-

 

men du kommer aldrig mer att nå mig jag vill inte ha en annan värld

tänka sig att den där dåliga lördagen sist slutade bra också. åkte till jeff som levererade en piggelindrink, myste igenom kvällen me fina vänner, fick dock en drink i facet och ett krossat glas. annars bra kväll! söndag spenderades mest i sängen, myste pizza å godis. 
 
rullade i gång veckan som gått fint. skjutit på att städa varje dag. hunnit med lunch med edwina, davven å marris. idag blev de ockelbo, tacos, spel, mys å bus hos edwina. imorgon ska jag plocka upp jeff å spendera dagen ungefär så som vi gör det bäst. en runda i valbo, följt av tacokväll å spahäng! för att maxa söndagen ännu mer så slänger vi på lite annis och en sleepover också. vilken toppen helg

-

I messed up tonight, I lost another fight
I still mess up but I'll just start again
I keep falling down, I keep on hitting the ground
I always get up now to see what's next

Birds don't just fly, they fall down and get up
Nobody learns without getting it wrong
Sometimes we come last, but we did our best

I won't give up, no I won't give in
Til I reach the end and then I'll start again
No I won't leave, I wanna try everything
I wanna try even though I could fail
I won't give up, no I won't give in

I'll keep on making those new mistakes
I'll keep on making them every day
Those new mistakes
 

and the more I reach, the more I fade away

varit en kass vecka på jobbet. snö, krångel, sent varje dag. hann med lina i onsdags och anna torsdag å fredag iallafall. nånting fint om dagarna! igår efter jobbet skulle jag till sandra å mysa glass med vart så sen. glad att veckan är över och helgen här.
 
vaknade fel idag, givet. verkar som jag alltid ska ha låga dagar när jag ska göra saker nu för tiden? hade tänkt hinna med en del, sova, promme, städa, fika, middag, härligheter. fick lägga en del tid på att vara jag och jävligt istället. börjar komma på fötter, ikväll kommer mina gäris och firar mig. det blir bra. imorgon ska jag till valbo med annis. sen hoppas vi på en bättre vecka å lite finare humör. snart kommer mackelito hem, som jag längtar. 

-

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
That truth is a stranger, Soul is in danger
I gotta let my spirit be free
 
Stop, admit that I'm wrong
And then change my mind
Sorry but I gotta be strong
And leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize, nothing's broken
No need to worry 'bout everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
 

I wanna be lost, so lost that I'm found

måndag - åkte till jojjo och hjälpte till att packa, samt lunchade.
tisdag - tog en promme i solen. följde med jojjo till farmor och käkade lunch. sen kramades vi hejdå. nu åker hon igen, flyttar ifrån mig. imorgon. satunge, som jag ska sakna henne, igen. varit en lång och seg dag på jobbet. ska bli skönt att äntligen få sova! ser inte fram emot morgondagen, det väntas tydligen snöstorm. men ska nog date'a lina innan jobbet iallafall, det blir fint. 

-

Sometimes I stop and see life clearly
Most times it's passing in a blink
Some days I want the world to hear me
Most times can't find my voice within
Sometimes I feel like I've made it
Most times I'm scared of growing up
Deep down I know that we are over
But if I'm honest I'm just stuck

Sometimes you gotta burn some bridges just to create some distance

måndag - vinkade av annis. skulle luncha med lina men hann inte med. tvättade, bytte sängkläder, promenerade, städade. va rätt så duktig! 
tisdag - hängde med annis, vart en vända i valbo 
onsdag OCH FÖDELSEDAG - jojjo sov hos mig och levererade frukost på sängen. absolut bästa på hela dagen, även om det behövde göras innan klockan ens hunnit bli sju. somnade om en sväng sen åkte jag till mamma å fick lunch och fika. efter jobbet träffade jag sandra på en glassdate trodde jag, fick en liten fest! supernöjd med dagen. 
torsdag - hängde fm med annis, vi var till optikern, visade sig att hon hade ögon och allt. gårdagens jobb gick alldeles för bra, vilket resulterade i att denna dag gick mest bara mer och mer utför.
fredag - hade inbokad lucnhdate med maria, som åkte på jobb. bokade in lunchdate med edwina, som också åkte på jobb. tråkigt! hade ännu en kass dag på jobbet, värdelös fredag. 
lördag - hämtade annis, hämtade linnea, sen började vi baka. edwina, emil å jenny kom förbi och hälsade på också. ett lite för litet kök resulterade i bullbak på golvet, men det funkade det också! på kvällen kom vejjan och tyra förbi och grattade mig. annis sov kvar. 
söndag - frukost i sängen med annis och vi låg kvar å myste ganska länge. sen ramlade det in family för att kalasa mina nu 24år fyllda. bra dag och kväll.

-

I been on the low
I been taking my time
I feel like I'm out of my mind
It feel like my life ain't mine

I been on the low
I been taking my time
I feel like I'm out of my mind
It feel like my life ain't mine

What's the day without a little night

NYÅR. 
vaknade inte på någon fin sida, visste inte vad jag ville göra, och humöret va ju inte med mig. övervägde att faktiskt stanna i sängen, men det var ju ändå nyår. efter massa om och men när klockan sprungit iväg, åkte jag tillslut till lina i järbo. beerpong, tomtebloss, raketer, osv. vad mer behöver man? glad att jag kom iväg. 
tisdag - sov hela dagen, sen tog jag en promenix till jeff å hade bakismys.
onsdag - trött trött trött, inget mer än jobb. 
torsdag - åkte till mamma å bröderna innan jobbet, lämnade lite julklappar och fick tacos. jeffa å jojjo var också med! efter jobbbet var jag å hälsade på hos david också, va alldeles för längesen. 
fredag - va till edwina å kidzen innan jobbet, fick tacos till lunch. 
lördag - va iväg och kikade på en lägenhet med jeffa, sen städade vi undan julgran å julen. käkade tacos å hade sleepover med annis.
 
söndag
när vi vaknade låg vi kvar i sängen, käkade godis och pratade. hur underbart! och tillslut frukost på sängen innan vi åkte en sväng till valbo. va ut till morfar och firade bettis. käkade tacos. pysslade med köpen från valbo. kollade film. annis sov kvar en natt till. toppensöndag! toppenhelg! fina människor och tacos, thatslife <3

RSS 2.0