vi måste hålla i oss

en dag kvar sen helg. de känns bra! veckan har gått fort. kalas puffar vart dagens mat. blir så när david överger mig, jeffa jobbar, anna sover och jojjan åt innan utan mig. tror jag å jojjo ska städa våra (mina) bilar idag. men det krävs ju ett helt företag för att få igång henne så vi får väl se. tills dess ska jag nog ta mig en promenad i det alldeles för trista vädret. vill färga håret. vill bli ljus igen. 
 

Nothing really MATTERS

lär väl tyvärr säga att lördagen va skitkass. dock så är ju Hanna bra så de fick gå jämt ut! sov några timmar på söndag, tog en Promme med annis och sen myste film med David. jojjo sa att hon ville ta en promme i måndags  och det hör ju inte till vanligheten. men de visade sig senare inte heller bli av. käkade mysfrulle och kikade film med maria å edwina. igår tog jag och annis en promme sen drog jag en vända till gävle/valbo. idag har jag hunnit käka pizza med anna. väntar på jennifer för promme. sen blir det sova! jätte trött. 
 
man blir så glad att det så tidigt börjar bli ljust nu. och när solen kommer sprutar det nästan lycka. så det gråa som ramlat in i himlen nu får gärna packa å gå. vill att solen ska blända ihjäl mig.


 

vi ska bara leva klart

även fast det varit en örebro vecka så har det varit en bra vecka. började med krångel men resten har glidit på. löst både det ena och det andra nästan utan problem. det känns skönt. fått en massa hjälp och det är bra. jag har fått sett slottet i örebro, de har vatten runt om som i sagor. det är sjukt fint! mysfrulle med maria. hängt med girlsen lite. ikväll blir de fredagsmys med david och imorgon ska jag å hanna dra en utgång. braliv. 

för att jag ska se tillbaka

alltså min gårdag. hade så himla mycket vänner i örebro?? haha sjukt. lite gosigt. ganska kul. vet inte. ´slutsatts är bra dag fast krångel. när jag skulle lossa när jag kom va det pallar över de jag skulle dra av, men min truckturre kom å hjälpte så slapp krångla. när jag lossade resten kom en annan (hjärtatkillen) och pratade lite, innan han ens frågat va jag hette sa han "om jag va din kille jag skulle aldrig va otrogen" hahah, vart helt ställd, chockad. säger man så? vad svarar man på de? är de en raggningsreplik?
 
i väntans tider drog jag och verkstadskillen till donken och köpte milkshake. när jag skulle lasta kom återigen "hjärtatkillen" å samtalde med mig, haha... när jag är och ska lasta det sista innan hem till helg, får jag höra att allt är sent så jag får vänta en timme extra, trött och less står jag och hänger mot nån gammal bur. killen som lossat bredvid mig  "du ser så allvalig ut, här, ta en klubba" å sträcker fram en pimpim klubba. hahah himla gosig?!
 
sist men inte minst, när burarna äntligen kommit och jag kan lasta det sista kommer en igenkänd röst, dock drygt. mongojanne, AAAAA MEN TJENA TJEJEN! ÄR DU HÄR?!. hahah jag vet inte. känner mig så ironisk om hela dagen men tror den ändå va rätt så bra. haha kulskit. trots jobbigskit. haha, jaja. helg nu iallafall! nöjd att jag har jobb är jag också. saknar dock anna, och våran lastbil. men jag trivs.
 

I wanna run away

allting gick himla bra igår och det kändes skönt med tanke på att jag startade veckan i söndags med bara massa krångel. efter jag dragit mig ur sängen och in i duschen idag så vart de en promenad i solen med Anna! sen käkade jag å David tacos, as gott. jag ska sova i Ockelbo inatt för någon ska fixa med lägenheten imorgon fm, David har dock glömt nyckel så måste åka hem inatt/morgonbitti å låsa upp åt han först. haha skit drygt?? men sen ska jag få mysfrulle av Maria så jag är nöjd ändåå. allt har även gått rätt så bra idag, iallafall hittils. ska flörta lite med Maria så kanske hon hänger med en vända i lastbilen imorgon med?! ganska trevligt. 

-




forever in my mind and memory

så jävla nöjd med livet igår faktiskt. det va super skönt i solen. det va sjukt gott med grillat. och vi lyxade till det hela med lite vin och öl. emma kom och var med ett tag också. idag gick jag upp förtidigt för att köra inatt. men hann leka en sväng med linnea, och har hälsat på mamma. ska äta nå snabbt sen sticka iväg till örebro. livet är bra.
 

energi glädje lycka

igår va det skitfint väder, kom hem från sundsvall tidigt. tog en pn på någon timme. skulle promenixa med anna men tror hon sov över mig? hängde en sväng med jeffa i solen. käkade tacos, och hade fredagsmys till frost. har idag hunnit käkat frukost, david och linnea har dragit till badhuset. jag ska ta en promenix med destination jennifers altan och njuta av solen. 

så mycket äventyr som bara väntar

underbart väder igår. vart en promenix med maria å jeffa, vi drog valbo en snabbis och sen fick jag tacopaj hos min fina moster innan jag åkte hem och sov. underbart väder idag med. efter sundsvall hängde jag med sandra å maria. men nu, väntar sängen, haha. imorgon kommer linnea, mysigt. helgens planer återstår att se. 

om du tänker en gång till

wallawalla. efter jobbet igår hämtade jag upp emma och vi drog en pizzadate. väldigt trevligt! åkte hem och mötte jeffa och drog en promenad i det super fina vädret. därimellan räddade jag jojjo en sväng också. vädret är mindre roligt idag men det får duga. tror de ska bli fint resten! nu ska jag å david laga mat och sen ska jag nog sova. walla.
 

för hon är min bästavän och jag ska stå bredvid henne hela livet


vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven

 
 

om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu

resten av örebroveckan gick bra. nån halvkass dag och nån väldigt bra dag. var tvungen att ta en sväng till verkstan, men verkstadspojken rädda mig lite halvt så de kändes okej. i fredags drog vi oss ännu en gång till ljusdal?? haha. hittade på tzatsiki, och levde rövare, eller nått. hade säkert kul? lördags spelade jag hanna å knallen massa spel. super mysigt. hemma nu. mat och film med david. bra helg. 

Jag vill inte ha en annan värld

tidig avgång vart ändå sen hemgång. jätte mycke dimma och mer eller mindre svinhalt. rätt så drygt men gick bra. va upp alldeles för tidigt och släpade mig till det satans sjukhuset med den jävla knölen. usch. nu känns allt bara jobbigt. ångest beslutsångest ångest. är så jävla trött, men också skit hungrig. vet inte om ja ska sova en timme eller käka, innan dags att åka? tur maria ska följa inatt iallafall. behöver få tillbaka min å gummis lastbil nu.
 

I have sacrificed, and then I burned

fredags gled jag hem till hanna för att packa upp livet i nya lyan. invigde lägenheten med filmmys. lördag gick runt på marknaden med kusinerna. hem till eddis efter det. käkade tacoos och sen hamna vi på förfest innan disco. haha älskar att de va disco. fullast vinner och jag vann. minnet är noll. sov ungefär hela söndag, en nudeldate med jeffa och sen jobb. allt gick otroligt bra igår. 
 

RSS 2.0