a eller hur va visst typ

jag har bytt header i gen nu, för att jag kände för det.
jag har ont i magen, jag e trött, jag e sugen på typ kladdkaka, jag vill ha sällskap & säkert nå mer. jag ska ta och kolla film och somna till den! vilket ja verkligen hoppas på att jag kan. har nyss kommit på att ja faktist har prov i morgon och inte veckan efter lovet, önska mig lycka till -.- ganska jobbig dag faktist, även fast ja inte gjort mer en skolan och sen va jag fram en sväng med massa olika folk. mamma va sur i dag föresten, och tobias och stefan har varit jätte snälla. i morgon äre LURIS DAGEN, hatar att ja säkert kommer gå på jätte mycke skit -.- men sen drar jag iaf till sandra och blir hos henne bra länge, HUR SKÖNT SOM HELLST!

de är inte bätte åh ljuga,
stå på dig sanningen.

31/3

header




hej skola fan va ja älskar dig

i morse när jag vaknade vela jag bara dö, fyfan va trött jag va helt slut! så ja... ganska ovanligt men ja jag somnade om, vaknade typ precis innan bussen så stressade på lite och han med den iaf. MEN så skit kul som mitt liv e så får jag under dagens gång veta att typ alla lektioner e inställda, min första lektion va typ halv ett och de va teknik. KUL LIV. ja eller hur... va till daniel nån timme iaf, alex va också där :). sen så tekniken me hanna och didrik e ju alltid ganska så bra :). hemma nu, har fixat lite. ska vara med simon om nått tag, sen sover jag hos emma eller hon här eller nå liknande tror ja :) OCH FÖRÖVRIGT SÅ HATAR JA SLASKET! blir ju dygn sur så fort man går utan för döörren för fan! bli sommar eller vår på riktigt nu då!!

jag gör så mycke,
för att glömma så lite.

30/3

hejdå håret, hejdå livet.. TYP

en ockelbobo e rolig och snäll och super mycke i bland.. alltså va äre här? :o. PINSAMT!
http://svtplay.se/v/1944890/det_kungliga_brollopet/del_2_av_15__utan_dokumentar_

JAG FÄRGADE HÅRET I DAG....brun/svart hette färgen, as bra tyckte jag. när jag sen märker att de bara va toning blev jag ju lite sur så där men a va skulle ja göra... EMMMA, skulle iaf få färga mitt hår. va lite nervös först med tanke på att hon aldrig färgat någons hår, sen gick de över.. men när hon höll på så blev ja skit skrajj, seriöst :o. hon sa typ hela tin, fan de här kommer gå åt helvete, de blir missfärgat, fan osv. läskigt ju!! efteråt så blev de gansak bra, förutom att hon färgade inte all utväxten -.-. OCH ATT HALVA HÅRET HAMANDE PÅ GOLVET, blev så jävla rädd då! men de va abra då har inte tappat mera nu. så hoppas de håller i sig :)

förövrigt suger skolan sönder jobbigt som fan! men går bara fyra dagar den här veckan sen äre lov, de känns skapligt skönt iaf. efter skolan i dag så följde ju emma med mig och fixa håret och blablabla, drog fram med sex bussen sen. träffade på lite folk framme, gjorde inte så mycke. fick skjuts hem av edwina, va inne ett tag. sen ut och träffat simon en stund. nu ska jag ta lite oboy, sen blir de sova!.. eller kanske en film också, men godnatt

de e jobbigt när du håller på,
för du vet ju hur de ligger till.
29/3


B8 is the prooblem?..B5? elller B3 ?!.. järn..zink?

Vitamin B8 är ett vattenlösligt vitamin. Det finns i de flesta livsmedel. Stor förekomst i lever, kött, fiks, ägg, havremjök, sojabönor, nötter och frön. MEN ÄTER JU IAF LITE AV DE DÄR?
bra för
cellernas ämnes omsättning och iminförsvaret. hud, naglar och hår. viktig funktion för kroppens omsättning av kolhydrater, fett och proteiner. behövs för kroppens enzymer.

SYMPTOM VID BRIST. Brist väldigt ovanlig. Bristsymtom kan vara dålig aptit, blodbrist (anemi), kraftig trötthet, lättare depressioner, hallucinationer, panik, muskelsmärtor, akne, torr hud, håravfall och överkänslighet för beröring.

ganska mycke stämmer ju.. jag menar, jag vill bara äta om ja verkligen är hungrig, förut va jag alltid skit trött, men sen att ja inte kan sova e ju en annan sak men... akne = finnar, så a..... torr hud som fan, och tappar hår gör jag ju?  men fattar inte vad grejen är. från början sades de ju att jag åt för lite och när jag åt så va de inte rätt. men jag får i mig både kögg och ägg ju ? ^ o. NU BLIR DE SKAFFA ALL FORM AV B8 JA KAN IAF!
_________________________________________________________________________

eller kanske B5 ?
Oro, irritation, kramp, trötthet, depression, utmattning, ledsjukdomar, nedsatt tolerans mot socker, nedsatt funktion av binjurarna, hypoglykemi och lågt blodtryck. Grått hår.

eller B3?
Dålig aptit, illamående, retlighet, sömnsvårigheter, huvudverk, torr hud, kalla händer och fötter, matsmältningsproblem och tjocktarmsinflammation. Kraftig brist kan ge hudproblem (pellagra), demens och kraftiga diarréer.

kanske B12?
Svår blodbrist (anemi), nervskador, trötthet, depression, munsår, allmän svaghet och andnöd. Vitamin B12 lagras i levern och återanvänds och symtom kan visa sig först efter 5 år eller mer.

JÄRN? Blodbrist (anemi), trötthet, blekhet, infektioner, nedsatt mental funktion, dimmig syn, andfåddhet, nervositet, huvudvärk, sömnlöshet, stickningar och krypningar i benen, ledbesvär, störningar i blodsockret, tarmbesvär, leverskador, diabetes, sänkt prestationsförmåga vid fysik träning... Tarmbesvär kan leda till försämrad upptagningsförmågan av järn i tarmen vilket i sin tur även kan förosaka underskott av magsyra, samt brist av upptagningsförmågan av vitaminer som Bb6, b9 folsyra och b12 samt mineralupptag av zink ,koppar och mangan. Brist kan även innebära håravfall tror man.

ZINK? Symptom kan var sämre sårläkning och infektionsförsvar, sämre tillväxt hos barn, försämrad aptit, dåligt humör, irritation, depression, aggressioninlärningsproblem, hudförändringar, psoriasis, acne, håravfall, dålig hy, klåda och eksem, dålig syn, förändrad smakupplevelse, minskad sexlust, sämre spermier, diarré mm. Hormonella besvär kan uppstå. Barn kan även få en långsammare tillväxt.

okej..... trodde jag hittat mitt fel, B8 från början. men läste vidare på sidan och hittade ju massa mer. fan vad äre här för skit? B vitamin av alla olika former är vad jag tror jag behöver iaf. kan säga också att jag slutade läsa annars hade jag vell hittat så mycke fel att ni inte skulle kunna läsa detta blogg inlägg på kortare tid en ett år...eller något sånt, fan.
denna sida ja hittade skiten på iaf -> http://www.halsosidorna.se/Kostochnaring.htm


härlig söndag.

har nyss kommit hem ifrån hanna. tråkigt att lämna henne ju, men skönt att ja fick komma dit iaf :D.  just nu känns ganska mycke ganska bra för stunden... jag menar, jag har nyss varit med världens bästa. jag har fått två chokladsaker, mamma ska köpa fritidskortet åt mig ( för att hon va skyldig mig lite pengar men ), har fått ett nytt oboy paket så snart ska ja gå åh göra mig ett fett glas me oboy :D 1,1 kilo till här kommer jag! och sen så i morgon tänker jag nog ta åh köpa hårfärg..sen skiter ja i va mitt hår tycker om de, ja står inte ut me utväxten längre det e hemskt. tappar ja håret nu tar ja livet av mig, så vi får se va som händer :). men om de nu blir svart, eller bara väldigt mörkt brun så de ser ut som svart, de vet ja inte en. FILM nu

jag tänker, jag försöker, jag ska
men de e inte så jävla lätt..
28/3

lördags mys i dag?:D

vaknade till musik som jag somnade till i går, och de är ungefär hur skönt som hellst! älskar de ja :). mamma och broderna är i kb så är ensam hemma också, hur skönt som hellst de med. åt frukost för ett tag sen och nu har jag så ont i magen så jag tror ja dör eller nå, men de går snart över. pratade med hanna nyss, hon har hunnit gjort mycke i dag redan hon :o. aaaaaa blir vell mys me henne ikväll, om inte så blir de mys me sandra. får se hure blir, men tror ja hamnar hos hannna :)! HÖRS ELLER NÅ FÖR NU SKA JAG DUSCHA OCH FIXA.

du kan inte förstå
så jag tänker inte ens försöka förklara.
27/3

uppppppppppdATERING!

ett par svart/vita björnborg troser, ett svart gina linne, och ett par teamsportia byxor....kom jag på idag att faktist är borta, vet inte sen hur länge tillbaka men aa... inte är dom här iaf :o.

har kollat på tre filmer nu ikväll, en skapliggt bra faktist :).. georgia rule hette den. käkat massa oboy har jag gjort också, + att jag åt upp kladdkakan (a) men tyckte faktist de va duktigt av mig att de fanns kvar av den enda till nu fats ja gjorde den i går! m. imorgon drar jag föresten till hanna och sover med henne, vilket jag inte fick i dag :(. just nu är jag nå inåthelvete rast lös. funderar på åh gå ut och bara gå en sväng men de är ju mörkt ute :(.

har föresten kollat på nå program angående den här "linnea" som de finns typ hur mke grupper som hellst om på fb t.ex. tycker egentligen att de är ganska sjukt egentligen. och sen nå skit angående någon tjej i skolan som typ ska bli utvisad fast doms familj ligger under dödshot och blir våldtagna och misshandlad där hemma, eller något sånt ^o a vet inte riktigt. MEEEEEEEEEN IALLAFALLL SÅ HAR JAG INGET LIV OCH JAG VILL FLYTTA HEIMFRÅN. mammmmmmma sa till mig i går att hon inte tänker skaffa en lägenhet åt mig ( vilket ja redan förstått ) men att när jag har skaffat jobb och pengar och kan försörja mig själv kan ja skaffa lägenhet. = JAG VILL HA JOBB NU :( fan kan inte hon bara ge mig för :(

hur ska jag kunna inte tänka på det,
när jag vet att de snart kommer kommmmma.

26/3

blev hemma i dag

imorse när jag vakna så beslutade ja mig för att vara hemma åh bli frisk på riktigt, hade lite ont i halsen osv. vaknade några gånger men på riktigt vid ett tiden. hade 104 sms :o HAHAHAH, mest av edwina som hade dampat för hon vela ha mig i skolan ;) sen typ 5 missade samtal. pratade iaf i telefon med hanna ett tag. låg kvar i sängen för de e grymt skönt. sen gick jag upp och tog massa oboy och en macka. pratar me hanna nu i gen, och har inte längre ont i halsen, fast samtidigt har jag de ^o hm.. konstigt. har satt på musik så här lagomt högt som e hur skönt som hellst när man e ensam hemma. ska lägga mig i sängen i gen och bara vara. prata me hanna och sen övertala mamma att jag får sova där. ( vilket troligen inte kommer gå.. ) uppdaterar sen. ska fan ladda hem nån bra film... pussss

tänk om jag hade det där,
som inte finns för mig.
26/3

header



header



upppppdatering :)

vaknade till liv i gen för kanske en halv timme sen. men är fortförnade trött så ska bara ganska enkelt ta och somna om snart i gen :) men för st kansk ekoll aklart andra halvan av filmen som ja osmna till, eller kollar jag den från bölrjan i gen ;) endå så jävla bra film så spela roll :) FESTIVAL. äre ja kollade på..

har föresten sjukt ont i magen, men de går nog snart över a eller om ja somnar. får föresten se om ja orkar dra mig till skolan i morgon, tänkte ju de först men känns inte som så längre.. får se helt enkelt. vill ju va me min hanna sen :( men de kanske jag kan endå, och i fall ja inte orkar alls i morgon så finns de ju en lördag också. men ja.. mycke kan ändras till i morgon, jag ställer klockan och ser hure blir när jag vaknar. ( för modligen blir de stanna hemma och somna om, efter som de är vad man alltid hellst av allt ivll göra på morgon ) hahaha. men vi får se helt enkelt, va ju faktist till skolan i dag :). och om mamma va glad när hon kom hem de vet ja faktist inte, för jag träffade henne aldrig nått. men lite glad borde hon nog varit tycker jag. ne.. nu ska ja lägga mig i gen. orkar int eladda upp nå bilder, men söta är dom.. lovar! ska föresten till nån jävla soptipp me skolan i morgon, som A och B va på idag. alla säger att de sög och att man inte kunde andas.. så ja.. undrar ja hur de blir i morgon. haha godnatt

jag vill veta av de..
för att kunna säga att jag inte vill.
25/3

en kort dag med mycke göra :)!

har varit hemma i från skolan i två dagar. men i går när jag pratade med hann aså fick jag liksom ett ryck och saknade min lilla bebis så mke så jag va tvungen att gå till skolan i dag :). skolan har bara varit jobbig, jag vet inte varför.. inget spec egetnligen men allt har kännt skit jobbigt! en liten incident med negrarna inträfafde också.... FAN vad jag hatar dom seriöst! de va iaf så här att jag satt i koridoren, också fick jag nåtnign över mig och i ögonen vilket jag ser är fågel frön, då jag kollar upp ser jag att äckel negrarna går förbi. JAG BLEV SÅ JÄVLA SUR så jag fan vet inte. jag tog iaf en påse frön ( aandra frön, för 8a hade varit och fått såna i dag ) elle raa fick av vet inte vem. gick efter och kastade tillbaka. då kastar dom ennu mera över mig. JAG VA SERIÖST RASANDE, så jävla irriterad på dom där jävlarna! tog en jävla hink som ja tänkte spotta i och seriöst hälla över dom! men gick ner till a ist, och dom gick ut till idrotten.... fan va ja inte tycker om dom, IDIOTER. sen iaf när jag kom hem hade jag tänk åka fram senare, men va så jävla trött och kände att jag verkligen inte orkade. så la mig och tänkte vila eller nå, men kände mig så jävla rastlös. så jag fick nå till ryck och har nu städat hela huset, hängt tvätten, och gjort en kladdkaka. och som ett + på allt så hittade jag på mammas typ 1200kr som hon tappar bort :) känns som om ja borde ha en glad mamma som kommer hem iaf!!  de enda hon ehöver göra är typ diska. som ett minus på allt så hgar jag fått hosta.. FAN. nu ska jag iaf ta en dusch och sen smaka lite på den ( heltklart super goda ) kladdkakan. sne slår jag nog på en film och sover lite. i morgon hoppas jag på mys med hanna baby :) men får see hure blir. aja uppdaterar kanske senare, troligen med massa bilder. hahah finns jätte mycke söta gamla sådana på den här datan. ( sitter på gamla min är hellt fuckad, och jag va inte på humör för den ) PUSSSSSSS&KRAM!

det är ju något jag väntar på..
men när de väl kommer vill jag egetnligen inte.
25/3

header



uppdateriiing :)

drooog ju fram me emma, blev att vi drog till micke direkt sandra va också med alltså. haha, jag gjorde mat..emma diskade...micke&sandra satt vid datan ;) men bäst som man är gjorde ja ju iaf världens godaste mackaroner lätt :D.. lite senare gick vi fram, va vid ug ett tag. sen så blev de kuxa med sandra, fillan och maria. mamma hämtade mig där, va hem i kanske fem minuter sen kom simon och hämtade mig. så va me simon, johan och didrik ett tag :). kom hem för ett tag sen, ska ta och duscha sen kolla veckans andraavenyn avsnitt som jag inte har sett och sen sova. får se om de blir skola i morgon, för emma sa till mig i dag att hon trodde jag hade feber :D ( bra anledning till åh vara hemma ) + att ja faktist har lite ont i halsen, men de brukar ja ju kunna ha på kvällar och morgonar... men endå! ajaaaaaa, de visar sig i morgon. kommer nog föresten troligen att byta header i kväll också. föresten lyckades jag elda mitt hår idag, jag som inte redan har lite hår liksom (y)!

 

jag vill att du ska kunna förstå,

men jag vill inte förklara.

22/3


dagen hittillllls

emma hängdee med mig hem efter skolan... haha, vi köpte MJÖLK för pengar ja hade så vi skulle kunna äta oboy när vi kom hem :D hahah! ajaa, drar fram med sen buss senare, möter sandra framme ska vi också göra :) och säkert massa andra med. har vi tur så sover emma här med mig sen.

iaf så kom ju våren tillbaka i dag :D ... solen lyyyyser och snön e på väg bort i gen, men jobbigt att de lära bli mera endå -.- ajaa. jag känner för åh tanka masssssa bra filmer man inte har sett och kollla hela natten och dagen och natten osv... me tjejerna typ :) fyfan va härkligt de skulle vara, + massa godis och dricka! de lär vi ju fan fixa. uppdaterar kanske senare,

jag vill inte för dig,
men egetnligen ska du inte behöva hindra det.
22/3


EMMA RÖNNLUND<3!

tjejen du är helt otrolig.
du är enormt stark och du klarar mer en vad många gör. du går igenom så mycke från alla olika håll och endå står du på båda benen. stolt för att ja har dig vid min sida. oavsett hur långt vi e ifrån varandra, om vi inte pratat på dagar om vi inte träffats på veckor.. så vet jag att jag alltid har dig.

jag saknar den där tiden.. då vi nästan alltid träffades minst en gång om dagen. när jag kunde GÅ till dig på morgon innan bussen kom, eller när vi alltid gick och mötte varrandra på mitten och pratade en stund? eller när båda skulle hem med bussen och vi kom fram till att ingen skulle göra nånting.. vi kunde dra hem till någon, vara ute och bara vara, knäppa kort, hoppa på höbalar, springa i skog/åkrar, snacka, träffa folk. vi gjorde allt och inget. men mest av allt saknar jag.... att bara ta en promenad och träffa dig en sväng om kvällarna. vi kunde prata om så mycke, och på nå konstigt vis kunde vi alltid förstå varandra så bra.

även om de va år och dagar sen de va så där, så hoppas jag att du vet att jag fortförande finns för dig fullt ut och jag kommer alltid att vara här för dig när som hellst du behöver mig.
jag älskar dig min lilla tjej<3


gick mellan sandviken och jäderfors!

i dag har jag och sandra bara tagit de lugnt, ungefär hur skönt som hellst! aaaaaa fram tills vi kom på att vi skulle till ahlex och alle... så vi GICK från sandviken till järdefors.. när vi kommer fram till typ skylten " jäderfors" då fick vi skjuts...haha typ. aaaaaaa som ett litet plus på den lilla biten vi gick så vare mörkt, fan skog runt om ju och minus grader ute. aaaaaaa fint de. skulle egetnligen ha sovit i sandviken en natt till men blev lite massa chall så är hemma nu iaf. kallt äre här också. FAN att vinter ska komma tillbaka då? :( våren hade ju fan kommit ju...

måste skita i det,
måste försöka komma vidare.

21/3

sandra och sandviken i kväll

SANDVIKEN RIIIIGHT NOW! hos snyggsandra. vi nördar data som fan, tjockar lite choklad, snackar och hare allmänt mys :) i kväll blire nog kanske bara ta de lugnt, härligt de åh. annars får vi vell se vad som händer :). hon e just nu aggresiv tjej och vi hare faktist ganska kul ;) haha sär tjej de där, så söt så e hon också :) jag har ont i magen och tappar hår :( puss!

dra inte in dig i något..
som du inte kan ta dig ur.
20/3


header



O'BOY <3

m a visst okej aha. TJANA!
skolan e verkligen hur seg som hellst just nu. orkar verkligen inte me skiten! fick nå jävla knäpp i dag också, helt plöstligt så blev ja bara så jävla sugen på oboy så ja visste fan inte va ja skulle ta mig till! seriöst! va nästan på väg hem, hade de gått en buss just då.... så hade jag lätt åkt hem för åh kunna ta oboy :s helt sjukt ju!

iaf så va ja kvar hela dan endå och tog min älskade oboy när ja kom hem :) om nått tag så ska jag ta en buss fram och leka med bus sandra och säkert massa fler. sen sover ja kanske hos hanna :) har frilufsdagskit i mrg :p ska till järvsööööö åh åka :) ja + hannnnnnna babby! sen tror ja fan emma och anna också skulle åka. de kommer nog bli skapligt kul iaf tror ja. haaar föresten gjort en kategori skit som heter typ header, så kommer lägga upp lite gamla/nya/andras header lite då och då som ja kommer ha i den kategori skiten :).

jag skulle göra nästan allt,
för att inte ha de i tankarna.
17/3


header




header

 


hej hopp skolan suger snopp!

jag hatar skolan, den är verkligen INTE värd åh finnas faktist. ååååh bara så jävla trött på skiten! idag så har ja iaf gjort en kladdkakaaa för första gången i köket :p efter som jag e bäst, så blev den bäst :D och ja... kladdkakan blev KLADDIG kan ja lova, men god som fan :)

kom typ nyss in, har varit ute med simon och sen lite annat folk. iaf så åkte vi någon skogsväg också hade vi nyss suttit och snackat om norfly och säter (?) nå äckliga gammla mental sjukhus som vi funderar på åh dra till, eller ja... sandra och lina försöker få med mig vi får se hur de blir, kommer ju inte kunna sova på veckor sen.... iaf hade vi snackat om skit mycke äckliga saker, satt och va nästan rädd seriöst. och va tror du inte händer? JO vi körde fast!! kändes skit bra, typ alla gick ur bilen och ja rörde mig fan inte ur fläcken kan ja lova! inte nog med att de va mitt i skogen, kolsvart, typ inge mottagningen, NEJ då får man veta att vi står precis bredvid en gammal kyrkogård också, skit kul. fick iaf hjälp upp ganska snabbt.

hemma nu, ska fetta kladdkaka och glo film. tagga för skolan i morgon, YIPPPPPIIE, aaa eller inte. föresten så har vi fått mera katt bebisar, 5 st den här gången. och dom e alltmöjligt blanade med färgerna svart/vit/brun. hihi,föresten tappar ja lite hår i gen..FAN.

jag vet inte vad jag, kan/orkar/vill säga.
önska att de bara kunde försvinna.

16/3

äre så? :)

hahahahha snygg video fan, HAHAHHAHA. lite fränt faktist :)


faaaaaast aa jag föredrar nog fan originalet!

jag hatar min data. jag älskar min hanna bjurling.

hej virus sega äckel data. fååår fan damp, datan är ju hur seg som hellst, skulle gå snabbare för en kines unge att gå två varv runt bode solen och jorden förfan!

har iaf varit med världens bästa hanna sen i torsdags, hur sköönt som hellst! vu har gjrot lite allt möjligt. idag var vi ute och gick i minst två timmar! riktigt duktigt tycker jag. äveen att våren börjar komma, hur skönt är inte de? jag menar, solen skiner, asfalten har kommit fram och bara jaaaa nu kommmer sommaren snart!! :D:D dåligt man längtar? de dåliga nu är att de blåser så jävligt och allt slask som blir efter vägarna.. men annars så :)

har hittat på massa gammal men bra musik, skapligt de med :)och.. har hört att HANNA BRJULING, MIN MIN MIN HANNA BJURLING, MIN BÄSTAVÄN OCH ÄLSKADE TJEJ. har funderingar på att flytta in i huset mitt emot, och huuuuuur najs skulle inte de vara ?!?!?!?  jooooo hur bra som hellst. men får vell se hur de blir med den saken, men man kan vell alltid hoppas :) allt är ju till en början bara snack, men de kanske kan bli mera? :D.  nu ska jag ladda ner en film och lite mera virus så datan snart kraschar eller nå. pusssss :)

du kanske inte förstår,
men de gör nog inte jag heller.
14/3

en heeeeeeelt vanlig dag

igår sov jag hos hanna och vi möblerade om hennes rum de blev ganskaa bra tkr ja :) idaaaag så vare skola osv.. har börjat en ny kille i 8a han är verkligen MER irriterande en vad som är tillräckligt, aaa eller nå. fyfan! men iaf sen så följde fillan me mig hem, va barnvakt åt tobias ett tag. jag gjorde käk mackaroner, ingen kan göra så bra mackroner som jag ! lovar dig jaa :). sen drog vi fram me fem bussen. va framme träffade en masssaaaaaa folk, typ så..  sen så drog alla hem och ja va me simon. har typ duschat och ska snart kolla film. i morgon äre mera skola och fredag så har vi studiedag, hoppas på kanske hanna då :)


fan, ska jag behöva tänka på de längre,

varför kunde de inte bara få bli gjort?

10/3


lyckad heeeeeelg också då :)

FAN DÅLIGT LACK MAN BLIIIIIIIIR, skrivit skit mycke typ också försvinner skiten. KUL LIV HEJ! men iaf så i går åkte vi till järbo vid TIO tiden och fixade lite me moppen och sen sålde den. sen tillbaka till sandviken ett tag och senare vidare till ockelbo, va över allt och ingenstans och gjorde allt åh inget typ. BLEV IAF HYPER DAMP ÖVERGLADA när vi fick en egen lägeneht! eller ja, vi skulle få låna en själva :D ... as skööönt, men blev inte så till slut. men ett tag iaf :) i dag har vi mest segat slappat softat och allmänt dött :) träffat en massa olika folk käns de som ^o. har även träffat niklas, ganska härligt efter som de va ju ett bra tag sen man såg han nu, men i morgon åker han tillbaka till stockholm. följde me sandra till bussen sen, och åkte hem själv. KÄNDES JU KUL ÅH KOMMA HEM. har städat och tvättat, ska tvätta mera, fixa disken, har masssor av läxor jag verkligen inte orkar med. har gjort en del, men resten fattar ja typ inte så får se hure blir me de. egentligen skulle jag bara vilja duscha och sova nu, är hur trött som hellst, och skulle verkligen kunna somna. men lär fixa lite mera.

varför kan ja inte få de där som saknas,
de där lilla skulle göra så mycke.

7/3


sandraa igår i dag och imorgon

fixade skjuts fram och träffade sandra och åkte tre bussen till sanviken :) va hem till henne en snabbis, sen drog vi till valbo, köpte en as skön LILA stor tjocktröja, nöjd YES! och två linnen och ett par leggins. hejdå pengar iaf. drog tillbaka hit, va ner till alle ( sandras kompis ) va där ett tag, sen...drog vi till KROGEN, hahha, JAG KOM IN!! mmmm, kom dit vid tio kanske, kharma skiten, va fan inte så jävla kul iaf, typ nere FÖR varmt, och uppe för kallt-.- drog hem vid ett och käka lite sen kolla vi film och sov.todaaay, vaknade vi eller..jag, vid ett sandra hade..OVANLIGT... redan gått upp, så käkade vi och sen tagit de lugnt, älskar sånt ja.. bara ligga sängen typ, snacka och segat. data nördat ;).. nu blire så att vi ska fixa oss om ett tag sen kommer nog lina hit, vi hittar vell på nå. sen sova osv.... i morgon blire vell någon buss till ockelbo och leker på marknan :) & kanske något mera bus?

de får mig att sjunka,
alldeles för lätt.
5/3

med bäästa hanna och snyggsandra.

hallelulijaaaah :D... aa ja känner mig lite glad i dag just nu, fint dee :) har sovit hos hannanu ngra nätter, as skönt. blir så gla när ja e me den tjejen :D fan älskar henne ja! vi har gjort allt och de mesta. varit ute och gått, kollat film, badat,varit me folk,gjort kladdkaka...osv. åker hem om ett tag, sen drar ja till sandra och sover där i natt och i morgon också tror ja,hoppas på de iaf. om mamma går me på't, men de får vi vell hoppas på att hon gör. de e ju faktist lov, sen fredag-lördag äre ju marknad. HOHOHO. ajaaa, ska fixa lite nu, sen dra hem. puss&kram

om jag kunde få dig att förstå,
utan att behöva säga nånting själv.

4/3

hår helvetes jävla skit!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. jag har börjat tappa hår igen, helvetes jävla hor fitt skit, börjar fan grina ;(. måste sluta på en gång nu, annars har jag fan inge hår kvar, och då tar ja livet av mig. måste lära mig äta tabletter så ja kan käka den där andra skiten också:p...

de e typ snöstorm ute, kan de inte bara lägga av?!?!? jag vill inte ha snö och vinter nå mera, de e för kallt! jag vill ha sommar sol och värme, ge mig NUUUUUUUUUUU. jävla äckel vinter.

har föresten bytt header skit, blev konstigt men vaaafaaan, gör ngn ny snart eller nå. nu ska jag duscha, tvinga i mig tabletter, lära mig äta dom, sen kanske sova en stund till, kolla film osv. sen barnvakt ett tag, och kolla va min älsakde hanna gör som ja saknar ungefär hur mke som hellst. fastnade föresteen för en gammal låt i dag (: heheheh vafan, dö eller nå. hejdå

jag fastnar i dina ögon, ja fastnar för din röst.
de är en dröm, ja vet jag kommer vakna.
1/3

RSS 2.0