ta vara på allt, varje minut. för snart, är sommaren slut.

hallå livet! stockholm förra helgen var bra! klockrent väder, en å annan drink och fint sällskap. i veckan har jag hunnit med 3(!) vändor till valbo. äntligen köpt en garderob och ett skåp till badrummet. byggt ihop dom och nu kan det bli lite ordning iallafall. fått blommor, choklad och paket av pojken eftersom vi stått ut med varandra i fyra år. sovit någon natt hos bestie, hämtat hem linnea och utan problem kört en vecka till sundsvall! idag har vi kalasat för moster å morfar med grillat, fika, bad och bus. jag är så satans trött, har velat sova sen någon timme tillbaka. men försöker hålla mig eftersom jag ska köra första natten imorgon. annars då? vet ej. hare bra å så 

å det är länge kvar, tills jag har dansat klart.

"så jag klagar inte" vem försöker jag lura? haft äcklig ångest och panik i flera veckor. hade suttit väldigt bra med en vecka ledigt. att dessutom börja med massa trams. gjorde inte direkt att ångesten lämnade. men nu, en och en halv vecka senare, tror jag allt är överstökat. så för första natten, känns det faktiskt BRA, att glida ner till örebro. otroligt skönt. dessutom sista natten, sen helg! 
jag och emma gjorde egna shots i helgen, med pimpim och nappar. jag tror dom vart bra? Maggio i helgen va bra. lyckades även åka en karusell! minnet sviker från att vi sitter på bussen till stan. men vad gör de om 100år? blir så himla glad av att veckan levererat sommar och sol. men samtidigt så himla bitter över att jag jobbat så jag sovit bort dagarna och ej kunnat ta del av den. offrade dock sömnen en dag, kunde inte låta bli. men det blir ju som lite jobbigt. 
jag är lite ledsen över att jag missar marias födelsedag i helgen, och festligheter med girlsen. det krockar med min fina mosters födelsedag som vi ska iväg och fira. men vi ska till stockholm, njuta av spa, hotell och shopping. så det blir nog bra ändå. nu ska det tvättas, städas, packas, duscha och sen iväg till lastbilen. trevlig helg!
fick dessutom se lite oklara bilder från hudikhelgen? vem är han? varför ligger han på nån gammal järnväg? och varför sitter jag på honom? hahah, galet.

jag hoppas att ditt vin blir till vatten, blixtrar prickar dig. hälsa till satan, vi hörs

då har en del dagar sprungit förbi igen. vi hyrde en stuga på en camping och kom iallafall iväg på storsjöyran. vi tjafsade nästan om vilka vi skulle se och sen slutade det med att över hela helgen såg vi två. haha! men hann med öltält, katuseller, och efterfester, med en jävla massa norskar. jag och niko hade även en densomsamlarflestkalsonger/trosoröverhelgenvinner, och jag vann! jag hade kul och är skitnöjd över att vi kom iväg! 
annars då? fick en till vecka jobb. linnea har varit hemma. vejjan fyllde år, så var dit till grillat och fika. linnea fyllde år så har firat henne en och två gånger. och anna fyllde år. så i lördags drog vi ihop en liten överaskingsfest för annis med tacos, snacks å presenter. super mysigt! söndags bygde jag och jeffa ihop en pool ute hos ann i underbara solen. och måndag fortsatte i samma spår. å massa mys med dom två små kusinerna.  
skulle ut och ta en födelsedagsöl för annis på måndagen, men kom aldrig så långt utan vart kvar hemma. skulle ha en veckas semester nu innan min linje skulle rulla igång. men tisdag ringde det och bilen skulle rulla den natten. två dagar fick man iallafall! hade varit skönt med en veckas ledigt, å leksand planerna gick i stöpet. men är iallafall min bra linje som är tillbaka, så jag klagar inte. 
nurå? ja, ska kasta mig i duschen sen ska vi sticka en sväng till valbo. imorgon funderar jag på att offra lite sömn för att njuta av solen, kan ju vara sista? vet man ju inte. i helgen är det maggio på furuvik och utöver det får vi se vad som händer. tackåhej

-


RSS 2.0