du kraschar om du tvekar

örebroveckan bjöd på en del jobbiga saker. men allting gick för en gångs skull oväntat bra. så himla skönt. i fredags hämtade vi hem linnea, hämtade vi upp zina, sen åkte vi till mamma där vi pysslade och bakade pepparkakor. som ett slakt upp ur sängen 05 lördagmorgon för YKB i söderhamn. efter de stack jag å marcus en sväng till valbo iallafall! trökat igenom ykb idag med. skitroligt att lägga en hel helg på? nej. men hemma nu iallafall. precis pyntat en liten julgran i linneas rum. ikväll ska vi till anna å emma för första adventsmys. baka, äta gott och spela bingolotto.


 

Du har missat tusen varma nätter

blev lussebullsbak med family iallafall, annars vart det inte mycket mer för min del. fredagkväll slog min halvförkylning till och jag vart dödssjuk. haft tur ändå för gick mot det bättre ganka snabbt. jobbade inatt ändå och idag är det nästan över. iallafall ögonen, det som är det viktiga. usch.
 
hade som lite panik och ångest för att sticka till örebro igår. ringde min verkstadskompis som svarade med världens gladaste HEJ! frågade om han hade mycket att göra inatt? han svarar med.. nä, jag hjälper dig!
-men du vet ju inte ens vad jag behöver hjälp med? "nä, men jag hjälper dig vad det än är. säg till lite innan du är här om du vill att jag ska hämta donken!" är han inte världens snällaste så säg? allt kändes genast mycket bättre. och allt gick super bra. 
 
tidig hemgång också, skönt. trodde det skulle krånglas idag med. men slipper det. känns bra i hjärtat. träffat sandra och blivit lite uppdaterad om livet. nu ska jag kasta mig i duschen. åka förbi hanna en sväng innan jobbet och sen ska maria kanske följa med till örebro. bra dag. tack å hej

-

sundsvall - soligt, klarblått, snöfritt.
närmar sig ockelbo. så grått det kan bli, halkigt och snöigt. fy
 

Rymmer från en skugga

hejhallå. började helgen med fredagsmys hos anna å emma med tacos och idol. väldigt trevligt! saknat mina homies och sånt där. i lördags stack vi ju iväg på jobbkryssning. den har bjudit på en hel del faktiskt. dansat oss till träningsvärk. lekt titanic med helt fel låt. varit arga, glada, fulla, nästan däckade, hyper på livet och trötta. höll igång hela natten och låg tillslut raklång på golvet å bara chillade. skaffat vänner i form av polacker och städare. finns nog egentligen mycket att skriva men det får räcka där. 
 
har kört tre dagar sundsvall. veckan har rusat fram?! som ett slakt sov jag nästan direkt i måndags. igår började jag med lite städning, men promme, tacos och film tog över. idag har jag avslutat städningen samt tvättat. nu ska vi ge oss iväg en snabbis till valbo. ta en promme. sen käka. imorgon ska vi till jönköping och byta bort davids bil. kan bli spänannde? i helgen kommer linnea hem. lussebullsbak står på schemat. jag är nöjd. 
- älskar vårat försök till titanic.
 

inte varje gång, men ofta.

jojjan ringde facetime, bara snabbt för att kika när vi skulle skjutsas.
 
slutar med att vi cirkus en 40min senare.. har diskuterat hur hennes begravning ska vara. ett par fyllor från nu och back in the days. hennes fötter. mina tånaglar. alla slitsamma jobb. min lägenhet. tomorrowland. fattig. allt för pengar. dollbie och hennes härliga mjau. atackerna jojjo utsätts för av dollbie. henne ensam, naken och sårad.. i min dusch. där hon alltid använder linneas hello kitty schampo, för det luktar så gott. 
ni ska inte heller tro att det här är något vi skämtat oss igenom lite snabbt.
nej, vi hinner med seriösa diskussioner.
även om allt mer eller mindre borde tas med en nypa salt! älskar

Jag är ensam i en verklig tanke

igår efter jag vaknat åkte jag till mamma så fick hon bjuda på mat och färga håret på mig. sen tog jag en promme med emma i sandviken innan jag stack iväg till jobbet. det har varit halt inatt, usch. nu börjas det. känner mig inte redo alls faktiskt. städdag idag! så jag ska sätta fart så det hinner bli någon ordning. sen står promenix med emma på schemat innan dusch, mat å jobb.
 
imorgon tänker jag bara vara. tänker sova tills de inte går att sova mer, sen tänker jag ligga i sängen och bara göra absolut inget. göra om lite spotify listor kanske. drömma mig utomlands. kika någon film. det ska bli skönt innan sista natten. fredag är planen att sticka till valbo en sväng samt kanske packa väskan. lördag väntas det kryssning med jobbet. det va den helgen det. 

världen är inte alls lika vacker i dagsljus

när vi kom ner till örebro inatt, med redan ont om tid. var vi tydligen tvugna att byta skåp. varken tid, muskler eller nerver för det. i stress och panik hade jag hur tur som helst att min verkstadskompis faktiskt jobbade och kunde hjälpa. vad hade jag gjort utan han då? fixar allt! bästabästa. så glad och tacksam. att maria va med också. usch utan dom hade det blivit jobbigt. 
 
hittils hunnit sova och legat i sängen. jag gillar inte det här med att man ställde om klockan så det blir mörkt påengång? jag hinner ju inte ens ut på promme innan jag vaknat typ? ska strax kasta mig i duschen. sen försöka äta nånting. sen åker jag till ockelbo och promenixar med maria. då alla sandvikenprommekompisar, sviker. å matlivet suger när davven jobbar. jojjan brukar rycka in, men idag svarar hon ej?? 
 

alla tänker på såna som dig. inte jag.

maria och emma kom hit i fredags och 2 blyga läppar va bra. ett gäng till va också här och ibland förvånas man över hur hjärndöd man faktiskt kan va. igår vaknade jag utan bakfylla och skulle ut till min fina moster och fika kladdkaka. det vart tyvärr aldrig av, en lugn lördag hemma vart det. 
 
tänkte sova hela dagen idag men vaknade tidigt??? rätt drygt. varit super väder så velat tagit promme men inte riktigt vågat mig ut. chillat med dollbie i soffan. träffat sandra på en snabbrök och nu väntar jag på david. jeffa ringde nyss och bjöd med mig på middag? hade ju varit trevligt men är dåligt med tid nu. fixa en del, sen sticka iväg till örebro. ska tramsa lite med bilbyte. men maria ska följa med så det känns bra och allt kommer nog gå fint. 

det gör ont när den känslan tar vid

holahopp. det vart som tänkt utgång i sandviken både fredag och lördag. nästan alla girls var med på lördagen med lite blod och petter, det gillar jag! tackar och bockar över att jag hela helgen slapp bakfylla för mellan kvällarna lekte jag med linnea som var hemma. 
 
somvanligt sjuktrött på måndagar då sömnen inte hänger med från helgen när man ska upp i tid måndagmorgon. så igår stupade jag i säng super tidigt efter en promenix med anna. idag när jag kom från sundsvall tog jag en promme själv i solen innan jag skulle besikta bilen som gick igenom utan trams, skönt! 
 
handlat. käkat tacos. slagit in lite julklappar. tvättat och börjat på att städa lite. haha. hunnit med en del idag ändå?! börjar bli trött så snart är sängen det ända rätta. imorgon ska jag ta tag i å städa upp ordentligt. på torsdag har jag bokat en lekdate med moa, samt att eddan ska bjussa på hennes pappas sås å kyckling. guu så gott! på fredag är det ännu en gång, 2 blyga. vore ju fel att svika dom? lördag är ännu oklar och jag skulle faktiskt vilja spendera hela dagen i sängen. får se va som blir! 
 

RSS 2.0