midsommarveckan är häär!

måndag - efter jobbet åkte jag hem å tog en pn. pojkvän väckte mig när han kom hem. gjorde mat å sen promenerade vi över till robin. skulle skruva nå möbler. men planerade midsommar å åkte till sandviken å köpte glass istället.
tisdag - fick jobba östersund. Å MACKELITO HAR FÅTT BEBIS!!! MIIIHII
onsdag -  ledig. promenixade med macke å bebis, som inte längre är bebisen? sen va jag in å fick träffa lillebror. så så såå liten. å så så så mycket loui. fikade å hängde me favvisar ett tag, sen hem för dusch. gled vidare till marris för vin å tacos. edwina å sandra anslöt också, mycket festligt. 
torsdag - sov hos marris, käkade en pizzalunch, sen gled jag direkt till jobbet. 
fredag - midsommardags! började dagen hos robin med en brunch. försökte mig på en krans men det gick lite åt helvete. blommorna hann dö för jag råkade visst lägga upp dom i solen medans jag käkade, å när jag tillslut fick ihop något så vart den för liten. jaja, kan inte gå med vinst jämt? hehe. knatade upp till nån bygdegård(?) för att kika på midsommarstång å sånt där. va så himlans varmt, så vi gick hem igen. stefan anslöt å vi satte igång med femkamp. luftgevär, luftpistol, möllky, pil och kubb. marris anslöt också. så drog vi en midsommargrill och avslutade kvällen med lite kortspel. OCH SJÄLVKLART plockade vi sjublommor i tysnad.
lördag - njöt lite av solen. spelade lite pil med steff. han åkte hem. njöt av lite mer sol. cb kom förbi, vi drack lite alkohol å njöt av solen. grillade å njöt av solen. å så lite vin å lite kort. mycket trevligt. 
söndag - sov en sväng. ut i solen å käkade frukost å lite pil med pojkvän. sen dusch å iväg till boänge för att fira jeffa! pastasallad å kladdkaka me jordgubbar å glass. mycket festligt! en promenad iväg för ett dopp i sjön fick det bli i värmen också. när vi kom hem tog vi en liten promme, sen la vi oss å försökte vila. vilket toppen väder helgen levererat!!!

- midsommardröm


det blir finare dagar nu

måndag - efter jobbet drog jag till eddis för lite lunch å mys. hem å förbi hos mackelito å bebis en snabbis för att leverera verktyg. hem å fick käk, å så kollades det lite badrum. äntligen tagit tag i att det ska hända något!! tog en dusch. sen åkte vi å kollade solnedgång å käkade glass. 
tisdag - vaknade av en suckande jompa, lastbilskaos. nya lastis låg i diket, här i järbo. fick åka å klättra in i den (heheh fyfan) å hämta lite prylar. de va som lite tråkigt när man äntligen fått en ny jävel. men huvudsaken är ju ändå att det gick bra, å det gjorde det. men herregud, vilken tur man haft. promenixade med robin å hämtade hem en hund. käkade lite lunch. sen drog till jobbet, å fick åka nå gammalt runk.
onsdag - ledig. gick ut å käkade frukost i solen, men sen försvann den. så gick in å la mig i sängen igen, hehe. när pojkvän kom så åkte vi å hämtade lite mat. sen käkade vi i trebo. tog en liten biltur, upp för kungsberg typ. sen myste vi ner oss med popcorn i soffan.
torsdag - jobbade östersund
fredag - pojkvän var ledig, så fick vakna ihop och käka en lunch tillsammans. det va trevligt. sen drog jag iväg å jobbade östersund. 
lördag - sov lite, mysfrulle i soffan. sen drog vi ut för en liten tur. ett utkikstorn i bollnäs skogarna fick det bli. sen käkade vi i bollnäs. stannade i lingbo å köpte glass påvägen hem, haha. sen promenixade jag med mackelito. avslutade dagen med popcorn å film.
söndag - iväg på kalas hos brorsen för barnet. sen åkte vi hem å städade lite. steff ramlade in, och jeff ramlade in. så blev det lite frisör här hemma. gjorde pizza å hade lite trevligt. sen en promenix med mackelito. innan vila för natten. 

stora lilla växer upp i vuxen världen nu

måndag - från flyg, ett litet donken stopp, lämnat av jeffa, dushat, så gick jag tillslut å la mig runt 05. å fick äntligen sova i min underbara säng i pojkväns armar. sov någon timme, sen käkades det frulle i sängen. promenerade över till rasse syrran och kalasade lite. skulle över till robin för att hjälpa med pool, men slutade med att vi bara åt lite glass, sen gled vi över till oss igen. årets första kubb och lite grillat. jeffa å david anslöt också. avslutnignvis tog jag å pojkvän en kvällspromme å kikade solnedgång.
tisdag - ledig. sov väldigt länge, välbehövligt. packade upp väskan. tvättade. städade. bytte sängkläder. gjorde såna bra saker. promenixade och glass dateade med säändrow. pojkvän köpte ny bil, nöjd han. 
onsdag - ledig. stanna i sängen för serier ett tag. fortsatte tvättandet, å så gick tvättmaskinen såklart sönder litegranna. david å jeffa ramlade in för middag. men vi fick ta en tur till valbo för att shoppa ny tvättmaskin, å så käkade vi där istället. gled hem å stoppade in den nya på plats, å så hann vi med en liten kvällspromenad.
torsdag - jobba östersund
fredag - ledig för student!! wopwop. gled in till gävle och strax efter 12 sprang han ut. min stora lillebror som efter mycket om och men tagit sig igenom hela satans skolan nu. fyfan skönt, fyfan va du är bra!!! har man sopor till päron får man gå i syrrans fotspår. lika många kökort som jag har han kammat hem, å heltidsjobb rullar han redan på. han rockar, tobi! gled hem å firade lite granna och när han gled vidare för flak å livetskväll så åkte vi till sjöbacken. lite käk till en liten trubadur med jeffa å david. det va trevligt! 
lördag - pojkvän gled iväg på lite jobb å så kom han hem igen till en lagom vakna tid. käkade lite frukost i soffan å sen drog vi ut för att städa i ordning bilar. tog en promenix med mackelito å en liten med bebis, han ville verkligen verkligen följa me hem till kikis hus, älskling. robin å rasse kom från nå bilgrej så drog vi en grillning. avlsutade kvällen me en solnedgång.
söndag - sov rätt länge. sen tittade lina å bebis in. efter ett tag anslöt sändrow med. vi tog en liten promenix och sen en glass i solen. när dom drog vidare tvingade jag över robin att göra lite pannkakor, himla gott. pojkvän hade lämnat hemmet så vi fortsatte med en liten promme efter det också. åååå så gick jag förbi hos mackelito å tog en liten promme med han med. sen hem för dusch å sova innan natten. 

grekland, korfu

men den här resan va såååå efterlängtad och välkommen. ÄNTLIGEN! vi har inte gjort så mycket mer än glassat vid poolen en hel vecka. å det är vi himla nöjda med. hotellet var superstort, ett litet område med flera stora byggnader, rätt så många småhus/bunglaos, å ett par pooler. det låg precis  vid stranden också, alldeles perfekt. kidz gled omkring på små elfyrhjulingar runt området, svin mysigt. en egen nattklubb fanns också. va rätt så stort. dock, så fanns det INTE PANNKAKA PÅ FRUKOSTEN?! sjuuukt besviken. annars är jag mycket nöjd.
haft galet bra väder hela veckan. jag som brukar ha lite otur med väder dessutom? varit upp till 36 grader en dag till å med, å legat där i krokarna. det låg en bit ifrån korfu stad men promenerade omkring lite på gatorna runt hotellet å fanns massa mysställen iallafall. lite biljard på hotellet och en del öl vid poolen har det hunnits med. yatsy å drinks på stranden, även om solen gick ner på fel sida bergen så det gick vi miste om. två soluppgångar var vi upp och fångade iallafall, dom va underbart fina. jeffo morgonbadade i havet till en också, såklart. tackar solen, grekland och henne för en fin vecka.

RSS 2.0