jag vet inte vart jag ska, men jag vill ta mig dit.

i torsdags stack jag iväg en första sväng till stockholm med jompa. och det gick bättre än jag trodde, och det känns himla skönt. dock kommer det nog att kunna vara jobbigt, men jag ska ge det lite tid! kom hem ungefär samtidigt som marcus så vi tog en nattpromenix. 
 
fredag hade vi överaskningsavskedsfest för jojjo. hon trodde att hon skulle jobba, och ica gav henne en utkörning till oss, och hon fattade ingenting. kul! vi käkade, drack några drinkar och spelade spel. lördag tog jag en promenix i solen sen bärsade jag med maria på carro å fredriks 20/25års fest, innan krogen. idag har jag sovit, promenerat och käkat tacos. imorgon sparkar vi igång min första stockholmsvecka, nervöst. men marcus ska följa, så himla snäll. 

för om jag tappar fäste och trillar ner, ska jag klättra upp igen

att köra östersund själv igår gick bra. det känns fint att jag klarade av det utan större problem. såg massa renar också, aldrig sett! å renbebisar, så himla söta! när jag kom hem igårkväll/natt, stog de blommor å en kladdkaka på bänken, å idag fick jag frukost på sängen, fina han. jag som borde skämma bort honom med allt och lite till, så som han står ut med mig. fy va jobbig jag å mitt mående är. 
 
jojjo kom förbi för hon vela äta glass i solen, usch vad jag kommer sakna henne. sen stack vi iväg till valbo. tur jag inte är arbetslös mer, för jag fick med både ett å annat hem. promenixade med davven sen åt vi en toast i sängen. jag borde sova, ska nog göra det nu?
först blev jag väldigt glad över nya bilen. sen väldigt ledsen över vad det är för bil. nu känner jag mig lite nollad, jag hoppas den ska funka fint och ger den ett försök med öppna armar imorgon. jag är berädd på att det blir jobbigt, men snälla låt det gå bra. vill så jätte gärna komma hem imorgon och känna mig okej, att det kan gå. orkar inte komma hem less och ledsen för att jag kommer få så himla svårt att klara det.
mvh aldrig nöjd 

Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer

ja. lekte med moa och hängde med eddan, var även förbi hanna en sväng på torsdagen. tyckte även att det var läge för att dricka lite vin och baka men maria tyckte det var för sent? så jag gav mig ut på en nattpromme med marcus istället. fredagen kom linnea, men hon stupa i säng direkt. så jag stack iväg till jennifer å färgade håret, hade tacomys samt vaxade lite på tobias. innan jag ramla i säng drog jag å marcus ännu en nattpromme. 
spenderade hela lördagen hos mamma. grattis!  och helvete vad bitter jag är över att vi inte kom iväg till borlänge, för det var tydligen grymt där. min älskade markoolio. söndag drog vi iväg till edwina och lekte med moa hela dagen. promenixade med maria sen hem till sängen. 
igår gav jag mig iväg till östersund, äntligen? jompi följde med. väldigt snällt av honom. det mesta gick bra, så det känns lugnt att glida upp ensam idag. nästan. hoppas såklart inte på snö å allt för mycket halka, å lite nervig över bollnäs. 
annars? rätt galet att det som var det jobbiga. som jag skjutit på i två veckor, nu känns som det simpla. östersund känns inget, jämfört att kasta sig iväg till stockholm. ja. en ny linje har ramlat in, och från måndag ska jag köra stockholm-sundsvall. med flertalet stopp. å krånglig lastning. heja

Och det slår mig när orden kommer ur min mun

igår fick jag frukost på sängens, promenixade med davven och käkade tacos. en sådär helt okej arbetslöshetsdag. idag mår jag skit. imorgon ska jag vakna med livet på min sida. sticka iväg till ockelbo å besöka lite fina vänner. fredag kommer linnea tillbaka. lördag fyller mamma, och förhoppningsvis kanske det blir borlänge. söndag blir en linneadag och viladag. måndag ska jag ta tag i livet lite, ångestångest. och jobba tre dagar. planer finns, uppdatering kommer.


 
 

Försöker kväva känslan

maria kom på att det skulle vara väldigt trevligt med lite katrine och vin så hon ramlade in igårkväll iallafall med lite popcorn å chips. en flaska vart snabbt flera å trevligt hade vi! jag har av någon anledning somnat på soffan, och när david väckte mig imorse hade jag kollat på honom jätte konstigt å sagt att jag inte visste vem han va?! haha sjuk. idag har jag hängt med annisen i valbo, prommat med davven och legat i soffan. tack för mig

två vägar börjar här där vi står, men vi väljer bara en att gå

fick hem en väldigt sjuktjej så vi har mest tagit det lugnt. käkat tacos, pysslat lite alla <3-dag kort och myst film. försökte oss på att göra "hjärtbullar" idag också, blev inge vidare. men fått fina blommor, paket, en nalle å choklad. nöjd. då pojkvän lämnade mig ensam för jobbet har jag sökt efter en vinvän utan framgång. slutade med att jag dansade runt ensam med vinet och städade lägenheten istället. 
nej, har ej tröttnat på att skriva detta än. och ej slutat känna detta än. att nästan mest just nu. vill jag som vanligt, vara påväg ner till örebro. med massa musik å möjligen någon vän i luren, eller bredvid? svänga förbi verkstan och fixa det som behöver fixas, heja på min verkstadspojke, lasta upp å glida hem å byta av annis. 

ett årsen :) jobb hade man ju :)

MAYBE IT'S A PART OF A PLAN

jag är faktiskt stolt och glad över vart jag tagit mig idag. med hjälp, världens bästa hjälp. tacksam och himla nöjd över att vara där jag är. helt otroligt. trodde aldrig jag skulle ta mig hit. såg mig aldrig komma hit. men här är jag. trotts att jag vissa dagar hatar hatar hatar att köra, att backa, att lossa, att lasta, att jävlas med allt och lite till. att vissa dagar bara känna sig så värdelös, ständigt dålig, riktigt kass. ångest över nya saker, över saker som kommer vara jobbiga, saker jag kanske inte klarar. men det är bara vissa dagar, och jag vet det. även om jag just då bara vill ge upp. utöver dom där dagarna. finns det riktigt härliga dagar. dagar då allt bara glider på. dagar då allt går bra. dagar då allt går helt otroligt bra. dagar som bara är vanliga och man bara är glad. less och orklös, ja. men lyckan att allt löste sig och alla dom bättre dagarna, övervinner. dessutom så, två månaders extrajobb vart till sex månaders provanställning. som idag, vart till tillsvidareanställning vilket betyder fast, påriktigt. känns bra. jävligt bra
 
 
vi kan ju föresten ägna en minut åt att skratta lite. vid den här tiden för precis ett årsedan körde jag inte ens bil själv. absolut inte om det var mörkt ute. idag kör jag nattetid fem dagar i veckan, med både bil och lastbil. sjukt.
 
den här tiden för ett årsedan kämpade jag dessutom med endast C och hade inte en tanke på varken CE eller jobb.

två vägar att gå, två vägar att nå

hej bejbs! när jag vaknade idag fick jag livet tillbaka. nej, jag vet inte. jag ska inte ta ut för mycket lycka i förskott, det har jag tidigare varit duktig på. vi får se vad som händer, men det ser lite ljusare ut för tillfället. inte superbra kanske, men inte allt för dåligt heller. det blir vad det blir. jag fortsätter att hoppas på det bästa.
 
senaste dagarna? har sovit. legat i sängen. tagit en promenad. ätit. legat i soffan. legat i sängen. sovit. börjat om. idag tog jag tag i städning här hemma. tvätt, disk och bytte sängkläder också. sen kastade jag mig i duschen och iväg med davven. kom alltså hem med halva valbo. inte så smidigt kanske. men va min sista "köpvadduvillhandling". sagt och gjort. heh. hämtade också hem tobias för en dag, så vi har tillsammans legat i soffan ikväll. imorgon kommer linnea hem för helgen, så det var dags för uppryckning. blir trevligt! hjärtisdagen på söndag också!

vår första gång, en sista gång.


Medans dom skaka på huvet Levde vi här i nuet

har hunnit med en vända till sälen i helgen. har varit lite fram och tillbaka med det, men jag är glad att vi kom iväg. hattfest, lyssnat markoolio. det har spelats gritarr och sjungits. grillat marshmallows i brasa och doppats i choklad. druckit öl och käkat chips. bowlat och fikat. åkt skidor och skoter. busat och myst massor med tyra. jag är nöjd.  










kan inte andas

sista veckan erbjöd lite av varje, av jävliga detaljer. men allt har ändå gått sjukt jävla bra. annars? lämnade ifrån mig dollbie till mamma. och gud så tomt det blir utan henne. även fast hon mest inte är mysig eller trevlig alls. så ingen som möter en vid dörren, ingen som hoppar upp i knät när man kissar, ingen som stångar en i huvet för att vakna och klappa henne två gånger innan hon tröttnar. bebis. tacodate med jojjan. packat. kört en dubbelrunda med annis. och en sista hjälp av verkstadspojken. 
söndagnatt skulle jag å anna köra ner en varsin lastbil till örebro. vi började lite fint med att sitta fast. hade det svinjävlahalt cirkus första timmen. skog och mörker är inte min starka sida, en lampa på andra sidan hytten, riktad mot mig, började plötsligt lysa till å från och jag fick panik. ringer anna och grinar och vi bestämmer oss för att stanna. vi kör alltså ner på ett ställe där vi aldrig varit förut och sen har jag svårt att berskriva hur jävla nära vi var att sätta fast oss där nere. bra början va? känns ganska mycket som HEJ, SAKNA EJ DETTA. men lämnade lastbilarna. åkte med våran fina marcus hem. och sen har jag sovit i ett dygn. nu vill jag mest bara kräkas.  
 
eller nej. det var lögn. mest vill jag bara.. sitta i min lastbil, påväg till örebro på fina vägar. och med högmusik lyssna igenom dom nya låtarna på spotifylistan.
det är terapi.

-


lyckliga dagar

första natten till örebro gick hur bra som helst med allt. alltså jag är så himla glad att jag har världens bästa verkstadspojke. så tacksam över allt han är så lätt att prata med, att vi kunde få så bra kontakt. att han är snällaste på jorden. att han hjälper mig med allt. även så himla glad över min bästa truckpojke. han tar bort så ibland sjukt tungar stenar från mina axlar genom bara små detaljer han gör, och han har inte en aning. förutom dom så är de ju anna såklart, dom gör livet enklare. bästa dom.

mina dagar pendlar hårt mellan att vara så JÄVLA glad. och så emo så jag inte ens orkar vara ledsen. jag mår så himla bra nu och är så jätteledsen över att det ska behöva ändras. jag trivs nå otroligt med tillvaron, och gud vad jag inte tänkte på det innan jag fick reda på att linjen skulle försvinna. 
 
förstår ni måendet? har det bästa. trivs så bra. mår bra. så jävla glad. men vet att det ska försvinna. är man glad eller ledsen då? man är ju båda. som fan i helvete också. och det är bra jävla drygt ibland. 
 
annars? sovit och legat i sängen hittils. ska duscha och äta något. kanske hälsa på emma i nya lägenheten. sen sticka iväg ner till örebro. haha, helvete vad jag tjatar om den där gamla linjen. om de där satans jobbet. och livet som är bra dåligt och tar slut. haha. men snart är det över. jag kommer bara gnälla ett tag till. 
 

RSS 2.0