About the emptiness I felt when I sat alone

lördags vart som planerat en tripp till valbo sen ockelbo och bärs. herreminjävlajävel, vad full man va. känner mest att jag borde ha stannat hemma, tack för mig. joraja. söndag drog vi oss iväg till årsunda för "påskfika". trevligt. tog en promenix i solen när vi kom hem. hade både en och tre planer faktiskt, men somnade. haha! 
idag åkte vi ut till min fina moster och drog årets första grillning. satt väldigt fint! avslutade med glass och jordgubbar. va förbi annis en snabbis och promenixat. har hunnit tvätta, bytt sängkläder och duschat. nu väntar jag på att davven ska komma så vi kan dra igång en film. är fruktansvärt sugen på en bj å. 

jag kommer tillbaka

vart ännu en vecka tillsammans med anna i lastbilen. det har levererats en del halka annars har det gått bra. jag svek anna på sista svängen igår och vi hade tydligen fått påskgodis, fina människor. svek med anledning av markoolio. och gud vad jag älskar honom. svettats och slagits men efteråt fick jag mig en kram. har även fått tag i hans ssvetthandduk. lycklig. 
idag har vi varit hos morfar och käkat "påskmiddag" potatisgratäng och kött. cheesecake och massa godis. vi kom som påskkärringar och såklart lekt med älskade tyra. ska ut på en promenix med annis nu sen blir det nog film med davven. alternativt utgång, men tror inte jag orkar. kasta sig ut på en 3/4 dagars efter så många lugna fina helger?? nja. spar mig nog till morgondagen tror jag. valbo ska hinnas med imorgon å! längesen, längtar. 

I'm not crying on Sundays

så var ännu en dubbelvecka i lastbilen överstökad. har haft både bra och mindre bra dagar. soliga och regninga. bagerifrukost och lunchdate på american. nattpromenixat i sundsvall och på hemmaplan. varit närmare jättesjuk men bättre nu, fast det vill inte släppa. linnea är hemma. idag har vi varit på bio, satt fjädrar i påskris och gjort "gladpåskkort". avslutade dagen med tacos. jeffa å david var här med. 
ska hänga tvätt och vänta in marcus för en promme innan läggdags. har också tänkt fixa i ordning lite spotifylistor men det kanske jag kan hinna imorgon. annars är morgondagens schema mest, hänga med linnea innan hon åker, promenixa och sova. sen går natten mot sundsvall, kortvecka och långhelg väntas! skönt med lite rödadagar.

Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.


-

Tomorrow's way too far away
And we can't get back yesterday
But we young right now
We got right now
So get up right now
'Cause all we got is right now


When there's no one there to catch your fall

när vi kom till stockholm första vändan frågande en av killarna där om marcus va min chef, vilken egoboost. det levde han på vill jag lova... ungefär en vecka tills samma kille frågade när han skulle gå ut skolan, om han gick sista året? för han va väl praktikant? hhaha. skrattar bäst som skrattar sist kände jag. träningsverk i armar. alldeles öm i händer å handleder. allmänt slut i hela kroppen. men jobb har man! hejaheja. 
 
sjuk har jag blivit också. hoppas det släpper. käkat tacos idag, dödligt gott. imorgon ska vi iväg på dop. sen sticker jag iväg med anna upp till sundsvall. just nu ligger jag och kan inte riktigt komma mig för att sova. är sjukt sugen på något, as drygt. 

vet inte hur man andas

helgen var bra. nu har jojjo lämnat mig. vill och behöver också åka bort. marcus kände sig osäker på vägen. och jag hatar ju nytt och nya ställen. så vi startade veckan tillsammans åt båda hållen. efter två dagar kände vi väl att det går bra själv, men det är ju rätt fint med sällskap. så ja, vi har spenderat hela veckan tillsammans i lastbilen. stockholmsvägen funkar bra. sundsvall funkar också rätt bra, men vädligt läskigt där själv på natten med konstigt folk runt omkring. linnea är hemma i helgen, det blir fint. hoppaas på att våren ska sätta fart nu.
vet inte hur man gör för att bli okej med det
vet inte hur det någonsin ska kunna bli okej
hur kunde det hända, mardröm. i verklighet
släppa det. hur? 

- glöm inte bort att du är värdelös

det absolut värsta jag varit med om.
aldrig varit så rädd i hela mitt liv. aldrig. 
paniken. lättnaden. chocken. 
 
jag känner mig helt förstörd. jag är så ledsen, så jävla ledsen. jag kan inte tänka på något annat. ser det framför mig hela tiden. sjuk ångest, vet inte vart jag ska ta vägen. nästan så jag kräks. huvudet slår sönder mig innifrån. grinat halva natten. skakar. vill inte vara med. jag skäms.

ockelbo-gävle-arlandastad-länna-uppsala-gävle-ockelbo

så var första veckan på nya linjen avklarad. det suger väldigt mycket att komma hem strax efter två en fredagnatt. har kört krångliga vägar och har hittat bättre alternativ. har kört fel i stockholm, vilket var min nästan största panik med det här, men löste det ganska snabbt och smidigt. det finns bra människor på alla ställen, ofinskar, 100åringar, handskakare, skämtare, allt möjligt. det går oftast bra, det känns inte kul, inte mer än okej. men jag kan klara det. marcus har följt med varje dag, haha min stjärna. glad och tacksam över det, igår drog vi lite fredagsmys med chips å dipp. som att vi inte tjockat annat i veckan, äsch.
annars i veckan har jag hunnit städat läggan innan jobb. har promenixat med marcus efter jobb. å igår drog vi en efterlängtad luch innan jobb. mest jobb. ska in i duschen nu sen sticka iväg och fika hos jeffa. sen ska vi gå marknaden. sen ska vi till knallen å dricka drinkar. sen ska vi kika läget på nya baren! imorgon ska jag ha ett sista söndagstacomys med jojjan och måndag sparkar jag å marcus igång en ny jobbvecka. åt andra hållet, åt båda hållen. tackförmig.

RSS 2.0