do you see what i see?


har suttit i två timmar i dag åh försökt få tag i praktikplats, men inte funkar alls. HAHA TVÄRKÖRT! lite sent ute kanske........för de är nästa vecka, heh (a) har några kansken till i morgon. önska lycka till. annars har skolan varit lugn faktiskt.

just nu känner jag för att duscha en varm dusch huuuur jävla länge som hellst, krypa ner i sängen me massa täcken kuddar, slå på en riktigt bra film, me bra sällskap åh käka lite popppisar åh dricka sprite? hur jävla underbart skulle inte de vara?????? men har inte så mke varmvatten, inge poppisar,ingen riktigt bra film åh troligen ingen som bara vill sitta hemma heller. aaa så ne

nu har jag stressat ihjäl mig åh ska fortsätta med det, sen blir de fram. käka pizza, kolla innebandy, kanske kolla in ug, umgås åh aaaaaaa. hörs!

dig slutade jag lita på,

för längelänge sen.

30/9


i'm live without a choise

jag sitter i sängen helt tom. på golvet ligger det massa svart skit jag nyss framför dig. du har stått åh så gott som hånat mig när jag brytit i hop. du har slagit mig utan att du ens märker det. du står och psykar och kollar och förstår endå inte att det är oftast du som får mig att göra sakerna jag gör, det är oftast du som får mig att må som jag gör, det är DU! när jag verkligen inte klarar mer just nu, när jag verkligen inte orkar. DÅ står du åh tar mig, du ser mig hela tiden. hur ja sakta lägger mig. åh du fortsätter slå. sen undrar du varför jag tycker du är en sjuk människa? jag hoppas det känns bra. för här sitter jag åh mitt sjukabeteénde och undrar va fan jag ska ta mig till. GODNATT

everyone get scared

sitter hos lina nu, gick hit.. NOT, fick skjuts av hanna :) hon sminkar sig. om ett tag går vi fram, träffar johan åh får låna hans kort. sen in till gävle en sväng, efter vi varit där blir de sandivken. åh slutligen home sweet home... fast ne, ockleob ja. nu fick vi brottom. så puss!

det funkar inte längre som då.


du ser inte hur jag faller ner.


du måste vara både blind&sjuk.

jag är så jävla trött på att vänta nu. varenda jävla dag jävel, men det händer inte ett skit. jag vill ha ett svar, ett slut! aryfsrå jävla ånger. NUDÅ FÖR I HELVETE. gaaaaaaaaah, vet inte vaaaad ja ska ta mig till. fixa, hellst i går!

& jag kommer nog käka upp hela huset i kväll. sen jag kom hem har jag bara proppat i mig grejer. först två chokladbolal rme fluff :D sen gurka, blev sugen på macka men tog kalaspuffar. åh jag vill bara ha mer åh mer. vet inte vad jag ska hämta nu? börjar få ont i magen.. MEN ÄR SÅ JÄVLA SUGEN! fan ska jag göra? :o


if you found me lying on the floor

fyfan vilken skit jävla jobbig natt, ja. trodde aldrig skolan skulle ta slut i dag heller. SEGT! hem till knallen med emma sen iaf, städa åt han. ÅH FYFAN VA VI STÄDA! har seriöst, torkat kylskåå, spis, ugn, skåp, underskå, på skåp, osvosv.... sen så fick vi lite strips åh brunsås också. öppnade öven hanns FÖRSTA födelsedagspaket, som va från hans mormor, fränt va?!:D alltså i förskott. är ju nån dag kvar! sen så va vi till kuxa en sväng, upp till johan kollade lite film åh slutligen GICK vi NÄSTAN hela vägen hem SKÖNT, alldeles för länge sen sist!

jag vill verkligen ha det så,
men jag tror inte det någonsin kommer gå.

28/9


if tomorrow never comes.

det är skitkallt här. jag borde frysa, men jag svettas.
varför ligger jag åh tänker, jag tror jag psykar sönder mig själv. vad händer? 
jag är trött som ett jävla as... varför i helvete kan jag inte sova?


tomorrow doesn't come for everyone

kan man vara irriterad och jätte hyper glad samtidigt? jag tror jag är det just precis nu iaf. lyssnar på hög asum musik. och irriterad mig på störda saker... jaja. kollat i genom massa saker också, JAG VILL HA PENGAAAAAAR :( !! bara unegfär en månad kvar till nästa kommer... skönt :)..... JAJA., blir skola i morgon. och efter den KANSKE om jag har tur hem till knallen! men nuuuuuuu, godnatt :D

du har misslyckas, du är misslyckad.


orken för nånting alls står på NOLL! viljan att göra nånting står på mer än ett tal som går att säga. tanken att komma härifrån är 5874626877344378528752387547534...vet inte hur många gånger jag har suttit och skrivit precis samma sak nu, men jag har så jävla tråkigt och tänker mest samma sak. en tjej på idol förstörde nyss en låt ja tycker om. jag saknar allt som har med mina kompisar att göra. & ja, jag är less.


du skyller bort det,
och fröstår inte att de handlar om dig.

27/9


jag slutade vara din, för längesen.

om jag inte va i skolan i dag, ( vilket jag inte var ) så kommer jag inte ut på hela veckan. åh drar jag, då får ja inge mera barnbidrag. för de får man av ett ansvar, att sköta skolan. åh gör man inte det, då ska man inte ha det! hm..

 

mamma är och jobbar. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT !! men hon kommer hem om nått tag, MINDRE skönt. lyssnar på musik. och väntar på en jävla filmjävel, alla filmer har laddats hem utom den jag mest vela se -.- suck. så får vell kolla på någon annan

du tror att de handlar om alla andra,
ser inte att de faktiskt är om dig.
27/9


i'm something i can't be.

inta informationen jag ger dig. eller sluta fråga!

har varit en fitta idag ja, men de får man vara ibland. eller, om alla andra får så lär vell jag också få? inge skolaa, orka inte. men jag vet någon som är fittigare en jag. häxan kallas hon. ÄR DET NORMALT... att ta alla täcken&kuddar. sen dammsuga hur jävla länge som hellst utanför mitt rum, och till slut sätta på skit hög jävla värdelös rockmusik i köket bredvid???! JÄVLA FAAN JÄVEL..

peatar med edwina i telefon nu, har varit slappt i skolan. skönt för na! jag har bara kollat tv, åh snart ska jag dra i gång en film. och mer en så blire inte i dag :)

du ser inte dig själv,
du drar bara ner på alla andra.
27/9

helt klart farmot einar...

karin kommenterar att jag är som ett litet jävla barn. så vad ska man göra då för åh vara stor? det spelar ju inegn jävla roll vad man gör, det är endå bara nä'r man gör skit som det läggs märke till. men åh andra sidan, ÄR JAG INTE ETT BARN KANSKE? OCH NÄR FAN SKA MAN VARA BARN OM INTE NU????!????!?
när man får en jävla 40års kris som dig eller?
JÄVLA KÄRRING

jag är fan less varie dag nu förtiden tror ja.. less på någon, less på något, less på allt! jävla skit fan grejjer. gaaaaaah! har iaf varit fram med emma åh kollat på nån jävla innebandy, sen varit hos johan. nu ska jag lyssna musik, kolla tv, & sova!


jag vet inte varför, men de stör mig.

helt slut idag. vill bara lägga mig åh sova, sova hela dan typ, men är inte tillräckligt trött för att kunna somna om.  så nu ska jag hoppa in i duschen, sen försöka fixa skjuts fram. så  möta upp emma, sen ska vi kolla på nå damlag som spelar nåntong.. haha tjejen me koll!& IDAG FYLLER BJÖRN 18 ÅR! GRATTIS

lägre klass..
betyder inte mindre värde.

26/9

jag vill, men de skulle aldrig funka

kollade film med timmy, gjorde käk med emma,åkte fram med simon, gick till johan. sen har jag städat hans lägenhet, diskat åh legat åh kolla tv. va skit nära på åh somna en gång, då kom johan åh hällde vatten på mig ;( jävla gay! senare kom de lite folk iaf, så vi drog i gång en film åh hara bara softat åh haft de allmänt mys. nu ska jag tycka synd om mig själv, käka oboy & kolla tv. hejs!


ni har min gamla plats,
åh det tar, jag saknar det varie dag.

25/9


when she smile

tror jag pillat på alla knapparna som finns på emmas förstärkare tills jag insåg att det va sladden som inte va i.. nu ska jag städa hennes rum, och om några minuter kommer hon åh lina hit. då sätter vi igång med tacos! GICK hit föresten.

jag tar de hårdare en..
vad du tydligen förstår.

24/9

hold me when i'm scared

sovöver, men inte så mke att jag missade bussen osv. utan kom till skolan, hade teknik första. suttit och ritat linjer åh ritningar i 100min, men de va kul. sen drog jag och edwina i oss en pizza på lunchen (a) och sen hem. åkte fram med mamma, gick till johan. va där ett tag, senare till ug och aaaaaop va me folk typ:) nu har ja duschat åh käkat oboy, tv:n är på. så nu lägger ja mig!
taggar tacomys me brudar i morgon, men nu godnatt.

det är lätt åh snacka,
men när man väl står där.
23/9


please, why can't you be praud of me`?


gick jätte bra med grabbarna i kväll. först städade vi rummen åh hängde tvätten. sen tog vi lite macka åh oboy, efter de gjorde vi läxor. kollade ett avsnitt simpson, sen i säng och dom somnade super snabbt! ska börja snacka me mina boys mer, ingen av dom mår riktigt bra i skolan. åh ja tänker göra de jag kan för dom, dom behöver och förtjänar att fixa den skiten! jävla gay skolor de e överallt. har kollat idol, åh om nått tag kommer vell mamma. nu dusch åh godnatt, hejs!

ni finns knappt egentligen,
samtidigt som ni är de mesta.

22/9


om du lovade att ändra dig.

orkar inte vill inte, jobbigt. här sitter jag bara allmänt less på hela världen och tänker på allt som jag inte vill. om nått tag kommer tobias och stefan, blir barnvakt då. sen ska jag förhoppningsvis ut på en promenad.

en bit fram eller bak,
bara inte kvar just här.
22/9

pojkar, ni gör mig tokig all the time. men ja ska hjälpa er genom allt jag kan!

wake with hope, but only found tears

har varit en bra dag iaf. förutom skolan, så har jag ju hunnit med att käka bullar med pontus och varit med hanna, världens bästa hanna. nu är jag hemma helt själv, min musik, på volymen jag vill. kanske hur skönt som hellst. nu ska jag hoppa in i duschen, eller kanske till och med bada? sen ska jag dampa lite på tv:n tills den funkar, åh somna till den. godnatt!

jag klarar det nästan egentligen inte,
men jag står ut så länge jag måste.

21/9


a moment forever

skit seg dag iskolan! sitter hos pontus nu, vi har käkat bullar :D åh han har testat sina skjortor.. på skolfotot ska vi´...dom.... vara snóbbar, jag ´tänker därimot skita i de där. ´hem en sväng sen, och då kommer hanna, eller drar vi till henne, vet intee. visar sig, ska umgås med den bruden iaf, saaaknar na! hihi söt kille hej,

i'm tired of being all alone

kul att mamma drar på kryssning och inte berättar något för mig, och UTAN mig dessutom????? NE DE ÄRE INTE, jag vill också ju :( men blir skönt att vara själv iaf, så ett + fanns de ju. jajajajajaja, hoppas hon köper nå åt mig (a)

varit i gävle med skolan idag, kollat rättegång. den höll inte på lång stund så gled vi runt i gävle till två tiden. lina kom åh gjorde mig sällskap, åh david åh sam förfan. edwina den jäveln är sjuk. blev hem till david åh kolla film med sam åh lina. sov en sväng ja.... dom kollade endå bara jävla newmoon skit. sen va ja fram och nu är jag hemma. hejs! OCH FÖRESTEN HAR JA GRATIS SMS I GEN :D

jag har nog alltid gjort så,
och kommer fortsätta med det.

20/9


the day will be comming

överallt, precis ÖVERALLT. men nästan ingen märks.

vad ska man behöva göra? okej är inte tillräckligt.


2 timmar kvar till pengarna kommer..

har rikligt med damp. antennn(n) sladden till tv:n dampar, så bilden åh ljudet hackar.. åh då äre inte lite! GAAAAAH AFOBGKDFKNDKFJVDBGJBBGDUDBGDFHBDGKDGNJDG!!! men mamma e borta så de e skönt. skola i morgon känns mindre bra. men annars så lever ja ju.

när ska du förstå,
att jag aldrig velat det här.
19/9

KILLEMICKEN & SARAMANGAS

sov hos emma inatt, eller sover?.. a jag vet inte. emma sover en iaf, de e inte varie dag dee händer, att ja e vaken först alltså. blir vell en slapp dag att göra ingenting ungefär. skola imorgon ju.a men nu e hon vaken, så nästa.. OBOY!

är de tillåtet om du inte ser?

vakna  lite innan fyra. om nått tag ska jag stoppa in mig i duschen fast först käka lite oboy åh macka. senare drar jag mig mot emma, får se va vi hittar på? kanske ska jag till johan åh spela ps2 hela kvällen :D hihi, får se va som händer.

jag vet inte vad som skulle kunna göra,
att du förstog och började tänka om.

18/9

less skabbig f11 lägger sig. godnatt!


får jag leka med dig ist?

jag är hemma... jag vill inte vara hemma.. inte nu.. inte själv.. ne, jag vill inte. AJA. mamma skjutsade fram mig vid sju tiden eller nått sånt. va till johan då, han gjorde käk åt oss! trodde de skulle va ganska äckligt..... (a) men de va faktiskt gott. drog ut senare, kuxa/ug/ute aaa.

skulle gå hem, men emma e så jävla lat så hon fixade skjuts, men är lite glad över det. för jag får sån jävla panik när det är för mörk (är inga lampor en liten bit) känns som om någon ska komma efter mig, eller som om de ska komma upp nå ur diktet åh slita tag i fötterna på mig eller nå sånt, hel sjuka grejer får jag för mig.

det har alltid varit så här,
känner samma sak varie gång.

17/9

i want to leave you

HUR OFTA äre man inte har pengar på telefon OCH ingen av hemjävlarna har batteri?! :s nycklarna jag inte hade när jag va ute låst för ett tag sen, hittade jag nyss på ute. de kändes bra! fast ne. SÖÖÖÖÖÖÖÖÖT KATT JA

i have grown up!

sitter här lite smått grinig faktiskt. johan flyttade in i hans lägenhet idag, blev jätte bra! jag skulle va den första åh sova där, så skulle sova där ikväll. men jag får inte, för de finns inga färäldrar där, då kan ja härja så mke. ÄR JAG LESS ELLER ÄR JAG LESS?! GAAAAAAAAAAAAAAAAAH. nu ska jag duscha, sen ska jag fram med emma, ska till johan han ska göra nå käk åt mig som tydligen är jätte gott, sen får vi se vart jag hamnar. HEJS!

allting kommer efteråt,
det är ju bara du.
17/9

baby, i'm scared

jag vill så här fastna för det. jag vill att de ska stå klart och tydligt framför mig. det ska vara nått sånt här solklart fall där jag inte tvekar en sekund och vet precis vad jag tycker, tänker och vill. kan du ge något sånt till mig älskling?


säger bara svart jaaa

skolan idag har varit ganska slapp, skönt! :D har försök fåått folk åh åka fram me mig helaa dan för ja inte vill va hemma åh sega..... alla har bara, måste va hemma, kan inte blablabla. men nu har ja joinat mig en snygging! sitter hemma hos "den" nu! ajaaaaaa!!! fram om ett tag. hörsda! GAMMMMMALBILD!


de e inte lätt åh va uvsu elr!

tobias&stefans mest använda replik : nu tänker ja säga till mamma....

mammas förklaring till varför de är gräs inne nu.. JAG har släpat in de på fyllan, efter att jag tog på mig filten ( när jag inte hittade nå kläder) och skulle ut åh spy.

aaaaaaaaaaaaaa. rulig dag jag haft, typ less. vill ha socialt real sällskap. skola i morgon. har kanske prov också, är inte säker. nu drar ja i gång typ 5filmen för idag. YESYESYESYES. hörs vaaaaa

 

för åh komma över nått man gillar,

behöver man hitta något man gillar mer.

15/9


kanske fanns de en anledning till varför

igår gick ont i halsen, rinnande ögon åh feber över tills hosta åh ont i lungerna. i dag är jag bara snprig åh hostar = bättringsvägen, right? :D så blir vell skola i morgon. vaknade ett tag efter två, mamma e borta ^o jag ska slå på en film, sen hoppa in i duschen. sen troligen... mera film. heh :D bara FEM dar kvar!

nu väntar jag igen,
men kanske för sista gången.

15/9

header



min karateninjasandrasköldpadda!

då ja återkommit to the world efter min deppiga skitdag får en HYPER sandra mig att skratta lite sött. HAHAHA! GRym girlie faktiskt. satt åh kollade karate kid, åh undrade om hon sett den. då svarar tjejen - nee, va e de? JAAAG :D??? HHAHA, så söööt! klart fan de e hon! karate åh ninja hör ju i hop. så jaaa. saknar hon :)


i don't let you go.




idag har jag pausat livet for a second, stängt av, eller nått sånt. tänkt tillbaka, tänk igenom, kollat igenom. snart äre kanske över. har knappt varit tillgänglig för världen heller. men jag va tvungen att ha de så idag. har alltså inte gjort mer en legat i sängen, kollat film åh tänkt. TOMORROW IS A NEW, MAYBE BETTER DAY.

det går inte att börja om,
man måste lära sig..
14/9

.tid & plats.



ÄRENDE ***A **** ** MÅL **** **
2005 till 24 oktober 2006
91-97. 24 800 b, 4 800 h b, 45 h v.
den 20 september 2006 då vare jag, jagjagjag, fail.
den 6september2010, start. 14september2010, jag. den 27september2010, slut.
9.00  M-S 17, 22min.

det är inte meningen att de ska förstås. det är ett minne, en fail, ett mistag.
en sak att lära, ångra & glömma.



all i ever wanted...

  

i never wanna hurt you


k. 09.00, 14 september 2010

 

t - h - k - s - g - 28 - k


det är kanske bäst att låta bli?


efter att jag kommit hem, kollar ett avsnitt oth, varit lite död. så ringde lina åh vela träffa mig en sväng, och va gör ja inte för min busfru?:) jo, jag hängde med ut. va fram en sväng åh lite överallt. men bara för ett tag. efter de har jag hunnit hem, käkat oboy, kollat mera oth, osv.. just nu värker de i hela kroppen, typ dunkar. ögona åh näsan rinner, undrar ja om hjärnan kabske rinner ut? & antingen svettas jag eller fryser. fan jobbigt sånt här. AJA nu blire godnatt.

jag behövde det,
men de fanns inte möjlighet.

13/9


det finns ingen möjlighet.

sjukt skitkul att man kommer hem med bussen, inser att man inte har nå nycklar, mamma är i gävle och man har inge pengar på telefon (y) yeees! sjuk är jag också, kan inte andas genom näsan, varm som ett as, ögona rinner åh halsen är död. de va också riktigt kul. orkar fan inte vara sjuk. vakna vid fyra i natt åh kunde inte somna om för jag va så jävla täpt i näsan, sen när jag vell sov nån timme till sov jag självklart över så stressade i väg med bussen och skolan va värdelös :) nu ska jag tycka synd om mig själv åh kolla one tree hill. hejs!


det sjukaste är,
ja kommer inte kunna göra det.

13/9


no matter what

efter att ha dampat över all skit som är här överallt åh städat de som gick, så kom edwina hit :) vi käkade strips åh brunsås, strax efter det kom anna också. sen drog dom åh emma kom hit. vi gick ut på våran lilla promenad, stannade åh kolla film, sen hem. nu blir du duscha, kolla nått avsnitt oth. och i morgon skola.  alla är ju fröesten sjuk hit åh dit. undrar ja om de börjar bli min tur? snorig som ett as åh har skapligt me ont i halsen. får vell se vart de slutar.. hihi godnatt

nu är det nära,
närmare en någon vet.

12/9

skulle göra mycke för åh få göra om


tobias- varför ska ni ner till ockelbo
katrine - för vi vill
tobias - ska ni köpa godis åh dricka er fulla?
katrine- haha nej
tobias - jooooo drick er fulla!


hahaha, de där va tobias i går de. barnvakt i morse då, vid halvtolv åkte dom iväg, skönt! gick hem med emma en bit, sen somnade om, har blivit väckt av alla möjliga sen dess. inte kul fan. ska dra mig upp ur sängem på ritkigt nu, ska städa typ hela jävla huset åh fixa tvättten. sen blir du ut åh gå med emma :)

de sjukaste är,
att jag tänker göra det.

12/9

jag vet att de är så, inte varför

IRRITERANDE JÄVLA ÄCKEL SKIT. nyss försvann mitt inlägg. alla saker från "vardagsrummet" är inproppad i mitt så jag kommer inte åt ett skit, kan knappt röra mig här inte. når inte smink, kläder, steron. sängen är allt ja kommer till. t&s har käkat upp mitt godis. alla bara gnäller. jävla less ja blir på irriterande skit. kul. vaknade iaf vid tolv idag, eller ja... då vela edwina inte att ja skulle sova mera. har bara slappat sen, riktigt skönt. nu ska jag slänga mig i duschen, sen dra till / me bruden åh göra nå. blir fram, eller umgås me nå folk, eller busa i åbyggeby, eller mysa me film. får see :) taggar åh va barnvakt sju i morgon bitti också. heh!

 

de känns så jävla bra,

synd bara att det händer allt för sällan.

11/9


-

lugn åh skön skola i dag faktiskt. anna följde med mig hem, vi färgade håret. svart nu, så jäääävla skönt. hon e black hon med. tryckte i oss tacos sen åh tog bussen fram. ug nu och alldeles strax åker vi med didde upp till rönnåsen åh drar igång en eld ågh grilla marsmellows (?) komem bli asmys!

inget att säga när du inte lyssnar


imorgon äre skola. har HANNA NORLING kanske världens bästa vikarie alla lektioner fram till tolv ungefär. sen resten skit. efter skolan åker jag hem åh duschar, fixar lite sen till edwina. färgar håret på anna åh fixar lite. sen sex bussen fram.  upp till rönnåsen sen. slå igång en brasa. åh mysa med brudarna mina.. emma,edwina,anna, lina(?) åh nå boys. vet inte riktigt vilka.sover hos edwina sen. kommer bli fint! saknar min hanna också, de va länge sen nu.

något litet som knappt är nånting,
tar med sig allt gammalt så de blir stort.


om jag så skulle skrika ut det.

jag förösker rymma från svårsanning, jag vill rymma från felsteg, jag ska rymma från mig själv, har jag rymt i från verkliheten?
vill inte finna mig i dom tomma hopp jag har, vill inte ha känslan av att allt ska braka samman överallt, vill tro på en sanning om att allting ska bli bra.
ta mig ifrån min verklighet. ge mig hopp jag inte har. låt mig stanna i mina drömmar. få mig att må riktigt bra.
jag nöjer mig inte längre med de här. nej, jag ger inte upp. jag kämpar ju med allt jag har! men hur länge ska jag behöva hålla på?

jag tror jag har gjort nästan allt, men det behövs mer en så.


nånting speciellt, vet bara inte vad

sov över. sen firulfsdag med alla B och C klasser... GICK till rönnåsen. va där ett tag, sen rymde jag (a) hihi busigt. men de e tillåtet i bland att vara busig har jag fått för mig.. hem sen. har varit till edwina. käkat strips åh brunsås. kollat tv. varit fram en sväng. varit iväg åh träffat anna som hänkade hem till edwina. osvosv. hunnit med mke idag faktiskt. nu ska jag ta mig ett glas oboy, och i morgon taggar jag mys med eld åh folk :)! kanske tierp på lördag också, men får se

i have always been this kind of girl.
afraid to tell the world what i got to say..'

9/8

ja, jag ska älska dig, ta hand om dig, till sista andetaget.


missade kvart i två bussen med ca tre min i dag, ruuuligt :) ¨följde med mamma åh hämta broderna mina, checka skolan.. hihi saknar en liten bit. sen kom emma hit åh vi drog till henne. fram sen med fem bussen, har bara varit som vanligt. pratar med lina i telefon, ska ta lite oboy. sen snart ringa hanna åh sova.

vi delade allt tillsammans,
både gråten och skratten.

8/9


jag säger ingenting jaa, jag bara ler..

ingenting är som de varit. åh jag saknar nästan precis allt tror ja. jag vela ha förändring men allt står still, UTOM det som faktiskt va bra. de bara går neråt. fitthorjävlaskithelvete JAG VILL INTE, ORKAR INTE, KLARAR INTE

hade två lektioner i dag. slöjd åh matte. sen friidrott andra halvan som jag inte va med på pga av att ja fortförande har ont i knä sen ja ramla, men inte gör de mig inte! iaf inte när ja slipper sån här skit ;) faila skapligt när vi skulle ta bussen hem. men fick skjuts efter ett tag iaf. va hem en sanbbis, tok dö vela bara kolla film åh sova. men snäll som jag e följde jag med emma fram som lovat. gjorde nog lite allt fast egentligen ingenting. hemma nu, blir sova om nått tag.  hejs!

jag klarar inte av de och jag vet inte hur,
men jag måste få göra de, jag behöver de.
7/9


inget jag skulle ge vore tillräckligt

bitcha inte mot dom som e snyggare - HAHHAHAHAH dog när jag såg de. jävla sär

jag känner att jag mår ganska bra. samtidigt som jag vet att de är så här sådär, allting går upp åh ner hela tiden. men egentligen mår jag typ skit. alltså psykiskt eller fysiskt, fast jag vet egetnligen inte vilken av dom som e vad. men de skiter man ju i va. men de känns skapligt skit värdelöst iaf, fixa upp min värld!

skolan suger riktigt jävla hårt. orkaaaa, vill sova... sovasovasova ut på morgona ungefär. och då vare helg i går. emma följde med mig hem iaf, vi käka strips åh brunsås. sen tog vi sex bussen fram. typ träffade folk åh så, träffade min saknade busfru LINA. gick hem sen, nästan iaf. kom typ till emma sen hämtade mamma oss. trött är jag, åh fryser gör jag. oth åh sleeptime nu!

jag är för ung för att tro..
att allting inte löser sig.

6/9

i used to smile

jag tror jag har tvättat mitt jävla headset. de måste ligga i fickan på mysbyxerna, annars har jag tappat bort det. värdelöst! jag hatar att jag väntar på en dag full av jävla massa skit som tar mig ner på noll. jag vill sova som ett as, är trött som en jude, men lyckas endå inte. jag saknar att veta att de fanns en mening och att min dag gick runt att de fanns något skit bra. vill ha tillbaka äventyrs känslan att göra allt. känner på mig att ja kommer inom en kort period deppa ner mig i sängen åh isolera mig eller nått. behöver pengar också.... DET HÄR BEHÖVS

fylla på telefon
mysbyxer
hårfärg
mascara
tjocktröja utan dragkedja
måste fan skaffa ny telefon också...


tomorrow it's to late

mår äckligt dåligt hela jävla tiden till åh från. och jag fattar inte varför. blir skit konstig i kroppen åh vill bara försvinna typ. men det håller inte i sig heller, utan det kommer också sitter de i i några min typ. sen märker man att de frösvan när de kommer i gen. helt sjukt! tar åh sover ett halvår eller nått nu

dagen har iaf tillbringats med emma. tog ett tåg till gävle vid två tiden. lodat omkring där med björn åh jesper. emma köpte tröja, satte oss på tåget till ockelbo men ångrade oss åh blev buss till valbo. kollade runt lite där. buss tillbaka till gävle, sprang omkring på stan och vid åtta tiden tåg hem. blev promenad då, riktigt skönt. synd att de blir så jävla mörkt nu bara. men annars så. sleeptime nu, skola imorgon ;( fyfan vad jag inte alls vill! men måste ju...

jag vill och jag tror jag behöver det.
men jag vet inte hur jag ska göra, om jag vågar?

5/9

ingenting och allt

va fram i går, blev där ett tag, sen vid kanske nio tiden drog vi upp till rönnåsen. eld där, mysigt. hem sen, slockna direkt. sov vid ett kanske (a) mamma har inte kommit hem tror ja, mysko ^o eller jag vet inte, men ingen bil här åh såg inte skona när jag va åh kissa heller. menmen. idag blir de vell gävle med emma tror jag. vaknade föresten av ett sms, ofta jag vaknar för sms ^o nee!

jag vet inte varför,
men det bara blev.
5/9

i think i move but i'am going nowhere


jag har ett skpaligt blåmärke över hela jävla knät sen jag ramlade i skolan i fredags.... men nu kan jag TYP gå riktigt utan att de gör dö ont iaf... det är crusing i hudiksvall åh jag sitter i ockelbo. mamma är åh tar sig en återställare och jag tar min sprite. alla mina kläder försvinner när jag letar efter dom. mamma har sprutat miljader olika parfymer i mitt rum. det sket sig med gävle. jag är mobbad. och nu nördar jag massa musik. hejs! och de e verkligen dags för hårfärgning nu. FYFAN i helvete vad jag saknar svart hår. jag skulle vänta till vintern, men den 20:de. då blir de av. I MISSS OLD TIIIIIIIIIIMES! ♥

från två olika håll,
möter vi samma sak.
4/9


men haru slagit i huve dumjävel?

igår drog ja åh emma åh didde åh rasmus ut i skogen i åbyggeby vid ett vindksydd åh tände en brasa åh hade de lite mysigt :) ganska härligt faktiskt, jävla skit synd att sommaren e slut nu & alldeles snart kan man inte vara ute mer... va lite överallt mer i går. och sen sov emma här. mamma kom hem vid sådär tre tiden... då skulle hon upp åh bäTTa sängen.. men hon va inte full, hon hade bara druckit två ciTrar. haha!  iaf så har emma dragit hem nu. ska duscha åh tvätta jag. sen ska ja nog följa med henne till gävle en sväng. måste få tag i lina, tror minst sagt vi skulle ha lektime idag? jaja, får se vart dagen tar mig :)

 

ingenting är som de brukar.

ingenting är som det ska.

4/9


en lila apa

mysko morgon. sov över fast ja inte hade det, somna om åh sov äver igen. fast jag va tidigare en vanligt åh sen klev upp ur sängen alldeles för sent. allt va bara konsitgt. skolan va lugn typ. nu ska jag ta åh göra min egna brunsås åh köttbullar för de behagar mamma inte göra åt mig. även fast hon håller på med käk därinne. ne de blev vell jobbigt. sen ska jag ta en bussjävel fram åh möta emma. sen ska jag umgås med henne åh säkert flER! have a nice jävla day

att inte veta..
är svårare en att veta.

2/9



rätt sätt. fel sätt. & mitt sätt!

skolan har varit lugn idag. tror provet gick ganska bra endå. två lärare har sagt att jag varit jätte duktig och jobbar jätte bra nu :D !! suck on that. slutade vid två tiden. är inne på mitt andra glas oboy och blir nog ett till. ska kolla lite one tree hill. sen tar jag bussen fram med edwina åh umgås med..nå folk. POSSS!


jag kan inte ge upp utan en kamp,
inte när det handlar om dig.
1/9


things you never had knew

la mig vid typ åtta efter som jag plötsligt blev heeelt slut i kroppen åh kändes som om ja bara skulle ramla ihop. trodde jag skulle kunna sova en vecka efter de. MEN KLSRT FAN som alltid att jag inte kan sova hela natten när ja lägger mig tidigt...........har forrtförande ont i magen och e konstig i kroppen

RSS 2.0