ja e inte rasist,ja e pianoist.trycker ner både vita&svarta

hihi, i går slutatde aldrig våra äventyr kan ja säga. vi körde lite fordon iaf, tog cross jäveln ut i skpogen och eldade lite, anna tyckte grilla korv. men ja va FÖR mätt så vi satt ba breve och käkade godis (a) hahaha, kan säga att aja äger på cross skit. sen de där med åh bromsa åh växla de skiter man vell i, huvudsaken man kan gasa och komemr frammåt :D. vi kollade iaf nyaste wallander och sov sen typ. skolan i dag har varit jätte kul :D:D:D eller kanske inte, har varit sån här matskit, sög verkligen -.- men slapp ju lite lektioner iaf :) i morgon har vi matteprov.. vet inte ja hur de kommer gå. efter skolan blir de iaf hem och sen till sandra och sen troligen tillbaks till ockelbo. min baby e sjuk i gen också, fan hanna bli frisk ngn gång!! mamma är föresten inte hemma, så softar satan, lyssnar på musik och har gjort kladdkaka. nu blir det film och sova. tror de blir crazy beautiful, blue crush eller festival, <3dom filmerna:D!

inte som förut,
men som om de va som vanligt.

29/4

lekt me sandriii, sover hos anna :)

tänk för att jag hatar skolan, ja de gör jag :), sandra kom till ockelbo precis när bussen gick typ, så följde hon med mig hem. vi fixade min jävla termos så nu hoppas jag fan på G i fysik!! sen så gjorde vi nog inte så mycke mer, skulle med bussen men missade den med typ tio meter, & vi sprang till och med. kul! hahahha..
sandra : men vi missar den inte, jag har alltid tur med bussar!
katrine: vi kommer missa denm, jag har alltid otur med bussar!

sandra: FAAAN första gången i hela mitt liv jag missa en buss!
katrine: hahahhahahah jag sa ju de!!
aaaaa men mamma skjutsde fraam sandra och mig hem till anna. har redan hunnit börja busa, har även försökt koppla massa skit till hennes försrärkare, fick i högtalarna, men när de kom till musik från telefon då sket de sig -.- vet inte va mer de blir, men säkert nå kul :)

aldrig kommer ja glömma,
allltid kommer de finnas där.

28/4

- drog fram mig, tryckte i mig mat, sen fick jag gå hem.

hahahah, hårt de låter. men faktist... skulle dra fram och va med petter i dag, men mamma sa att jag lädra vara hemma och göra termos skit ( hon tycker att tre IG e lite för mycke, och fixar ja termosskiten som ja visst inte gjort så har jag nog ett till G ) men jag kände mig trött och la mig, men då kommer hon och så ska vi fram åh äta... jag som redan käkat och har ont i magen blir tvungen att följa med endå, när ja tryckt i mig en halv pommes talrik så höll jag ju på dö, ätit hur mycke som hellst på för kort tid O.oo, sen på vägen hem va jag tydligen dryg och då tyckte hon jag skulle gå hem, så hon stanand eoch jag hoppade ur. ringde hanna täntek att hon skulle prata med mig, hon va i mo i garaget med mattis, så gick dit ist. 3tim senare frågar hon vart ja tagit väger och kom hem ett tag efter de. nu ska jag snart duscha och sova. termosen får vänta. vill färga håret i gen också, men får se när de blir.

igår sovde snygg sandra här, och i morgon blire kanske att ja sover hos anna, ska troligen till valbo med lina torsdag, och SISTA blir hos anna, i sandviken, eller micke... :) och IGÅR va de ett årsen... sen de blev för mycke, sen jag sa stopp, sen jag fick hjälp, sen ja stack, sen jag flyttade i väg ett tag. tänk att de redan gått ett år? och... jag minns det som i går.

så länge sen, och så konstigt,

men de finns fortförande där.

27/4


EMMMMMAAAAAAAA i helgen :)

redovisningen i går gick åt helvete :) jag satt uppe och drog i hop en text och tyckte faktist de blev ganska bra, lärde mig skiten också, kunde de fan. men sen vet ja fan inte, brukar inte va så här.. men blev nervös som ett as, fick ont i magen och seriöst svettades när ja gick upp :s jag stammade på orden, fick inte fram vad jag skulle säga och glömde mer en häften. FAN, pratade i kanske en min. följde iaf med emma hem efter skolan sen åkte vi till valbo :) när vi kom hem så drog vi fram, träffade lite massa folk, va även till hamrånge en sväng.

vaknade med sötan i dag så klart, har varit fram och handlat lite vi. mamma är i järvsö och kommer i morgon, s¨å just nu är musik SÅKLART på max! :D hur skönt osm hellst, ÄLSKAR't. har legat ute på studsmattan och inspekterat molnen lite, ganska skönt faktist.  anna kanske skulle komma hit också. chips och dipp har vi med. nu ska jag döda emma lite.. hörs :)

försvinner det bara en stund,
då när de inte är alltid och hela tiden.

24/4


redovisning i morgon... no idèas!


sov över lite då, men vakna så jag han fixa och dra till bussen. stog och kolla efter den första svängen, men insåg astt ja måste ha missat de, så tog på mig skorna för att gå ut.. och tror du inte på fan att bussjäveln kommer då? JO tidigt som ett as. så i morgon ska jag stå ute fem min tidigare en vanligt. efter skolan följde emma med mig hem en sväng, sen drog hon. själv skulle man städa men råkade visst somna... gjorde det senare iaf, sen kom emma hit och vi va ute och gick en sväng. nu ska jag komma på nånting att slänga i hop en text om, sen lära mig det och till sist skriva stödord, redovisning i morgon ju! fan hur kan ja ha haft hela veckan på mig.. och verkligen inte kommit på nånting? a.. hoppas de går bra endå i morgon iaf, bara jag kommer på nått och är i gång så går de vell bra. fina armband ja gjort?!:D

hur lyckas du alltid,
få de till att det är jag?
22/10


would it be the same.. if i saw you in heaven?

http://www.youtube.com/watch?v=M7QAIJ9qFAk
http://www.youtube.com/watch?v=Vye5Ko30kf8
http://www.lunarstorm.se/sEBBENN/galleri/117

jag kan fortförande inte släppa det, hur kan det vara sant. varie gång jag ser någon skriva om dig eller till dig, när jag ser bilder på dig, hör filmer på dig, kollar alla dom här filmerna på dig. ryser jag, får en klump i magen och ögonen blir att bränna. men endå kollar jag filmerna om och om i gen, så fina så otroligt fina är dom. men jag kan inte låta bli att undra över vad som hänt min vän, jag undrar allt mellan himmel och jord om dig. om du bara hade kunnat ge mig svaren också? önska jag fått tiden att vara med dig mer, känna dig bättre. att du aldrig försvunnit.. vore de bästa. kom tillbaka, du betyder så mycke för så många.
would you hold my hand..if i saw you in heaven?
would you help me stand.. if i saw you in heaven?

jag tycker hanna ska bli frisk ! miss my little girliiie<3

sandraa gnäller på att jag e dålig med bloggen nu.. och ja jag uppdaterar faktist knappt. vet inte varför, men de blir bara inte av och ja har inte tid osv.. just nu har jag iaf lite små bekymmer över att jag har redovisning på fredag och jag vet INTE vad jag ska redovisa för nånting en.. FÖRSLAG?! och sen tycker ja inte längre synd om J&J&A&V för dom har bokat ny resa till helgen.. men lite komiskt att planen började åka samma dag dom skulle i väg.. fast senare, haha :D mitt hår har blivit tjockare tror jag, folk säger det, och de känns hur skönt som hellst! fastr vissa dagar tappar jag :( men de blir vell bättre... jag ska försten börja gå en sväng varie kväll, för nu när de blir vår/sommar så äre fan skönt att ut åh gå lite. OCH föresten snöade det i dag också.. FAN! sommar nu tack. &&&&& vad gör man på sista?

sen i dag har de varit en helt vanlig dag i skolan typ. efter det åkte jag hem och emma kom hit. käkade och sen skjutsade mamma fram oss. har gjort lite allt och inget som vanligt, med alla och inga ;) när jag och emma följde med sandra till bussen.. så kom emmas mamma och hämtade henen :( men så jag va med simon och petter ett tag och sen skjutade simon hem mig :) nu har jag duschat och hämtat ett stor glas oboy ! (y) ((som jag föresten ska sluta att äta...)) men ska kolla andraavenyn sen somna till en film/tv:n. GODNATT OCH SOV GOTT

gör du det med flit?
jag försöker iallafall.
21/4

dålig uppdatering...

har inte uppdaterat på typ ett bra tag.. men har vell haft tankarna på annat håll och sen inte ens hunnit. sandra sov ju hos mig i fredags, hihi. gud va hon busar och myser me kattbebisarna haha :) sen lördag skjutsade vi fram henne till tåg och sen va jag framme med fillan. va även med timmy, petter och rebecca. gjorde inte något speciellt sandra kom tillbaka efter hon duschat med nästa buss typ ;) haha. sen drog jag och fillan hem till edwina och till slut gick vi hem. söndags va jag ner och hälsade på mormor.. va ett tag sen nu. efter de va jag fram och va med emma, följde med henne hem sen och sov där.

idag har jag inte gjort mycke mer en åh varit i skolan. sen följde emma med mig hem, vi tog oss lite oboy sen åkte vi bussen fram i gen. va till stenhuggan och hämtade petter, sen fram och mötte massa folk. drog oss vidare mot ug och har sen varit lite överallt med allt och alla. JAG hittade även 60spänn och ett buss kort på 70..som JOHAN eldade upp..TACK. va även och träffade hanna, EVIGHETERSEN förfan :o!! men hon kommer iaf till skolan i morgon :)

just nu har jag så jävla ont i magen så jag vet inte va jag ska göra.. på nå konstig vis också, känns som om jag har skrapat upp nå ser mot skinnet typ invändigt eller nå liknande sjukt äckligt! föresten tycker jag lite synd om jennifer&johanna&anna&vejjan som inte kom i väg på sin resa ( dom skulle åka i dag ) pga den där jävla skit grejen på island, och va jag hört kommer sommaren bli kallare också? SKIT GREJER. lina har föresten tagit hål i tungan och hon pratar jätteeeee fint, haha. nu blir de dusch, film & sova förfullt!

för någon månad sen va det ett årsen du försvann rickard..för en vecka sen försvann du niklas..om någon månad är de ett årsen du försvann cyna.. varför är det så här? vem kommer härnäst, och varför? varför ska sånt här ens behöva hända, ALLA ska även vara så jävla mycke för tidigt!! och de är så jävla svårt att förstå. de känns som om att de finns nå slags alltenativ, att antingen försvinner dom snart, eller kommer tillbaka. och självklart kommer dom tillbaka...fast om ett tag. som om dom ligger på nå sjukhus mellan liv och död? men om de bara kunde vara så också.. saknar er allahopa, så sjukt, så overkligt.

klarar du inte av att veta..
att de är andra saker över dig?
19/4

bråkig i skolan? nejdåå. -men mami förstog mig faktist!

jag har inte träffat hanna på kanske hur länge som hellst och jag saknar henne mer en så! efter som A har haft praktik den här veckan har de varit skapligt tomt i skolan. annars så har vell allting och de mesta gått ganska bra tror jag. förutom lite skit i dag, HATAR lärare som är bättre en elever och som räknar med att man ska lägga sig direkt för dom tror dom har all respekt i världen, DREAM ON!! m, så de blev lite chall där och samtal hem. men mamma är inte sur, hur skönt som hellst. utan hon mer skrattade åt hur fult de faktist var, och då berättade jag ALLA mina delar i det hela! jag är ju faktist inte så hemsk :) men tack vare att hon hade ringt hem så lära ja dra hem tidigt.... hade alltså dragit fram med bussen och fillan :). vi ska ta och käka något snart mamma och jag tror jag, senare kommer sandra och sover här. kattbebisarna är ungefär hur söta som hellst och lever omkring som jag vet inte vad. & de här med flygplanen grejen. skulle ju vara lite komiskt i fall J&J inte kommer i bäg på semester.. HAHAHHA :D fast ne, fyfan vad hemskt isf! hoppas de hinner fixa sig :)

jag vill ha de som förut, man varie gång man tänker att de e ju som om inget har hänt, inser man att de är verkligen inte som förut. jag vill skratta och va glad, men varie gång man gör det så tänker man hur kan man verkligen göra de.. när man vet att han faktist är död? men egentligen, niklas.. han hade ju velaT? han vill inte att vi ska vara ledsen och deppig, utan glad. men de känns så fel att vara det, men de går vell över. VI GLÖMMER DIG ALDRIG<3

hur kan de kännas så fel,

när det inte ska göra de?

16/10


-skiter man vell i. DAGENS mest använda!

skolan suger hårt, ig på kemi provet. nästa vecka har vi nå redovsiningsgrej som vi väljer själv va vi ska göra om som man ska tränas med föräldrar och ha underskrift på KUL. vecka 17 väntar 2 prov, men sen 18 har jag praktik, skönt! jennifer&johanna åker utomlands på måndag, inte alls avundsjuk. ja menar.. vem vill åka till ett varmt ställe, bli brun, bada, steka, softa, slippa skola, komma bort från allt, osv.. nedu fan va onajs. vill man ju inte

i går så va ja fram vilket ja verkligen inte tänkt hade inte ork eller lust. men så blev de, och sen sov sandra här. efter skolan i dag så följde tjejen med mig hem också, vi färgade hennes hår först mörkblond och sen slingade blond. trodde hon skulle gå härifrån orange men de va faktist brun i alla möjliga färger /guld/blond och så farligt vare inte :). vi drog frAM en stund vilket ja heller inte trodde skulle hända i dag. hemma nu iaf, och mamma är i stockholm kommer hem i morgon kväll, kanske hur skönt som hellst? svar JA! ska duscha, ta lite oboy sen blir de att slå på en film och sova. och i morgon.. vet ja inte. skola iaf :( godnatt!

niklas, ljusen brinner fortförande för dig framme på torget och vare dag äre folk dit och tänder nya. jag har varit där nåra gånger varie dag jag också, de är sjukt fint. men de känns verkligen inte som att du är borta. om de bara kunde vara så också.. kom tillbaka <3

det som absolut inte slår en i tanken,

just det händer, man vet inte när.

10/4


aldrig glömmer vi dig, så jävla overkligt.


allt kan hända hela tiden och överallt. om de bara fanns något man kunnat göra.. vad finnas de åh säga? de går inte att ändra åh göra om. vi får vara minnas dig och vara glad åt tiden vi fick. du kanske behövs däruppe, eller var du helt enkelt för bra för oss? en helt underbar person iaf, hatar känslan av att du inte längre finns kvar här nere. niklas englund♥
14/4

niklas englund..rest in peace<3

i måndags när vi fick reda på att du var borta var vi ut och kollade efter dig, vi gick runt gäveränge och östby, och där vi har gått förbi... där har du legat, ensam.. i behov av hjälp. när vi fick reda på att du inte längre fanns i livet visste man inte vad man skulle säga eller göra. de va bara så overkligt allt i hop, de går bara inte att förstå. hur kan en sån kille som dig.. en sån fin, ung och jävla bra kille som dig bara få försvinna så där? hur fan kunde det här hända. du är en stor saknad av ALLA. du är för ung niklas, du har så mycke kvar att ge..så mycke att leva för. de är helt sjukt hur de kunde bli så här, det är bara så jävla overkligt. man känner sig tom och alldeles konstig i kroppen, jag ryser på ett vis jag inte gjort förut.

va till platsen du hittats och kollade i dag, att de inte finns någon som lagt märke till dig? och där har du legat sen i lördags natt..älskade vän, hur har du mått? hur kan du ha legat där så länge.. det är jätte fint för dig framme på torget. önskar jag hade varit fram på minnes stund saken nu i kväll, men blev inte så. man får en klump i magen och tårarna bränner, när man ser att du fortförande är inne på msn, tänk om du bara kunde skriva att allt var bra.


att aldrig få se dig i gen, att aldrig få höra dig i gen. " de såg ut som han sov, håret var mjuk men hanns kind kall, man vela bara värma honom " skrev hanns mamma. jag får så jävla ont i magen och känner tårarna ner för kinderna. hur kan det här vara sant? det är sjukt...så jävla sjukt! och aldrig kommer vi få veta vad som hände heller, gick du där frivilligt?, men varför skulle du försöka gå den där vägen hem, varför.. men att folk sett dig vingla om kring, att folk hört dig ropa. men inte en jävel brytt sig eller verkligen lagt märke till dig, de är så sjukt..

allt är så fel, allt. jag kände dig inte bra, och vågar inte ens tänka tanken på din verkliga vänner och familj..fyfan. det jag kommer i håg.. va när vi åkte hem en gång, och polisen kom upp bakom oss, haha vilken panik. vi va så jävla oroliga och hur närvös du va när polisen kom och bad dig blåsa och visa körkort osv.. men sen efteråt så såg man vilken lättnad.. och de där flinet du alltid har kom fram. tänk om man hade haft den lättnaden nu, genom att veta att du fanns.. bara varit borta några dagar. fan niklas, hur kan det vara över?
 
va till kyrkan i dag och tände ljus för dig, men jag kan fortförande inte förstå. jag kommer i håg dig som killen med det dära lilla smilet som så busigt ALLTID satt på läpparna, så fin..så fin. rest in peace, du e vackrast av dom alla♥

sandra,fillan, lina, edwina.. mina helgs kompisar :)

drog in till sandra i går, åkte buss in mot kvällningen, vi gjorde inte så mycke. fillan va där ett tag, jocke också faktist. va på donken typ, också träffade jag jennifer en sväng också kom lina och sov med oss :) fast sandra somnade...TIDIGT ;( men jag va vaken TIDIGT jag också i dag, så då fick hon smaka på sin egna medicin :D.... åkte hem med lina sen, vi åkte till ockelbo via buss och tåg genom gävle -.-, sen gick vi hem till lina, käka och ja haha vet inte vad vi gjorde, sen va vi till knallen en sväng och slutligen hämtade mamma mig. då va jag hem, gjorde inte mycke. käkade fixade i hop en kladdkaka sen drog jag ut till edwina. har varit med henne någon timme nu också. men är så sjukt trött så de e nästan inte sant. ska duscha sen sova nu! i morgon äre skola, INTE något ja längtar till kan jag ju säga.. OCH föresten så har jag och lina GÅTT vädligt mycke i dag, lär fan vara över en mil!! och då äre timmar vi snackar, inga jävla 10 minuter, så i morgon väntas träningsverk :) godnatt sverige, godnatt katrine

jag kommer i håg vad jag tyckt,
men man kan se saker med helt andra ögon.
10/4

header



less, så jävla less.

eftersom mamma tjatat på mig sen i går, och erbjöd mig en massa skit. så va ju jag snäll och sket i allt jag tänkt lite på, och sa att jag skulle vara barnvakt ist. FAST jag verkligen vela göra nånting. men när jag väl är här hemma och väntar på att hon ska åka så blir hon tydligen hemma ist. vilket innbär att ja inte längre ska vara barnvakt, och inte längre får nå pengar, men endå inte har något åh göra. TACK MAMMA, KUL KVÄLL. jag hatar att vara hemma tror jag, vill bara härifrån men är så sjukt irriterad just nu också, så orkar seriöst inte göra nått. även att ja bor inte i hålan så ja faktist kan dra ut åh göra nå, ne femtusen mil därifrån.

hämtat chipsen har jag också, så nu fettar jag dom. som jag snart kommer ångra när jag kommer på att jag faktist blir tjock av dom, och sen önskar att jag aldrig ätit dom. egetnligen fattar jag inte varför jag käkar, för jag är inte ens sugen. och inte nog med de så får ja inte upp korken på drick helvete, hata nya korkarna.

min header är ful också, måste ju förfan byta. och hår har jag börjat tappa i gen tror jag, happylife. ful äcklig störande människa sitter här i rummet och säger små irriterande saker hela tiden. skulle bara vilja åka BORT BORT BORT. till en lägenhet, hotelrum, vad som hellst. bara bort, och där hade ja kunnat varit själv och bara sutttit så här eller sovit eller nått, men skulle fan vara glad, fyfan va skönt. och nej jag har nog inget liv, hejdå.

 

jag borde inte tänka så va,

men jag gör verkligen det, för de är faktist så.

9/4


edwina, hanna, katrine, SKOLAVSLUTNING ?


HAHAHAHHAHAH söta tjejer. undra vilket år de där va då. MEN I BLAND FÅR MAN JU BJUDA LITE PÅ SIG SJÄLV, LITEEEEE SÖT VA VI ENDÅ?! :D hahahhaha ne seriöst, jag dör tror jag.

slutade iaf hos hanna i går :) häärligt, saknat min bästavän så klart, knappt träffat henne på lovet ju tror jag :o eller har jag ? ^o hahha vet fan inte, känns som jag bara varit hemam hela lovet..fast jag gjort saker hela tiden. i dag har vi iaf kollat film, "alla älskar alice" tyckte den va jätte bra förut. haha, den e fortförande gasnak bra. men den där jävla alice e ju skit irriterande, störande unge hej. just nu så dunkar vi musik och hanna dansar jätte fint för mig :). mamma vela ha barnvakt.. 200kr, massa godis, läsk och nå mer. haha tror jag gört ;). hade gärna gjort nå kul med folk i kväll men vafan offrar det då, efter som jag e snäll tjej. får se när jag drar hem och vad jag hinner hitta på tills dess.

jag har alltid ställt upp för dig,
endå gnäller du på allt jag inte gör.

9/4

du drar din saga och får de åh låta som min?


dagen har inte varit så spec händelserik har varit hemma, sovit vilat tagit de lugnt typ. skulle egentligen ha följt med hanna fram men sov och vaknade inte när hon ringde osv. skulle kanske sova hos hanna också, men vet inte hur de blir med det. irriterad är jag också! och jävligt trött på åh vara hemma, vill UT och vill HITTA PÅ NÅGOT, vill vara med NÅGON, ÅHHH så tröttt på allt och inget. får se va som händer nu, antingen går jag till hanna och sover där. eller så blir de ut åh gå eller nå bara endå, och sen film eller något. imorgon kanske barnvakt, men vet fan inte om jag tänker vara det. hejdå eller nå, underhåll mig gärna på sms (mp)

du drömmer det, skapar det själv,
och sen skyller det på mig.
10/4

grattis emma rönnlund 15 år igår.


HEJ JAG TROR JAG BÖRJAR BLI SJUK.
jag jar ont i halsen till och från, jag snorar värre en en gris och de e så de rinner i ögona emmelanåt. men inte hindrar de mig inte, ne faktist just nu är jag hur pigg som hellst. känns som om ja skulle kunna springa ett maraton lopp, ne inte riktigt kanske. MEN jag är sugen på åh göra nånting, nååå riktigt kul seriöst ja typ hoppar upp och ner just nu. vill ha nå bus åh äventyr åh adrenalin hej :D nej men seriöst, skit taggad på åh hitta på nå kul faktist :) blir vell iaf åh dra fram om ett tag, tycker ja de ser ut som iaf. hihi

va äre för fel,
så där gör man bara inte.

7/4

fullt hus :)!

från en bra början dag, till en usel deppig, till en upp piggnande och nu ganska as bra dag :). jag gjorde mina TVÅ kladdkakor faktist, sen hoppade ja in i duschen och ja han inte mer en ut så stog edwina utanför dörren. hon satt här och sjöng lite singstar och efter ett tag sjöng jag med henne. lina och felicia kom hit och lina tog över mitt sjungande ;) sen kom hanna och mathias också. vi pratade, skrattade och lyssnade musik. har haft de ganska najs faktist. nu har alla åkt. men hanna kommer snart tillbaka och sover hos mig :) GODNATT SVERIGE

allting dåligt,
har något bra.

5/4

nusåååå, sommmar!!

nejdu. trött på åh vara trött och trött på åh vara depp. ist för åh vänta på att tårarna som bränner bakom ögona ska komma... varför inte bara få bort dom ist? uppryckning katrine! har gjort ett fint album på fb med lite kort.. hehehe. men iaf varit slö och slapp och blablabla hela dagen. nu skiter jag i allt och får vara depp någon annan gång, ska börja med åh duscha, sen skruva musiken till topp, göra en kladdkaka, kanske ut och träffa felicia en sväng och seN säkert nå mer.tvinga i mig tabletter jag götr allt, men ner ska dom, ja lovar!! håret ska jag ha tillbaka! ha en bra kväll allihopa :) och som ett + på allt så kommer föresten hanna lite senare också och sover här! JAG SAKNAR SOMMAREN, trött på vinter åh vår slask. edwina undrade föresten om ja kunde följa med till hennes pappa åh vara barnvakt. hm.... både ja och nej, vet inte om ja orkar dra ut i en skog och vara där, men skulle vara sjukt soft åh åka iväg ett tag :) men jag har inge pengar, så blir og inte så /: undra föresten va mamma får me sig för saker hem till mig från kryssningen?.. hihi

HANNA BJURLIGN 15 ÅR I DAG

efter vi käkat åh skit hos morfar i går åkte jag direkt hem till emma. vi GICK fram, gjorde typ inte så mycke framme, träffade masas folk sen GICK vi hem i gen. kolllade tv och skti sen sov typ. i dag har vi heller inte gjort mycke vakna och så, sen drog hon fram och ja hem. ska sova en stund nu sen vet jag inte. är hemma själv ungefär hur skönt som hellst. ska sätta på musik åh så. sen låsa dörren och inte öppna för någon du dragit hit MAMMA så sant som de är sagt. har företen fortförande ont i halsen..fan

vet egentligen inte varför jag ska sova nu heller, men känner mig så sjukt trött, och lite depp. kanske därför, brukar bli mycke sova då. vet heller inte varför jag deppig bara e så. hoppas de e bättre när ja vaknar. föresten kommer kanske hanna och sover hos mig om jag har tur


jag vet inte varför,

jag bara vet att de är så.

5/4


lite kort om några dagar..

i torsdags drog jag fram med bussen, va framme ett tag sen åkte sandra och jag till gävle, vi va hos marie, kollade på nå helt jävla sjukt sjukt BORAT har seriöst aldrig sett nå sjukare. tror ja stört ju :s.också va vi ut på lite äventyr, hem med buss åh skit sen iaf.

freedags, så vakna vi.. också kom lina med buss från ockelbo. vi softade lite, sen fixade vi oss. fick sjuts av sandras mamma till järbo, då va vi med carro ( sandras kusin ) ett tag, sen så åkte vi hem till hennes farfar och satt där en stund. sen till folketshus och träffade folk.

lördag, vakna ja riktigt tidigt första gången faktist, men somna om och vakna osv. haha jag och sandra kollade på timon och pumba(lejonkungen), eller lite mer hon kanske men ;) sen så tog iaf jag och lina en buss till ockelbo, så plockade hon fram seriöst HELA hennes kylskåp när vi skulle äta en macka typ, haha :D. sen kollade vi på film och tog de lugnt, va ut med simon ett tag och sen åkte jag hem.

idag så har jag nyss vaknat, jag har skit ont i halsen :(, men de hade jag redan i går. hoppas de blir bättre :) mamma har iaf damp, för hon kom och väckte mig för en kvart sen, och sen NU säger hon att vi ska åka typ snart? hon kunde inte sagt tidigare när vi skulle åka osv? ne tydligen inte. ska iaf till morfar åh käka mat. sen får vi se vad som händer :)

det är inte som de vadå
men jag vet endå inte hur ja tycker
4/4

luris dagen i dag!

stefans : jag ska lura tilde att de sitter en björn unge i hennes öra!
har faktist inte gått på så hemskt mycke skit. men ja, skolan är ju kul eller kanske inte, har varit så otroligt jävla mobbad i dag så de fan e synd om mig! emma&anna va i kb men hanna va iaf i skolan, men dom har jätte mycke lektiner hela tin på torsdagar, så hinner inte vara me dom mycke, fillan träffa jaju på lite då och då men... edwina va hemma,moa sjuk, david har åkt till england och pontus e i åland. sam patrik och adam sprang ju runt överallt. seriöst, MOBBAD. klarade iaf dagen fint :) hemma nu, ska fixa lite sen tar ja bussen fram med fillan. busar lite med henne, sen till daniel en sväng medans sandra ska gratta timmys syster/ar (?) a jag vet inte riktigt. men senare åker vi iaf till sandviken :)

jag förstår inte dig
och du förstår inte mig
1/4

RSS 2.0