidare mot arlanda. blev en vända till spanien med lina, det får ett eget inlägg! 
 
kom hem från spanien och hade planer för hela helgen. emil assergård på krogas, fredag, lördag alkohol, lekar, tävlingar, grill i årsunda, furuvik på kvällen. söndag repa mig inför jobb. men nejdå. jag fick snabbt packa om väskan för att sen sätta mig i bilen och åka vidare 6h ut i SKOGEN för att ha ADRkurs hela helgen. va mindre glad över det. men vi hade det helt okej mysigt ändå, tråkigt bara att jag missade mina planer.. vi drack öl, käkade pizza, chips, godis, myste på bryggan, spelade minigolf, och klarade av den där adr'en. kom hem vid 19 på söndag, la mig för att vila men sov fram till klockan ringde 10 måndagmorgon. trött. 

-


RSS 2.0