det kommer tillbaka ett kök

måndag - jobbade örebro. gjorde lite trökig nytta i hemmet, plockade undan trams, diskade, plockade undan tvätt, osv. sen gled jag över till mackelito familyn å fick lite nybakade bullar. också tog vi en promme. hem till pojkvän som börjat med golv i hallen. käkade potatisgratäng i soffan till serier. 
tisdag - la klart golvet i hallen och köket. så nu börjar det kännas som ett rum igen. vågar knappt säga det, men tror det går framåt nu? tog en promenix med mackelito å bebis också. byggde ihop lite köksskåp på kvällningen. 
onsdag - va iväg å skulle byta p-stav, jojävel. den sitter där den sitter den. dom vågade sig inte ens på att försöka, dom skickade remiss till gävle för å operera ut den istället. va skoj! sen pysslade vi hela dagen nästa med att få till kyl å frys å överskåpen där. haha, herregud. massa massa småkrångel, men nu står dom. byggt ihop högskåpet också, det händer saker. äntligen!! avslutade dagen med tacos.
torsdag - va iväg å tog andra vaccin sprutan. gick bättre än sist. kom bara några små lugna tysta tårar den här gången. köpte bagerifrukost å sen jobbade östersund. fick ont i armen men inte lika illa som förra gången. 
fredag - käkade tacorester till lunch sen jobbade östersund. när jag kom hem hade pojkvän fått ihop en sida av köket. waahåå!! det går framåt!!  
lördag - småpysslat lite i köket och sen var jag iväg på babyshower för lina. så himlans mysigt att hon har en liten i sin mage. massa paket å fika. blev där nästan hela kvällen.  
söndag - slängt skräp å grejat. lite fint väder också, känns himla skönt. va ett tag sen. jeffa ska komma hit å promenixa. sen ska vi prova göra käk i våra nya ugnar ikväll!!! 

nu vänder det kanske kanske

måndag - efter jobbet blev den en dusch och iväg till banken. raggade över rasse till swedbank eftersom jag tycker handelsbanken är uråldrig. la om lite lån, fixade lite nya försäkringar, å så. glassade lite på donken. å åkte hem å käkade tacos, målade en sväng i köket och sen sova.  
tisdag - skulle tapetsera men vi drog en vända till stockholm för att spana på en bil till rasse. käkade pizzahut. när vi kom hem gled jag förbi hos sandrow en sväng. å sen påbörjade vi tapetseringen. kvälstaptsring
onsdag - fick tid hos tandläkarn, hujedamig. det gick rätt bra. förutom att jag hade fina tänder och inga hål. det kan man ju tycka är bra iofs. men det mindre bra med det, är ju att då får man fortsätta ha ont i tänderna när man åker därifrån. så känns lite som att ha varit dit i onödan, happ. jeffa å david kom efter deras jobb. så vi fick ordning på massa rör i köket och kan fortsätta framåt. käkade pizza.
torsdag - jobbade östersund. pojkvän fick upp en vägg i köket som förlänger toan.
fredag - hann med lite tapetsering innan jobbade östersund
lördag - käkade en frulle och sen tog vi tag i att tapetsera klart i köket. en dusch och sen iväg till Årsunda. kalas för att fira Ann, Bettis å Moffa. käkade å drack gott hela kvällen. mycket trevligt.
söndag - rasse åkte iväg på rally vid 09. vilket innebar att jag fick fritt fram att sova som jag ville, och jag passade på att sova ordentligt. vaknade ungefär halv tre(!) det var så galet skönt. stannade till å med i sängen efter der och kollade två avsnitt serie också, vilken söndag!! sen kom pojkvän hem. vi promenerade iväg en hel gatan bort å hämtade audin, å så hämtade vi hem lite käk. skulle ut på en promme men blev en liten fyrhjulingstur i kvällssolen. fick nästan se en liten fin solnedgång mellan träden också. sen myste vi film i soffan tills jag åkte till jobbet. 

nu händer det och det händer ordentligt

måndag - mackelito körde en lastbil till örebro, så han sällskapade i min lastbil hem. det va ju såklart mycket trevligt med lite måndagssällis! efter jobbet drog jag till eddis å fick lite lunch. annis å marris var också dit. himla trevligt! skulle åka iväg å hämtade hem audin också, men ändrade planer så den skulle köras till oss imorgon istället. vilade en lite sväng, sen riva i köket. 
tisdag - nu har det rivits påriktigt. shit is going down! skulle ha varit iväg till annis å firat lite födelsedag, men blev sent. bilen kom inte som planerat heller. nya tag imorgon. 
onsdag - riva riva riva, nu är köket helt nere och ute. och tillslut, efter mycket om och men, så har vi fått hem Audin. såååå nu äger man en bil igen då. vilken fest!!! det är väl inte en bil jag vill ha, men jag är nöjd med den sålänge. den har fyrhjulsdrift å massa bra saker, är ju ändå en audi. lite svårt för att den är silver, men jag vänjer mig nog. hämtade linnea å jeffa, firade gumman lite i efterskott. köpte med käk från matkällarn å så lite kladdkaka. 
torsdag - började måla fönster och jobbade östersund
fredag - jaha, det här med att byta kök var ju skoj. först avloppet som började läcka förra veckan, så vi fick fixa det. rätt snabbt jobbat, men iallafall. sen visade det sig att vi behöver byta en del rör å så, såklart. haft en del pyssel med elen också. å när vi av en händelse för att klura lite var upp på vinden, så märkte vi att det läckte in vatten där. såklart vi slänger in lite vattenläcka på det hela, varför inte. så nu står takbyte på schemat också. provisoriskt lagat taket iallafall. målade klart fönstren innan jobbade ett pass östersund. 
lördag - skulle varit iväg till Årsunda på "moss-os", dvs alkohol, lekar, grillat, härligt sällskap. men behövde komma ikapp lite i köket. dagen gick väl mest åt till att slipa slipa slipa och slipa. spackla lite och slipa mera. satte upp lite gips. käkade pizza. och slipade lite till. 
söndag - målade en varv på väggarna. gick både bra och mindre bra. riva lite mer tapet. slipa. spackla. slipa. varför fick jag för mig att byta kök var en bra ide. usch va less jag är, och vi har bara börjat? och ingenting går som det ska? vad vi än gör, så går vi bakåt? uuaaah

nu är det dags att dra igång

måndag - jobbade tidiga östersund. skulle promma lite med pojkvän men han övertalade till sig att det vart serier istället. 
tisdag - jobbade tidiga östersund. prommade med jenny efter jag kom hem. 
onsdag - fick frukost på sängen, vilket lyx. jobbade tidiga östersund. pojkvän mötte upp mig i lingbo så åkte vi å spanade solnedgång i vindparken.
torsdag - plockade lite här hemma i rivet på fm och sen jobbade jag vanliga östersund.
fredag - ledig fredag! hade en förhoppning om att åka och köpa bil, men det blev som vanligt ingenting. var iväg å spanade på lite tapeter å sånt iallafall. shoppade lite saker som behövs, samt lite avlopp. för jajuste, visade sig att det läckte nere i källaren, va trevligt. det vart ordning på det tillslut iallafall. kvällen va vi över till gatan bredvid å käkade grillat å spelade spel. trevligt!!
lördag - pojkvän låg kvar å drog sig i sängen länge, sånt gillar vi! lite frukost å sen gick han ut å tvättade bil å fyrhjuling. jag tog en promme med mackelito å familyn! hem till dusch å svira om och iväg på överraskningsfest för annis!!! skulle poppa en flaska vilket jag inte är den bästa på att göra, råkade såklart poppa den precis innan hon steg innan för dörren, och visade sig också INTE vara hon som kom. så dubbelmiss kan man säga? ingen större skada skedd, hon kom tillslut, vart super överraskad och glad!! hade en toppenkväll med vin å beerpong å framörallt min snart 26år fyllda gummivän!
söndag - hoppla. la mig å sov på rasse, vaknade inatt av att jag spydde. hoooppsan. mådde ändå inte åt helvete när jag vaknade. va värre för pojkvän, han va helt förstörd stackarn. trodde det skulle bli en dryg dag med en riktigt gnällig pojkvän. men hade väääärldens mysigaste dag. han bara låg å kramades å go å mysig å kärleksförklarade hela dagen. nästan så jag trodde det va min födelsedag, så bra dag va det. mer bakfylla åt honom! wehå! 

gör mer, måste göra mer

måndag - onsdag - jobbades östersund på en extrabil som kör tidigare
torsdag - annis kom förbi, vi hade mysfrulle innan vanlig östersundjobb. mycket trevligt!! 
fredag - LEDIG FREDAG! åkte bollnäs me moster å jeff. vädret skulle vara kass men visade sig bli fint. vi käkade en maffig glassvåffla, bredvid stranden. jeffa kunde inte hålla sig från hopptornet som fanns, så hon tog ett dopp. vi myste omkring i nå små affärer å shoppade lite. sen missade vi en fika. men vi var nöjda ändå! åkte hem å gjorde pizza med pojkvän å myste soffan. 
lördag - promme med macke å bebis. skulle åka och kolla bil, men det blev inte av. MEN började riva igång i köket!!!! bättre sent än aldrig. också käkade vi tacos! 
söndag - fortsatte riva kök. sen åkte vi efter en hel del om och men och kollade på bil tillslut. ingen bil hem, men kanske på ingång. återkommet angående det! käkade lite max påvägen hem och sen myste vi serier i sängen. å himla skönt att inte sticka ut i natten å köra örebro! 

RSS 2.0