vad ska man räkna med?

sovit, käkat frukost, varit till valbo och nu är vi hemma. drar igång lite musik och sen börjar vi grilla. jävla synd att solen inte är här idag???? och jag mår mer eller mindre skit. orka bli sjuk, nu? nejtack, men det är ju som de är. jaja försöker med det bästa av det hela, så får vi se hur kvällen slutar. hejdå:)

bilder från gårdageeen ;)


the moment i met you

helt okej gårdag! jag åh emma åh david började vell hälla i oss lite sen kom kid åh micke och tillslut sandra åh alle åh anna åh sebben åh daniel. va säger man? alkohol, musik, prat, ja. som vanligt ungefär, trevligt vare iaf!:) micke satt kvar till sju på morgon åh prata med oss om allt möjligt! idag har vi myst lite i solen, käkat pizza, segat åh faktiskt tagit oss ut på en prmenad! nu dags att sova åh tagga om till imorogn :)

let's party vaaaa!!!!!


super myser in the sun

vaknade när tjockis ramlade in här i morse och va hungrig! vart lite frukost och nu sitter vi ute i solen åh steker! om ett tag blir de promenix sen tacos!


saaaaker som blev av idag?

  • jucka palm! (busschauffören som lärde david det)
  • 2 vita t-shirtar till david
  • 1 linne till mig
  • 2 dusch cremer, 1 deo, 1 bodylotion, 1 nagelack
  • en rök maskin + rök medel skit?
  • nya lila tallrikar!
  • lite alkohol?
  • en jävla massa donken!
har hunnit med att gå i hundbajs också! nu ska jag klippa david, påriktigt. blev aldrig av igår, heheheh. får vell se hur de blir! imorgon blir de lite alkoholmys och trevligheter. hejdåhej :)

a crush or a crash?

vaknade som ett emo idag! sovöver, anna kom inte, bussen va full i niggers, sandra va inte i skolan, och blablabla. sen vart de valbo x2 idag och ...donken x2, mahaaa!!! :D skulle ta en promenad med vädret går ju så jävla upp och ner? nu nördar kid & david med hans nya rökmaskin och "disco lampor" haha. ska vell duscha sen sova ja, helt slut!

if you want to be alone with me, you must understand my weaknes.


för jag har alltid rätt :)

har käkat kakor som en idiot för jag varit hungrg/sugen på nå och jävla david kom ju aldrig hem åh gjorde mat till mig??????? nu är han hemma iaf. jag ska klippa håret på han ungefär nu(på egen risk som fan, hahhaha), sen ska vi vell äta! ja. hejdå :)

kanske kommer jag att ändra min uppfattning om dig

segat framför andraavenyn hela dagen, riktigt skönt men hade hoppats på finare väder så man hade vela dragit sig på en promenad, menmen.. david drog för ett tag sen, robin kom och hämta han&kid, dom skulle upp till jädraås åh fixa lite, så ÄNTLIGEN är den jävla crossen borta ;) när han kommer hem är de maaaaat som gäller! imorgon äntligen fredag, efterskolan blir det valbo en sväng sen hoppas jag på fin väder så jag får grillaaaaat!!! :D

i've done it before

hejhopp! igår fördrev vi dagen i valbo/sandivken med kid&david's pappa. inhandlade mängder med mat, typ? haha. 7.40 bussen in till skolan idag, np svenska uppsatts... klar vid halv tio, bara hoppas de blev bra nu? segade hos anna ett tag, tog elva bussen hem. nu ska jag käka frulle me min kärlek!

i just want you to know who i am


hemma efter... släktmys/krigmys?

hade svenska, sen hem till anna för lite frulleee, tillbaka till skolan för nationella svenska och sen hem. tvättade lite med david sen drog vi oss till sandviken. började med mat hos Ann, sen vidare ut till morfar för att.. spela? haha. kom hem för ett tag sen iaf, tror vi ska lägga oss framför andraavenyn. börjar halv ett imorgon, helt okej!

sökt sommarjobb med denna bild idag.... så något napp lär vi vell få?

hoppas på att jojjis inte dödar mig. jag bjuder ju inte bara på henne, utan på mig med! men snygga vaaaaa....???!? hahahahah. BIG LOVE STUMPIS ♥♥♥

kanske har jag inte hunnit tänka

var tvungen att då bort inlägget från iffrån igår pga olika anledningar. dagen var iaf sjuk, irriternade och så jävla skrattretande! och så va det med de!:)
'
idag skjutsa mamma mig till skolan och efter den mötte jag upp johanna och drog till henne. har funderat, och kollat runt, och pratat och sökt en del sommarjobb! nu är det vell bara vänta åh se. haha...... synd de inte finns specifika jobb för retard's som oss. drog hem till david sen och vi har bara myst. nu ska vi duscha sen sova! hejdå :)

jag älskar dig, david dos-reis.

så otroligt tacksam över att du orkar med mig,
gångerna jag inte ens orkar med mig själv.
-
du kom, jag gick. du kom, du gick. jag kom.. du kämpade, jag stannade. du lovade att aldrig ge upp förens du fått mig att tro. jag är glad över att du inte gjorde de. jag vet inte riktigt varför eller hur det blev så här. men fan vad jag inte ångrar någonting. att du är min känns så bra, det är en helt otrolig kkänsla att få bli älskad av dig. att få somna vid din sida, ha din närhet och få din kärlek, det är bland det absolut finaste jag upplevt. med dig blir allt så mycket bättre.

oldies, yesyes!


dö jävla skit spotify dö förihelvete

JÄVLA FITT KUK HORA????????!?!?!?!?!?!?!?!??!?!!?
loggar in på min spotify eftersom david jobbar och anväder sin. och alla jävla lister är borta, och lära göra nå jävla typ steg för steg för nybörjare? DUM I HUVET ELLER. ska man inte kunna vara utloggad skiten utan att alls ska sabbas. fick en jävla massa lister också som inte går att ta bort? kommer inte in på david's lister så jag kan ta min och ingenting funkar ju. fan va sur jag är

dono why. but, emo-mode... on

mamma börja 8 men fick sova till tio, kändes ganska bra. stefan drog iväg till en kompis direkt och så mycket mer har inte hänt? tobias va gullig och cyklade iväg och hämtade han när han inte kom hem som han skulle och sen vart det film mys idag åh! nu kom mamma så hon lägger grabbarna. jag lägger mig själv. hejs

något står ju inte rätt till

nu ska jag gå åh lägga, får se om emma följer efter. hon ska ju sova här!
emma sov hela kvällen så jag fick mysa med stefan & tobias själv, vi kollade håkan bråkan & josef! mamma kom vid tio, då drog vi ut med simon&robin. nyss tryckt i oss lite oboy åh nu sängen! imorgon ska jag och emma ha popppisar tävling... någon brud hade fått in 99 popcorn i käften, kändes som rätt mycket. får vell se hur mycke vi klarar! hejdå :)

åh, va söt min stjärna va förut! och nu har hon ungar igen, 6st är de.älskade meffflo ♥


varenda dag tar slut

skola fufan. har hållt på med däck hela dagen iaf, så gått ganska fort. tagit av fälgar, satt på, fixat vikter, gjort punktering, lagat punktering, osvosv... att de börja tok snöa kändes inte sådär skit bra, nej.
'
hämtade stefan hos mormor sen gick vi åh köpte massa godis. inne på ica pekar stefan på riktigt svart neger och säger KOLLA!! hade inte brytt mig allt för mycket om det inte var så att neger såg det såklart och skrattade, typ? haha pinsamt.
'
hemma nu. ska göra lite korv och mackaroner sen är det fredags mys som gäller! emma ska tydligen hit oavsett jag vill eller inte, så hon får vell vara med åh mysa med oss då. bara för jag är så snäll :)

i want to be the one who walk with you in the sun, always.


min barnvakt är en vampyr..

..dom varnade för att de blir nu, på disneychanel! så nej, jag är inte en hockey geek ;). har segat igenom skolan, har haft körlektion, har åkt hem, har stoppat i grabbarna mat och stoppat grabbarna i säng. är fan helt slut. så nu blir det dusch sen sova. imorgon HEEELG. men oj, vafan gör de? är ju barnvakt ja :):):)

är du för snygg så är du kanske gay

drog mig till bussen, till anna och sov en timme, till skolan i typ tio min sen tillbaka till anna för lite mys frukost åh chill. tillbaka till skolan lyssnade på babbel, körde sen slutade. bussen hem, tjockis joina och de vart tacos, muumsi :) kom in från promenad för ett tag sen, mamma drog nyss åh vi ska vell mysa lite! hejdååå :)

There are things we don't want to happen but have to accept, things we don't want to know but have to learn, and people we can't live without but have to let go.


she is so sad and so mad at the world

klarade np iaf! och efter det drog jag åh anna hem till henne åh hade mys frukost. tillbaka för lite matte och sen hem. har fixat diskfan, tvätten och stoppat i ungarna mat. nu kollar dom tv åh jag ska fan dammsuga mitt rum med den nya lilla söta lila dammmmisen! joru ;) emmmmsii kommer kanske ikväll. hejdå

på toppen av tomhetens botten

sovit skit kasst inatt. är emo. vill gräva ner mig i sängen. men nedå, gör ett ryck och drar mig till skolan. har muntliga nationella i svenska idag........ hoppas fan de går bra. sen hem dirr åh barnvakt. bet av mig fingret igår så idag håller jag på avlider, så jävla ont! snöar gör det också, fint. hoppas alla får en skkit dag och att min reder upp sig. hejdå :)

i was broken and alone


ord som jag inte ens förstår.

jobbigt att lämna david och ta mig hem för en vecka, men så är de. gjorde muntliga nationella i engelska idag och det gick bra! två bussen hem, med knalleeeen! gjorde nothing sen följde med att skjutsa grabbarna till träning. nu ska jag ta en promenad innan mamma sticker till jobbet och ikväll kommer emma. hejdå

jag skäms så mycket. jag vill grina bort flera år framåt och glömma. men det tar verkligen aldrig slut?

-

you'r always there to save me


släpper du mig mer och mer?

idag, har varit en helt underbar och riktigt skön bara mys dag. så jävla fint! sovit som fan, segat som fan, myst som fan, och a. avslutar lovet, helgen, sista dagen hos älskling, MED GRILLAT!!!!!!! äntligen :D potatisgratäng i ugnen, älskling ute med köttet och ja ska ta fram vitlöksbrödet nu. välbehövt och grymt skönt lov, yesman!

lite bilder från i fredags!


uppskjutet på obestämd framtid

jag&david&kid&micke&sandra&mickis, sen alle och någon brud? och fyra ovärda randoms. de bestog kvällen av, lite ölspel, snack, musik åh trevlig heter :) förutom lite halv bråk, halv grin, halv skit, men de är ju som de är?;) haha. saksamma! idag har de varit pizza, film, film, film, köttbullar och mera film. nu krypa ner med min älskade!

ingen annan är så bra som du

är som fredag den 13:de idag va? men en så länge verkar allt bara glida på tycker jag! sov nästan tills vi vakna, david har hämtat ut sin nya telefon, och nu väntar jag bara på att solen ska komma ås jag får mitt grillaT?????  verkar reda upp sig med lite små festligheter ikväll åh? nu ska jag göra potatisgratäng, sen får vi helt enketl se! puss&kram

ibland är du bara för bra

klev vell upp runt ett och började städa! sen vart det pizza och efter det hem och mys. ryckte upp oss lite, tog en dusch och har nu kommit in från en promenad. ska göra lite köttbullar&mackaroner sen mysa film resten av kvällen ithink?:) as tagggad på grilla, får se vad vädret har åh bjuda på imorgon?

bjuder på lite seeea dans va?;)


hela livet va ett disco

fin kväll vart de, jorå! lite öl spel, lite dans, lite shotttT, lite skratt, lite prat, och ja! lina&hanna&jag&david&robin började vell lite vi då? senare kom kid över. sandra&alle&rebecka& någon? ramlade in, sen micke och johanna! en tripp till sandviken för att få i sig en cheeseburgare, satt riktigt fint kan jag säga! sen hem och avslutade med några skitkassa/roliga/fula youtube klipp. ganska lyckad kväll :)

gårdagens innan sova humor.. stört!


och sen gav du dig av

HEJSAN HOPPSAN! frukost, dusch, och iväg! snabbis till valbo, tryckte i mig en cheeseburgare, fint de ja. handlade lite alkohol va och nu hemma igen. fixa lite och hälla i sig lite. hanna&lina är här, robin skrev nyss att han missade bussen för andra gången och senare kommer kanske sandra. hoppas på en fin kväll! HEJDÅHEJ :)

pusskalas med min flickväään va!


wanna know, what is real?


i look away, and then i look back

kom hem från valbo för ett tag sen. david står och mixar ihop massa grejer. och jag.. käkar vindruvor? haha. tror jag ska dra iväg han till sängen för lite andraavenyn innan vi ska börja med taacos! ikväll kommer emma & johannaa. blir lite mysigheter då va :)

så skönt med lov, äntligen! utan dom små pojkarna, bara min stora.

TJENATJENA!! har sprungit runt i davids kalsonger och jeans sen vi kom hem.. för vi har tvättat som fan. typ allt jag äger som ligger här? inte riktigt.. men a. haha! har varit lite damp hyper glad idag, känns som de va längesen? ganska härligt iaf. imorgon drar vi oss till valbo en sväng sen hem för lite.. chill? heheh. ;)

HEEEEY, HE EY BABY! OH AAAH. I WANNA KNOOOW, IF YOU BE MAA GIRL? (boy)


"le när du vinner och skratta när du förlorar"

går va ungefär som fredag & lördag. tv, ps3, data, lite bus,mat och filmmys? haha. david va iaf ledig så han va också hemma, fint! stefan skulle åkt hem men stannade en natt till för vi ska iväg till sandviken idag. käkade frukost för ett tag sen, nu står stefan i duschen och om ett tag bär det iväg till sandviken på lite kalaaas :)

david dos-reis, min stjärna.

Give me more lovin' than I've ever had. Make it all better when I'm feelin' sad. Tell me that I'm special even when I know I'm not. Make it feel good when I hurt so bad. I'm so glad I found you, I love bein' around you. You make it easy..
-
There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you- I love you
There's only 1 way 2 say those 3 words and that's what I'll do- I love you.
-
Give me more lovin' from the very start. Piece me back together when I fall apart. Tell me things you never even tell your closest friends. Make it feel good when I hurt so bad, Best that I've had. I'm so glad I found you, I love bein' around you. You make it easy..
-
There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you- I love you
There's only 1 way 2 say those 3 words and that's what I'll do - I love you



det gör inget att du inte förstår, för det gör inte jag heller.

dagen har glidit på ganska bra. lite tv, ps3, kortspel, busande, och a. vädret har ju varit skit fint, synd att stefan typ är sjuk så vi inte kan dra ut. david stack iaf till jobbet nyss. jag och stefan ska göra mat sen kör vi på en till film mys kväll!

ibland funkar det bättre

stefan kom vid halv ett, vi nörda lite tv och lite playstation innan jag tyckte de va dags att dra upp david ur sängen! sen blev de mer ps3 också gjorde vi pizza! när david drog till jobbet körde jag åh stefan på fredags mys. happy feet 2 åh chips. riktigt fint! han somnade på två min efter de, och jag ska vell ta åh lägga mig jag åh tror ja? hejdåhej :)

say what you need to say.

älskar dig min prins :).  skolan gick ganska bra. tog en liten extra lång rast med sandra och slutade till lunch. kom hem till davd som va skit trött så vi sov.... vaknade vid fem? kollat lite andraavenyn och myst. nu har han dragit till jobbet och jag ska duscha åh sova. känns skadat skönt med lov, joru. godnattVA?

EN VACKER DAG SÅ SKA JAG FAN SPOTTA DIG I ANSIKTET, JÄVLA UNGE!

så jävla less på två äckliga tjejer som jag nästan alltid lyckas åka samma buss som mig när jag ska till eller från david. den ena är värre en den andra och dom är så skadat störande! ser ut som skit och låter som hon har en jävla groda i halsen, snackar hela jävla tiden, och inget vettigt. ögorna kommer ramla ur på dom någon dag, om inte så ska jag fan pilla ur dom. SYND OM NI DÖR. TACK OCH HEJ

bra att veta: jag är rädd för kossor..

har fått et påsk e/ä-gg av mamma, gölligt.  idag åker jag hem till min kärlek, riktigt skönt. mamma jobbar inte ikväll och jag är ledig imorgon. sen innan hon börjar skjutsar hon stefan till mig vid ett(?) tiden, så spenderat vi helgen hos david. himlen är blå, hoppas de fortsätter så.. då blir det att dra ut david på en promenad sen. ja fan, de mesta känns bra, hoppas humöret håller i sig!

the first one in, the last 2 go

mobbade stefan lite lätt för att ha fräknar. fick tillbaka att jag är ju fan prickig i hela ansiktet. tack älskade lillebror :)
'
gick ut på en promenad när vi kom hem och nu har jag precis kommit in. skönt va dee! ska fixa tvätten, sen fan sova snart? ska kasnke åka och kolla på min LILLA LILA nästa vecka, och mamma kanske hittat någon billig resa... ska aldrig ta ut nå glatt i förskott när de gäller saker med henne, men man kan ju hoppas iaf?:)

som om att du backar

skolaa har gått bra men kan fan suga mig. körde idag åh det fick fan ganska bra! har hittat på en lila bil som jag kanske ska få, mihiii!!! ingen golf IV som jag vill ha, inte ens lite lika snygg. men lila iaf? nu ska jag ut åh köra me mamma åh tobias sen är de pizza som gäller innan mamma sticker till jobbet. saknar min galnaa kärlek!

If I text you, it means I miss you. And if I don't, I'm waiting for you to miss me.


behöver dig, fast du förstör mig helt

HEJ VAAAA?!?!! jag är en riktig no-life atm. har legat i sängen och surat hela dagen för att tjockis är ful och inte kom och gick en promenad med mig när de va ljust och fint väder, funderar nu över varför jag aldrig gick själv? menmen. sitter här med påskmust, tacobröd och cheese dipp. helt OK. om ett tag kommer min emmmsiii. sen blir de dusch och film och sova. hejdå!

"det här är min favorit, som gör regnbågs knöpar"

haha, träffade en underbar och saknad knallen på bussen imorse! ganska glad idag, och solen skiner fortförande så ja? lallade iväg till skolan och allt har glidit på. fick ta en körlektion för någon unge inte va här, bra det. joraaa! ska försöka mig på lite matte nu, sen leta upp knallen och ta mig hem till ockelbo! kanske tjata hem tjockis så jag sliper få en tråkig barnvakts kväll också? heheh

ivalidooooooooooo?! iloveu girl, sometimes :)

anna lämnar mig på torsdag, skulle ha följt med henne till stockholm men hinner inte hem till två på fredag då mamma börjar jobba. "så när du är ensam på torsdag kommer du lägga ut på bloggen att du behöver massa david, fast du egentligen behöver massa mig?" självsäker tjej. stick? som att jag behöver henne nå. ful också liksom?

allting som du brände ner

jag&david har börjat käka hårdmackor som fan, typ hela tiden. fult. imorse drog vi oss ett tag i sängen, tog en dusch, käkade frukost och pussades lite. så kommer nog att klara mig utan min kärlek ett tag nu. skolan gick bra fort, när jag kom hem gjorde vi tacos. jopjop! tjockis kommer hit senare, för oss blir de vell oboy&mys skulle jag tro, karatefylla ikväll åh! YESBOX. hejdå :)

bilder från igår, fulla&glada!

här är några, några fler en vad som egentligen borde visas kanske?
nästan hela kameran bestod iaf av bilder på alle, haha!!

dansa är kul men jag föredrar att supa

efter en del om och men eller något sånt så slutade vi i järbo. hel skön kväll med hel sköna personer, förutom lite små skit men allt kan vell inte vara perfekt. va jag&david&sandra&mickis&alle&madde&stina, sen fick vi skjuts hem av dessan på natten! därefter gick det lite utför igen... men that's life i guess! idag är det super mys dag med min kärlek! hejdåhej

ångrar, fryser, skäms, skakar

- ingenting är någonting

RSS 2.0