ovanligt nog nyktert. tråkigt?

att jag och jennifer drog på oss varsin op nästan samtidigt och är sjukskrivna tillsammans känns rätt okej. igår va vi ut på lite äventyr här och där och nu väntar jag på att hon ska plocka upp mig och så blir det en dag i samma spår. vad som sker mot kvällen återstår att se. men jag ska se en jävla eld i år. en kase är ett löfte! mina fingrar började bli blå igår, lite oroande?? men blivit bättre nu. hähä. 

kompisknölen äntligen borta. uaaah

söndagkväll smög sig sjuk ångest på. visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen eller hur jag skulle bete mig. nog för jag varit nervös men sån panik inför operationen va ej väntad. grinade mig igenom hela kvällen. samt hela morgonen. så fort jag pratade med någon, varje sjuksköterska/läkare jag pratade, när jag kom till operationssalen samt när jag vaknade upp efter. hahahh. jag är så sjuk. pinsamt. 
 
stackars killen som väckte mig efter op sa att jag kunde somna om tio minuter om jag vela. jag fråga hur länge jag var tvungen att ligga där och fick till svar typ, "ett tag så vi ser att du vaknar till." haha, jag fick ur mig ett "vill inte vara här och började as grina. fick snabbt och nervöst till svar, "nä men du verkar ju rätt pigg så vi kör ut dig med en gång. hahahah. stackarn. 
 
kom ut till nästa ställe där mamma mötte mig. som alltså legat å blivit omhändetagen för hon halvt svimmat av medans hon satt med mig innan när jag låg där å panikgrina, fick massa skit i armarna å skulle sövas. haha. vilken kallabalik familj. käkade en glass, bytte om och fick dra mig hemmåt.
 
hade otroligt stort bandage. överdrivet kan jag tycka. skulle få ta bort det idag och under skulle nån vattentät kompress/förband sitta. snurrade av bandaget, snurrade av några varv bomull, plockade av några kompresser och kom fram till att de va allt. hade inget bättre förband under och den sista kompressen sitter fast i såret. happ?
 
utöver deT? handen väckte mig 6 imorse, SEX?! haha. jag har lyckats med att svälja tabletter och det gör inte allt för ont. sjukt uppsväld hand, syns inte ens att jag har knogar, haha. är rätt så handikappad då att vara vänsterhänt inte riktigt är min grej. men jag överlever. nu hoppas jag verkligen verkligen inte att satknölen kommer tillbaka. fy om jag gjorde allt i onödan. tack å hej

man måste leva medans man kan

förra veckan? köpte nya däck till gamla fälgarna som ej passade så fint till audin. haha.. men nu får det vara! linnea va hem en vända, sundsvall har gått bra och jag å emma har röjt krugas hela helgen. i fredags drog vi till gävle på förfest sen ut på björn rosenström, va grymt faktsikt! låg död hela lördag fram till typ nio när vi kom på att fan, klart vi ska på cascada med. snabba ryck men nog fan va vi med i matchen allt?! hitta på allt från igelkottar till engelskpratande människor. å ni vet ju min engelska, japp. efter en donkenfrulle ramlade vi hem till sängen vid nio. bra kväll. 






 

Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen Ramla jag omkull igen

hoppla. david följde med mig till sundsvall i måndags. det var snällt av honom. sen stannade jag hos lina och vi satt ute i solen hela eftermiddagen. det var trevligt. igår följde maria med till sundsvall, snällt av henne också. när vi kom hem tog vi en promenad, käkade en pizza i solen och hängde lite med eddis. vart stoppad av polisen också, igen. helt otroligt, 4e gången nu?? men gick bra. idag har det gått bra. nu ska jag ta tag i allt det här som har med däck å göra sen ska jag minsann sova!

Och jag ramlade in på nåt diskotek Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet

jaaaa, så har det råkat gått en vecka igen då? förra helgen firade vi ju eddan. har kört en vecka örebro, det mesta har gått bra. marcus va med en vända. har provat kört buss med verkstadskillen, ganska coolt? varit en vända till donken åååå lite sådär. i fredags va vi ut i gävle för att se cotton eye joe. och igår skulle vi ha lite girlinight. käkade tacos, drack vin, skulle spela spel men vart endast prat. idag tänker jag inte göra någon nytta alls. bara ligga sängen, glo film å mysa med davva.
marias telefon vart snodd när vi va ut i fredags. det började med att han trodde jag skulle ta livet av mig (sa han) när jag sprang framför bilen som kom (som alltså va david). märkte direkt vi satte oss i bilen att telefon va borta och drog på hitta min iphone. kom ikapp killen på någon gata. han spelade dum, hade den absolut inte och jag gick igenom hans fickor. hittade på en del TOMMA mobilskal och tillslut marias, tomt. frågade vart telefon va men han hade den absolut inte. när lina säger att hon ringer polisen ger han med sig och plockar fram telefonen som han slängt bakom muren/in i en buske en bit bort. äckliga människa. vi åkte därifrån och kom på att justfan, alla kort som låg i mobilskalet också. men när vi kom tillbaka va han redan borta. surt. men fick iallafall tillbaka det vitkigaste, det andra är ju mest dryga detaljer. iallafall inget dyrt. 
 
för att dra med humorn i det hela så kunde denna människa ej svenska. och dom som känner mig vet att min engelska ej är i toppskick. tänk er då mig stå å kriga fram en telefon på engelska, full dessutom. när jag hade telefonskalet skrek jag tillexempel, "whats is it?!" hahahah, alltså va. sån engelska kan jag ändå? medans jag stog där å härjade lyckades jag även hälla ut min milkshake över mig själv. och slutligen, hahah... tryckte in en svinarg och minst lika full maria i bilen, när hon va safe sa jag väldigt argt och coolt. "I HOPE YOU BURN IN HELL!", stängde igen min dörr och börjar åka. dock missat lina som står utanför bilen och panikknackar hahahha. svårt att de få det förklarat men va sjukt kul även fast situatuonen va kaos å piss. killen hade dessutom mobbat mig lite i det hela å ba "hah, good english". aaa nä kanske inte. men nog fan lyckades vi få fram telefonen iallafall! 
 

hej livet här är jag

uppdateringen har varit hemsk nu. aldrig varit så kass tror jag?? här iaf lite från senare tid i livet. heheheheh. kanske blir bättre igen snart.
 
 

men vi hittar alltid svaren

hej bloggas. det sprutar sol i livet och jag är nöjd med det! sundsvall har gått braaa. imorgon är det fredag fredag fredag. och helg. jag tycker de ska bli trevligt. maria å jag ska runda valbo. mode ska firas. det blir kanske en grillning. eddan har 20 barrar fest och nå mer kul blir det säkert också! nu tänker jag ta en promenix i fin vädret, duscha, och sova. sova som fan. 

jag skulle skrika högst av oss

hade kortvecka, fick långhelg och nu är jag inne på ännu en kortvecka, snart slut ju?! super skönt! i helgen hann jag med en utgång i bollnäs, va nog rätt kul! linnea kom hem. hade påskmiddag i årsunda med grillat, bus, lek, fyrhjuling, godis, osv. å en utgång i sandviken på fronda! igår sprang jag å david igenom valbo. idag har jag å jojjan städat våra (mina) bilar. ska strax till fluff å få fika sen blir det sovaaaa. trött som tusan.
 

skulle aldrig välja bort dom

effektiv på bloggas, naaa. kanske för jag skaffat ett liv? högst troligt. nej men tog väl helg. hade fredags mys med pojken. hundvakt åt texas också. drog en liten fylla med mina fina vänner på lördagen och söndagen blev de tacos sen följde maria med till örebro. tog helg redan inatt och det känns sjukt skönt! david väckte mig halv fyra. vi käkade kollade en film sen somnade jag om?! haha slut. nu blir det mat och film med david igeeen. 
 

RSS 2.0