-

det viktiga är inte vart vi varit. utan vart vi är påväg.
jag älskar dig <3

kalendern visar måndag men vi lever lördag kväll

då har jag fixat två dagar på nya linjen. gick bra och kommer förhoppningsvis fortsätta gå bra! lyckades ej sova något innan första natten, så va skit trött igår och somnade vid sex, vaknade tio igen och lyckades inte somna om. så jävla värdelöst! haha. så skit trött nu. ska strax sova. haft sällis av david och sebben dessa dagar, så lite lyx! gled igenom valbo med emma idag. nyår imon. hahahahah. så känns det. men jag å tjocko reder upp det..fullast vinner? 

-




And it seems like the world is crashing at my feet.

har haft lite smyg ångest några dagar, men nu börjar den bli dryg. vill inte att den här dagen ska ta slut, för då är det nära. å andra sidan, så vet jag att det bara är jobbigt första gången/gångerna, så för att få det överstökat kan ju tiden skynda på. men nä, vet inte. just nu vill jag bara avgå. orkar inte. vill inte. varför ska det behöva va så satans jobbigt. har iallafall varit sjukt skönt att ha varit lite ledig. sovit massor. så jävla underbart. 
 

Someone to hold when the day would end

på annandagen fanns det lite halvt planer om utgång men allt sug på det var dött. jag drog igenom valbo och melladagsrean med jennifer och johanna sen sov jag hela kvällen. och ja, idag sov jag hela dagen ungefär. mot kvällen kom hanna och calle, vi käkade tacos och kikade någon film. jag å david ska väl mysa någon mer film nu, kanske drömma lite först. men jag vill äta, igen. heh. får man?

i can give you the sky

hhallåååaa. övernöjd med julafton. som vanligt. min fina familj. massa skitbra julklappar. å allt eller det mesta med julen är bara så jävla skitbra. tycker jag. vaknade för ett tag sen. har varit upp å käkat frukost. fått tillåtelse av david att ligga sängen ett tag till. sen ska de städas, duschas och fixas. ikväll äre partyy. festligt?!
 

så himla mysigt med jul

i söndags höll david å linnea på att slå in julklappar hela morgonen. sen fixade vi granen och åkte till mamma. käkade tacos, pysslade, tjuvöppnade lite paket och spelade bingolotto. när vi vakna myste vi lite frukost och sen åkte vi som vanligt till morfar. käkade, öppnade massa paket, fikade och hade det bra. älskar julafton! mot kvällen åkte vi till jennifer å johannas andra släkt och firade lite mer. sen avslutade vi med pulkaåkning. 
 



fredag vs måndag

ja, vintern bara ramla in minsann. snö som fan uppåt. vi körde fast för första gången igår, mitt i grinden i sundsvall. haha. asdrygt och nervös över fler gånger. jag vill inteinteinte, börja köra en annan linje å nån jävla volvo dom kommande veckorna. jag vill ha min scania och min linje. mitt skit bra va bra skit. vill inte ha snökaos eller halka heller. vintern får gärna bara dra förbi. annars är jag nöjd. julafton imorgon, hur mysigt.
 
 

Days like these leads to Nights like this

sov som en apa i lördags och det va himla skönt. sov ända till strax innan sex! haha. käkade tacos och myste film hela kvällen. söndag när vi vaknat drog vi in till valbo och jönsade runt lite och sen va vi förbi hos mamma å käka innan jag skulle sticka iväg mot örebro. följde med anna till sundsvall och efter de stack jag direkt till örebro. lämnade lastbilen där och åkte med marcus hem. åkte söndag kväll hemma tisdag morgon, slut. förstår inte dom som är borta hela veckor??? 

-




och mörker, blir alltid till ljus.

när jag kom från mitt sundsvall i torsdags åkte jag till sandviken direkt och plockade upp anna så drog vi ner till örebro. när vi lagt oss för att sova någon timme banka det på dörren. livrädda, haha! det var verkstadskillen. han bjussa donken och hade fixade ett tanklock som vi saknat hela veckan. trevlig! hon följde med mig till sundsvall sen. när vi kom ut till lastbilen efter att ha lossat, så låg julklappar där. bästabästa sundsvall! hem å myste film å mat med david sen. 
 

say hello to goodbye.

tisdags så besiktade jag om bilen som gick igenom, skönt. sen jobbaaa! onsdag så åkte jag med anna till örebro och sen va sandra med mig upp till sundsvall. istället för att lossa alla paket drog vi en shopping sväng där, rätt så trevligt! va förbi lina, maria och david när vi kom till ockelbo också. va hem och åt sen stack jag iväg med anna till örebro igen innan mitt sundsvall. 


 

Jag vill leva ett liv värt att dö för

fredagkväll drog jag mig till jennifer. lördag fick jag äntligen sova. sen var jag ut till boänge och fixade bilen, jennifer kom också dit och sen gjorde vi tacos och kikade nå gamla filmer, ramus på luffen bland annat, HUR SÖT? söndag gick jag upp alldeles för tidigt, inte okej. drog igenom valbo med jennifer och johanna, och de va den helgen de. å idag har varit en helt vanligt okej dag bara. 
fullast i komun eller gladast i komun?
vet ej, välj själv. var iallafall full och glad, som tusan! 
saknar ihjäl. vill göra om. vill ta tillbaka. 

-


-




knyt båda nävarna, fokusera på nått bra

då har jag avklarat min sista örebrovecka, på min linje, för ett tag. kör nästavecka sundsvall sen ska dom ställa in våran bil under några veckor efter jul. jag ska sålänge köra en annan men jag hoppas få tillbaka våran såfort som möjligt! gått bra idag. varit lite halkigt men sebben har varit med, skönt med sällskap! helgen är oklar. tror jag ska sova som fan ungefär. känner mig halvsjuk, drygt. pratat några timmar med anna i luren, min fina gummivän. hon är bra. ska mysa film med david nu. 

våra namn, i lila. på våran bil.

- som dessutom invändigt är väldigt mycket lila. BEAUTY!
 

Sometimes You Can Forget Who You Are

idag va det inge halt nå mer, riktigt skönt. slippa sitta på helspänn och blåhålla ratten hela tiden. har sovit några timmar när jag kom hem. ska nog ta en macka och sen kanske färga håret på jennifer innan det är dags att sticka iväg igen. slog mig nyss att jag borde börja fixa julklapparna också, hehehe. är fan snart dags?!
 

When I'm my own worst enemy

det var vidrigt halt igår. riktigt jävla äckligt. gled åt alla håll. usch. när jag och maria kom hem från örebro drog vi en vända i valbo. alltid lika trevligt. gled ner till örebro ensam inatt/idag, tråkigt, men gick bra. ska ta mig ut på en promenad i den fina solen, sen ska jag lägga mig och sova. kanske man är utvilad inatt. 
-älskar dom, massvis.
 

-




Det slår mig hårt, varje gång.

min plan var att sova en evighet idag. men har vaknat lite hela tiden och mest bara halvsovit så vid tolv gick jag upp.  ska dra en pizza med Maria nu. sen ska jag å annis städa lastbilen. samt att vi ska ha lite lussebullsbak! blir bra. Maria ska hänga med i lastbilen inatt så jag är nöjd. har även hört de ska bli sol imorgon. mysigt! önskar att alla satans drömmar kunde sticka från mitt liv. önskar också min, jeffas å jojjans plan går i lås. önskar också snön håller sig borta. och annars är jag rätt ok med livet!  



Kanske är det påväg tillbaka

HEJHOPP ALLA APOR! i fredags efter jobbet så stannade jag kvar i Ockelbo hos Maria. ramlade in några vänner faktiskt. vi drack några mysöl och spelade spel. rätt så trevligt om jag får säga det själv! lördag hämtade vi upp Linnea sen drog vi ut till årsunda för det årliga pepparkaksbaket med familyy! vart en hel del slott och olika sorters hus. mitt och jojjans vart såklart bäst. 


om allting skulle falla imorgon

åååå, va tråkigt det är när david jobbar em å jag är hungrig. saknar veckan när jojjan va hemma själv. ringde lite hela tiden, "ska vi äta brunch idag? tacotorsdag? kom hit så äter vi..... eller vad vill du äta ikväll?" hade velat haft den veckan nu iallafall! jag vill ut på promme men jag är rädd för mörkret. så himla tråkigt. imorgon ska maria hänga med mig, trevligt tycker jag! hoppas på lite sol till imorgon åå, vore också trevligt. gråter lite på att jag beställde nya drdenimbralls i helgen, idag kostar dom 149kr, erbjudande. slut i min storlek. drygt. 

vill kunna ge dig mer

allt i Sundsvall gick bra igår. hälsade på Edwina och Moa en sväng efter jobbet. när jag kom till Sandviken blev det en promme med jeffa innan hem till sängen. vädret fortsätter att vara så grått det kan bli typ. men känns som det är en bra dag idag! känne mig glad iallafall. hähähäääää! ska försöka släpa med jeffa på promme ikväll med men vi får väl se. love ma bestie 💜



RSS 2.0