-


du måste förstå även när du inte ser

förra helgen -  grill å kubb, ÄNTLIGEN. hade lite linnea häng å en massa jennyshäng. vi fixade käk, bakade kaka, spelade bingolotto, sist men inte minst.. promenerade i pyjamas! lunchde i början av veckan med marris. skulle luncha med eddis å jenny å mackelito. men kattungar tog över ett par dagar. så allt blev inte riktigt som tänkt. panik, skrik, skratt, glädje, sorg, lycka. kärlek. glad för facetimeveterinär och fina människor. lördagsplaner gick från 25fest till crusing till att jag hamnade med en hel del gotta hos jeff å myste. idag har det hunnits med kalas, ska få bromsarna bytta, pizza verkar stå på schemat, sen bara mys i soffan. 
 

-

You got me searching for reasons
To keep me from leaving
At night I have trouble breathing
I give myself another chance to stay

i'm a flame in the rain, i'm dying

lördag följde jenny med till sundsvall så plockade vi massa flugor i en smäll. drog av jobbet, shoppade och avslutade med att äta ihjäl oss på pinchos. lagom bitter över att behöva köra hem, menmen. juste, köpte med oss halva hemmakväll också! avslutade kvällen hos hanna. söndag tillbaka till ockelbo, firade stefan och tryckte massa kakor. förbi jennys å tryckte ännu mer kakor. och sen en sväng förbi hanna. 
måndag - hängde i järbo, promenerade, åkte fyrhjuling, myste.
tisdag - drog en date med lina i solen. va ut å åkte en sväng genom skogen och slutligen tillbaka till lina å hälsade på ännu mer i skogen. 
onsdag - drog en frulle med davven efter jobbet, sen lämnade vi in min bil. äntligen är rutan fri från sprickor. men fick stenskott direkt, såklart. promenerat och varit en sväng till valbo med annis! 
torsdag - när jag kommer hem från sundsvall ska jag kasta mig i säng och sova en skvätt, sen upp å iväg till veterinären med dollbie och efter det köra stockholm. sen sen sen äre helg! 

-

 

But I got you this rose and I need to know, Will you let it die or let it grow?

den här veckan har jag väl egentligen knappt gjort nånting. förutom tisdag, då va jag förbi hos edwina iallafall. och dollbie har lämnat mig en sväng igen. vart hur tomt som helst, fast jag kanppt hunnit vänja mig med att ha henne hemma. men hon kommer tillbaka snart. ska hämta lastbilen från verkstan och dra iväg å jobba nu. imorgon ska jag fika med mostern, träffa små kusiner och jobba. helgen blir det mer kalas och jobb. 

-

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

ramlar vi eller är det bara jag

jeff återkopplade efter ett hundratal anrop. vi käkade mat och sålde hennes bil. sista april levererade ingen kase för det va för torrt? men vi fick sol istället för regn iallafall. första maj följde mackelito med till sundsvall. 2 maj fyllde min bebis år, tänka sig att han är 2 nu grabben! prommade med jenny och drog sista natten. fredag kalas för thea som fyllde 15!
 
lördag tog jag linnea å åkte till leklandet med jeff å sigge. sen fikade vi hos mostern som har flyttat och är tillbaka i sandviken igen. söndag drog vi en pizzadate i gävle med jeff å david, också hämtade jag hem dollbie.

RSS 2.0