från skymningen till gryningen

nervöst när saker inte är som vanligt. sommarvikarier överallt nu. men hittils gått bra ändå. så det känns rätt okej. igår efter sundsvall gled jag och david till valbo, införskaffat oss en ny dammsugare. den är lila! jeffa kom in å bytte av david och sen spenderade vi hela dagen där. stefan har hängt med mig i lastbilen idag. efter det vart de tacos. har hunnit med att städa bilen, städa hemmet, tvättat som tusan och bytt sängkläder. skkönt. nyss kommit hem från en promenix. trött som tusan å, ska bli skönt att krypa ner. hoppas på att vakna med lite röst imorgon?

länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem. nykter eller alldeles för full.

så var marknadshelgen över. har spenderat den med mina fina vänner, karuseller och alldeles för mycket öl. har grillat hos eddan och härjat i nå tält. rösten är förlorad sen innan fredagkväll och jag har så ont i hela kroppen. bra nog slirig i fredags och i lördags gick det nog överstyr. minnet är noll. ätit två pizzor, samtalat med polisen efter en pink och dansade över järnvägen hem. men det är ju bara marknad en gång om året? nått sånt. så himla nöjd med folket runt omkring mig. bra människor, bra helg, bra liv. 



-älskar älskar älskar dom. mina fina girls!

You are my rising sun

midsommar med mina ungar var som vanligt väldigt mysigt och trevligt. på kvällen drog vi ett par bärs hos fluff och lördagen spenderade vi med bara massa mys. söndagen träffade vi gummi på en snabbdate med biltvätt? hälsade på i mosters nya mysiga hus och kusinens nya lya innan jag drog iväg första natten.
 
har spenderat hela denna dag i soffan framför revenge. funderat på promenad men regnet har inte lockat. lägenheten behöver städas men det blir inte idag! annars i veckan väntar nog en tur till valbo med maria, lite hjälpa jeffa i lägenheten, samt denna trökiga städning. sen blir det en helg av festligheter, marknad ju! hoppas verkligen på bra väder. dryg ångest börjar smyga sig på angående linjebyte några veckor i sommar. vill ej... orkar inte. 

livet är en fest

en vecka sundsvall överstökat. det mesta har gått bra. hunnit hälsa på eddan å lekte med fina moa också. sen har linnea varit hemma så vi har också hunnit leka massa! imorgon ska vi iväg å mysa med traktor å vagn och dans runt midsommarstången. sen är kvällen väldigt oklar. vill bara ta alla mina tjejer och åka bort å leva loppan! började dessutom googla festligheter, satans va mycke skit jag vill på. helt jävla galet.
 

fyfan vad dom är bra

gled hem från nattjobb fredag morgon. skjutsade in edwina till gävle, min fina studenttjej! hem å kasta sig i duschen och fixa i ordning sen iväg och titta på samt fira jojjan. när jag kom hem därifrån drog jag och maria i oss några bärs sen in mot gävle för å fira natten med edwina. byz på krugas å, de va kul! trodde aldrig jaag skulle orka faktiskt, men man är väl en kämpe! lördag drog vi oss till ockelbo för ännu mer festligheter för eddan. trevligt, mysigt, roligt. sov hela söndagen. det var otroligt skönt. 

När drömmar bar oss bortom stan

en vecka till har hunnit gått. har skjutsat in edwina till sin studenvecka, så satans avis så det finns inte. det enda jag tänkt på hela veckan typ, VILL OCKSÅ! har kikat stefans skolavslutning, han sjöng goliat, min fina unge. har hängt i valbo med jeffa. marcus har sällskapat i lastbilen och veckan i örebro har efter några om och men gått bra, avslutade fredagen helt perfekt, vilket kändes sjukt skönt. säkert gjort en del mer också. 

ett årsen studentveckan, vill också..

helgen går mot sitt slut och det känns såklart lite tråkigt! har hunnit med att baka både bullar och muffins, och det är ej bra att ha hemma. behöver inte jobba mer på dubbelhakan om man säger. sket i rosenström planerna igår eftersom vädret pissa och maria sluta så sent. mot kvällen kom ju solen och maria sluta tidigare, så vi bestämde oss för uteservering och trubadur men kom inte längre än till fluff? haha. legat i sängen mest hela dagen. snart dags för en vända ner till örebro.
 

right here, right now's all we got

waa. i onsdags lekte jag en sväng med moa och edwina. i torsdags drog jag och david igenom valbo. i fredags är idag. david är och hämtar hem linnea nu och sen blir det väl en hel del lek och bus! imorgon hoppas vi det strålar sol för vi har lite planer på furuvik. får se! kanske björn rosenström på kvällen? vill. men drygt. a får se där med. Sundsvall har gått bra, dock strulat med backningen hela veckan?? irriterrande men lugnt. haha. igår firade jag och körkortet, CE, ett år iallafall. grymt!
-Dollbie har börjat med något sjukt drygt. hon väcker mig mitt i nätterna genom att dra mig i håret. ja, hon biter tag och drar. för att jag ska klappa henne. klappar henne ett tag men halvt somnar, då slår hon mig i ansiktet med tassen. vänder jag mig om då börjar hon dra mig i håret igen. haha. 

när du inte orkar, orkar jag för dig.

eftersom jag sov hela söndagen lyckades jag aldrig somna något. som ett slakt sen! efter jobbet, tog jag å maria en snabbpromme, käkade potatisgratäng och sen hälsade vi på edwina. lekte en sväng med fina moa innan jag drog hem å stupa i säng. ska ge mig ut på en promme sen ta tag i hemmet. städa å tvätta å ja allt sånt där tråkigt. sen blir de nog ännu en tidigkvälleeer. tvärslut. 

RSS 2.0