fööööööör vi spårar ikväll!


av alla människor på jorden, varför?

skolan rullade på.. jag åh tjock drog hem kvartitvå, stekte lite. drog vidare till lingbo, spenderat största delen av kvällen i grönviken med ett gäng.. höhö. även varit runt på promenad med hundar, och barnvakt åt emmas kusin. klocka är typ elva, vi är trötta. kryper snart ner till en film, imorgon är en ny förhoppningsvis jävla kung dag! godnatt :)

dag 10 - en person jag litar på

JENNIFER LINNEA LINDROTH!


kanske överreagarade jag, men de tog så jävla hårt. vet inte alls

blev inge skola idag.. ne sovit till och från fram till typ fem. gick och mötte emma dirr då.. va hem och käka sen drog vi ut, gick förbi åberströmmen, sen vidare till skolan. haha gungade och grejja, hittade på en jävla boll åh lekte runt lite, drog hem hit sen åh då kom simon åh hämta oss. va fram en svöng och lalla runt. hemma nu, pratar i telefon med hhanna, snart blir det film som fan tills jag somnar! godnatt :)

dag 9 - två saker jag önskar jag kunde göra

1. flyga
2. göra om saker, göra saker ogjorda.


P.S, BILDEN ÄR TAGEN IGÅR!!

varför slåss för något som inte ens är värt att vinna?

'

when i look back at you

vaknade.. somnade om.. sov över.. drog till skolan, utan att jag han duscha, utan smink, utan mössa, knapt vaken förfan. fattar inte ens varför, i vanliga fall skulle jag stannat hemma. vad slog om? jaja, hade ngon jävla säkerhetsdag,  så har inte haft nå lektioner, bara lyssnat på polis/ambulans/brandskit.. kom hem vid två :) gjorde så mycke som ingenting. när anna kom med bussen tog vi en promenad, sen hem hit för att plugga med edwina. blev inge plugg alls faktiskt... emma kom hon också. nu ska jag slå på en film, sen sova lite sött, elr nått. godnatt!

jag blundar, men endå kan jag se.


dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. hej
2. va
3. fan


för det är nånting mer.

kunde inte sova i natt, skit jobbigt. men gick fint med pojkarna i morse, kul att det åska, blixtra och öste ner regn då? tappade ju hoppet om allt... lugnade sig iaf innan jag skulle ut till bussen, skönt. va skit happy hela morgonen, emo ett tag, SEN JÄVLAR HAPPY IGEN. fick reda på att jag kom in i falun, så jävla glad..
'
hem sen, tjock va hit en snabbis.. sen kom sandra, åkte med henne fram. mötte upp maria som färgat håret, gick till atalanta. träffa på david ocksååå! hemma nu, snart ramlar grabbarna in. sen blir de dusch, måste fan tvätta... sen drar jag på en film och försöker sova...tidigt!

missssssss dig girl


dag 7 - fyra dåliga vanor

1. lägga mig sent
2. inte käka som jag borde
3. bli alldeles för emo när jag tänker
4. över reagera och dampa lös lite fint


i wanna be like the sunshine when i am like the rain, okeeey?

kan fan inte sluta drömma om sommaren, och den är snart här!
ljusa, sena, långa, härliga, fartfyllda, sommarkvällarNÄTTER

tjocka, fula, söta, rara, påsklov.

vilket jävla lov.. ovärt som fan, ovanligt mobbad, ovanligt segt. men endå helt okej, har träffat nästan alla dom bästa tror jag, så inte ska jag klaga. är barnvakt bra mycke den här veckan, så jag åh edwina ska ta tag i lite skolsaker när jag ska bara vara hemma. jävla förintelsearbete,bostaden,nån jävla bokuppsats? åh vad fan allt. även kolla om vi kan skaffa oss ett sommajobb eller om vi förblir tjocka fula invalider. äeeh, men lugn. ska även fundera på om det verkligen är värt att lägga ner allt för mycke energi på att höja betygen, när det kanske blir som så att jag ska hoppa av. eller hur ska jag göra? DON'T KNOW.

jag bara undra om jag skulle

nördade, skrattade, gjorde absolut ingenting in i halva natten. vaknade vid halv ett, mamma kom vid ett. drog till morfar och käkade i dag i gen, satt där någon timme, hemma nu. ska springa på toa sen gå och möta edwina. blir att gå en promenad, ska bli skönt! blir barnvakt sen, så själv inatt.. också skönt. skola imorgon, mindre skönt. men hhhörs

hahha. hink? älgarna i kogänget, baljor, tecknade fåglar....

.....osv!! fan nästan glömt katrine&sanda humor,
hahahah orka..

dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan

1. kompisaar
2. telefon
3. data
4. musik
5. kläder och mat? :D



fyfan vad jag hade velat, fyfan..

vaknade i soffan med min fina lilla kusiiin :) segade runt lite, tog mig en dusch. sen till sandra! vi köpte glass och stekte lite. .tog buss till järbo vid sex.. segade lite här sen käkade vi... grillat! myys :) har varit ute åh gått i ca en timme, runt i järbo. kom in för ett tag sen, nu sitter vi fram.för tv::n med varsin data, och så förblir det ikväll! :)

dag 5 - sex sånger jag tycker om

1. sara löfgren - starkare
2. sum 41 - pieces
3. simple plan - welcome to my life
4. jordin sparks - tatto elr no air
5. miss li - bababa
6. smash mouth - all star


kanske helt olika, förstår ingenting.

gick upp vid tio-elva.. buss till sandviken, nörda lite. ut till morfar och käkade påskmiddaskit. myspys, störd släkt man har :) haha! hemma hos mina fina kusiner och älskade moster nu, ska mysa ner till en film alldeles strax.blir fint de! mycker mer händer nog inte ikväll, blir lugnt! hhejs

kvällsprommis så här vid fyrantiden.

det är inte fullmåne, men det är fet dimma överallt.. åkrar syns inte, knappt vägen heller. luften och kvav men grymt skön. allting blir mysigt men läskigt. sen mitt i allt de där... KOMMER TJEJEEEN!! i en skitful grön och lila dräckt, från topp till tå.. (liknande onepiece fast hemmagjord) med en toffs som ska sitta mitt på huvet men som ramlat ner och sitter på sne.. sår över hela ansiktet täkt med vit smörja, och en gammal skateboaard. jag kan då säga att om jag inte visste vem det va och mött på henne... JA JAG SKULLE FAN BLI RÄDD JA!

playstation22222222 ♥

need for speed & legp starwars!

VS


whataaa night..... elller?

haha kvällen va... jadu. har varit glad, sur, emo, överdamp, och fan allt. va i åberströmmen med absolut bara bra folk. johanna kom vid elva tiden då drog vi hem och sen har vi spelat playstation nästan hela natten.. och käkat! haha, gjorde potatisgratäng och kroketter, och johanna spotta ut dricka över alltihop :) ..  upp fan tidigt imorgon. nu snart blire sängne! godnatt

dag 4 - sju rädslor

1. mörker
2. att göra saker själv
3. att vara ensam
4. spindlar och anndra småkrup
5. att gå vidare i livet
6. att förlora mina komposar eller ens någon
7. livet


hoppas på att kvällen blir kung


hhmhmhm vaaAA`?

oplanerad kväll, ja. hoppar daagen, finns inte mycke att säga. frammåt kvällen kom simp&anna åh hämtade upp mig. drog fram, stekte på torget kanske hur länge sen som hellst med folk.. sandra kom en sväng hon åh! har varit lite överallt men inte gjort någonting typ, träffat folk i mängder iaf. nuuuuuu är vi hemma sen ett tag tillbaka och väntar på att våran potatisgratäng ska bli klar. stoppar i oss den sen blir de sova! godnatt :)

dag 3 - åtta saker som irriterar mig

1. att min mamma bestämmer över mig
2. dom flesta hornegrarna
3. när saker inte går som jag vill
4. falskhet, lögner, svek
5. att jag är ganska liten
6. att det finns för mycke skit i världen
7. att vilja ha/behöva saker och inte ha pengar
8. irriterar mig på att jag skit lätt blir irriterad över vissa saker


dag 2 - nio saker jag gör varje dag

1. sover
2. klär på mig
3. sitter vid datan
4. pratar med någon
5. går på toaa
6. rör på mig
7. blinkar
8. lever
9. tänker..


kanske lite gammal bild..

haha soooet. ja, man har ju haft sina tider..
drog fram med hanna till tandläkarn, handlade, tanka, osv.. sen ddrog vi hem åh färga håret.. heh, fint vurt dee! käkade gott hos hanna sen. efter de blev de fram, träffade på en saknad maria och sandra. drog till ug och letade på mitt fina påskägg, haha! stekte runt lite med sandra sen i väntan på anna. dog en bit också. aaaa, mer har nog inte hänt. ska dra igång en film och mysa ner till nu vi!

gör man inte dumheter som ung, så gör man dom som gammal.

för att det är fan inte varie dag som jag går en och en halv mil rakt upp och ner för lite film, godis och sällskap inte! höhö.. litee överdrift, för fick skjuts sista biten, och åkte med simon hem. (på döds saken på tvåhjul!!) på vägen mötte jag även två grävlingar, en splashad groda, och två som knulla :)
'
hanna ringer och väcker mig imorgon. sen vid ett väntar tandläkarn på naa!! haha ;) efter det blir de hårfärgning och säkert lite stek. drar till ug och letar påskägg med pettriius sen! vid åtta slutar anna... sen vid nio kommer simon.
så där ser imorgon troligt vis ut :) fyller även på telefon, äntligen! haha, godnatt
'
du förstår nog inte hur glad jag är att jag har dig.
hur mycke du faktiskt betyder för mig.
att jag verkligen inte vill förlora dig.

dag 1 - tio fakta om mig själv

1. jag är född en och en halv månad för tidigt
2. jag har ingen pappa
3. jag och min mamma har sämst relation, men bättre en förr
4. jag har haft sömnsvårigheter i 2-3 år, men börjar bli bättre nu
5. jag har tappat så grymt mycke hår satt jag kanske har en femtedel av allt kvar
6. jag har funderingar på att hoppa av skolan
7. jag skäms över mitt hus och hur jag bor
8. jag är grymt osäker med det mesta och i mig själv
9. utan mina kompisar vore jag absolut ingenting
10. jag är grymt över happy/grymt över emo/grymt överdrivet skit trött och allmänt död, hela tiden i perioder.

säg inte allt du vet, men se till att veta allt du säger.

'

vart ska jag gå nu?

jag och hanna somnade och sov ungefär hela dagen. aaaaaaa, efter de har jag inte gjort ett skit. ska kanske till erik nu snart åh kolla film och stoppa i mig massa godis! hoppas på det, trött på att vara mobbad.. haha. men de kommer vell inte bli nå förstår jag, men den turen jag har haft detta fina loooov :):):) imorgon blire hanna och anna. förhoppningsvis påskägg också! hejdå

you can tell me 1000 lies

när hanna kom igår drog vi ut med simon&kim. va uopp till lingbo en sväng, och åkte runt i skogarna osv.. imorse skulle vi upp elva för attt gå ut med grannens hund, nio ringde telefonen... någon av stefans jävla kompisar! jättteeeekul!
'
tyckte det va lika bra att gå upp, käkade frukost och fixa, eldade lite med..hehehhe hoppas mamiii inte blir surig... har precis vaarit ute med den lilla nu. ska dra igång en skräckis nu på dagen så vi vågar ;) haha.. senare blir det att vara med anna! :) jaaaaaaaaa, men hejdå så längeee!

-

Dag 1-Tio fakta om mig själv
Dag 2-nio saker jag gör varje dag
Dag 3-åtta saker som irriterar mig
Dag 4-sju rädslor
Dag 5-sex sånger jag tycker om
Dag 6-fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7-fyra dåliga vanor
Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9-två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10-En person jag litar på

hej min fina älskade busfru, det här inlägget är till bara dig. jag saknar dig ganska mycke, och jag undrar om du vill träffa mig någon dag? MASSSAAA PUSSSSAR ♥

hihiih.. bilder genom busen.
tänkte avsluta med åh säga, ATT JAG FAN ÄLSKAR DIG!

alltid samma känsla, även om vi förendras

whaat aaaaa daaaaay.... eller? har typ städat mitt rum som en liten idiot. mer en så har jag inte gjort. när jag tillslut skulle göra något av dagen så hade jag inga kompisar. skulle fram till ug och leta påskägg tänkte ja... efter ett tag skulle petter göra de med mig, men han drog med simon och dom dissa mig. jobbigt läge! skulle fram till robin då ist, men mamma kom aldrig ner så hon kunde skjutsa mig. nu sitter jag och väntar på att hanna ska komma hit. blir fint, annars så är jag bara jävligt emo :) hejdå!

i don't wanna talk about it

jag är vaken och klockan är bara tolv, FAN NU HAR JAG HELA JÄVLA DAN FRAMFÖR MIG IGEN, jobbigt!! och i dag kommer bli en sån där dag som jag bara ligger hemma och slösar bort.. bara för att jag inte orkar ta tag i någonting och orkar göra nå... fint liv man lever, visst serrruu :) men nu ringa och väcka hanna!

aboow, assso du kastar fucking kuttar på mig??? eru sjukk elr?

har nördat film hela kvällen, va nyss ut och träffade mina små pojkar.. simon&robin&fredrik. haha, ful dom är! nu sitter jag här inne igen, ska fortsätta kolla filmen, sen dra i gång en till. är överdrivet sugen på typ.. pizza, chips, donken, choklad. bara nånting, och jag har inte ens oboy hemma? SÅ JÄVLA VÄRDELÖST JAAA!!! har föresten fan inge jävla hår kvar, vet inte vad jag ska göra. fanfanfan

för det går aldrig bra när man sattsar allt man har

drog ut här och stekte med stefan i någon timme.. han läste för mig och sen låg vi och kollade på molnen, det är fint, faktiskt. det va båtar, helikoptrar och jadu.. vet inte alllt! har även hängt tvätt, diskmaskin, städat upp lite här.. typ. just nu sitter jag bara åh nördar vid datan. får se om hanna tittar förbi sen. mot kvällen sen tar jag mig nog en promenix med massa musik i örona. ska bli skönt!
kanske för att tänka, kanske för att ångra, kanske för att minnas, kanske för att komma fram till något, kanske bara för att. jag vet faktiskt inte!

make a wish, take a chance..

... MAKE A CHANGE



nya sötaa beiiisen, hihiih ♥


-

'

har lär mig ignonera, jag klarar mig.

lite mer gårdag.'
va nog lite för ärlig och sa lite för mycke om va jag tyckte till mamma igår. vart ledsen, vart sur, drack lite, bråkade ltie, vart surare, drog,tappade bort telefon..  och är hemma nu. vet inte alls vad jag ska göra? vara i den vanliga ignoree tiden, sen inte få göra saker. eller ta tag i det och säga nånting, bråka lite, förstå? att jag faktiskt mena det jag sa igår.
'
jag vet att jag gjorde fel igår, men jag kände att jag behövde göra det. det kändes endå skönt på något vis, men jag skäms och tycker det är pinsamt idag. jag hade kunnat vara kvar hemma, men jag tror fan jag är nöjd med att jag drog, man lär ju ha lite äventyr ibland? men ja, det skulle va bäst om jag inte gjorde som jag gjorde, men nu vart det så.
'
jag är så jävla less på absolut allting.
mamma är rädd för de hon själv dragit in sig i och jag får ut över det, sen förstår hon absolut ingenting. jag är skit sur och vet inte alls någonting. skulle jag säga precis allt vad jag säger, tycker och tänker. hur fan skulle det bli då? jag skiter i det mesta, men jag vill att tobias och stefan ska ha det så bra dom kan.
'
håller på dör efter dricka också... är så jävla sugen på glass med,
a ne.. fyfan. pizza?
fina fina du, haha.. vi klarar inte allt så jävla bra alltid.
men jag älskar dig nå grymt endå! :)

inte alls som tänkt.

hahahha vilkeeen gårdag va :)..  va tänk att dricka lite och ha de skönt me brudarna! sket sig med drickan och sen gick nog det mesta utför. va hos mathias iaf med hanna&emma&anna&izabelle&edwina. hade det skönt. drog vidare och hamnade hos micke. åkte hem klockan tolv. va överdrivet skit sur. drog ut. drog fram igen. sov hos bästa hanna. hemma nu, mami loves me i think :)

gårdagens..
hanna: va ska jag skriva... sover med mina svartvita eller?
(svartvita= att man har svartvita kläder
när man hamnar i fängelse för man gjort något dumt.. typ)

inte ens i drömmarna ser jag dig

igår blev de lov, ja de gillar vi. skulle ha varit till lina och myst till film, men blev inget. käkade pizza sen va med simon. slutade med att jag åh tjock åkte hem tidigt.. tänkte kolla film, men va trött så somnade fort! idaaaag, har vi inte gjort mycke. precis alla har grillat känns de som, men jag lider inte för de har vi ockå gjort :) hos hannar nu, om ett tag ska jag&emma knata fram och möta edwina&anna, senare hanna&izabelle&mathias. blir awesome i hope!

gratttis världens bästa busfru på 18års dageen!


this week in pics!

för att ni är helt jävla underbara hela högen


jag hoppas en idag.

blir jävla påsklov imorgon då, skapligt skit skönt de!
blir åh va med brudar imorgon, hos lina.. kanske?
blir åh vara med massa brudar på lördag, don't know where.
på söndag kommer jag fan inte ihåg, men nästan säker på att det är nått!
'
sen så de här fina behövliga lovet.. ska jag besöka min fina moster i sandviken, jag ska ha ps2 lan med johanna, tvinga sandra att leka med mig, ha filmkväll och o.c nördande med didrik, och ja.. blir massa mer? hoppas på nå grymt iaf :)

jag förstår inte alls, inte ens lite

blev att sova hos hanna igår. och idag har jag&edwina suttit nere i elevrummet hela dagen, (förutom den lilla stunden vi va åh käka.. TACOS ) haha.. sen drog jag hem till emma en sväng, sen fraaam, färga håret på henne, sen vart vi till åh lekA med simon och didriiiik, ungefär så jaaa :) men kör på godnatt nu!
'
ты так прекрасна .. Почему я хочу, чтобы вы, когда я не у вас. Я могу только заключить, знаю, что он не работает ..

because she has always been the best in my life!! hannabjurling<3


jag vet ju hur det går.

sov en liten bit längre en vanligt och knatade sen till skolan, skrev engelska natinoella jävla uppsats, men gick faktiskt ganska bra tror ja. sega på resten av dagen, drog hem kvart i två och hoppade "stödet matten" haha, vet fan inte varför egentligen? jävla onödigt, hade lika gärna kunnat varit där. men a, de bara blev som så! om ett tag kommer emma hit.. senare ska jag nog gå fram till hanna och edwina. a, mer en så äre nog inte. hejdå!

det är som så det är


man tar aldrig någonting man kan

mamma är så hemskt rolig när hon säger att jag inte får sova hos johan så jag skiter i att ta med saker, sen när jag väl är här säger att jag ska sova här :):):) men a.. drog iaf fram... mötte upp robin, stekte runt lite.. kollade på basketräning ;).. hehhe. åh sen stekte vi lite till. emma drog hem, så jag åh robin starta sämsta filmen, fyfan! sen dampa vi runt lite och slutligen drog han också hem.. jag är fan i helvete trött, ska nog lägga mig och kolla lite tv och slutligen sova. hhejs!
'
det känns så jävla bra, att det faktiskt funkar. att du kan må bra åh vara glad, allt allt verar glida på så jävla fint. jag hoppas verkligen de fortsätter. ja det är grymt. men de känns endå, du va ju fatiskt min.. bara min.

för att du va bara min.

första när jag vakna i morse.. - hata världen
andra när jag vakna i morse.. - hata emma
'
annars så gled ju allt på jätte fint, efter två lektioner tappa jag orken av allt. och precis då så kom listerna om skolor upp, ungefäör alla kom in på sitt jävla första val, själv kom man in på det jävla femte... FORDON. m, kändes jätte kul. började gå hem, när jag va vid emma så sprang jag upp där, sen fortsatte vi hit endå. låg åh stekte med musik åh glass,skönt. blir fram nu, förhoppnings sover ja hos johan inatt! aaa men jo, kör på den! hhhejs

mode humisson

my new little cousin!!:)

diddan... emman... katrinan...

seg men helt okej dag i skolan. drog hem till emma sen, stoppa i oss mos&köttbullar&brunsås! fram sen, va vid niklas minne stund. sjukt att de faktiskt är ett helt årsen nu... fina niklas! sen hamna ja bakom sjöbacken och kollade den fina solnedgången me emma åh didrik. efter de tog vi en fin promenad runt lite genom ockelbo. slutligen började vi gå hemmmmåt. hos emma nu, blir sova här!

nå jävla random bara..

hhhey! en inihelvete irriterad tjej blev precis lite happy. blev strömavbrott hemma... ingen tv, data, musik, ingenting. fyra jävla %batteri på telefonen också. att mamma inte svarade itelefon heller och kom hem först halvtio blev jag skapligt lite mer irriterad på, hade lust till att skjuta precis allt... sen kom hanna och hämtade mig lite efter tio... ligger alltså hemma hos henne nu, underbart!

över drivet snygga my staars ♥


it's sounds awesome for me!


every second like the last

jag ska börja ta tag i saker nu, jag måste det.
-jag ska gå den jävla kursen, sen ska jag börja övningsköra.
-jag ska ut och gå, jag känner mig mycke bättre då.
-jag ska göra saker med t&s när jag är barnvakt, inte bara sitta åh gaggaa.
-jag ska göra saker på helgerna, vettiga som ovettiga med folk jag tycker om.
-jag ska ta mig ett riktigt snack med mamma om skola, sen om någon vecka får reda på hur det blir. om det är falun som gäller så ska jag ta tag i skolan så jävligt satt en dödjävel skulle bli förvånad, annars skiter jag nog ärligt idet.
-jag ska... jag vet inte vad mer jag ska, men fullt med saker är det!

det känns bra, det känns bättre.

vakna upp me två snygga girls imorse, anna&edwina! vaknade av nå mindre sött.. en mer eller mindre tokig mamaa på mer eller mindre söta bröder.. typ! haha. aja, drog upp åh käka frulle.. gick åh la oss i gen, drog på film och a.. blev liggandes hela dagen :). anna drog, mamma kom ner åh gjorde lite käk, följde nyss med edwina en bit. nu drog mamma till sandviken så barnvakt igen. ikväll sover ja troligen hos emma. blir fint de! skola imorgon, dåligt tagg... a men jo, hhejdå.

överdriven humor kan vara kul

konstnär... ANONYM. (please don't kill me babyy, hihi)
'
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA... och original....

every day she tries

orka.. fan ihelvete, ääeh! det är faktiskt ganska jobbigt att vara barnvakt när precis alla ska ha skit kul, röjja, liva, aa typ.. känns som lite värdelöst faktiskt, menmen. livet leker? aa jo de gör ju de. som ett litet + så har jag ungefär inge gratis sms alls kvar. jo.. lite, men a. långt ifrån tillräckligt!  edwina blir iaf med mig här, va har godis och ska snart käka tacos.
'
DÅLIGT SKIT EMO. då ljuger jag inte, satt SERILST och grina i bilen på vägen hem för mamma berättade att dom kört min lila golf på skroten som jag precis kommit på att jag vill ha tillbaka.... sen HAPPY SOM FAN, för ja kanske ska dra upp till jessee på påsklovet!!!! så jävla skit awesome, kan vara glad över det i någradagar innan de skiter sig, ( för de gör ju precis allt ) mmmmmmmmm. hejdå!

som jag saknat tjejen, underbart!

drog fram igår till mormor, hjäpte henne me gariner. till johan sen med edwina, käkade lite. sen kom sandra och vi drog me petter och simon. lekte runt lite fint i ocklebo, sen blev de sandviken för mig åh sandra.. chillade runt lite, sen hamnade vi hos någon random, david (?) skulle kolla film, tog tre år att välja så sandra blev trött och vi bestämmde oss för att dra.. hem kom vi INTE. ne hamnade med MASSA fler randoms osvosvosv.. sen hämtade vi upp sebben och kalle och skjutsade dom massa, tillslut hennes låtsasmamma också. ja, kom vemm hem vid tre eller liknande, sängen dirr! idag har vi inte gjort mer en spelat kort,home nu!

det finns bättre dagar också.

steker skapligt, livet blir lite mer bra på bara några sekunder. åh det varar i minuter, timmar, kvällar. sen bara pofff och allt känns skit mysko. orkar inte alls och vill iväg. sen får man till det jävla bra igen. vad händEEer egentligen?

fucking jävla bubbles okeeey?

för att i dag är en ny jävla dag. hade nationella engelska fram till typ halv tolv, fyfan i helvete på det. ska ju vara riktigt glad om ja fick G. slutade seeen, gick till johan en sväng åh tog sen tolvbussen hem. somnade lite fiiiint så där, skönt faktiskt. ska snart följa med fram till mormor, sen möta upp edwina, dra till johan åh ha middag, sandra kommer, vara med simon, sova hos sandra.
SÅ SER MIN KVÄLL UT, GANSKA OKEJ FAKTISKT!:)

skulle sitta så jävla bra, precis just nu. fan va jag behöver!!!


för det va precis det här

SOM JAG ALDRIG VELADE RISKERA


vet inte hure blir om ja har den kvar

en skrämmande obehaglig känsla. ta den i från mig,
nu äre mer en vanligt, jag får skapliga jävla emo stunder samtidigt som jag faktiskt känner att jag har det jävla bra för tillfället. har klarat allt så fint och känner att det verkligen funkar. men det är någonting som tar i fast det kanske inte borde, vad är det som stör mig? jag vet inte, men hoppas det blir bättre.

you shine lika a star


det känns inte så jävla bra, men de känns som jag gjorde rätt.

edwina sov hos mig igår, och tjejen som brukar sova innan nio... va vaken framåt tolvtiden faktiskt!!! det är lite woow på den, och sen körde vi små minnen från en onsdag för ca ett årsen också.. hahah ;)
'
idag har vi varit nere på kulturstation/undergorund hela jävla dagen också med stoppstannatänk, haft någon jävla utställning.. värdelöst! fast slapp ju skolan, så aa. nördat två filmer under dagen och stört sönder mig på den gamla jävla negern, annars så äre lugnt. va ström avbrott i ca 40min från när jag kom hem också, mindre kul. finns inte mycke åh göra när man är utan data&tv&musik åh a.


man har sina dagar.

tänkte stanna hemma en dag till när man endå hade chansen liksom.. men när man inte va tröttare en vanligt kändes det lika bra att jag gick upp, sagt och gjort. oboy han jag med åh sen drog jag mig till skolan. va med på engelskan sen fick jag fetaste JAG VET INTE VAD -TIME. satt bara som helt borta, kändes som att jag skulle kunna blrja as grina, skrika, jag vet inte, vad som hellst.
'
va tvungen att göra någonting, orkade verkligen inte vara kvar. no reason for why? bestämde mig iaf för att gå hem och sen kanske tillbaka, bara för att göra nånting, klara inte att bara sitta där. när jag kommmit en bit så ringde edwina och orkade inte heller vara kvar. latungen hade fixat skjuts -.- så drog hem till henne och kollade på en fim, sov en stund. nu ska vi snart käka, hanna kommer också. blir en prommis sen, och slutligen till mig åh plugga!

bara någonting annat, för det här går helt enkelt inte.

klarar inte av det, det funkar inte, går inte alls, orkar inte.
måste i väg, måste göra nånting, bara för en stund, ett tag. bort?
'
det spelar ingen roll vad, bara nånting. skulle kunna gå runt hela jävla ockelbo, eller till sandviken? gävle? hälsa på mormor, eller någon annan man inte sett på länge? gå till cynas grav och sätta dit lite blommor? göra pissprov på soc? kolla adhd test? gå till tandläkarn? ta mamma på en tripp till valbo? klippa mig? åka till falun? kolla skola? leta på och kolla på nya hus? hjälpa någon att flytta in, flytta ut? käka mat på ett jävla random ställe? sätta mig i en bil och bara åkaåkaåka, flera timmar. upp till saknad jesse? BARA NÅNTING, NÅGONTING ATT GÖRA, någonting som spelar roll, eller någonting helt utan mening. bara nånting.

emmmaa rönnlund, tjockkiss... 16år!

HAPPPPYYY JÄVLA FÖDELSEDAG GIRL :D

we live the rest of our lifes, but not together..

har pluggat som en liten kines unge med edwina hela jävla kvällen, det är fan sjukt! tror det är första gången jag riktigt pluggar när jag är hemma, och frösta gången så bra. har kommit bra långt och vi ska fortsätta i morgon och på torsdag också. att jag går åh blir duktig nu när det sktiti sig med allt? haha wierd!! nu ska jag ta åh käka nånting tror ja... kom på att mitt hår inte tycker om mig såå mycke, fan för de. kör på skola imorgon. hejs!

no hope, no live, no glory

att det inte fanns nå jävlA choklad i lådjäveln i skafferiet fick mig att börja grina, seriöst. haha kändes normalt! mamma åh stefan kom precis hem men skulle åka i gen, hämta nå kläder som beställt, tack för att jag fick nått. ska fixa tvätten nu, kanske blir skrämd av lite spöken på vägen, skulle ju inte sitta fel. ne orkar inte, EMOEMOEMO!
'
blev inge skola idaag, sov över, hade så jäääävla ont ihalsen, åh bara orka inte. ne sket i det där. skulle ha varit till micke med lina åh fått nå jävla käk åh kollat film också ju, blev alltså diss på det. edwina kommer iaf kanske hit senare så ska vi börja me nå jävla bostadsarbete i hkk:n. kände ingen ork för de nu, menmen.

jag tog något fint i ett försök att få något finare, jag misslyckades. nu har allt gått förlorat.. fan

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

hanna bjurling, bästavän..16år!

HAPPPPYYY JÄVLA FÖDELSEDAG GIRL :D

väntar en lugn och skön vecka!

hejhejhejhejhej!! drog mig till skolan.. hade matte, fick reda på att de inte va folk i stödet idag, åh spanskan inställd + lunch på det = hål från halv tio till halv två. sen så har jag en och en halv svenska lektion och slutligen nån konsäär!
'
måndag: överdrivet lugn dag med hål och konsär, sen hem till tjock
tisdag: vanlig skoldag sen kanske träffa buus
onsdag: vanlig skola men slutar ju tidigt, sen blire barnvakt
torsdag: är nere på ug hela dagen/kvällen
och har stoppstannatänk, sen barnvakt
fredag: nationella engelska på förmiddaan,
sen slutar vi för kompledigt från torsdag!
resten av helgen får vi se vad som bjuds på, men skaplig vecka!

det är inte riktigt bra nu

denna helg har bestått av en massa jävla film hela tiden! ganska skönt faktiskt, vet inte hur många jag har kollat på, och avslutade denna filmhelg lite fint med bio också! haha "hur många lingon finns det i världen" ni slipper jag och emma nöta trailern varie kväll ;).. hos tjock nu iaf, sover hääär, skola imorgon. natt!!

fick en helg med saknade bus


come home girlegirl!!


vad är det absolut bästa?

dagen har varit lugn på skitskämt endå. kom hem vid tre tiden, bara tobias hemma. vi pratade lite osv, sen hade vi tråkigt så jag klippte håret på han.. hihi (a) sen hare nog inte hänt så mycke mer. käka nyss, potastisgratäng åh kött, aråå!! sugen på lite drag faktiskt... men de blir inge de! alldeles strax begeeer jag mig till didrik åh petter, kanske får jag med mig lina också! hhhhörshejj

HAR KLIPPT håret på TOBIAS!


första april..

orka dagen man inte vet om en jävel talar sanning typ.... faaaaan! haha. och vädret suger, som ett +liksom. har iaf fått i mig min oboy... har fan no prov och svenska skit idag, hahah..... ösnak mig lycka till eller nått. fyfään, hoppas på att dagen blir bra iaf, utan en jävla massa skit skämt... lär ju hända -.-. men iaf, hejdå

RSS 2.0