när lyckan knackar på

lämnade dollbie hos mamma och hon trodde visst vi skulle till fjällen? ja fast nä. har överlevt en dag med flyg och nu är vi i Brasilien! äntligen sommar, värme och sol! har mest flängt omkring idag. imorgon ska jag spendera varje sekund till att njuta av solen. David kom nyss från duschen, mumlade nått om jag inte va hungrig vilket jag redan svarat tre gånger på sen däckade han av. snarkar som en apa! har massa bebishundar här å, så himla gosiga! men det bästa av allt, det här med att Markoolio har skickat ett hjärta till mig?! helt otroligt. fnittrigt överlycklig. HAN är fan the one. David är dock också bra. 



hur jävla glad får man bli




tror att livet ska bli vackrare av stora städers ljus

inte nog med att jag vaknade så tidigt som åtta igår vilket resluterade i att man var rätt trött mot natten. nä. när jag kom till ockelbo insåg jag att färdskrivarkortet var borta. när jag letat igenom bilen fem gånger och skulle jag köra utan, redan sen. så tro på fan lastbilen sitter fast. hjälp ett och två kom och tillslut kom vi iväg, maria var med. det snöade på bra och i örebro fortsatte krånglandet. det var sjukt skönt att komma hem och veta att det var första och sista natten denna vecka. nu packa, städa och fixa det lilla sista. sen pyser vi iväg. såjävlaskönt.

When the bridge is burning

helt otroligt. igår vaknade jag klockan elva, tidigt. hade massvis att göra så klev upp och donade. köpte en kofta i valbo som jag funderat över ett tag, tyckte 400kr va lite dyrt för en kofta. köpte den iallafall igår, tyckte ju om den. när jag kom hem kom jag på att, vart fan är påsen? HAHAH. jo har väl glömt den i nån annan affär :) så jävla rolig så jag vet inte vart ja ska ta vägen. käkade tacos och packade iallafall. men nurå. haha vaknade klockan åtta, ÅTTA. vad fan händer??? måste sova länge ska ju jobba inatt. 

it's all about learning how to dance in the rain

det här med vinter då. tycker inte om. fast är ju lite mysigt? har gärna snö ett tag. men vägarna kan väll va snöfria?! å så behöver de inte va så fasligt kallt. å jag vill inte ha det halkigt heller. när jag kom hem från sundsvall gled jag och maria till valbo. tror jeffa kommer hit strax så ska vi spela lite. hehehahahhoho. JAPP. 

vi ska ta över världen

ååå nu va det bara en natt/dag kvar denna vecka. skönt! idag har allt gått superbra och imorgon är det fredag. GLAD. igår efter jobbet stannade jag i ockelbo och tog en promenix med maria. jag har egentligen hur mycket som helst som skulle behöva göras nu. men jag orkar liksom inte. hamnar i sängen. haha. sova lite kanske jag vaknar med energi å kan fixa lite inatt innan jag sticker. woha. älskar föresten att solen kikat fram några dagar



when the skies are grey

wallawalla igår efter sundsvall fixade vi pass! sen tvättade jag och sov. när jag åkte till lastbilen inatt så krockade jag, i ett räcke. orkar inte ens bli less. varför inte liksom? är så jävla dryg. kul att få skiten såld nu då, kul att slänga ut pengar på nått som ska iväg. nä. usch. evighetslång dag, men annars har det mesta funkat bra. lägga mig och sova några timmar nu. fick föresten ett grinigt mail ang festen i helgen. ironiskt tycker jag. livade inte nå hemskt och har endast haft ett fåtal fester. grinigakärringarknipigenblä.

det blir orklöst och jobbigt

sömnen faller sig aldrig in riktigt när den behövs. dessa sjuka drömmar kan gärna dö också. men har nog energi så jag klarar mig eftersom jag inte gjort annat än sovit sen i fredags ändå nästan? överväger om jag ska vara gullig och göra frukost till David som är snäll och ska följa med. eller om jag ska väcka han så han kan göra frukost till mig? men det blir bättre om han gör. fast tror jag ska va snäll girlfriend idag. jag å jeffa va föresten iväg å lekte lite med Tyra förra veckan också. så jävla gosi är hon. 

Can we bring yesterday back around

det har hunnit hända en hel del faktiskt. har kört en vecka till örebro. det vart nya saker varje dag, vilket resulterade i att marcus följde med mig varje dag, haha så jävla gosi. va otroligt skönt att ha han med iallafall, men sen lämnade han mig för florida. fyllde år. hade kalas och fest. helnöjd med allt från sällskap till presenter. sovit i två dagar och inatt är det dags för sundsvall. inte ett dugg taggad.råkat gjort nått kanske mindre bra men behövligt också.
 
 
 

Take another drink to hide the sorrow

aaaaaaaaaaaaaaaa. godmorgon grodor? igår låg jag påritkigt hela dagen och kvällen och natten i sängen. jag älskar det. idag vaknade jag rätt tidigt? men har inte gjort mer än igår. ska slänga mig in i duschen nu. när david kommer hem ska vi väl käka nått. sen sticker jag ner till örebro, lite nervös. marcus ska följa med mig. gulle! 
 

2014 i bilder.

tror nästan man skulle kunna säga att 2014 varit det bästa året i mitt liv. inte utan tvekan, men mycket möjligt? ingenting märkvärdigt har väl egentligen hänt, men en hel del bra saker.
 
jag har såklart hängt med mina fina vänner. min fina familj och alla fina barn jag har runt omkring mig. det att minnas lite extra är väl tatueringen jag äntligen införskaffade mig. körkorten jag efter mycket om och men lyckades klara! att vi flyttade igen. resan till kroatien. att jag fick ett jobb sen är det en massa mer smått och gott. dom riktiga höjdpunkterna var ju absolut studentveckan och studenten. OCH att träffa, krama, mannen i mitt liv, markoolio. 
 


 

tvåtusenfjorton -

tror nästan man skulle kunna säga att 2014 varit det bästa året i mitt liv. inte utan tvekan, men mycket möjligt? ingenting märkvärdigt har väl egentligen hänt, men en hel del bra saker.
 
Januari började med att jag lämnade mitt 18åriga liv. eller ja, lämnade väl inte livet, men siffran. jag älskade att fylla 18, det var mäktigt. att bli 19 kändes tråkigt. firades iallafall med mina fina vänner och familj. 
 
gjorde under vintern min första tatuering som jag velat ha länge men aldrig vågat. gjorde sjukt ont och hatade alla som beskrivit det som en skön känsla, men är fortfarande nöjd. trotts tre år på fordon lyckades jag och anna hälla i en hel dunk olja i min stackars bil. övergav min älskade iphone 4bebis för en 5s. som jag strax därefter krossade och grät ihjäl mig över. införskaffade en ny och fick en ipad av mamma, som jag också lyckats krossa nu. åkte på ännu en studentkryssning, denna gång min. spydde och däckade. vaknade när alla andra vela sova. lallade runt själv och skaffade nya vänner, hade rätt kul ändå?
 
under våren kämpade jag och min fina gummivän med en jävla massa plugg och skrivningar. äventyrade en del i falun. fick en chans att rädda vårat sträck i idott med egna PT's. och vi lyckades. klarade efter några om och men den jävla ykb'n. sen både ett första och ett andra lastbilskort. hade aldrig räknat med att stå här idag med CE-behörighet.
 
vi sålde våran lägenhet på promenade som jag verkligen saknar. köpte en större och levde ännu en gång i rust. så under året har vi har byggt upp ett hem, igen. jag och emma jobbade lite då och då med att packa, sortera, ettikera, räkna, plasta, skrika och sjuna, ungefär. och behövde alltid kriga till oss pengarna. åkte till kroatien med mina homies, med lite bättre väder hade det varit tipptopp, otroligt fint. 
 
jag blev ljushåig. första gången i mitt liv. alltid levt för svart eller möjligen mörkbrunt. upptäckte marcus och vi vart bra vänner. hade en grym studentvecka och student. aldrig varit så jävla glad tror jag. det är verkligen en vecka och en dag, fylld av lycka. hängde med anna på hennes helvetesjobb. men nog fan va det äventyr allt, och tillsammans hade vi ju kul. hängde en del i mångeln. jag och jeffa insåg att vi hade en fyrhjuling och sov för första gången i en bil.
 
jag fick ett extra jobb vilket gav mig möjlighet att träffa jesse uppe i östersund. som jag saknat han. extrajobbet blev rätt snart ett jobb, på heltid, en egen bil, med min vän, min gummivän. så jävla nöjd. sålde min älskade bil, men i behov av bil panikköpte jag en ny, vilket jag ångrar. såg ännu en gång markoolio spela, och denna gång råkade vi springa in i han, jag träffade alltså markoolio. vi kramades. så jävla lycklig. hösten bestog väl sen mest utav jobb. lite familjemys här och där och lite festande med vänner. 
 
 
jag är himla nöjd med året. det känns så bra. såklart har det varit jobbiga stunder också. min fina mormor lämnade livet. drömmar från helvetet värar ge sig. sjuk ångest inför uppkörningar, när skolan var slut, för att skaffa jobb, klara livet, osv. tappade bort mig själv en stund. men i det stora hela trivs jag mest. kommit på mig själv med att ha kommit över saker som tidigare gjort ont. stolt över hur långt jag kommit och glad över vilka jag delar livet med. 2014 var ett jävla bra år.
 
 

It's a new world, it's a new start

idag har jag legat i sängen heeela dagen. förutom två gånger när jag varit upp och hämtat glass. planerar inte heller att lämna sängen nå idag. väntar på att david ska komma hem snart så jag kan få lite mat, börjar bli hungrig. är inne på gång nr 3 på samma film, tror jag ska byta nu. men den va bra. har skit ont i halsen. hoppas ja ej blir sjuk? haha. godmorgon och godnatt 

med tiden blir vi pappfigurer

1 januari, gjorde jag nog inte mycket annat än låg i sängen. himla underbart. drog en runda till sundsvall som gick himla bra. parkerade lastbilen redan innan elva igår. david tvättade min bil och jag tog en promenad i solen, SOL, det va himla skönt. vejjan och tyra kom och hälsade på och sen åkte vi ut till humi och kikade på hans nya hus. bra dag, bra fredag. dessutom en vecka tills jag fyller år!

vi gömmer oss i mörkret

nyår har varit och det vart bra. vi va några som käkade, förfestade här hemma och sen drog vi in till gävle. va runt på en del olika ställen. tappade bort folk och hittade nytt folk. hamnade en sväng i en raggarbil och valde musik? haha. ramlade runt på is och käkade chips. glömde dock telefon hemma. det va jobbigt.

utan dig vid min sida skulle jag gå under


RSS 2.0