två från årsunda i fredags



i say goodbye to your shadows

åååå va de va jobbigt att dra sig till skolan imorse! men gick dit en sväng iallafall. tog en vilostund när jag kom hem och sen knatade jag iväg till humi för att leka lite med tyra medans dom flyttade. hann träffa mode en sväng också! jag och jennifer tog en promenad med bebisen och sen har vi tvättat våra bilar, invändigt. min pojke är på wörk och jag är ååter i luren med min bestie. alltid trevligt
 
 

spännande va


-

 

min moffa är bra han, bästa bästa!

 
 

pretend, that the fun ain't got no end

igår hade vi överraskningsfest för min fina moster för hon är så bra. vi käkade lunch på altan ute i solen, super mysigt. och på kvällen grillade vi och spelade spel. inte gjort så mycket idag, tagit en promenix med jennifer och senare kommer kanske anna å emma för lite plugg. min knöl är på jobbet och jag pratar i luren med min fina bestie. hejhallåhejdå
 

tonight we are young

när vi vaknade idag satte vi oss ute i solen, åt frulle å bara vaa. såååå mysigt så jag vil dö ju. älskar vädret och älskar mina homies. dom är så bra, vi är så bra! ville aaaaldrig lämna dom och det. men dom ska jobba å jag ska till min fina tyra! så nu är jag hemma en sväng, ska duscha och vänta till jennifer slutar!
 
 

so i set the world on fire

igår va andra gången där här veckan jag åkte hemifrån innan åtta, till skolan?! både jag och anna hade uppkörning för lastbil, och båda klarade det. GALET. vem fan kunde tro detta??? inte jag iallafall.
 
vi firade med en pizza i solen och sen satt vi ute å myste med öl tills solen gick ner! då gick vi in och gjorde en brasa istället, super mys. eddis å maria kom å hälsade på en sväng och när emma kom hem spelade vi kooort. super mys
 
 

å jag har också klarat c-kortet!!!!

 

bästa gummi, har klarat C-kortet!




vi måste lära oss att uppskatta

drog en sväng i gävle/valbo igår, då min söta pojkvän pillat sönder sin telefon på fyllan :)) på kvällen åt vi tacos, åååå de va så gott. mysfrulle på donken me homies imorse, DONKEN HAR TAGIT TILLBAKA SIN TOAST. lycka.  har kört lite idag och snart ska jag till jennifer, färga håret, leka med mode och kanske en promme. har fått en ny bas till bilen också, den är lila!! 
 
 

alone together

såg inte tobias på hela dagen igår, han tjurade inne på sitt rum han :) skjutsade stefan till ockelbo, hälsade på hanna en sväng. sen hem till sandviken, ut på en liten promenad med david och sen god mat! 7.44 gick jag hemifrån till skolan imorse, minns ej sist det hände. haha! har kört en sväng och nu är jag hemma. ska plugga lite och vänta på att jennifer slutar så hon kommer hem å tar en promme med mig. älskar att solen tittar fram 
 

har en glad bror idag :))




söta tjejer genom åreen :))



we are together in my dreams

har kollat igenom massa gammalt på hårdisken. blir så glad då, om man kollar på rätt saker. åå, har så fina vänner, och varit med om så mycke fint med dom! massamassa kärlek. haha, hittade nå gammalt i utkast här i bloggen från när vi kom hem från brasilien som jag slängde upp å. sska vell sova så man orkar gå upp imorn, taggpålivetnej. kan komma att bli en spännande vecka btw. 

tiotusenmetersklubben. :)

five contries med babiu! övervägde länge ifall omvägen till brasilien bara skulle vara dryg eller faktiskt värt det, och jag ångrar det inte alls. visst att vissa va fjuttvänder, men har ändå varit där! och det känns mäktigt.
sverige-london-newyork-brasilien-miami-berlin-sverige. 
 
- london
 - new york
 
- brasilien
 
- miami 
- tyskland
 
 har skrivit väldigt negativt om brasilien, men det är för att jag varit så fruktansvärt besviken över att jag ska behöva ha oturen att åka utomlands när det regnar. brasilien och rio var vädligt fint, och verkligen värt en tripp någon gång i livet! just nu tycker jag miami var bättre och finare, men efter en mer lyckad brasilien resa kanske jag ändrar uppfattning. 
'
när jag lämnade brasilien var jag bara så less och hela resan kändes åt helvete. när miami sen visade sig vara så underbart kändes det som brasilien också bara hade varit bra, allt kändes så bra. när vi sen kom till tyskland och missade det äckliga planet och blev fast där, då sjönk så gått som hela resan, igen. 
'
men i det stora hela, så har det vell varit bra. egentligen. jag ångrar den inte och skulle absolut göra om det. men önskar alla andra bättre lycka, för det har fan inte varit kul. även fast vi inte vågade oss ut i NY när vi väl var där, så va det en härlig känsla att vara där. och london's lila flygplats, den var ju så fin! 

staden känns för liten

ååkte till hanna igår, körde, själv, ensam, i mörkret, duktig. idag har vi varit iväg på lite kalas, en liten promme, ååå sen drog jag mig hem mot mamma. tobias å jag gjorde pankakor och snart ska vi kika gladiatorerna. är fan skit trött, ska fan sova efter de. eddan ringde idag å fråga om vi vela komma å grilla, synd att annat redan var planerat, för de hade varit underbart! 

jag kommer aldrig hitta bättre.

ledig idag, va skönt att sova. har varit å hälsat på sandra och lekt med bebis! mysigt. när jag gick därifrån tänkte jag ta en promme i det sköna vädret, men det började regna då? haha bebisregn typ, men ändå. så gick hem och ska nu dammsuga istället! får ta en promme senare. david kommer hem typ elva, skit trökigt. ska slå en pling till min bestie och de vad vi kan planera fram! 
 

We feel miles apart inside

vilken dag. ingen speciell dag. bara en ovärd dag. försvinn. är irriterad, inte på något speciellt, men på allt. hade jag styrt över vädret hade jag inte ens gjort sommar utan jag hade piss regnat så alla vart skit blöta! finns så mycket jag skulle gjort idag om vissa omständigheter hade varit annorlunda. usch. har sagt upp mitt abonnemang för jag vart arg på halebop? så nu måste jag komma ihåg att ta ett nytt om 3mån. har snart beställt en ny telefon med, också för jag är arg på halbeop. 

dessa från hm? älskar dom. ska köpa och stalka sönder folk.

 

det är över nu. men jag kommer ihåg alla dagar med dig.

galet trött, men hållt mig från en "vilostund" hela dagen, så duktig är jag! nu kommer jag kunna sova ikväll. ska ta en dusch och sen kommer äntligen david hem så vi kan lägga oss, skkönt. föresten, hur skit tråkigt är det inte att göra mat till sig själv om man är själv? nä fy tusan. 
X antal årsen, jag å jojjan såg adam tensta live i badhuset på sista april.. hur cool?
 

fel att trivas där man inte trivs?

kom hem från skolan, tog lite oboy, sen stack jag till valbo med homies'arna! vill haaa pengar å kläder :( kom hem för ett tag sen. fick för mig att jag vela ha nya skor, ett par vanliga "vår"-skor och ett par nya tygskor till sommaren, och till studenten, va tusan ska jag ha för skor då?! sen har jag hunnit fått för mig att jag vill köpa massamassa leggins och stora tröjor å mysa runt med.
 
hamnade på hm's sida, och brukar inte hitta så mycke jag tycker om där. men nu jävlar, vill ha allt. bh'ar, bikinis, pyjamasar, linnen, koftor, shorts, strumpor, MASSA kläder till linnea, å till mina bröder?! vet ej, känner mig galen. men nu skulle de sitta på sin plats med ett jobb, eller ja, pengar iallafall. 
 

mitt liv är med dig

nu har halva veckan gått och resten går fort. i måndags krångla jag å hanna oss hem från gävle, det va ju äventyrligt. sen kolla vi massa gamla bilder å käka maaat! igår kom hon också in till mig, vi käkade frulle sen dammsög hon åt mig när jag gick till skolan, gullää :)  hon kom å va ut å körde med mig å gummi å. gick bättre en sist! på kvällen tog jag en promenix med sandra, trevligt! 

 
 
 

för du vet precis vad jag tycker

kaaassta lite sommar på mig nu då!! lite fylla, lite frihet, lite vännerkvällar, lite trevligheter och allt sånt där bra. och låt mig bara triiiivas. btw, måste sluta använda alla fula ord jag spottar ut, som "jag får spunk" eller, fy(?), tusan, och svin-allt. svinarg, svinglad, svintrött, svinmycke.. hahah så fula så ful
är det nått jag inte tål, så är de ju det.
 
 

i just gonna let it out.

ännu en dag med sol iallafall. va ut en sväng med grabbarna på promme, måste lära mig nån bra väg att gå alltså. jätte tramsigt. har skjutsat stefan till ockelbo. så nu är det tomt häär. är sugen på att ta en låång emo dusch, men tycker inte om mammas dusch. ska nog gå å hämta lite oboy istället? aao. sen ringa min bestie♥
 

och nu har det som väntat, gått över.

HHEY GIRL, you are beautiful! 
fy för snön som fortfarande ligger kvar?! och ska tydligen vara "kallt" i veckan. men ja, bara det ändå är sol så ska jag försöka vara nöjd. tog med pojke ett och två ut på en promenad idag, finns typ ingenstans att gå här ens?! har nyss kollat gladiatorerna, lite nostalgi. är sugen på BJ. men får överleva ändå. saknar vänner
 
 

friends of today!

kissääääää och hemlig pojkunge 


jag vet att jag skulle ångra mig sen.

lämnade min david hemma idag, för han börjar jobba imon. får hoppas grabbarnagrus håller sig lugna i helgen, för jag orkar tusan inge annat. får spunk på detta. vill ut på nattpromme, men mörkrädd och gävlerädd. blir kvar inne! va nyss skit arg över att jag satte in 800 på kontot igår och bara hade 600 idag?! tills jag kom på att jag låg 200 minus. ":)" kan inte gud ba kasta ner lite pengar på mig, vill va rik. bet nyss av mig halva fingret, gör svinont. tack för mig :)
 

-




I have to feel again.

älskar ju sönder vädret.hoppas det håller i sig! åkte från mamma vid ett tiden, så handlade vi lite saker till lägenheten som behöver fixas innan flytt. sen så bytte vi bas i bilen, för den gamla hade tydligen brunnit. också va vi iväg på en liten promme! ska strax äääta gott å mysa lite. åker tillbaka till mamma å grabbsen imon.
 

maaaa homies ♡


om inte försöka längre går

jag å mina homies satte oss i den fina solen och fikade idag. hur mysigt som helst, vill ha de så allthetime! sen körde jag å gummi lite lastbil, gick inte så bra, men de är vell bara å kämpaa. hem till mina troll sen, dagarna har bara sprungit iväg nu. linnea åkte idag, blir så tomt :( är i gävle hos mamma å grabbsen nu iaf. försöker att försöka med matten, men är svintrött. tror fan jag lägger mig ist..
 

i hope it will stay forever

igår va det en fin dag. jag vaknade bredvid min fina pojkvän, med hans fina linnea. min fina bästavän tog sig hem till oss också. vi var ute i det fina vädret och lekte. sen tog jag en fin promenad med min fina gummivän. efter det åkte vi hem till våran fina edwina. käkade fin (god om inte annat) mat och pratade. sen mot kvällen gled vi hem och jag fick sova i min fina säng igen :) mycket fint. men de va en fin dag!
 

på avstånd, faast du inte vet.

ååååå va jag inte är gjord för att gå upp tidigt, fy. kickade iväg tobias till skolan sen körde jag in till sanviken för att dödaa lite tid i skolan med min kära gummmmivän. efter lunch drog vi oss tillbaka till gävle och anna skrevuppp. jag åkte hem och hämtade tobias sen till sandviken. va ut å lekte ett tag sen tog vi en promme med jennifer. nu sitter jag återigen med helvetes matten som jag fortfarande fattar så mycket som noll med. ska nog sova ist, svin trött. 
 
 

älskade bror och fina prinsessa


har för mycket känslor ikväll

idaaag kom hanna in till sandviken och följde med oss till lekparken, hittade på fina fina Zina där också, saknat henne massor måste leka med henne påriktigt nån dag! Stefan åkte med hanna till ockelbo å jag plockade upp tobias å åkte till gävle. så nu äär jag här igen. känns inte som att jag gör annat än åker fram å tillbaka? david å linnea stannade i sandviken denna gång, så jag saknar dom också. men imorgon plockar jag med mig tobias tillbaka dit igen :) 
 

litar inte på att inte svika

älskar solen hur mycke som helst. Om de bara hade blåst lite mindre så hade de varit perfekt! meeeen ska inte klaga. skulle vilja släpa iväg mig på en promenad, men det hinner nog inte bli av. om ett tag kommer Stefan hit å han ska sova här ikväll. blir lördagsmys med film å glass! 


vill bara kunna hoppa över en bit

vi åkte hem till mamma å tobias igår. sov där, och idag har vi ätit tacos. mamma är bättre, men vill ändå ha hjälp. å linnea tycker det är kul å vara där, så det är ju bra. men sover hemma ikväll. känns som om att jag tappar bort dagarna? och allt bara glider förbi skit fort. å snart måste jag ta tag i saker på riktigt, och tänka till. de känns lite jobbigt?  
 

det dödar mig lite varje gång

man ska aldrig tänka att nu va de länge sen, för då kommer de tillbaka på dirrpan. nu ligger jag här, svintrött. men tänker fan inte sova på ett tag. usch. jag orkar inte. det absolut värsta är att vara så jävla fast, och medveten. 



little party never killed nobody

aaaaaaaaaaaaaaaaa. är alltså 100 dagars festen idag?? vill också supa nu. känns tråkigt att jag ej gillar krogen? haha. vill gilla krogen, vill vilja gå till krogen, vill vara på 100dagars festen. määääen, tar vell igen det nån annan gång kanske? ååaa. tråkigt


 

some will win, some will lose.

varit en sväng i skolan, varit ute å lekt å sen åkte vi till årsunda. david hjäpte martin med nå ljud och jag å linnea har lekt med fina tyra! jag å linnea ska slå på en film och lägga oss snart. senare ska jag ut på en promme med e&a, också måste jag plugga. har prov imorgon, men ej hunnit lära mig kapitlett efter som jag hållt på med omprov på förra skiten. hoppsan? 
 
 

när änglarna går hem.

jag å emma gled till arlanda å hämtade hem våran saknade lortunge, det kändes ganska bra. igår hämtade vi hem linnea också, å äntligen!! har saknat henne som satan. så skönt att ha henne här ett tag igen. ikväll ska vi lägga ut lägenheten, hoppas någon vill komma och köpa? snart blir de ju flyyytt. ska kasta mig i duschen strax, sen fixa å sova. är jätte trööttt
 

emilia - big big world

är så satans duktig som kört runt i ggävle dom här dagarna tycker jag. vem skulle kunna tro att jag kunde göra det? det har ju blivit en å annan omväg, men jag har iallafall gjort det! mamma åkte alltså in på akuten i torsdags, tillslut fick vi veta att de va tarm inflammation och hon vart kvar på sjukhuset sen dess. så jag har varit i gävle hos grabbarn, som förövrigt varit ovanligt lugna. men igår tog jag tobias med mig till sandviken å fick äntligen sova i min säng! å idag har mamma fått komma hem. 
 

-

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

will we ever meet again?

så ska man pussla ihop livet, med stefan till skolan i ockelbo, tobias till skolan i gävle och jag till skolan i sandviken. men det går! Stefan åkte idag, tomt vart de! david är på väg hit, inte sett han på hundra år typ. å inatt/imorgonbitti, så ska jag hämta fina gummmmiii från arlanda! ååå, va skönt å ha henne hemma. nu ska jag å tobias klura på vad vi ska äta ikväll, sen får vi se.
 

blå tröja, brown eyes

 
 
 
 

du fattar inte fast du fattar.

trodde idag att jag skulle behöva bli riktigt arg. ville typ få bli det, skulle va skönt å kasta ur sig lite hat. men mot min förvåning behövdes inte det. istället fick jag lite in my face och blev fast. usch. undrar vem som är minst, i sinnet. härre. vet inte vart jag ska ta mig till, ta vägen. får ju nå fel. tänk va lite uppskattning kan göra gott, vissa behöver det. men det behagar man ju ej tänka på? FAST för min del så får du gärna försvinna för gott och aldrig någonsin visa dig igen :)
 

-




du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.

alltså denna kväll. har myst framför massa trams på tv'n med grabbsen. sen mer och mer blivit sugen på massa saker! ingår typ fylla i allt, hahaha. men tror fan alla supit kväll, man ba. vill ocksååååå nu. vill ha en sån här dricka vin mys med vänner, grilla å spela kubb, eller hamna på nån gammal ockelbo fest, CRUSING, virra runt i sommarnätter, utan att frysa, bara njuta, vara vaken när solen går upp. aaaa. är galet sugen på promme också, även utan fylla vore de ok!
 
 

dom två små trollen

hejhallåå. 
är så satans förvånad över att jag faktiskt kan sova rätt länge, utan att tobias å stefan härjar sönder. å känner mig duktig som själv bestämmer att jag går upp istället för att sova mera, för måste tvinga i dom frukost. minns som igår när man låg i ockelbo och bråk började sju och höll på konstant tills man var tvungen att gå upp vid nio. om mans ens kunde ligga så länge, nä fy satan. är imponerad!

RSS 2.0