jag kanske vill nu men jag vet att jag skulle ångra mig sen

jag har hunnit med två vändor till östersund. anna var med en sväng, trevligt. och marcus en sväng, trevligt de å. haha as skönt med sällskap ju! idag har jag städat upp lite här hemma och sen har tobias kommit hit. nu klurar jag över alla mina eventuella problem som kanske eller ja, förmodligen faktiskt existerar, skit drygt. hoppas fan det ska funka.

faller handlöst ner

igår kom emma hit och jag klurade sönder hjärnan över bilval. vi tog en tripp till valbo och sen vart det iväg till söderhamn. marcus följde också med, och gissa vad? fick med en bil hem. skit bra. ej billös längre. kom hem rätt sent och lyckades sova så mycket som inget innan jag skulle iväg på en örebro runda tre inatt. marcus va med, tur dää. tokslut nu! varit i gävle och köpt nå trams. ska försöka hålla mig vaken ett tag till. kanske promme med homies. sen ska jag sova som tusan!
 

vi har ingen glädje att hämta hos varandra.

följde inte med till grönan idag. ÅNGRAR MIG. skulle åkt, fan vad jag skulle åkt. istället drog jag och david iväg med tanken att köpa en bil. kände mig lite osäker då det ej var en färg i min smak men behöver ju en bil. kom fram och det kändes mer eller mindre skit. slipper ångra att jag köpte en bil i fel färg. men åkte ssisådär 50mil i onödan :) känns inte skitbra. imorgon blir det kanske en vända till! heh
 
 

Here I stand And here I'll stay

trodde jag skulle ligga sängen hela kvällen igår. men så vart det INTE. näääru. bestämde med erik att vi skulle bärsa å härja. trevligt! idag har jag varit rätt så död. fått i mig pizza och kikat film. maria åkte hem för ett tag sen. jag ska bestämma mig för om jag vill till grönalund med marcus å nåra imorgon. skulle ju va svinkul, men kanske inte borde kasta pengar där just nu? /billöstjej. 
 



run for your life, my love.

hejhejhejhej. jag och david käkade tacos. det va gott. marcus har hälsat på idag också, det var trevligt. sen har jag kikat på film med jeffa och dessi, det var också bra. MEN JAG VILL GÖRA NÅNTING. jag känner för att dra på en super roadtrip, ta en lång promenad runt sandviken, hoppa i fontäner, prata med främlingar, vara skitfull eller bara lagom superglad full, jag vill ha tillbaka sommarkvällar, kubb och andra trevligheter. hatar hur skitsvart det är ute. EJ REDO FÖR HÖSTEN. punkt
 

-

 

eight letters, three words, one meaning. I LOVE YOU

jag trodde inte att vi skulle sitta här tillsammans tre år senare. det var det nog inte många andra som trodde heller. men jag är så nöjd över att jag valde det här, att spendera mitt liv och min tid med dig. jag älskar dig fast du sov över min student. du är ganska bra ändå. utan dig hade så mycket varit så svårt. tack för att du fortfarande står ut med mig och vill vara med mig. du är ofta skit dryg, men jag vet att jag är det också. min prins ♥
 

deppar över pärlan jag ej längre äger

älskade älskling, nu är du borta. jag saknar dig redan! ååååa. ångrar mig lite fast jag vet att de är bäst såhär! nu är bilen såld, är ledsen. måste hitta ny, vill ha lika, fast lite bättre. hoppas jag hittar, snarast. gråter. älskling. haha. vart inge valbo för mig å tjocko, vi myste omkring, gjorde mat och kikade film. varit iväg en sväng till ann som fyller år. grattis på henne. också har jojjan kommit hem från magaluf. förstörd tjej, svinsjuk. haha
 
 

either you're mine or you're not

känner mig väldigt duktig nu. har städat, fixat disken och har precis slängt i en tvättmaskin! nu ska jag kasta mig i duchen sen kommer min tjockavän, som jag saknat henne! vi sticker nog iväg till valbo med anna och emma å trixar hem lite saker till deras lägga. väldigt trevligt tror jag de blir om jag får säga det själv. 
hoppas emma ej hinner kika detta innan hon är här.
risken att jag blir lite slagen finns då. HEHE. 
 

-




en sann molekyl i en falsk atmosfär

vaaad har jag hunnit gjort dessa dagar då? jag å jeffa spenderade en dag hos frissan i ett försök att rädda hennes hår. mamma å grabbarna va hit och käka och fira linnea. mina homies är back in town. hängt en dag med anna i nya läggan och en dag i lastbilen upp till östersund. idag har jag och david varit och hämtat ännu en bil, ser ut som skit och luktar skit. nu ska jag ta en promenix, sen kanske jeffa hört av sig å vill seees. 


 

i jumped so high i touched the clouds

sovit alldeles för lite dom här dagarna. är tok slut, ska dimpa i säng alldeles strax. jag och jeffa färgade håret nyss. jag skulle fortsätta vara ljusbrun så först en blondering och sen en brun men glömde färgen i och är nu mörk, alldeles för mörk. sög ju. jeffa, hon vart grå hon. stackarn, haha. verkligen ingen hårfärgsdag! hämtat hem linnea också. blir en myshelg :)
 



det är alltid samma sak med dig

har hunnit med en del i veckan. bytt däck på bilen, och den är så otroligt ful?? haha! hunnit hälsa på edwina å hanna å träffat maria också har jag ju hängt med annis. igår va det verkligen bara skit i örebro. missade att tanka på vägen ner, glömde att tanka på vägen hem, gick skit med backningen, gick inte ens med bilen, MED BILEN. usch. kändes skit. idag har det gått ok, så nu känns det lite bättre. hähahhaaho. men klarat en vecka dit å, det är duktigt.
 

va det fel, förstörde jag bara?

igår så bakade vi lite, sen kom ann och jennifer förbi för att fira linnea. fikade, öppnade paket och lekte. mode kom också! skjutsade hem henne på kvällen och drog till uppsala för bilköp till david! rullade hem rätt så sent inatt, och efter alldeles för lite sömn va de upp och iväg till örebro. annis har varit med mig och allt har gått ganska så bra! hälsade på edwina och hanna en sväng innan jag stack hem efter jobbet. nu ska jag kasta mig i säng snart så man orkar sig upp inatt igen. 
 

Varför tror du framtiden finns

idag har vi hunnit med en hel del! vi började med att prova nya cykeln och sätta ihop saker med nya limpistolen. efter lunch vela Jennifer ha sällis till stranden så vi ställde upp! när solen bestämde sig för att gå ifrån oss åkte vi iväg och tvättade bilarna. avslutade kvällen med tacos. bra mysig dag! min fina gummivän fyller år idag också, massa grattis till henne. underbara annis <3 



det är absolut inte dåligt, men det är bara inte bra heller.

jag och hanna hade det väldigt trevligt igår. vin, chips och några piggelindrinkar. lyssnade på gammal musik och mindes fina tider. idag har vi varit iväg en sväng till mångeln med lina och niklas. sen har jag och david varit och hämtat hem linnea som föresten fyllde 5(!) år igår. stora tjejen! nu blir det film i soffan. hoppas på fint väder imorn!


 

you pick me up when i fall down

ååååa seriöst. hur jävla underbart är det inte att bara ligga och sega i sängen hela dagen efter man sovit så länge man vill??? JAG VILL ALDRIG LÄMNA SÄNGEN DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA ÄLSKAR DEN OÄNDLIGT MYCKE! känns som det va evihetersen jag spenderade en dag segande i sängen. vill inte gå upp men ska snaart ta tag i mig själv och hoppa in i duschen, kasta i mig lite mat och sen glida mot ockelbo. ikväll blir det vinmys med hanna!

i had a dream so big and loud

igår rullade jag och lastbilen iväg till östersund, allt gick super bra. efter jag lossat så parkerade jag lastbilen en sväng för att träffa en super saknad vän. väldigt trevligt faktiskt. va förbi bestie en sväng innan jag åkte till sandviken å. vad som mer hände igår? jooora. min pojke har skaffat körkort! inte en dag för tidigt, äntligen. så stolt över gossen. duktig är han! 
 

It's never that simple

tur jag fick känna lite lycka igår för idag vart det Sundsvall. fy tusan! skit mycket bilar, rödljus och rondeller. tvingade med David så jag överlevde iallafall! han med för den delen. seeeen till Östersund då, å där gick allt bra :) kom hem för en stund sen. nu ska vi soooova. är skit trött faktiskt. och imorgon väntar en ny dag, kanske? tänkte bara skriva också att jag älskar min gummivän, hon är skitbra.


ditt sätt att tänka, att vara

va skit nervös igår när jag fick veta att jag kanske skulle behöva åka till Sundsvall innan Östersund. meen det slapp jag, och bättre än så! allt gods fick plats på bara bilen så lämnade släpet i Ockelbo och åkte utan. rätt så skit skönt! allt gick bra ungefär tills jag tappade telefonen ännu en gång och den slutade att fungera. 5 timmar hemifrån, utan telefon som funkar och utan musik. jävligt trevligt. nej. nu har jag bytt tillbaka till min trogna 4a. hoppas den vill va kompis med mig ett tag framöver! 


Viljan att ha något mer

idag har det varit så satans varmt, vädret har varit klockrent och jag har inte ens varit ute i solen och njutit. det är lite irriterande! men hunnit gjort både det ena och det andra. imorgon ska jag iväg en vända till Östersund, kanske även Sundsvall. sjukt nervös. men hoppas det ska gå bra. nu överväger jag en promenad innan sängen, är ju så sjukt skönt ute! får se hur det blir. stolt över prinsen är jag också, älskar han. 


-



vad var det vi såg i soluppgången?

tanken för mig och hanna var vinmys på lördagen. men vi drömade oss bort i småsötklimparnas värld, och kom aldrig så långt. träffade världens sötaste lilla ruben när vi va ut med hunden. gulle! hannis pappa bjöd även på grillat, super gott. på natten vart de en sväng till gävle å hämta folk. idag har jag varit i årsunda och firat vejjan och sen avslutades helgen hos jeffa med tacos. bra helg, bra folk.


låt mig falla lite mer

hanna har införkaffat sig en bebis, chippen heter han. söt och dryg! i fredags va vi iväg till knallen. spelade lite kort, pratade och drack lite drinkar. världens bästa knallen har fått till en super skit snygg lila och god drink, mer en nöjd är jag! svårt att få med på bild men jag försökte iallafall. bra grym är han, japp.
 

som att världen stannar till

igår vaa jag och david och kikade hos sandra och novalie som flyttat till järbo, vi grillade också. mysigt. när jag kom hem så tappade jag ju min älskade hatade telefon som är helspräckt. vet att jag är jätte mesig, händer alla. men skit arg och skit ledsen. ska hoppa in i duschen, käkade lite frukost och sen glida mot ockelbo och bestie. ikväll ska vi till knallen och det kan ju inte bli annat än trevligt!
 

RSS 2.0