-

 

-

 

-


-


-


-


-


-


-


-


-

 

-

 

-

 

babyshower, vejjan.

 

känns som att jag gått förlänge för att vika av

haft några trötta dagar, men igårnatt parkerade jag lastbilen för helg och fortsatt ledighet. svängde förbi jompa å fick lite tacos. tog med maria hem. vi bakade kladdkaka, drack vin och pratade hela natten. sov en liten sväng sen upp och iväg. idag hade vi babyshower för vejjan, festligt. sen drog jag å jeffa igenom valbo en sväng. tänkte ge mig ut på en promenix nu innan solen försvinner, men kom ju storm och snö? skiter nog i. kanske ta å göra lite nudlar. packa ihop det sista. åka en sväng till ockelbo å mysa med hanna. duscha. och sen, imorgonbitti, då är det dags. 
 

-


Sometimes you do the right thing when you're doing wrong

hade en dryg jobbtorsdag, men en bättre fredag. med blandannat en maxdate å hjälp av fina marcus. lördag åkte vi iväg för att hänga med sandra och novalie. det var ju toppen väder och vi myste ute på sjön. grillade korv, käkade kakor, åkte madrass, sladdade lite bil? hehehe. åkte hem och grillade hos sandra också! impuls åkte till ockeelbo och drack ett par öl med hanna och maria. impuls åkte vidare till gävle, också. söndag hängde jag med linnea och käkade tacos. 
 
idag har jag kommit hem från jobbet, promenixat, städat och nu kommer strax ann förbi och ska käka lite och planera lite. imorgon MÅSTE jag ta tag i livet, leta fram kläder, tvätta kläder, packa kläder. jobbar onsdag, torsdag, fredag. festligheter lördag. OCH SÖNDAG ÅKER JAG. 

-


för även om solen går ner, så kommer den att gå upp igen.

fredags innan jobbet sprang jag igenom marknaden en snabbis med emma, följt av en lucnhdate. lördag hände jag med linnea och kvällen åkte jag till ockelbo och drack lite öl med mina fina tjejer. söndag med linnea och sen rullade veckan igång med en natt till örebro, följt av fyra vändor östersund. det kan bli lite långt och lite drygt. men jag överlever. i måndags käkade vi mat hos ann också! nu blir det som sagt mest bara jobb resten av veckan. men sen kommer linnea igen till helgen. blir bra! 

-

 

RSS 2.0