rädd att ramla, ner igen.

sandra sällskapade mig till östersund på torsdag, och hem från östersund på fredag. trevligt tyckte jag. lördag va jag å sandra å lina och våra pojkar ut och käkade på church sen gick vi hem å bärsade lite mera. annis kom förbi hon med. söndag hängde jag i sängen hela dagen fram till jobb. när jag kom från jobbet igår så hade jag lunchdate med marris, följt av en sväng i valbo. nu ska jag alldeles strax åka iväg mot östersund. imorgon ska jag å david ha date. torsdag å fredag är jobb. och sen är linnea hemma i helgen! 
du är jämtland. du är lugn. du är glad. 
jag minns dig så. du valde.
vila i frid
 

Jag kan ha räknat sekunderna som gick

igår tog jag tag i städningen och gjorde det ordentligt, fixade med tvätt och bytte sängkläder. känns skönt att ha det gjort. tog på mig ett extrapass till örebro och självklart ramlade det in klass 1 varningar, och inatt kom vintern. men allt har ändå rullat väldigt bra. stannade och lekte en sväng med moa och edwina efter jobbet, mina fina tjejer. nu har jag lagt mig i sängen, trött. 
 

Come on and let it spark

igår cyklade min pojkvän från jobbet för att köpa pizza till mig när jag vaknade lite bakis och hungrig. älskade jävel, han kan han. 
 
maria sällskapade i lastbilen i torsdags, vi hade en mindre bra dag men det gick ändå utan större problem. fredagen gick bättre, dock ensamt! lördag spenderade jag med en fin och saknad emma. vi käkade, drack vin och kollade på gamla bilder. slutligen hamnade vi på baren. igår var vi iväg till skutskär och firade mamma och sen jobb. idag har jag mest kämpat med att hålla mig vaken. började städa men tappade orken lite. får göra klart det imorgon, sen ska jag ha tacodate med lina! 

-


Let the flame turn to fire

ahaa. nu skulle vi ha varit i thailand. iallafall enligt första resan vi bokade. har kikat lite efter resor men nu är våran "sista chansen"  att åka vecka förbi. så det skeppet har liksom seglat. känns lite surt att bara ha kastat avbokningspengar i sjön, och jag såg verkligen framemot att få se det där omtalade fantastiska thai. men det kommer väl fler gånger. jag håller mig uppe med tankarna på andra äventyr i slutet på mars. det blir också bra. även om det inte är thailand. tills dess hoppas jag vintern håller sig borta och att den är överstökad tills jag är tillbaka! 

But heaven was never this blue

vilken underbar hjärtisdag! både jag och david har varit lediga. vi vaknade till superfint väder och tog en promenad till bageriet. käkade en sen frukost i sängen och kvällen spenderade vi i gävle med käk och bio, i sällskap av jeffa och david. jag är nöjd, supernöjd. imorgon och resten av veckan är det jobb. helgen är ännu oklar. 

-


vi är så lika du och jag, på olika sätt.

att fortsätta jobbet själv har hittils gått bra, mycket bättre än jag trott. ångesten ligger och lurar någonstans där i bakhuvudet men jag klarar mig fint. är väldigt glad över att vintern inte slagit till ordentligt och att vägarna fortfarande är fina. är nästan nervös över att det när som helst kommer att komma en skitdag, och hur jävla mycket det kommer bråka med mig då. för att allt rullat på så fint, så länge. haha.
 
jag kör "bara" 3 dagar i veckan, vilket är sjukt skönt. får ihop bra med timmar ändå. och tar extrapass ibland, när det finns, om jag känner för det. det tråkiga är dock att alltid ha "korthelg". och att jag nästan alltid hinner tycka det blir jobbigt att åka till jobbet eftersom det blir paus, men det är ju bara för jag är en sån jävla dryg människa. annars känns det egentligen bara bra. jag hoppas det håller i sig.. med att rulla på, funka fint och kännas bra. 
 
anna har gått över till restaurang mer eller mindre helt nu. och inte bara för nu, utan påriktigt. och det suger. hon var den absolut bästa delen med jobbet. och det kommer aldrig bli samma sak utan henne. har egentligen hur mycket som helst att skriva om det, men det får bli sen. all lycka till henne. så hoppas vi på fortsatt tur för mig.
 

just a beautiful mistake

två svängar till östersund gick bra. när jag kom hem å skulle lägga mig fredagnatt hade linnea lagt några <3kort under min kudde. älskade unge, man blir så glad i hjärtat. helgen har (ungefär som vanligt) bestått av tacos och spel, haha.
 
lördag kikade vi på bio och tobias kom hit. söndagen var vi ute under fm och efter lunch åkte vi och hälsade på edwina å moa. jag har kommit hem från jobb, in från promenad och ut från dusch. davven är å tvättar min bil, snäll han. vilket verkligen behövdes ska jag tala om, usch. ikväll ska vi käka med ann! åååå imorgon är det hjärtisdagen

-


Don't let life get you down

har hunnit lekt med linnea. hon har hunnit åkt hem. har hunnit jobba. har hunnit städa. har hunnit sova. idag vaknade jag till en superfin dag. tog en promenix med marcus och skulle iväg till kungsberget å fika hos annis. dock slängdes planerna om. får fika en annan dag! nu kikar jag lite gamla bilder, älskar det. sen ska jag ut å käka med davv. å ikväll ska jag hänga med lina. vi ska mysa film. vilken himla bra dag känner jag. 
- tänk att det alltid varit dom där.
å dom tänker jag släpa med mig hela livet.
älskade underbara<3

Am I asking all these questions for nothing?

torsdagens jobb gick himla bra. när jag parkerade i ockelbo hoppade jag över till marcus lastbil och hängde med en sväng till avesta. fredag spenderade jag och linnea mest med spel och pyssel. käkade tacos, himla gott. sen spenderade jag kvällen med en del av mina fina tjejer, öl och spel. idag var linnea och david iväg till badhuset så jag har sovit länge, så jävla skönt. vad som också känns sjukt skönt är att ha en dag extra helg. ovant och underbart. 

Until the end of the world

införskaffat mig ett nytt batteri till bilen, så man slipper komma hem å bli arg. hade en date med jeffo å david på O'learys i söndags. jobbade en vända örebro. ann var hit och käkade mat. jobbat en vända östersund. agerat ambulans. sprungit en vända i valbo med marris. nu ska jag ge mig ut på en promenix med marcus. imorgon jobb. fredag ska vi fira sandra. och linnea är hemma i helgen. äntligen, saknat massa.  

RSS 2.0