väldigt mycket flyg, sen NYA ZEELAND!

 

jag ger dig allt om du ger mig bara lite mer

den här veckan då, det har varit härligt fint vårväder med en släng av solen varje fm. så har tagit vara på det och prommat varje dag, hur skönt som helst. annars har jag fixat lite med alla prylar jag dragit hem. städat å grejat, lite varje dag typ. var iväg till eddis en dag på lurre en dag också! samt att jag råkat boka en resa, nämnde jag det?
 
fredag - gick upp tidigt å hämtade macke på verkstaden. åkte till läggan å packade ihop lite saker sen tog jag en promme med lina i solen. innan macke skjutsade mig till verkstaden för å hämta lastis å jobba så lunchade vi också. sen fick man tillslut komma hem till pojkvän. blommor, vin, popcorn å så ska det låta i soffan. alldeles perfekt avslut på hjärtisdagen.
lördag - fick fattiga riddare till frukost, svin mysigt. va till mackelito en sväng å hälsade på å bytte bil, sen spanade vi omkring på hus. avslutade kvällen med ett par öl i sandviken. 
söndag - rasse följde med till sundsvall, skaplig sällis. sen åkte vi förbi mamma. fick hjärtispresenter, fika å firade hennes i förskott. 
 
måndag - efter ett par timmar i lastbilen så fick vi för oss att spontana iväg å fixa ny bil. och det gjorde vi. pojkvän nöjd å jag nöjd. 
tisdag - IDAG, NU. har jag jobbat å kommit hem och i sista sista minuten packat. nu är jag sen, så tack å hej. inte skittaggad på flyg men så redo för utomlands å jojjo. heeejrååå

glöm mig inte som jag gör

måndag - ingenting 
tisdag - mötte upp mostern å åkte till årsunda för å spana på hennes nya lägga. sen va vi förbi hos vejjs å fikade lite med. 
onsdag - spanade på lite hus och så var jeffa å david här å käkade tacos.
torsdag - började fixa i garderoben. har så himla mycket kläder ändå. får fan inte plats. 
fredag - packade å fixade i läggan, jeffa va också med å hjälpte. sen följde jag med macke å jobbade också. 
lördag - hjälpte ann å flytta halva dagen. skulle datea emma jennys men vi st'llde in. tacos med pojkvän istället.
söndag - hämtade linnea å åkte till årsunda å fikade hos ann. sen hämtade jag anna å åkte en vända till valbo. sen myste jag ner med pojken i soffan

-

Jag ligger gömd under löven
Jag ligger gömd under snön
Jag har fastnat med händerna i marken
I minnet från en mardröm

tysta tårar men vem bryr sig

förra helgen blev som skrivet, fredag lite linneahäng. när pojkvän kom hem myste vi tacos. resten av helgen grejade vi klart med garderoben, myste bastu, kramades å sådär. 
jobbat stockholm i veckan. mest segat omkring tror jag. men lunchat med marris samt varit hos edwina å kidzen å marris där med. hade en riktig skitjävladålig fredag också, skoj. lördag myste vi vin å mello med pojkvän å brors. söndag väntade jag evigheter på en pizza som aldrig kom, sen jobbade jag sundsvall. tobias sällskapade. 

RSS 2.0