guldstjärna till dig

hela veckan har jobbet rullat så otroligt bra. så himla skönt. var nästan rädd sista natten över vad fan som skulle hända, för en så bra vecka är ju inte ens okej. men den gick toppen med. har idag fått jobbet tillbaka också, innan jag ens hann sluta? lite komiskt är det ju. onödigt att sparka mig från början, dryga som ska bråka. men känns ju bra att vara så bra att dom ringer och ångrar sig iallafall? tacka ta emot. 
tisdag va vi till mamma och fikade, sen prommade jag med anna, sen jobbade jag. onsdag började jag med att städa, mest i tanken, sen drog jag till valbo med jeffo istället. igår tog jag tag i den där städningen iallafall, så nu är det gjort. idag har vi hämtat linnea och varit till skutskär på tacosmys! efter det va vi till ann en sväng. 
nu har vi intagit sängläge. halvt iallafall. ska iväg och hämta jojjo inatt. innan dess ska jag ha packat och fixat klart för imorgon. kanske kanske åka nattpulka med sändrow? vi får väl se. känns himla tråkigt att åka bort imorgon när linnea äntligen är hemma, har saknat henne massa. men hon ska iväg på lite saker hon med ändå. imorgon är det favorit i repris, det ska bli kul!

 kryssningen var iallafall bra. faktiskt väldigt bra, tycker jag. kollat på prinsen. delat ut guldstjärnor. vakter har misslyckat visat oss vägen hem. har knackat på en del dörrar.. och sprungit. klättrat över toaletter. hetat lisa och hedesunda finns inte. vid tio kastade vi oss i säng, precis som det ska va. bussresan hem, var mindre rolig. 

Vi kan gå vilse för att hitta nya vägar

tyra bjöd hem till hjärtisdagfirande, i efterskott. fick våfflor med nutella å glass, fika, å paket! älskade lilla! fredags var jag och emma iväg till bollnäs och kikade på våran fina william. älskling. lördags drog en date med lina under dagen. sen va vi ut och käkade med edwina och mathias, hann med en runda bowling också, sen kikade vi bio. trevligt! söndag var vi till mamma och käkade tacos, jeffi å jojjo var också med. 
 
hade jag skrivit det här inlägget igår hade det bestått av himla mycket ångest och gnäll. kändes förjävligt att ha ett jobb, osv. idag känns det ganska lugnt. natten gick fint. idag har jag hämtat ut min nya telefon. tänk att man sopade igenom 4st förra året? hoppas kunna klara mig bättre i år. har också fixat tid för service på bilen, mindre skoj. nu ska jag göra mig redo för andra natten. imorgon fyller mamma år, tänkte hinna åka dit och fika en sväng.

-


fjäällen med family

drog till fjällen med family! hade det super trevligt. lekte, busade, myste, spelade spel, åkte skoter, skidor, grillade marshmallows. ja, det va fint. fram till att vi blev ett helt gäng magsjuka, tillsammans i en stuga i skogen utan typ toalett, samt 5h hem? mindre trevligt. närmare mardröm. har sen dess spenderat en vecka i soffan/sängen, ganska så trasig. ska kasta upp bilder från kameran när jag får tiid.
 

- å i helgen åker vi igen


Såg svaret i lågan från broar jag bränt

fick ju oväntat en långhelg, väldigt lång dessutom eftersom inget fredagspass, resulterar ju i att inget söndagspass finns att köra heller. dock gick den så jävla fort. helgen har omplanerats en del gånger. från att vara drink/spelkväll, till prat om kryssning, så landade det på att fira sandra i sandviken! veckan, hittils har sundsvall rullat på helt okej, men med en del halka. har hängt hos annis å fått paket, fina hon. har legat i sängen och skjutit på att städa. har föresten fått sparken igen också! som vanligt, inte förvånad. knappt less. aja. 

En väg fram, inte en väg bort

ja, den här veckan har varit lång? och snöig. men avslutades ändå himla bra. måndag sov jag fram till typ sista sekund för att hinna kasta mig i duschen å käka något innan det var dags för jobb. tisdag gick jag upp vid 06, för att åka in till gävle å lämna lastbilen på verkstan samt hämta marcus. när jag åkte in för att hämta den på em var den inte klar, fick vänta 2h. så blev sen hela dagen, samt att felet kom tillbaka. blev verkstan tre dagar i rad... 
när torsdagnatten fortsatte i snökaos vart det bestämt att marcus inte skulle byta av mig och åka till sundsvall förens morgonen efter, när det förhoppningsvis blivit lite bättre. tycker synd om honom men idag vart det inte nå vidare bättre heller. vädret avtog men kaoset efter vägen gav inte upp. stackarn kom inte hem förens ikväll, och det blev för sent för mig för att hinna en vända till stockholm. men jag klagar absolut inte. jag fick byta ut min jobbfredag, som dessutom hade varit full av stress och hemma himla sent. till att istället hänga med ann, jeffa å jojjo. vi käkade pinchos och bowlade. super mysigt! nu ska jag krypa ner. imorgon äre 25års fest! 

RSS 2.0