We'll grow our grass greener than that other side will ever be

Måndag - bytte till mig östersund iställlet för örebro 
Tisdag - åkte med mackelito till luleååååååå. 22h tillsammans i lastis, det gick snabbare än jag trodde. jag slapp lite ensamhet och han tjänade in ungefär 10h på mitt sällis. winwin.
Onsdag - sov någon timme när jag kom hem. städade lite i hemmet sen kom mostern på fika. och tillslut så kom pojkvän hem också. 
Torsdag - jobbade östersund
Fredag - jobbade östersund 
Lördag - va i valbo å shoppade lite och myste soffan. 
Söndag - tobias kom förbi en sväng sen åkte till sandviken å handlade lite. middag hos rassefamilyn och sen kramades vi hela kvällen i soffan. kär i honom. 

och jag vet att jag kommer igen

måndag - borde ha jobbat men sjukskrev mig och fortsatte leva livet i förnekelse. åkte till mackelito å bebis. vi promenixade, käkade thaimat å lekte. 
tisdag - samlade lite krafter och försökte rädda mig själv på något vänster. följde med jompa en vända till östersund. 
onsdag - skippade sjukskrivning och körde ett pass östersund, det gick bra. körde torsdag och fredag med.
lördag - hämtade hem linnea, käkade lite våfflor å bakade en kladdkaka. jeffa å sigge kom å smakade kaka å så lekte vi en sväng. kvällen åkte jag till jennys för lite mys. jeffa å marris med! vin å tacolassagne, en jävla vinnare. jag å jennys har pratat om att testa tacolassagne kanske hur länge som helst, och äntligen gjordes det. supernöjd blev jag å, men det hör man ju på namnet. tobias skjutsade hem oss.
söndag - jeffa sov hos mig. vi myste frukost och drog igång med en ny serie. tog en promme när solen kikade fram och sen hämtade vi bilen i ockelbo. sen fixade vi tacos, myste en film och hade spakväll. bra söndag! bytte bort jobbet och örebroångest. 

jag är van, men det suger ändå.

så var man här igen, vid den årliga sparken. som jag redan haft en gång i år? blev ju av med jobbet när jag skulle åka till NZ, när jag kom hem därifrån så skulle jag ju vara utan. men när jag kom hem så var allt löst? och nu var det dags igen. en gång till. samma år. det va ju lite överkurs kan tyckas. råttor. MEN MEN WHAT TO DO. 
 
det suger och jag är ledsen att det händer. 3 år å lite till den här gången, hejdå stockholm-sundsvall. men det finns en hel del som jag inte kommer sakna ett endaste dugg. stockholmstrafik, köer, omledningar, kaosterminal. sundsvalls vattenkaos, snöinabkcningar eller framförallt, DÄCK(!!). även om det är med lite sorg i hhjärtat man säger hejdå till 178an. det är fint att sköta sig själv, ha sitt eget, mina homies å jag. kunde vara hemma i min lastbil.
ångets, panik och skit. har betett mig dåligt. har gråtit och skrikit och varit arg och ledsen och inget. jag får ju inte sparken. jag bara flyttas. och det blir bra. men jag hatar det. det är lugnt, jag vet. men jag hatar det. panik å ångest och skit sätter sig ändå. ttänkte skita i allt och pausa livet för en vecka eller så. men sen tog jag mig lite sans å samman och körde iallafall. jag kan och jag gör det. jag vill inte men det blir bra. det är okej. det blir okej. det är som det är. okej tack.

same shit over and over again

måndag - nytt värmesystem på ingång och pojkvän hemma från jobbet. jag sov dock längelänge, men blev väckt och fick lassagne innan dags för jobbet iallafall. 
tisdag - fick igen smaka på hur livet känns när man inte har något vatten, det är hemskt. men för en dag är jag okej med det, det resulterar ju den här gången i att jag sen kommer kunna duscha HUR VARMT OCH HUR LÄNGE JAG VILL. så är ändå nöjd! 
onsdag - skjutsade iväg rasse, bort från mig, igen. två veckor i norge för honom, två veckor ensamhet för mig. wehåå, eller inte. åkte hem å vilade en sväng sen iväg till marris å fick våfflor innan jobbet. 
torsdag - fick lunch hos eddis å kramas med kidzen innan jobbet och sista dagen.
fredag - så var man ledig. för jobbet var över. borta. slut. åkte till hanna. vi köpte vin å pizza å målade om hennes sovrum. och råkade prata ungefär tills natten blev morgon.
lördag - åkte hem till katterna, duschade å fixade och drog iväg. först en sväng till sandviken och stress köpte ett bord i verkligen sista sekund, åkte hem och bar in bordet och det visade sig vara en mindre rolig histora kan man säga. åkte vidare till ockelbo för att fira tobias. TOBIAS SOM FYLLT 18ÅR, vilket är helt galet. fick ett eget bord, "vinhaggornas riksförbund" vänligt. tacos, lite alkohol, beerpong och en lillebror som tydligen blir stor. 
söndag - åkte en sväng till valbo med jeff. bytte till ett nytt bord och shoppade lite smått. sen åkte jag hem och la mig och sov, tidigt. 

fall fall fall, and stand

måndag myste jag en film med lina sen fortsatte jag med mitt trötta beteende som veckan innan. rasse har varit runt å kollat fyrhjulingar, han e tokig. men det är en längre historia. torsdag klev jag upp efter natten och så körde jag två dagar stockholm åt mackelito. fick lunch hos eddis på fredagen. lördagen åkte vi ut med brorsfamilyn på en fyrhjulingstur å grill i kungsberg, det va mysigt. sen "firade" vi ett par veckors nykterhet med lite alkohol ute på den ungefär klara altanen. söndag kramades vi länge i sängen, kors i taket. åkte till årsunda och fick bullar, samt klurade mysterium. va till mamma å fick lite fler bullar och sen käkade vi pizza i soffan. 

RSS 2.0