snubblade över ett nytt kök

måndag - efter jobbet åkte jag till eddis, marris med. vi fick lunch å kramas med barn. åkte hem å finlirade på köksplaneringen. 
tisdag - ledig och dags för medium igen. mötte upp marris å åkte till Söderhamn. det var lite spännande, lite mysigt, lite nej, lite jaha. ungefär som vanligt efter en vända där, men jag gillar det. efteråt tog vi en promenix i solen. svängde in hos eddan å fick massa bullar också!
onsdag - åkte till valbo å spanade mer kök, för att slutgiltigbestämma lite. köpte lite thaimat påvägen hem och pysslade kök till läggdags. 
torsdag & fredag - jobbade östersund
lördag - klev upp tidigt tidigt och åkte iväg till söderhamn för ykb. ykb mitt i coronatider, fasen vad underbart. har varit så arg över det här, helt galet. men nu är det gjort iallafall! gjorde en massa köksbestämmelser, känns som vi inte gjort annat senaste tiden nu. kvällen spenderade vi hos rasses syrra. god mat, vin å spel! klockan blev halv fyra innan det blev hemgång. vi hade trevigt!
söndag - valbo OCH BOKA KÖK!!!! ja, nu jävel är det gjort. planerat och bestämt och bokat. det är jävlar i mig inte gratis. men det kommer bli bra! kul!! två månader cirkus så ramlar det hem till oss. sen käkade vi lite tacos och sov på soffan någon timme innan nattjobb. 

snubblade över ett lockande kökserbjudande

måndag - efter jobbet så kikade jag in hos mamma å två bröder. en liten lillebror hade råkat slänga sin telefon i toan, så jag kom dit med en ny till honom. fick en kladdkaka i utbyte iallafall, det va schysst. 
tisdag - promenixade med lina. tvättade bilar med pojkvän. och jeffa kom förbi en sväng
onsdag & torsdag & fredag - jobbade östersund
lördag - planerade en liten tripp för dagen med rassebrors å kiddow. första stopp vart max i Falun, sen vidare mot ett utsiktstorn utanför Borlänge. väl hemma i soffan började vi tänka kök med lite vin.
söndag - åkte ut till rasse morsfarsan och hade en liten grillning. efter det tog vi en vända till valbo å började spinna på lite köksideer. sen hem å poade vidare på dom planerna.

smygisar och hemlisar

måndag  - stack iväg till gävle och mötte upp en gammalflickvän. emma min flamma, som jag saknat skiten. vi skulle lunchamys, men efter lite ärenden drog ut på tiden så köpte vi med lite gotta å stresspicknickade.. på en kall bänk i solen istället. det va mysigt! FÖR DÄR VÄNTADE VI JU IN BRÖLLOP. det va fint. åkte iväg och handlade lite till mackelitofamilyn som sitter i coronakarantän. sen hem å tog en promenix med pojkvän i solen. käkade tacos å spelade xbox. 
 
tisdag - fortfarande en pojkvän hemma. vi poade omkring lite. gjorde hemmagjord pizza, måste jobba på att bli masters igen. vart en super!!! 
onsdag - fortfarande pojkvän hemma, så mysfrulle. lite lukttest. fick raka bort skägget. heheheh, tack å lov!! myste omkring. tre veckor hemma ihop, vi har gjort det bra ändå. 
torsdag & fredag - jobbade östersund
lördag - åkte iväg på en liten tur. hamnade i Torsåker å kikade på ett utsiktstorn. sen åkte vi hem å myste mello å lite gotta. 
söndag - sålde nästan pärlan. hade visat bilen å skulle föra över pengarna, så funkar inte gubbens bankdosa mer???? så störande. bilen fick stanna kvar. gör inte jätte mycket, älskar ju den lilla rackarn. åkte på en biltur å "letade" lite djur. hittade "tvåtroll" den här gången, men det syndes väldigt dåligt. som den gamla indianen. avslutade helgen med tacos.

#BACKABACKARNA

SÅÅÅ NU HAR DEN HÄR LILLA RÅTTAN(ORNA) ALLTSÅ GIFT SIG! jovisst. hon tänkte nästan inte ens berätta. bara smyga iväg och helt plötsligt bli gift????? MEN HAH. trodde hon ja. nejdu. jag och emma var inte sena med att bjuda in oss själva till deras hemliga giftemål. blinda brudtärnor, kort och gott. "VA I TID 12.30!!!!!" sa hon nästan vänligt men mest bestämt. SEN KOM HON SENT TILL SITT EGET BRÖLLOP!!! jag å emma bondade med vigseldamen och gifte oss nästan istället. till och med jag var i tid(!) hon är en pingla, egentligen. men hon kommer få äta upp det här med hemlighetsmakeri. fanns ju inte ens tid till möhippa? så straffhippa lär det ju i efterhand bli. men jag är glad för henne. min lilla jävla ananas, nu är hon fru. fru back. va fint. kärlek är fint. giftemål är fint. dom är fina. visst då. grattis till min gumma på sin dag <3

get married they said it will be fun they said


coronakarantän vecka nummer två

eftersom mina 7 smittodagar va över, rasmus mådde bra och hade testat negativ.. så träffade vi lite människor i helgen, ute iallafall, tack å lov.. för måndag så vaknade rasse som en riktigt utslagen hjälte, och sängen hade tagit feberstryk som tusan. han hade så ont i kroppen så han gick omkring i min pyjamas för den va det mjukaste vi hade att ha på sig, haha plutt. han klarade sig visst inte, som han jinxat. ett positivt coronatest denna gång! han hade hemska nätter och jobbiga feberdagar direkt, till skillnad mot mig. nu mot helgen släppte febern och blev mer vanlig förkylning, hosta, halsen, snorig. men så snart snart är vi båda helt coronafria iallafall, skönt! 
 
ännu en semestervecka (heheh), ihop i sjukdomstider. det har varit mest soffhäng. men jag har försökt mig ut på en promenad ungefär varje soldag iallafall, som sen följts av att sova middag. man är rätt slut i kroppen. under "min"sjukvecka spelade vi ut första xboxspelet vi köpt, två gubbar som sitter ihop i garn typ, super mysigt! nu köpte vi ett rymma från fängelsespel som vi också klarat ut. duttiA??
 
igår eftersom rasse piggat på sig, tog vi en biltur så han skulle få se lite annat än bara tv'n. å idag har vi städat lite i vårat sjukhem. är klarblått och sol, men blåser JÄVEL. synd, annars hade jag nog till å med kunnat släpa ut rasse på en liten promme idag med, det hade varit fint. juste, lyxade till det med lite munkar i veckan också, fest!!! fått ner ölen i flaskor har vi gjort med. samt lärt oss onlinehandla, schysst. ska inte jobba inatt, men sen är jag tillbaka på banan igen. tacksam att man överlevde coronan utan värre skador. men låt den jäveln dö ut nu, snälla. 

RSS 2.0