-


fast det syns utanpå, jag ser. jag ser det.

igår hängde vi vid stranden halva dagen. och idag åkte vi hem till edwina. firade moa i efterskott och käkade tacos. väldigt trevligt kan jag tycka. jag ska strax sticka iväg på sista natten. och vad som händer imorgon återstår att se. har lust med både allt och inget. storsjöyran blir ej av. hudik vore kul. takida vore bra och enkelt. uteservering ganska okej. men sängen känns egentligen så himla efterlängtad å vad jag egentligen behöver. heh. får la se hur livet känns när man vaknar. 

för man känner i hela kroppen när det inte stämmer, när det inte är rätt. sanningen fattas.

natten är alldeles för kort. 
behöver åka ett halvt varv runt jorden.
behöver mer natt, mer tid.
 
att det föresten är cirkus 20 grader även nattetid? hur underbart. 
att dock natten verkligen har blivit natt igen, mörkt, svart. mindre underbart. sist jag körde sundsvall var det fortfarande ljust nästan hela svängen. nu är det mörkt, nästan hela. det går alldeles för fort. vad som också går alldeles för fort är dessa sundsvallsveckor. behöver hitta någon form av paus.

-


- händerna upp i luften

Tror du att du och jag kommer att ses igen?
Tror du att du och jag, har en framtid tillsammans?
Tror du att du och jag kommer att leva länge än?
Det tror inte jag.

Tror du att du och jag kommer att minnas den här kvällen?
Tror du att du och jag kommer att drömma oss tillbaka?
Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar'?
Även om vi aldrig mer ses.


-


på gränsen, hela tiden.

stockholmsveckan gick bra även fast uppsala är tillagt. hunnit med lite lek med linnea å lite njuta av solen iallafall. kommit hem i ganska bra tid om kvällarna också. så torsdag lura jag in jeffo å maria till gävle så gick vi på utomhusbio, hima mysigt! men lite kallt. drog även en maxdate!
fredag stannade jag hos anna å emma en sväng påväg hem från jobbet. lördag stack jag å jennifer till bovik å njöt av solen, tyra å mode va också där. mot kvällen svira vi om och gjorde förra lördagen i repris.. allstar, glassdrink, trubadur, pokemon, donken. trevligt!
stack iväg till hedåsen söndag, käkade i solen och njöt av värmen. JAG BADADE, till å med. galet. gjorde första natten, som gick bra. idag va vi igen ut till bovik å glassade i solen. nu har jag precis kommit hem från promenad.. dusch å mat sen jobbaaa! veckans väder ska ju va fint, linnea kommer hem imon, å till helgen blir det förhoppningsvis östersund. ja. hej

jag borde vara tyst för jag säger ändå ingenting

"ska bli skönt att få krypa ner i sängen nu".. skrev jag efter ett dygn vaken, men så ville anna ta en öl. å inte är väl jag omöjlig. packade ihop en picknick å så satt vi där hela natten. hur mysigt som helst. marcus kom också förbi. solen gick upp, å vid halvsju gick vi hem till sängen. 
fick sova någon timmar iallafall! sen åkte vi till bboulognern för lek och picknick. jeffo å jojjan kom också. avslutade med att få mat hos mamma. jag längtade ännu en kväll till att få lägga mig i sängen.. men så ville jeffo göra nått! vi hann med en sån där isglassdrink på allstars utesevering, en sväng trubadur, lite donken och pokemonjakt!

på söndan åkte vi ut till ann och fick mat. sen fick jag å jeffo kladdkaka av någon vänligsjäl. annis följde med mig en första vända mot stockholm. och nu är det bara två dagar kvar på den här veckan. dock suger jobbet som tusan dessa två dagar, då vädret ska va toppen och linnea är hemma.. ska bli fint med lite helg sen. 

när inte ens natten ger mig svar.

laser och bowling planerades lite för dåligt. men vi var ut och käkade, sen var vi på en och två uteserveringar innan vi avslutade på.... bilagan. sov igenom hela söndagen, sen följde maria med till sundsvall. skulle byta lastbil men den hade punktering så fick vänta sen skjuta upp det. har äntligen lämnat in min vanliga bil på rekond å, så nu luktar den ej dött mer. bättresentänaldrig.
i sommar och semestertider har dom gjort om våran linje och kastat in uppsala. en del ångest men det ska väl gå bra. har kört dubbelt med annis i veckan. fy, vilken himla bra tjej det är. blir lycklig i själen av att hon är en av mina människor. sundsvall har glidit på och veckan har väl inte bestått av så mycket mer än lastbil å sova, men den har varit bra och helt okej. 
har införskaffat mig det där dumma pokèmon spelet och varit lite skadad. när jag kom hem imorse promenerade jag en sväng innan jag gav davven frukost på sängen och stack iväg till tandläkarn. fy, men gick bra. drog igenom valbo gjorde vi, sen har äntligen linnea kommit. vi har käkat tacos och bakat bullar. ska bli skönt att få krypa ner i sängen nu, nya sängkläder dessutom. tack för mig.

-


ramlar tillbaka där igen

söndag fm stack vi iväg till kyrkan och kollade på vejjan som konfimerade sig. efter det till årsunda för fika. åkte tillbaka till ockelbo med jennifer och sprang igenom marknaden en sväng. jeffo ringde restaruang å frågade om dom hade sol. bokade bord och åkte dit. men fanns tusan ingen sol, så vi tog en pizza istället. haha!
 
vaknade måndag, tokslut i kropp och själ. hejdå till linnea och hej stockholmsvecka! har hunnit med en och annan snabb glassdate med marris, annars har jag inte gjort mer om dagarna. idag har allt gått väldigt bra. sådär fredagsbra som det nästan alltid går på torsdagar? haha. fast det är himla tråkigt att sticka iväg i lastbilen hela dagen när solen lyser. så älskar jag att det faktiskt levereras sommar?! i helgen är det planerad dubbeldate! lasermaxx/bowling och mat. det blir nog himla festligt! 

I'm still alive but I'm barely breathing

marknaden var sjuk. kul. bra. kaos. ja, ni vet en sån där blandning och en redigtrejäljävlafylla. eller två.. herregud. jag har skrapsår över hela benen, låren, knäna, armarna, armbågarna, HUVET. vi har som vanligt grillat och förfestat hos eddan. och som vanligt har det varit helt underbart! så himla kul. ett helt jävla gäng som bara är så himla taggade å glada. skrik å dans å sjung. en del karuseller och alldeles för mycket öl. å herrejävel vad jag älskar mina fina tjejer.
anna och edwina bar mig hem i varsin arm fredan.. jag kunde inte gå. mina ben hade släpats efter. nycklarna var bortsupna så anna fick hoppa in genom kökfönstret. jag ramlade och slog huvet i trappan så illa att vi nästan var påväg till sjukhuset. när anna å edwina bäddat ner mig för å bli av med mig, satte jag mig med en påse chips och en öl å grät en skvätt. sen sov ja med mathias i moas säng hela natten. haha!
var nästan med i matchen lördag iallafall. nja. kastrullfull men kunde iallafall gå! fick super festliga brillor på öltältet, hattar, masker och halsband fanns också! avslutade med pizza och åkte hem till sandviken å sov. tack ockelbo marknad för att du finns. för att du bara är en gång om året. och för alla fina vänner som är så jävla underbara.
köpt munkar i spöregn har jag gjort å, viktigt.

suddiga men glada. MARKNAD!


RSS 2.0