man ska inte stressa på fredagar

När jag kom hem tisdag morgon drog jag å jeffa en bageri frukost sen skjutsade jag henne till jobbet. hem å sov en sväng sen hämtade jag hem henne igen, käkade å hängde en sväng innan jobbdags. på onsdag kom hon också efter jag vaknat, vi färgade håret och käkade tacos. sen följde Maria med till Örebro! torsdag gled vi in till Valbo och kikade runt innan jag drog veckans sista natt. fredags vart det krugas å kika på thomas stenström. lördag va det lite bärs här, sen va vi ut en sväng. idag har jag sovit hela dagen och ätit tacos. tack å godnatt 

- jag älskar dom


When I get older I will be stronger

helgens fylla och bakfylla gör mig inte ett dugg sugen på kommande festligheter. maria säger att vi har planer fram till juli? kaos. golfenärsågottsomsåld. det känns rätt bra. igår käkade jag tacos också. gott. va längesen jag va så trött på jobbet som inatt. men allt gick bra. har sovit halvda dagen och andra halvan har jag bara legat i sängen. idag är en sån dag. orkar inte. inte alls. nånting. ingen lust att prata. vill försvinna. inte göra annat än ligga kvar här. men strax lär jag upp å iväg, lastbilen och natten väntar på mig.
 

men bara för en kväll

lördag. lek, hälsade på hanna en snabbis, sen gävle för edwinas bal. min fina tjej! så nu har jag ännu mera bilder att kasta ut. jag, emma å maria åkte hem å började bärsa i väntan på eddis. vi hamnade sen på fest med tema jakt/bonde. mina tråkiga vänner vägrade klä ut sig. men jag raggade då åt mig en skinnväst och en orange kepa. så nog va jag med i matchen allt! för mycke alkohol dock, va bra längesen jag va så bakis som i söndags. usch.

bara lagomt skulle bli bra

jaaaaa. så var helgen här. Sundsvall har gått fort och bra. igår hämtade vi hem linnea. vi bakade bullar som vart supergoda! idag efter jobb träffa ja eddan å maria en snabbis. sen hem å iväg till högbo. kika på djuren och leka litee med jeffa å tobias. hemma igen nu. käka strax sen blir det fredagsmys. 

vill inte göra mig av med dig

 
i måndags drog jag med mig davva till sundsvall. väckte han med frukost så då kunde han ju inte säga nej. haha. sen fixade vi med både det ena och det andra! har dessa två dagar även stupat i säng dötrött vid sex, haha. vilket resulterat i att jag vaknat vid 3 om nätterna. men det gör mig egentligen ingenting, bara skönt att slippa vakna av klockan. idag tog jag å jeffa en promme och en tripp till gävle. david har även hunnit fixa båda bilarna. bra. braskit.

jag vet bara inte hur man gör

så va denna helg över. igår va jag å emma hos knallen. gjorde lite drinkar och spelade spel. trevligt. idag sov jag till klockan sex... haha. vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna nu. lite synd jag inte har örebrovecka! legat i sängen, handlat lite och tagit en promenad har jag hunnit med idag iallafall. om 5 timmar är de upp å iväg för en vecka sundsvall! ska fixa mina bilar i veckan meeeed.

I thought I saw an angel

denna jobbvecka gick ju superfort. en dag av sjuksrivning, en dag med sällis och en röddag. skönt! nu är man med i matchen igen. nya tiderna funkar super bra! idag har vi varit å kikat på jojjans bal. världens finaste hon. efter de hamnade jag och david i soffan med film. tänkte dra iväg å ta några bärs, men vart en prommis denna fredagkväll till ära! haha. ska kasta oss i säng strax. imorgon väntas en planerad drink och spelkväll, blir nog skitbra! ska ta tag i att slänga upp pics från kameran åååå!
 

vill ni att jag vänder om

i måndags drog jag iväg ner till örebro första gången efter två veckors sjukskrivning. maria följde också med. trevligt å allt gick bra. igår tog jag bort stygnen. nervös som ett as. vilken resulterade i att jag nästan svimmade av där inne. pinsamt. men nu är det då fan över med det där. kommer dock få ett grymt fult ärr. hon förstod inte vad doktorn gjort när han sytt ihop?? mindre kul. idag har jag å david varit en sväng till gävle/valbo. är ledig inatt för det är röddag imorgon. åååå namnsdag har jag idag också!  
 

lilla lillebror blir snart stor

maria å edwina kom hit igår och det slutade med att vi bärsade lite och drog till ockelbo. jag har varit ovanligt fräsch idag för att vara dagen efter lär jag säga, knappt de minsta dålig! Stefan fyller ju år idag. så upp i tid, kastade mig i duschen sen drog vi in till gävle för en omgång på lasermaxx. mitt lag vann, såklart. kungar är vi. var skitkul och svetttigt som satan. haha! fikade lite efteråt å nu är jag äntligen hemma i sängen. så satans trött. imorgon är de back to work. lite nervig. känns som jag inte kan. har glömt bort hur man gör.. haha. 
 
- stefan har ritat min lastbil :D


skämde ut mig allt för mycket och en hel del. men va gör de om 100år?

det har varit mycket nu. både det ena och det andra har hänt. har hunnit vara både här och där! kollade igenom mina helger nyss. och det är fan galet. kom hem från brasilien i början av februari. startade med en två dagars den helgen. och sen har det glidit på med planer. gävle, ljusdal, bollnäs, sandviken.  alina, 2 blyga läppar x3, drängarna, fronda, cascada, björn rosenström. osv. jag har haft planerade helger i TRE MÅNADER. det har varit nånting helahela tiden. och det har oftast varit sjukt kul?! denna helg är första jag inte bestämt nått att göra. det är drömhus på allstar, crusing i gävle och vanlig obo fylla. å här sitter jag å gör inget. skit tråkigt. jag är inte bygd för det längre???? vill härja.
och kan jag få tillbaka mitt jävla hår. vill ha långt fint bra. då får det vara svart till och med. vill ju dock va brunhårig nu. icke mörk. men bara jag får hår så är jag fan nöjd. 

dör av tristess. ej gjord för detta nu

fredagen drog jag å anna ännu en lastbilsdate. som vanligt väldigt trevligt och allting gick väldigt bra. lekt med linnea hela dagen idag. sandra och novalie var också förbi en sväng. vi har väl som vanligt gjort lite allt möjligt. ritat, pusslat, pysslat, gjort pannkisar, en sparkcykelnrunda, ute å lekt osvosvosv. nu är hon påväg hem, tråkigt. har inte en aning om vad jag ska göra ikväll. ååååå vill göra något. har inte lust att bara vara. men orkar liksom ej ta tag i det heller. vill att nån ska slita tag i mig å ba, men tjena följ med på detta. man ba ja tack okej bra. 




ibland händer det med livet

måndags? maten var god. bion var bra. tisdags? drog en vända till valbo med maria och spenderade för mycket pengar men fick med mig väldigt mycke saker hem. så de får väl vara så. onsdag? följde med annis till östersund, längesen man va där. mysigt. såg två renar, tror vi. kan ha varit älg eller rådjur också! heh. idag har vi varit iväg och köpt nå delar till golfen, duktigt av mig att ta tag i den. också köpt present till stefan som fyller i helgen! 

det gäller att hitta det där

sista april? jo, nykter. tacos. film. kase. fyrverkerier. jennifer och david. jaaa, är väl som rätt nöjd ändå! hela fredagen låg jag i sängen framför film medans david var iväg och gjorde både det ena å det andra! lördag va vi ut till årsunda och grillade med family. drog en förfest här sen ut på krugas, 2 blyga läppar, igen. sov igenom hela söndagen. idag  har jag varit en sväng till valbo med lina. promenixat å busat lite med jeffa å tyra. å nu in till gävle. ska käka å kika bio med mina homies. dubbeldate. å som jag saknat dom! 

RSS 2.0